Agata Wolna
Moderator: Łukasz
Pewnie siĂŞ nie zdziwisz Black, jeÂśli napiszĂŞ, Âże CiĂŞ nie rozumiem :mhm: PozwolĂŞ sobie powtĂłrzyĂŚ za Goethe: ( parafrazujĂŞ :rozglada: ) Kto chce poetĂŞ zrozumieĂŚ, musi udaĂŚ siĂŞ do jego kraju. :rozglada: Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak wyruszyĂŚ do Poznania :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Stały bywalec
PoznaĂą miejscem poznania tajemnicy na temat tego, co trapi tego tajemniczego czÂłowieka?DÂżastina pisze:Pewnie siĂŞ nie zdziwisz Black, jeÂśli napiszĂŞ, Âże CiĂŞ nie rozumiem :mhm: PozwolĂŞ sobie powtĂłrzyĂŚ za Goethe: ( parafrazujĂŞ :rozglada: ) Kto chce poetĂŞ zrozumieĂŚ, musi udaĂŚ siĂŞ do jego kraju. :rozglada: Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak wyruszyĂŚ do Poznania :devil:

Nie uœmiechniêta, ale wczeœniejsze zarzuty na pewno nietrafione :devil:Black Jack '62 pisze:/.../ale nasz skarb najpiêkniejszy chyba dziœ lekko podkur...ny :buzi: (Anio³ek waln¹³ mnie w ³eb) podenerwowany, ew. zeŸlony - podpowiada anio³ek, oczywiœcie :aniol:
bo nie uÂśmiecha siĂŞ wcale :uhh:
MoÂże... moÂżeBlack Jack '62 pisze:MoÂże nadinterpretujĂŞ to, co wydaje mi siĂŞ, Âże widzĂŞ/.../

I dziÂś znĂłwBlack Jack '62 pisze:ZnĂłw o szpitalu :hyh:

I dziÂś juÂż nie tak komfortowo, bo PannĂŞ AgattĂŞ w delegacjĂŞ do samego Gorzowa znĂłw posÂłali :hmm:
Dziœ, kiedy to lada moment, ramówka osi¹dzie na raporcie wy³¹cznie :hmm:
DziÂś, kiedy najprawdopodobniej na tej jednej relacji poprzestanÂą :hmm:
Nie rozumiem nic

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..hehe..pewnie dlatego Âże nie mogÂłeÂś Walentynek spĂŞdziĂŚ razem z AgatkÂąBlack Jack '62 pisze:A nie mogÂła to Agatka opowiedzieĂŚ, jak to wczorajsze ÂświĂŞto u niej przebiegaÂło?Na pewno lepiej niÂż u mnie
Najgorsze w moim dotychczasowym Âżyciu
![]()

..ale nam Agatka robi niespodzianki

..co tam pÂłakaÂł nie bĂŞdĂŞ..na razie

..Agatka jest i to juÂż drugi raz nawet byÂła :jupi:
..nie myÂślĂŞ na razie o tym co bĂŞdzie

..Black - Agatka na pewno specjalnie dla Ciebie :devil: dzis taka uÂśmiechniĂŞta na wstĂŞpie

..a w poranku tvn24 w ogĂłle siĂŞ jej nie spodziewaÂłem i po uruchomieniu kompa (cholerna maszyna chodziÂła wolniej niÂż zwykle

..no to ziomki trzymajmy kciuki Âżeby dzis nam dobry a nie zÂły humorek dopisywaÂł :plus:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
PomyliÂłem siĂŞ, twierdzÂąc, iÂż tylko jednÂą relacjÂą ''skarb nasz najpiĂŞkniejszy'' dziÂś zabÂłyÂśnie 
JuÂż relacji w liczbie trzech, byliÂśmy publicznoÂściÂą
Jak niebiaĂąsko pÂłynie czas oczekiwania na odtajnienie raportu z likwidacji WSI

JuÂż relacji w liczbie trzech, byliÂśmy publicznoÂściÂą

Jak niebiaĂąsko pÂłynie czas oczekiwania na odtajnienie raportu z likwidacji WSI

Jeœli mo¿na zapytaÌ, ile ju¿ miesiêcy Panna Agatta na wizji pracuje :> WydawaÌ by siê mog³o, ¿e odpowiedni¹ d³ugoœÌ czasu, by konwersowaÌ na wizji ze wszystkimi prezenterami i to nie jeden raz, a wiele razów :> Jesteœ pewien liczby 0 :mhm: Skoro tak Ci na tej konwersacji paù zale¿y, to muszê Ci zakomunikowaÌ, ¿e dziœ by³o o w³osBlack Jack '62 pisze:D¿astina pisze:Anitka ju¿ temat gorzowskiego szpitala wywo³a³a w poranku![]()
Przez chwilĂŞ myÂślaÂłem, Âże w koĂącu dwie panie rozmawiaÂły ze sobÂą, a ja tego nie widziaÂłem :devil:
A tak siĂŞ skÂłada, Âże nigdy jeszcze nie zdarzyÂło siĂŞ tak, Âżeby Anita odpytywaÂła AgatĂŞ :>
Btw. bardzo mi zaleÂży na tym, by byĂŚ Âświadkiem tego zdarzenia, Âżeby telepatycznie dodawaĂŚ otuchy i podnosiĂŚ AgatkĂŞ na duchuWiecie, Anita ponoĂŚ przy pierwszym spotkaniu paraliÂżuje :devil: No, ale to pĂłki co przede mnÂą i przed AgatkÂą jeszcze
![]()

Na pewne, tak delikatne i dla niektĂłrych draÂżliwe tematy, nawet nie wypada ÂżartowaĂŚ :nie:obieÂżyÂświat pisze:..hehe..pewnie dlatego Âże nie mogÂłeÂś Walentynek spĂŞdziĂŚ razem z AgatkÂą![]()
![]()
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..na caÂłe szczĂŞÂście zmieÂściÂła siĂŞ jeszcze przed przed poÂłudniem jedna relacja :rydzyk:Alchemik pisze:PomyliÂłem siĂŞ, twierdzÂąc, iÂż tylko jednÂą relacjÂą ''skarb nasz najpiĂŞkniejszy'' dziÂś zabÂłyÂśnie![]()

..ja siê zastanawiam :mhm:Alchemik pisze: Jeœli mo¿na zapytaÌ, ile ju¿ miesiêcy Panna Agatta na wizji pracuje :> WydawaÌ by siê mog³o, ¿e odpowiedni¹ d³ugoœÌ czasu, by konwersowaÌ na wizji ze wszystkimi prezenterami i to nie jeden raz, a wiele razów :> Jesteœ pewien liczby 0 :mhm: Skoro tak Ci na tej konwersacji paù zale¿y, to muszê Ci zakomunikowaÌ, ¿e dziœ by³o o w³os![]()
..a co z tym raportem wieczornym chyba przy okazji rocznicy poznaĂąskiego czerwca.. :>
-
- Stały bywalec
ZastĂłj, zastojem, ale do roboty
Po wczorajszej awarii jestem pierwszym, ktĂłry tu zaglÂąda :>
I szczêœliwy fina³ sprawy - tak by³o ponoÌ do póŸnego po³udnia :>
zjawiÂłem siĂŞ tu chypcikiem, poniewaÂż dotarÂło do mnie, Âże podobno Panna Agatta byÂła wczoraj z wieczora zmuszona o powrocie do konfliktu opowiadaĂŚ :>
JeÂśli plotki powtarzam przepraszam, ale o proszĂŞ o skorygowanie
To musiaÂła byĂŚ jednakÂże ona, bo donosiciel (niestety nieobeznany) mĂłwiÂł, Âże widziaÂł niezwykle piĂŞknÂą ciemnookÂą reporterkĂŞ, zdawaÂło mu siĂŞ, Âże z Poznania, w wieczornym programie TVN24?
ZaintrygowaÂł mnie

A wiĂŞc trzy przed poÂłudniem plus dwie jeszcze po poÂłudniu..na caÂłe szczĂŞÂście zmieÂściÂła siĂŞ jeszcze przed przed poÂłudniem jedna relacja

zjawiÂłem siĂŞ tu chypcikiem, poniewaÂż dotarÂło do mnie, Âże podobno Panna Agatta byÂła wczoraj z wieczora zmuszona o powrocie do konfliktu opowiadaĂŚ :>
JeÂśli plotki powtarzam przepraszam, ale o proszĂŞ o skorygowanie

To musiaÂła byĂŚ jednakÂże ona, bo donosiciel (niestety nieobeznany) mĂłwiÂł, Âże widziaÂł niezwykle piĂŞknÂą ciemnookÂą reporterkĂŞ, zdawaÂło mu siĂŞ, Âże z Poznania, w wieczornym programie TVN24?

ZaintrygowaÂł mnie

-
- Fan Forum
Tak bym chciaÂł mocniej niÂż zwykle, mam takÂą nieodpartÂą chĂŞĂŚ, wiĂŞkszÂą niÂż zwykle razem z Wami uczestniczyĂŚ (oczywiÂście, kiedy forum dziaÂła) w tych wydarzeniach. MĂłc zastanawiaĂŚ siĂŞ czy bĂŞdzie dziÂś w koĂącu ta relacja, a jaka juÂż byÂła, to czy bĂŞdÂą nastĂŞpne, i tak fascynowaĂŚ siĂŞ kaÂżdÂą kolejnÂą i czekaĂŚ na wiĂŞcej, wiĂŞcej i wiĂŞcej :jupi:
ZwÂłaszcza, Âże takiÂż byÂłem wczoraj podexcytowany - miaÂłem wenĂŞ jak jeszcze nigdy dotÂąd - dlatego moÂże lepiej siĂŞ staÂło, iÂż forum nie dziaÂłaÂło :devil:
Sam nie wiem, od czego teraz mam zacz¹Ì :szalony: Mo¿e od pytania
O ktĂłrejÂż Agatka znowuÂż musiaÂła otworzyĂŚ na mus, gwaÂłtownie te swoje piĂŞkne oczĂŞta, Âżeby na rano, na 9. dotrzeĂŚ do Gorzowa?
A! nie narzekam
GorzĂłw tak na zachĂłd wysuniĂŞty, Agatka mogÂła bardziej cywilizowanym zachodnim powietrzem pooddychaĂŚ 
No i przynajmniej raportu Macierewicza nie musiaÂła czytaĂŚ, bo miaÂła swĂłj temat
Niez³y kogel mogel wczoraj wyszed³ z tym protestem :uhh: Zakreœli³o siê jakieœ b³êdne ko³o :uhh: Trudno to nawet nazwaÌ :uhh: Nie widzia³em tych porannych, w³aœciwie to przedpo³udniowych relacji, ale D¿astina :buzi: je nagra³a i ju¿ wszystko wiem. No faktycznie rano ju¿ wiêkszoœÌ faktów przemawia³o za tym, ¿e siê dogadaj¹ :uhh: Agatka mówi³a o trudnej sytuacji, ale te¿ o woli obu stron do znalezienia kompromisu - brzmia³o natenczas piêknie
JeÂśli to wszystkie capsy z przedpoÂłudnia, a po nagraniach od DÂżastiny wnioskujĂŞ, iÂż tak, to w takim razie nastĂŞpnÂą byÂła ta w F16, ktĂłrÂą juÂż widziaÂłem i sÂłyszaÂłem na Âżywca :jupi: Wow, razem z AgatkÂą cieszyÂłem siĂŞ tym porozumieniem, bo to oznaczaÂło, nadziejĂŞ dla pacjentĂłw i to, Âże jeszcze tylko raporcik i bĂŞdzie mogÂła Agatka wracaĂŚ do swoich, do domu
I rzeczywiÂście w raporcie, trochĂŞ przed 17'stÂą znĂłw radoÂśnie opowiedziaÂła o tym, Âże pacjenci mogÂą byĂŚ spokojni, przestanÂą byĂŚ oddelegowywani do sÂąsiednich palcĂłwek - spĂłr zakoĂączony ugodÂą
Ach! pozachwyca³em siê jeszcze Agatk¹, jej profesjonalizmem, oddaniu sprawie, zabra³em siê póŸniej za inne obowi¹zki, w miêdzyczasie obejrza³em jeszcze Prosto z Polski, a tam by³ materia³ Artura o tych problematycznych kardiologach i tam okaza³o siê, jaki kawa³ zakulisowej roboty Agatka wykona³a
RozmawiaÂła z tyloma osobami: lekarzami, dyrektorami, pacjentami, etc., iÂż stwierdziÂłem, Âże po powrocie do domu chyba padnie zmĂŞczona na tĂŞ swojÂą kanapĂŞ, o ktĂłrej opowiadaÂła w wywiadzie i zaÂśnie snem sprawiedliwych 
Za jakiÂś czas jednak w ktĂłrymÂś z serwisĂłw usÂłyszaÂłem, Âże jednak lekarzom coÂś siĂŞ odwidziaÂło i porozumienia nie ma :o
No to se myÂślĂŞ, trzeba chyba raport wieczorny obejrzeĂŚ :> I dobrze, Âże mnie tchnĂŞÂło :rydzyk:
TwĂłj informator miaÂł racjĂŞ Al
Agatka byÂła jeszcze chwilĂŞ przed 21'szÂą, ale juÂż z poznaĂąskiego studia i faktycznie opowiadaÂła o tym ,Âże jednak nie ma porozumienia. ByÂła, jako osoba, ktĂłra od kilku dni tym tematem ÂżyÂła i z Gorzowa wyjeÂżdÂżaÂła z przeÂświadczeniem, Âże nastÂąpiÂł happy end, takim obrotem wydarzeĂą zaskoczona. OpowiadaÂła ponadto, Âże nie moÂże z nikim, z ÂżadnÂą ze stron konfliktu siĂŞ skontaktowaĂŚ
wczoraj wydawa³o mi siê, ¿e zmêczona ju¿ jest, podró¿¹, t¹ spraw¹ ... tzn. po tonie g³osu g³ównie wnosi³em, bo wygl¹da³a piêknie i rzeœko jak zwykle, a mo¿e nawet jeszcze piêkniej ni¿ zwykle, choÌ nie wiem, czy taka gradacja jest jeszcze w ogóle mo¿liwa?
Chyba, Âże mĂłwimy o nieskoĂączonoÂści
A to co by³o w jej g³osie, to by³o raczej rozczarowanie, bezsilnoœÌ i lekkie zrezygnowanie, ale chyba raczej nie wielkie zmêczenie
ÂŻe teÂż ona - tak piĂŞkna, musi o takich przykrych sprawach opowiadaĂŚ, znowu ogromny Âżal mnie chwyciÂł za serce
Dzastina, czyÂżbyÂś teÂż czerpaÂła z poezji Goethego? :o Ja kocham Goethego!!!
A tak na marginesie, ÂśniÂł mi siĂŞ przedwczoraj - juÂż wiem dlaczego
Pewnie przewracaÂł siĂŞ w grobie :devil: SkoĂączmy juÂż zwiÂązku z tym z tym barbarzyĂąstwem, przecie poezja to najpiĂŞkniejsze i najwspanialsze dzieÂło stwĂłrcy oczywiÂście zaraz po Agatce
PamiĂŞtam jak dziÂś, kiedy to na akademii dziewczyny z rozrzewnieniem sÂłuchaÂły jak deklamowaÂłem te sÂłowa:
Jak tu przejœÌ do kolejnego tematu ...
A wiĂŞc krĂłtko i prosto z mostu :devil:
ZwÂłaszcza, Âże takiÂż byÂłem wczoraj podexcytowany - miaÂłem wenĂŞ jak jeszcze nigdy dotÂąd - dlatego moÂże lepiej siĂŞ staÂło, iÂż forum nie dziaÂłaÂło :devil:
Sam nie wiem, od czego teraz mam zacz¹Ì :szalony: Mo¿e od pytania

O ktĂłrejÂż Agatka znowuÂż musiaÂła otworzyĂŚ na mus, gwaÂłtownie te swoje piĂŞkne oczĂŞta, Âżeby na rano, na 9. dotrzeĂŚ do Gorzowa?

A! nie narzekam

No i przynajmniej raportu Macierewicza nie musiaÂła czytaĂŚ, bo miaÂła swĂłj temat

Niez³y kogel mogel wczoraj wyszed³ z tym protestem :uhh: Zakreœli³o siê jakieœ b³êdne ko³o :uhh: Trudno to nawet nazwaÌ :uhh: Nie widzia³em tych porannych, w³aœciwie to przedpo³udniowych relacji, ale D¿astina :buzi: je nagra³a i ju¿ wszystko wiem. No faktycznie rano ju¿ wiêkszoœÌ faktów przemawia³o za tym, ¿e siê dogadaj¹ :uhh: Agatka mówi³a o trudnej sytuacji, ale te¿ o woli obu stron do znalezienia kompromisu - brzmia³o natenczas piêknie

Ach! pozachwyca³em siê jeszcze Agatk¹, jej profesjonalizmem, oddaniu sprawie, zabra³em siê póŸniej za inne obowi¹zki, w miêdzyczasie obejrza³em jeszcze Prosto z Polski, a tam by³ materia³ Artura o tych problematycznych kardiologach i tam okaza³o siê, jaki kawa³ zakulisowej roboty Agatka wykona³a

Za jakiÂś czas jednak w ktĂłrymÂś z serwisĂłw usÂłyszaÂłem, Âże jednak lekarzom coÂś siĂŞ odwidziaÂło i porozumienia nie ma :o
No to se myÂślĂŞ, trzeba chyba raport wieczorny obejrzeĂŚ :> I dobrze, Âże mnie tchnĂŞÂło :rydzyk:
TwĂłj informator miaÂł racjĂŞ Al

ÂŻe teÂż ona - tak piĂŞkna, musi o takich przykrych sprawach opowiadaĂŚ, znowu ogromny Âżal mnie chwyciÂł za serce

No i??? s¹ ju¿ jakieœ efekty tej podró¿y?D¿astina pisze:Pewnie siê nie zdziwisz Black, jeœli napiszê, ¿e Ciê nie rozumiem :mhm: Pozwolê sobie powtórzyÌ za Goethe: ( parafrazujê :rozglada: ) Kto chce poetê zrozumieÌ, musi udaÌ siê do jego kraju. :rozglada: Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak wyruszyÌ do Poznania :devil:

Dzastina, czyÂżbyÂś teÂż czerpaÂła z poezji Goethego? :o Ja kocham Goethego!!!

A tak na marginesie, ÂśniÂł mi siĂŞ przedwczoraj - juÂż wiem dlaczego

Achhhhhhh[...]O, przebacz mi, przebacz, co siê sta³o wczoraj! Powinno to by³o staÌ siê ostatni¹ chwil¹ mego ¿ycia. O, ty anielska istoto! Po raz pierwszy, bez w¹tpienia po raz pierwszy uczu³em rozkosz w najtajniejszych g³êbiach mej duszy! - Kocha mnie! Kocha! - snu³o mi siê. Pali mi jeszcze dot¹d wargi œwiêty ¿ar, bij¹cy z ust Twoich, p³omienn¹ rozkosz¹ przemienione jest serce moje. Przebacz mi! Przebacz! Wiedzia³em, ¿e mnie kochasz, pozna³em to po pierwszym zaraz pe³nym duszy spojrzeniu Twoim, po uœcisku rêki.[...]

CoÂś mi siĂŞ kojarzy :mhm: To znaczy AgatkĂŞ na 100% pamiĂŞtam z tego dnia, tylko nie wiem jak i dziĂŞki komu Anicie udaÂło siĂŞ nie zapowiedzieĂŚ Agatki :mhm:..ja siĂŞ zastanawiam :mhm:
..a co z tym raportem wieczornym chyba przy okazji rocznicy poznaĂąskiego czerwca.. :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
..nie obraÂź siĂŞ Alchemik ale chyba coÂś musiaÂło siĂŞ Twojemu donosicielowi mocno pomyliĂŚ :>
..przecie¿ Agatka od rana opowiada³a o tej sprawie to co by jeszcze w pracy tak póŸno robi³a :>
..a poza tym przecieÂż byÂła ugoda
..no to zalegÂłoÂści nadrobiĂŚ trzeba

..i raport ale popoÂłudniowy

..przecie¿ Agatka od rana opowiada³a o tej sprawie to co by jeszcze w pracy tak póŸno robi³a :>

..no to zalegÂłoÂści nadrobiĂŚ trzeba

..i raport ale popoÂłudniowy

-
- Fan Forum
Och biedakuobieÂżyÂświat pisze:..nie obraÂź siĂŞ Alchemik ale chyba coÂś musiaÂło siĂŞ Twojemu donosicielowi mocno pomyliĂŚ :>

A takie nagÂłe ''wypadki'' przecieÂż zdarzaÂły siĂŞ juÂż naszej gwieÂździe w przeszÂłoÂści

Btw. PiĂŞknie, choĂŚ nie peÂłnie, te zalegÂłoÂści nadrobiÂłeÂś

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
..Black Jack '62 pisze:Za jakiÂś czas jednak w ktĂłrymÂś z serwisĂłw usÂłyszaÂłem, Âże jednak lekarzom coÂś siĂŞ odwidziaÂło i porozumienia nie ma :o
TwĂłj informator miaÂł racjĂŞ AlAgatka byÂła jeszcze chwilĂŞ przed 21'szÂą, ale juÂż z poznaĂąskiego studia i faktycznie opowiadaÂła o tym ,Âże jednak nie ma porozumienia.

..napisz Âże kÂłamiesz :rydzyk:
..napisz Âże to odwet za te walentynki :rydzyk:
..napiszcie Âże jesteÂście z Alem w zmowie :rydzyk:
-
- Fan Forum
ObraÂżasz mnie :o Ja nie kÂłamiĂŞ :nie: Co najwyÂżej nie mĂłwiĂŞ caÂłej prawdyobieÂżyÂświat pisze:..Black Jack '62 pisze:Za jakiÂś czas jednak w ktĂłrymÂś z serwisĂłw usÂłyszaÂłem, Âże jednak lekarzom coÂś siĂŞ odwidziaÂło i porozumienia nie ma :o
TwĂłj informator miaÂł racjĂŞ AlAgatka byÂła jeszcze chwilĂŞ przed 21'szÂą, ale juÂż z poznaĂąskiego studia i faktycznie opowiadaÂła o tym, Âże jednak nie ma porozumienia.
![]()
![]()
![]()
![]()
..napisz Âże kÂłamiesz :rydzyk:

Jakie znowu walentynki :>..napisz Âże to odwet za te walentynki :rydzyk:
Aaaa ... walentynki

Otrz¹œnij siê..napiszcie ¿e jesteœcie z Alem w zmowie :rydzyk:

Jeszcze niejednÂą takÂą niespodziewanÂą relacjĂŞ na pewno wspĂłlnie zobaczymy

-
- Fan Forum
..Âłatwo Ci pisaĂŚ i mnie pocieszaĂŚ jak widziaÂłeÂś AgatkĂŞ 

..to moÂże napisz jeszcze o tym w co byÂła Agatka ubrana - tak dla peÂłni obrazu
..Âżeby mĂłj smutek ukoiĂŚ..trochĂŞ

..no piêknieBlack Jack '62 pisze:By³a, jako osoba, która od kilku dni tym tematem ¿y³a i z Gorzowa wyje¿d¿a³a z przeœwiadczeniem, ¿e nast¹pi³ happy end, takim obrotem wydarzeù zaskoczona. Opowiada³a ponadto, ¿e nie mo¿e z nikim, z ¿adn¹ ze stron konfliktu siê skontaktowaÌ wczoraj wydawa³o mi siê, ¿e zmêczona ju¿ jest, podró¿¹, t¹ spraw¹ ... tzn. po tonie g³osu g³ównie wnosi³em, bo wygl¹da³a piêknie i rzeœko jak zwykle, a mo¿e nawet jeszcze piêkniej ni¿ zwykle, choÌ nie wiem, czy taka gradacja jest jeszcze w ogóle mo¿liwa? Chyba, ¿e mówimy o nieskoùczonoœci A to co by³o w jej g³osie, to by³o raczej rozczarowanie, bezsilnoœÌ i lekkie zrezygnowanie, ale chyba raczej nie wielkie zmêczenie

..to moÂże napisz jeszcze o tym w co byÂła Agatka ubrana - tak dla peÂłni obrazu

-
- Fan Forum
Schlebiasz mi, ale nie przeceniaj moich moÂżliwoÂściobieÂżyÂświat pisze:..to moÂże napisz jeszcze o tym w co byÂła Agatka ubrana - tak dla peÂłni obrazu

Ale o co Ty mnie pytaÂłeÂś tak w ogĂłle ...? A! o strĂłj

PiĂŞkny

Marynareczka ta bÂłyszczÂąca, brÂązowa, a pod niÂą biaÂły top z takim Âśrednim dekoltem

A do tego wszystkiego jej piĂŞkna twarz zatopiona w tym mroku ... CaÂły czas miaÂłem jej oblicze przed oczyma

-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Mój Bo¿e?!!! Ja? Ja jestem bezlitosny, tak? A g³ówna ... jedyna winowajczyni - Agatka, bez winy, prawda? :aniol:obie¿yœwiat pisze:.. :o :o jesteœ bezlitosny![]()
WÂłosy zwiÂązane, grzyweczka - cudoobieÂżyÂświat pisze:..to moÂże jeszcze napisz jakÂą miaÂła Agatka fryzurĂŞ![]()