Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obie¿yœwiat pisze: ..na co mi ta zwinnoœÌ :?:

..dochodzÂą jeszcze konferencje i mĂłj wolny komputer :evil:
Tym wiĂŞkszÂą musisz... musiaÂłeÂś wykazaĂŚ siĂŞ zwinnoÂściÂą podczas polowania na tak atrakcyjny ''cel'', przy kiepskiej broni myÂśliwskiej, ciÂągÂłym podkÂładaniu ÂświĂą w postaci konferencji, chochlikĂłw itd. :lol:
obieÂżyÂświat pisze:..kiedy sÂłuchaÂłem bodaj w sobotĂŞ o tym Âże bĂŞdÂą we wtorek znĂłw rozmawiaĂŚ to myÂślaÂłem Âże AgatkĂŞ znĂłw poÂślÂą na miejsce :)
..widocznie uznali Âże siĂŞ nie opÂłaci :D
W œwietle tego, co ma dziœ miejsce w TVN24, czyli konferencje, konferencje i jeszcze raz konferencje, rzeczywiœcie mogli uznaÌ, ¿e na jeden, dwa live'y nie op³aci siê taki kawa³ek drogi jechaÌ :spiewa: ChoÌ wiemy, ¿e ró¿nie w przesz³oœci bywa³o :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Tym wiĂŞkszÂą musisz... musiaÂłeÂś wykazaĂŚ siĂŞ zwinnoÂściÂą podczas polowania na tak atrakcyjny ''cel'', przy kiepskiej broni myÂśliwskiej, ciÂągÂłym podkÂładaniu ÂświĂą w postaci konferencji, chochlikĂłw itd. :lol:
..nie no wiecie co :?: :!:
..to juÂż przegiĂŞcie :twisted:
..Kaczor przerwaÂł Agatce relacjĂŞ :twisted: :twisted: :twisted:
..nic dziwnego Âże w Poznaniu tak siĂŞ zachmurzyÂło :evil:
..w zwiÂązku z powyÂższym mam tylko to :arrow:
Obrazek
..i jeszcze serwer imageshack nie dziaÂła :?
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat - nie byÂło z Kaczym rodem zadzieraĂŚ ;) :devil:
:o a jednak byÂły live'y :D
Cudownie - obraz jest :) Mam nadziejĂŞ, Âże Dzasti dostarczy dÂźwiĂŞk :rydzyk:
obieÂżyÂświat pisze:..ale dali mocne ÂświatÂła :o
..Agatka aÂż oczki mruÂży :(
E! tam ÂświatÂła :> ChciaÂła byĂŚ bardziej uwodzicielska :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżby w Poznaniu teÂż jakiÂś 'Snajper' byÂł :?: :shock:
No jasne, mĂłj sÂąsiad :D Raz o maÂły wÂłos by mnie ustrzeliÂł, kiedy wyszedÂłem z psami na spacer :D Niestety spudÂłowaÂł :devil:
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a ja chciaÂłem ciĂŞ zapytaĂŚ czy wczoraj kiedy to pisaÂłeÂś :arrow:
W talii kart mogÂłaby byĂŚ damÂą kier :)
..nie chodziÂło ci przypadkiem o DamĂŞ Pik :?: :lol:
Ciekaw jestem co odpowie; ciekaw jestem co wybierze: grot, czy serce? :lol2:
Jak CiĂŞ taka ugodzi w serce, to giĂą czÂłowiecze :lol:
Gdyby mi tak siĂŞ nie spieszyÂło, odpowiedziaÂłbym wiĂŞcej ale co tu duÂżo pisaĂŚ ... Ja sam chciaÂłbym wiedzieĂŚ, o co mi chodzi :devil:
MyÂślaÂłem o damie pik a napisaÂłem kier :> Tak wyszÂło :lol2: Ale piĂŞknie z tym sercem wypaliÂłem ciekawe co to oznacza i z czego to siĂŞ wziĂŞÂło? :)
Faktycznie o pik mi chodziÂło, ale nie mam w zwyczaju czytaĂŚ swoich postĂłw przed wysÂłaniem, bo wiele zdaĂą bym pousuwaÂł i zostaÂłby goÂły post i dlatego nie poprawiÂłem :devil:

Hmmm, czy chodziÂło o Queen of spades, czy Queen of hearts :mhm: pewnie o tĂŞ i o tĂŞ :D Zawsze lubiÂłem posÂługiwaĂŚ siĂŞ tymi anglojĂŞzycznymi nazwami :)

Tak w ogĂłle to, kiedy ja ostatnio graÂłem w pokera :roll: Nie liczÂąc tego rozbieranego w zeszÂły weekend, to ... :lol:
Na razie :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:obieÂżyÂświat - nie byÂło z Kaczym rodem zadzieraĂŚ ;) :devil:
..chcÂą wojny to bĂŞdÂą jÂą mieli :evil:
:o a jednak byÂły live'y :D
..a czemu miaÂłoby nie byĂŚ :?:
..jasne Âże sÂą :tanczy:

No jasne, mĂłj sÂąsiad :D Raz o maÂły wÂłos by mnie ustrzeliÂł, kiedy wyszedÂłem z psami na spacer :D Niestety spudÂłowaÂł :devil:
..dlaczego niestety :?:
..brakowaÂłoby nam Ciebie :lol2:
MyÂślaÂłem o damie pik a napisaÂłem kier :> Tak wyszÂło :lol2: Ale piĂŞknie z tym sercem wypaliÂłem ciekawe co to oznacza i z czego to siĂŞ wziĂŞÂło? :)
..fiu..fiu..fiu :spiewa: Queen of hearts :tanczy:

..no :D
..przynajmniej koniec dnia mi siĂŞ udaÂł :smile:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..tym razem zgarn¹³em ile siê da³o :twisted:
..aÂż piĂłra siĂŞ posypaÂły :devil:
Tak w ogĂłle to, kiedy ja ostatnio graÂłem w pokera :roll: Nie liczÂąc tego rozbieranego w zeszÂły weekend, to ... :lol:
..moÂżemy zagraĂŚ 8)
..ale nie w rozbieranego :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Zmowa milczenia przerwana po obu stronach: Panna Agatta przmĂłwiÂła; Black Jack przemĂłwiÂł :lol2:
Black Jack '62 pisze:Jak CiĂŞ taka ugodzi w serce, to giĂą czÂłowiecze :lol:
Alem tĂŞpy :hmm: PrzecieÂż grot i serce od wiekĂłw dziĂŞki strzaÂłom Amora powiÂązane :)
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale dali mocne ÂświatÂła :o
..Agatka aÂż oczki mruÂży :(
E! tam ÂświatÂła :> ChciaÂła byĂŚ bardziej uwodzicielska :lol2:
Ale ÂświatÂłami tak mocnymi doprowadziĂŚ mogÂą do tego, Âże brÂąz Ăłcz Panny Agatty straci na intensywnoÂści :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:No jasne, mĂłj sÂąsiad :D Raz o maÂły wÂłos by mnie ustrzeliÂł, kiedy wyszedÂłem z psami na spacer :D Niestety spudÂłowaÂł :devil:
..dlaczego niestety :?:
..brakowaÂłoby nam Ciebie :lol2:
Racja :D ChoĂŚ z drugiej strony szkoda :mhm: ByÂłby dla Panny Agatty temat na relacje :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Tak w ogĂłle to, kiedy ja ostatnio graÂłem w pokera :roll: Nie liczÂąc tego rozbieranego w zeszÂły weekend, to ... :lol:
..moÂżemy zagraĂŚ 8)
..ale nie w rozbieranego :devil:
Nie podejmujmy pochopnych decyzji :lol2: Poczekajmy aÂż bĂŞdziemy w komplecie :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:> ChÂłopaki :grozi: o czym Wy tu dyskutujecie :mhm: ObieÂżyÂświat, a co Ty siĂŞ tak tego rozbieranego pokera boisz? :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże Dzasti dostarczy dÂźwiĂŞk :rydzyk:
A pewnie, Âże dostarczĂŞ :lol2:
http://savefile.com/files/505271
http://savefile.com/files/505310
http://savefile.com/files/505982
Niemej i tej, ktĂłrÂą DÂżarek przerwaÂł nie mam :roll: aleÂż mnie te dzisiejsze konferencje rozdraÂżniaÂły :uhh:
Agatka rewelacja :> tylko ta marynara :uhh: có¿ pozostaje chyba siê z ni¹ zaprzyjaŸniÌ :rozglada:

[ Dodano: Wto Lut 20, 2007 9:05 pm ]
:rozglada: Ja tu jeszcze na chwileczkê zagl¹dnê³am, poniewa¿ dwie wa¿ne sprawy mi siê przypomnia³y :rozglada: Nie zastanawialiœcie siê moi mili, dlaczego to Joanna nadawa³a relacjê przed 10:00, a póŸniej dopiero wy³oni³a siê Agata :mhm: Mo¿e nasza gwiazda zaspa³a :mhm: :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżby w Poznaniu teÂż jakiÂś 'Snajper' byÂł :?: :shock:
:mhm: MoÂże myÂślaÂł, Âże z Ciebie jakiÂś ÂłoÂś jest? :devil: :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :mhm: MoÂże myÂślaÂł, Âże z Ciebie jakiÂś ÂłoÂś jest? :devil: :rozglada:
.. :devil: :devil:
..moÂże Black nawet jakieÂś taĂące godowe prezentowaÂł :hahaha:
DÂżastina pisze::> ChÂłopaki :grozi: o czym Wy tu dyskutujecie :mhm: ObieÂżyÂświat, a co Ty siĂŞ tak tego rozbieranego pokera boisz? :rozglada:
..no widzisz sama byÂłaÂś na poczÂątku zgorszona :D
..ja jestem porzÂądny chÂłopak a Ty porzÂądna dziewczyna :lol2:
Black Jack '62 pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże Dzasti dostarczy dÂźwiĂŞk :rydzyk:
A pewnie, Âże dostarczĂŞ :lol2:
.. :tanczy: dziĂŞki :buzi:
Niemej i tej, ktĂłrÂą DÂżarek przerwaÂł nie mam :roll: aleÂż mnie te dzisiejsze konferencje rozdraÂżniaÂły :uhh:
..nie przypominaj mi proszĂŞ tego wczorajszego horroru jaki nam ten czÂłowiek zaserwowaÂł :rydzyk:
Nie zastanawialiœcie siê moi mili, dlaczego to Joanna nadawa³a relacjê przed 10:00, a póŸniej dopiero wy³oni³a siê Agata :mhm: Mo¿e nasza gwiazda zaspa³a :mhm: :rozglada:
..nie sÂądzĂŞ ;)
..na pewno zbieraÂła informacje na temat tego co dziaÂło siĂŞ w szpitalu ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: :mhm: MoÂże myÂślaÂł, Âże z Ciebie jakiÂś ÂłoÂś jest? :devil: :rozglada:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wiecie, czym siĂŞ koĂączy igranie z ogniem? :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: :> ChÂłopaki :grozi: o czym Wy tu dyskutujecie :mhm: ObieÂżyÂświat, a co Ty siĂŞ tak tego rozbieranego pokera boisz? :rozglada:
Chyba nie przypuszczacie, ¿e ja nie jestem? :D Otó¿ jestem :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: A pewnie, Âże dostarczĂŞ

dziĂŞki
No... dziĂŞki :D MuszÂą nam chyba te wczorajsze dÂżwiĂŞki dziÂś za ratunek posÂłuÂżyĂŚ :)
obieÂżyÂświat pisze:
D¿astina pisze: Nie zastanawialiœcie siê moi mili, dlaczego to Joanna nadawa³a relacjê przed 10:00, a póŸniej dopiero wy³oni³a siê Agata :mhm: Mo¿e nasza gwiazda zaspa³a :mhm: :rozglada:
..nie sÂądzĂŞ ;)
Dlaczego to wykluczasz, moÂże zaspaÂła? :D Po jakiejÂś karnawaÂłowo-ostatkowej imprezie :D
En passant - jakieÂś wielkopostne dotkliwe wyrzeczenia u forumowiczĂłw? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Wiecie, czym siĂŞ koĂączy igranie z ogniem? :lol:
..nie :D
..ale pewnie siĂŞ dowiem za niedÂługo :lol:
Alchemik pisze:Chyba nie przypuszczacie, ¿e ja nie jestem? :D Otó¿ jestem :lol2:
..ale kto ty jesteÂś :?: :lol:
Alchemik pisze:En passant - jakieÂś wielkopostne dotkliwe wyrzeczenia u forumowiczĂłw? :D
..nie zastanawiaÂłem siĂŞ jeszcze :D
..ale na pewno sobie nie odmĂłwiĂŞ Agatki :tanczy:
..choĂŚ to byÂłoby rzeczywiÂście wyrzeczenie :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:

Nie miaÂłem moÂżliwoÂści ku temu, jako Âże mojej Âłoszy nie byÂło w pobliÂżu :devil:
Alchemik pisze:Wiecie, czym siĂŞ koĂączy igranie z ogniem? :lol:
Aktualnie niczym to nie grozi, nawet podraÂżnieniem skĂłry ;) Po pierwsze nie mam na besztanie czasu, po drugie zÂłagodniaÂłem, a po trzecie - najwaÂżniejsze - w koĂącu to DÂżasta i obieÂżyÂświat utrzymujÂą mĂłj ''zwiÂązek'' z AgatkÂą przy Âżyciu :)
No i jeszcze ojciec - opowiadaÂł mi, Âże wczoraj - wesprĂŞ siĂŞ cytatem: ''ta Twoja dama chyba wyczuÂła, Âże jej nie oglÂądasz, bo w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiechaÂła'' :uhh:
No moÂże mnie nie ma przed telewizorem ciaÂłem, ale duchem zawsze :lol2: :lol2:
Dobra, niech jej bêdzie :] W koùcu temat i treœÌ relacji niezaweso³e :?
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: :> ChÂłopaki :grozi: o czym Wy tu dyskutujecie :mhm: ObieÂżyÂświat, a co Ty siĂŞ tak tego rozbieranego pokera boisz? :rozglada:
Chyba nie przypuszczacie, ¿e ja nie jestem? :D Otó¿ jestem :lol2:
A co ja mam napisaĂŚ :roll: PrzyznaĂŚ siĂŞ publicznie, czy nie :roll:
MuszÂą nam chyba te wczorajsze dÂżwiĂŞki dziÂś za ratunek posÂłuÂżyĂŚ :)
Nic? Nic a nic dzisiaj? :(
Alchemik pisze:En passant - jakieÂś wielkopostne dotkliwe wyrzeczenia u forumowiczĂłw? :D
Jakie tam znowu ostatki :D Z nazwy chyba :D W Poznaniu to tacy bezboÂżnicy mieszkajÂą, ktĂłrzy caÂły rok imprezujÂą :spiewa:

O tym siĂŞ chyba nie opowiada :> Ale ja postanowiÂłem sobie odmĂłwiĂŚ sÂłodyczy :lol2: Lecz nie tej pÂłynÂącej z telewizora :lol2:
Tylko kiedy znajdĂŞ dla niej czas? :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Nie miaÂłem moÂżliwoÂści ku temu, jako Âże mojej Âłoszy nie byÂło w pobliÂżu :devil:
ByĂŚ moÂże to wÂłaÂśnie ten myÂśliwy - sÂąsiad Ci jÂą wypÂłoszyÂł :hahaha:
Black Jack '62 pisze:No i jeszcze ojciec - opowiadaÂł mi, Âże wczoraj - wesprĂŞ siĂŞ cytatem: ''ta Twoja dama chyba wyczuÂła, Âże jej nie oglÂądasz, bo w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiechaÂła'' :uhh:
No moÂże mnie nie ma przed telewizorem ciaÂłem, ale duchem zawsze :lol2: :lol2:
Dobra, niech jej bêdzie :] W koùcu temat i treœÌ relacji niezaweso³e :?
Za dnia problemów z uœmiechem nie by³o :) Zw³aszcza, kiedy jej przerywano, lub kiedy po b³êdach technicznych pozwalano siê wypowiedzieÌ :)
Nic? Nic a nic dzisiaj? :(
To nie do koĂąca tak :) W popoÂłudniowych Faktach w materiale Joanny Komolki widaĂŚ byÂło fragment postaci Panny Agatty, siedzÂącej z mikrofonem w rĂŞku przy stoliku, rozmawiajÂącej z dwĂłjkÂą ludzi :) Z takich ciekawostek jeszcze dodam, bo widok to byÂł niecodzienny ;) miÂło Panna Agatta prezentuje siĂŞ w jeansach :lol2: MoÂżna byÂło ten obraz z materiaÂłu dodaĂŚ do tych 45% :lol2: WyszÂło jakieÂś... :roll: przy odrobinie wyobraÂźni, 75% :lol2:
obieÂżyÂświat pisze: ..ale kto ty jesteÂś :?: :lol:
To chyba oczywiste :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:a po trzecie - najwaÂżniejsze - w koĂącu to DÂżasta i obieÂżyÂświat utrzymujÂą mĂłj ''zwiÂązek'' z AgatkÂą przy Âżyciu :)
..no to czy to nie powinno byĂŚ 'po pierwsze' :?: :lol2:
W popoÂłudniowych Faktach w materiale Joanny Komolki widaĂŚ byÂło fragment postaci Panny Agatty, siedzÂącej z mikrofonem w rĂŞku przy stoliku, rozmawiajÂącej z dwĂłjkÂą ludzi :) Z takich ciekawostek jeszcze dodam, bo widok to byÂł niecodzienny ;) miÂło Panna Agatta prezentuje siĂŞ w jeansach :lol2: MoÂżna byÂło ten obraz z materiaÂłu dodaĂŚ do tych 45% :lol2: WyszÂło jakieÂś... :roll: przy odrobinie wyobraÂźni, 75% :lol2:
..jakbym wiedziaÂł to bym uwaÂżnie patrzyÂł :hmm:

..doczekaliÂśmy siĂŞ w koĂącu dzis Agatki :rydzyk:
..a w 'PzP' materiaÂł miaÂła Agatka :)
..dowĂłd nr1 :arrow:
Obrazek

..dowĂłd nr2 :arrow:
..komentarz dÂługi bo aÂż 3 capsy udaÂło mi siĂŞ zrobiĂŚ :tanczy:
..niestety posyÂłam tylko 2 ;)
Obrazek Obrazek
..materiaÂł jak zwykle zapierajÂący dech w piersiach :o :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..jakbym wiedziaÂł to bym uwaÂżnie patrzyÂł :hmm:
Nie wiem jak to siĂŞ staÂło, Âże podczas emisji tamtego materiaÂłu (o tej samej tematyce) mogÂłem koncentrowaĂŚ siĂŞ na obrazkach tak, Âże dostrzegÂłem w tym uÂłamku sekundy AgattĂŞ :) Natomiast w trakcie materiaÂłu Agatty, byÂłem tak bardzo pochÂłoniĂŞty tÂą kryminalnÂą, caÂły czas nierozwikÂłanÂą opowieÂściÂą w jej wykonaniu, iÂż nie wiem, czy powtĂłrka w postaci tego ujĂŞcia miaÂła miejsce :o CzuÂłem siĂŞ jakbym oglÂądaÂł Âświetny kryminaÂł - scenariusz napisaÂło Âżycie, a narracjĂŞ Agatta 8) Jestem pod wraÂżeniem :o 8)

BijĂŞ siĂŞ w piersi, z powodu moich wczeÂśniejszych zaniedbaĂą. Od teraz, bez wzglĂŞdu na przeciwnoÂści, bĂŞdĂŞ staÂłym widzem tego programu - to postanowione :] OczywiÂście pod warunkiem, Âże materiaÂły Panny Agatty bĂŞdÂą siĂŞ tam czĂŞÂściej pojawiaÂły :D

P.S. Ciekawe, czy Panna Agatta wchodzi³a w sk³ad tej ekipy, z któr¹ to ekip¹ brytyjscy ''stró¿e prawa'' nie chcieli rozmawiaÌ o tej sprawie :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:a po trzecie - najwaÂżniejsze - w koĂącu to DÂżasta i obieÂżyÂświat utrzymujÂą mĂłj ''zwiÂązek'' z AgatkÂą przy Âżyciu :)
..no to czy to nie powinno byĂŚ 'po pierwsze' :?: :lol2:
ObieÂżyÂświat, moÂże maÂły buncik na pokÂładzie, co? :devil: Wtedy nas doceni, tak jak na to zasÂługujemy :rozglada:
Alchemik pisze:Natomiast w trakcie materiaÂłu Agatty, byÂłem tak bardzo pochÂłoniĂŞty tÂą kryminalnÂą, caÂły czas nierozwikÂłanÂą opowieÂściÂą w jej wykonaniu, iÂż nie wiem, czy powtĂłrka w postaci tego ujĂŞcia miaÂła miejsce
Pewna jestem, Âże tego ujĂŞcia nie byÂło, gdyÂż oglÂądaÂłam bardzo uwaÂżnie :D
Alchemik pisze:CzuÂłem siĂŞ jakbym oglÂądaÂł Âświetny kryminaÂł - scenariusz napisaÂło Âżycie, a narracjĂŞ Agatta 8) Jestem pod wraÂżeniem :o 8)
To moÂże chcesz jeszcze raz, posÂłuchaĂŚ :arrow: http://savefile.com/files/508372 :uhh: troszkĂŞ nie od poczÂątku, ale to dlatego, Âże byÂłam przekonana, iÂż to powtĂłrka z faktĂłw bĂŞdzie ;)
Alchemik pisze:P.S. Ciekawe, czy Panna Agatta wchodzi³a w sk³ad tej ekipy, z któr¹ to ekip¹ brytyjscy ''stró¿e prawa'' nie chcieli rozmawiaÌ o tej sprawie :mhm:
:mhm: MyÂślisz, Âże z naszÂą AgatkÂą nie chcieliby rozmawiaĂŚ :mhm:

ObieÂżyÂświat, a nie strzeliÂłeÂś przypadkiem capsa temu przystojnemu panu mecenasowi :rozglada: Paplaczykowi :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..zacznĂŞ moÂże od tego Âże postnie dzis dla nas w tvn24 :uhh:
Alchemik pisze:Nie wiem jak to siĂŞ staÂło, Âże podczas emisji tamtego materiaÂłu (o tej samej tematyce) mogÂłem koncentrowaĂŚ siĂŞ na obrazkach tak, Âże dostrzegÂłem w tym uÂłamku sekundy AgattĂŞ :)
..bo Agatka tak zajmujÂąco i interesujÂąco potrafi opowiadaĂŚ :aniol: Âże naraz trudno jest siĂŞ na wszystkim skupiĂŚ kiedy nie chce siĂŞ by umknĂŞÂło coÂś z treÂści :)
..trzeba by chyba z 10 razy to obejrzeĂŚ Âżeby wszystko wyÂłapaĂŚ :)
OczywiÂście pod warunkiem, Âże materiaÂły Panny Agatty bĂŞdÂą siĂŞ tam czĂŞÂściej pojawiaÂły :D
..nie ma nic za darmo :devil:
P.S. Ciekawe, czy Panna Agatta wchodzi³a w sk³ad tej ekipy, z któr¹ to ekip¹ brytyjscy ''stró¿e prawa'' nie chcieli rozmawiaÌ o tej sprawie :mhm:
..byĂŚ moÂże ale teÂż niekoniecznie :mhm:
ObieÂżyÂświat, moÂże maÂły buncik na pokÂładzie, co? :devil:
..DÂżastina :) przecieÂż to by siĂŞ przeciwko nam samym w rezultacie obrĂłciÂło ;)
ObieÂżyÂświat, a nie strzeliÂłeÂś przypadkiem capsa temu przystojnemu panu mecenasowi :rozglada: Paplaczykowi :rozglada:
..nie :neutral:
..a co :> podobaÂł ci siĂŞ :> :lol:
To moÂże chcesz jeszcze raz, posÂłuchaĂŚ :arrow: http://savefile.com/files/508372 :uhh: troszkĂŞ nie od poczÂątku, ale to dlatego, Âże byÂłam przekonana, iÂż to powtĂłrka z faktĂłw bĂŞdzie ;)
..nie szkodzi :buzi:
..ahhhh.. :)
..dzis poÂścimy :uhh: :(
ODPOWIEDZ