ÂżyjĂŞ!wczoraj zmartwychwstaÂłem z popioÂłu codziennego Âżywota..
Nostromo,ja teÂż uwaÂżam,Âże RW byÂło Âświetne!!!!niech ÂżaÂłuje ten,kto nie oglÂądaÂł

oszalaÂłem!!!ostatni raz widziaÂłem AniĂŞ w czerwonym stroju,przez ktĂłry krew mi uderza do gÂłowy!a wczoraj RW...prawdziwa profesjonalistka,pewna siebie,mocno stÂąpa po ziemi,urzekÂła mnie Jej stanowcza pewnoœÌ siebie,dynamika RW,ÂżywotnoœÌ i PIĂKNO TVN24.moÂże sobie Brydzia,Kalcza,Sakowska prĂłbowaĂŚ prezenterowaĂŚ...
wczoraj zosta³em olœniony!mo¿e tym wiêcej jeszcze,bo w ci¹gu tyg.nie mia³em tak naprawdê okazji œledziÌ pracê Ani i obawiam siê,¿e bêdzie tak czêœciej,bo mój plan zajêÌ trwa przez Dn¯,ale nie poddajê siê!i tak jak obieca³em,¿e zacapsujê Aniê od stóp do g³ów....

nie omieszkaÂłem.... :tanczy:
podziwiaÌ czas zacz¹Ì!!!!i never przestaÌ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
im wiĂŞcej siĂŞ patrzy tym bardziej nie moÂżna przestaĂŚ

to jest jak uzaleÂżnienie jak patrzenie na gwiazdy...niektĂłre z nich okazujÂą siĂŞ byĂŚ planetami,a niektĂłre spadajÂą na ziemiĂŞ

szkoda,¿e wiêkszoœÌ l¹duje w Ameryce
...and I don't wanna miss a thing...
ach i jeszcze wiele wiele capsów,które porz¹da mój avatar,a w³aœciwie jego brak.dziwnie bez obrazka Ani ponad moim nickiem.choÌ to nic,bo avatar z Ni¹ noszê w sercu :rozglada: có¿ coœ z acdsee siê zrobi³o.postanowi³em,¿e sam dojdê do sedna sprawy-rozwi¹¿ê natarczywe komunikaty,jest to wiêc spacerek po lesie...
GÂżg w pt.nie wydawaÂł FaktĂłw,ciekawe czy przyjechaÂł po niÂą swoim jaguarem albo motorem,czy sama pojechaÂła do domu...jedno co jest pewne-wykonaÂła kawaÂł Âświetnej roboty!jest usatysfakcjonowana i speÂłniona,moÂże spokojnie celebrowaĂŚ weekend i nabieraĂŚ siÂł na kolejny tydzieĂą ciĂŞÂżkiej - docenianej pracy
Âżegnaj...nie wiem kiedy siĂŞ spotkamy
мечтаю мечтаю мечтаю my dear.........