POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Wiosenna ofensywa Polsatu

Telewizja Polsat na wiosnĂŞ zaproponuje swoim widzom wiele nowoÂści. NowÂą ramĂłwkĂŞ stacja zaprezentowaÂła w czwartek. Na antenie Polsatu bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚ nowe polskie seriale – zarĂłwno komediowe, jak i sensacyjne, programy rozrywkowe, ale takÂże kontynuacjĂŞ dobrze juÂż znanych pozycji.

3 marca na antenie Polsatu pojawi siĂŞ pierwszy odcinek programu ‘Jak oni ÂśpiewajÂą’, ktĂłry poprowadzÂą Katarzyna Cichopek i Krzysztof Ibisz. W widowisku, nadawanym w soboty po godz. 20.00, wezmÂą udziaÂł aktorzy znani z polskich seriali i telenowel, m.in. Andrzej Nejman i MaÂłgorzata LewiĂąska.

W czwartki o godz. 22.00 widzowie Polsatu bĂŞdÂą mogli oglÂądaĂŚ nowy serial komediowy ‘MamuÂśki’, opowiadajÂący o perypetiach ÂświeÂżo upieczonej pary ma³¿eĂąskiej, ktĂłra postanowiÂła siĂŞ pobraĂŚ na przekĂłr rodzinom. W sitcomie bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚ m.in. StanisÂławĂŞ CeliĂąskÂą i Tomasza Karola. ReÂżyserem ‘MamuÂśek’ jest Andrzej Kostenko.

BogusÂław LindĂŞ, PawÂła Wilczaka i Krzysztofa PieczyĂąskiego widzowie Polsatu zobaczÂą w serialu sensacyjnym ‘Prawo miasta’, ktĂłry nadawany bĂŞdzie w niedziele o godz. 22.00.

Na antenie Polsatu pojawi siĂŞ takÂże serial komediowy ‘I kto tu rzÂądzi’ z BogusÂławem LindÂą i MaÂłgorzatÂą Foremniak. ReÂżyserem tej produkcji jest Maciej ÂŚlesicki.

SwĂłj program w Polsacie bĂŞdzie miaÂł rĂłwnieÂż Piotr BaÂłtoczyk. Jego program nadawany bĂŞdzie we wtorki o godz. 20.00.

W poÂłowie marca Polsat zaczyna transmisjĂŞ z GP FormuÂły 1 z udziaÂłem Roberta Kubica. Zawody pojawiaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą teÂż na antenie Polsatu Sport.

Polsat kontynuowaĂŚ bĂŞdzie emisjĂŞ produkcji juÂż nadawanych, zarĂłwno serialu (m.in. ‘Pierwsza miÂłoœÌ’, ‘Rodzina zastĂŞpcza’ i ‘ÂŚwiat wedÂług Kiepskich’), a takÂże choĂŚby teleturniejĂłw (m.in. ‘Grasz czy nie grasz’).

Na antenĂŞ Polsatu powrĂłci jesieniÂą takÂże serial '13 posterunek'.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Ofensywa jak byk. :devil: Polsat tak¹ ofensyw¹ robi ju¿ od zawsze, a nic z tego nie wychodzi. "Mamuœki" - no po opisie i godzinie nadawania zapowiada siê super - mega hicior. Nowy show Ibisza, zobaczmy jutro, choÌ te¿ nie wró¿ê nic specjalnego (reklama i logo wygl¹daj¹ zleksza tandetnie). "Prawo miasta" mo¿e byÌ w porz¹dku, a do tego jestem ciekaw czy Ba³troczyk pracuje jeszcze w Dwójce. Jakoœ mnie ta ramówka nie rusza
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Kuba pisze:Nowy show Ibisza, zobaczmy jutro, choÌ te¿ nie wró¿ê nic specjalnego (reklama i logo wygl¹daj¹ zleksza tandetnie).
Jak to jutro? :roll: :? Logo w sumie moÂże byĂŚ, ale reklamy sÂą "dziwne" szczegĂłlnie te jak sÂą osobno - Ibisz coÂś tam gada, Âże mu wÂłosy stojÂą, a Cichopek teÂż ma kiepski tekst. Ale oceniĂŞ za tydzieĂą to widowisko. :)

Fakt - 2 nowoœci stanowczo za póŸno siê zaczynaj¹, no "Prawo miasta" jeszcze mo¿e byÌ w koùcu to serial sensacyjny, ale serial komediowy? :roll: A program Piotra Ba³toczyka jest skazany raczej na klêskê z góry - emisja równoleg³a z "M jak Mi³oœÌ". Za to dobry ruch z Formu³¹ 1.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Sorki, jestem chory, ÂśpiĂŞ przed klawiaturÂą... Chodzi oczywiÂście o 3 marca :P
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

mnie trochĂŞ martwi ramĂłwka polsatu jako konkurĂŞcja dla TVN
to 'i kto tu rzÂądzi'-moÂże sie uda moÂże nie(moÂże bĂŞdzie fajne) ,niania jest super lecz mam wraÂżenie, ze robi siĂŞ coraz nudniejsza no ale jest hela ktĂłra mnie przekonuje coraz bardziej...

to o œpiewaniu to pewnie znów jakiœ niewypa³ zrobiony niby jak "taniec..." a skoùczy siê jak show time-choc w V edycja tzg nie bêdzie zbyt ciekawa chyba ze szykuja jak¹œ niespodziankê lecz watpie , bedzie brakowa³o mi Sztaby no i gwiazdy nie te... :?

mamuski :devil: ->no coment

te dwa seriale TVN:odwrĂłceni i POLSATU - moga konkurowaĂŚ ale chyba nic szczegĂłlnego

a co do tego kanaÂłu informacyjnego polsatu to napewno nie przeÂścignie TVN24

TVN odpuszcza sobie trochê POLSAT walczy no i olbrzymi b³¹d, ¿e "pirson..." nie ma TVN-nie wielka szkoda ;( wielka ogl¹dalnoœÌ

a bĂŞdzie dwururka?
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell

Czy mi siĂŞ wydaje, Âże zaszÂły jakieÂś zmiany w uczestnikach programu, bo w gronie, ktĂłre byÂło podane wczeÂśniej nie byÂło Edyty HerbuÂś, a w jednej z reklam ÂśpiewaÂła. Chyba, Âże mi siĂŞ coÂś przewidziaÂło... :roll:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

To nie sÂą Âżadne zmiany, tylko po prostu ujawniono nazwiska caÂłej 13-nastki uczestnikĂłw - wczeÂśniej podawano tylko kilka osĂłb. A ja myÂślĂŞ, Âże Polsat chciaÂł jak nadÂłuÂżej zachowaĂŚ w tajemnicy fakt, Âże wystÂąpi u nich gwiazda "TaĂąca z Gwiazdami" i "Na WspĂłlnej".
pawell

No rzeczywiÂście, program "jak ONI ÂśpiewajÂą" ma na prawdĂŞ super studio. Kilka fotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ju¿ nie mogê siê doczekaÌ godziny 20, bo jestem bardzo ciekawy jak to Polsat zrobi, jak zaœpiewaj¹ gwiazdy seriali i jak to ogólnie wygl¹da. :D Myœlê, ¿e Polsat "z³apa³" kolejny hit, ale to siê oka¿e póŸniej... :>I wiemy ju¿ co zaœpiewa Edyta Herbuœ - "ChodŸ pomaluj mój œwiat" - tak wynika z jednego zdjêcia. ;)
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Te¿ wydaje mi siê, ¿e bêdzie to hit, jednak uwa¿am, ¿e nie ma co liczyÌ na 6 milionów ogl¹dalnoœci... No niestety, ale sobotnie wieczory to szczególnie konkurencyjna pora w polskich stacjach. Jedynka ma dobrze ogl¹dane "Hity na sobotê", TVN ma "Nianiê" i "Kryminalnych" (choÌ ten ostatni tytu³ jesieni¹ straci³ trochê widzów i widaÌ, ¿e obni¿y³ poziom), Dwójka chce przyci¹gn¹Ì widzów "Przebojowymi Polkami" (ale to raczej bêdzie kit, ni¿ hit). Reasumuj¹c - Polsat ma szansê staÌ siê liderem/wiceliderem sobotniego pasma i zdobyÌ jakieœ 4 miliony widzów. Jednak myœlê, ¿e dzisiejszy odcinek bêdzie mia³ bardzo wysok¹ ogl¹dalnoœÌ (wynikaj¹c¹ ze s³abej oferty konkurencji - powtórki seriali na TVN, brak mocnej pozycji Dwójki, jedynym zagro¿eniem mo¿e byÌ Jedynka...).
pawell

I Edyta HerbuÂś nie ÂśpiewaÂła "ChodÂź pomaluj mĂłj Âświat". :D Hehe tak to jest jak siĂŞ nie zna zasad programu, bo nie wiedziaÂłem, Âże widzowie bĂŞdÂą decydowaĂŚ co zaÂśpiewa dana osoba za tydzieĂą. :D ( :hmm: )

Co do programu to wielki plus za realizacjĂŞ. W koĂącu dobra firma to produkuje - Rochstar. :D Studio super siĂŞ prezentuje, grafika nawet Âładna. :roll: Podoba mi siĂŞ ta melodia, ktĂłra zawsze siĂŞ pojawia po piosence. :spiewa: I ten green room w ktĂłrym na poczÂątku byÂły gwiazdy teÂż fajny. :P Jednak jest jakieÂś ale - niektĂłre gwiazdy tak faÂłszujÂą, Âże szok, inne przynudzajÂą i tym podobne sprawy. DziĂŞki temu program staje siĂŞ taki dziwny - jakby nudny w momencie gdy wykonujÂą te piosenki. :roll: Bardziej interesujÂące show to taniec, Âśpiew nie bardzo - wedÂług mnie. Raczej w soboty przyciÂągnie moja uwagĂŞ "Niania" i "Kryminalni" niÂż "Jak ONI ÂśpiewajÂą" choĂŚ czasem zerknĂŞ na ten show. :) Na razie tyle mam do powiedzenia.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Rzeczywiœcie studio jest œwietne, grafika równie¿. :) Myœlê, ¿e ogl¹dalnoœÌ pierwszego odcinka wyniesie ok. 4 mln - nie wiêcej. Gwiazdy nie s¹ zbyt przyci¹gaj¹ce... :roll: Szczerze mówi¹c, wolê o tej porze obejrzeÌ 'Nianiê' i 'Kryminalnych'.

Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Szczerze mĂłwiÂąc to nie sÂądziÂłem, Âże Polsat tak super przygotuje studio. Prezentuje siĂŞ wspaniale. OgĂłlnie formuÂła programu jest dosyĂŚ dobra, ale te serialowe gwiazdy wogle nie umiejÂą ÂśpiewaĂŚ. Nie chce mi siĂŞ sÂłuchac jak kaleczÂą dobre piosenki. Od przyszÂłej soboty wybieram Kryminalnych.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

MyÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie lepiej, ale Polsat zrobiÂł kolejne Showtime! :devil:

Nie widzĂŞ powodĂłw do podniety studiem, mi wcale nie przypadÂło do gustu. JakieÂś jarzeniĂłwki wystajÂące z podÂłogi wcale mnie nie krĂŞcÂą. :lol: Ta rura teÂż tam nie pasuje.

Sam pocz¹tek beznadziejny, przedstawianie gwiazd le¿¹cych na pod³odze to pora¿ka. Jury beznadziejne i nie chodzi o sk³ad, ale o jego zgranie. Takie nie wiadomo co. W "Taùcu z gwiazdami" to udany kwartet, a tu mam wra¿enie z przymusu tam siedz¹ i nie chce im siê.

ÂŚpiewajÂące gwiazdy strasznie faÂłszowaÂły (oczywiÂście nie wszystkie) i aÂż Âżal byÂło tego sÂłuchaĂŚ.

Sukcesu nie bêdzie moim zdaniem. Ja po obejrzeniu paru "gwiazd" zmieni³em kana³, ca³oœÌ nie wzbudzi³a mojego najmniejszego zainteresowania i wcale nie dlatego, ¿e emitowane by³o przez Polsat.
pawell

Teraz ju¿ mogê siê wypowiedzieÌ po ca³ym programie. Nic nie pisa³em o prowadz¹cych, a jest o czym. Trzeba siê przyczepiÌ do jednego momentu w którym okropnie skadrowali prowadz¹cych. Cichopek jest niska, a Ibisz wysoki i jak stali ko³o siebie to wygl¹da³o to œmiesznie - jeszcze trochê i Cichopek nie by³oby w kadrze. :devil: Co do ich prowadzenia programu to tak sobie, Ibisz ju¿ mnie nudzi i chyba nie tylko mnie i jak ktoœ napisa³ na pewnym forum: "mrówce by w pupê wlaz³ z t¹ swoj¹ urocz¹ mizgliwoœci¹". Szkoda, ¿e jeszcze nie dadz¹ mu jakiegoœ trzeciego programu aby prowadzi³ to jednoczeœnie. A Cichopek jak zawsze pusta rozumiem, ¿e wspó³prowadziÌ show z gwiazdami seriali "powinna" jakaœ gwiazda telenoweli, ale akurat ona? :/ Phi...

A jury - najlepsza jest Elka. :D NiektĂłrzy wczoraj zasÂłuÂżyli na krytykĂŞ. :] Dziwna byÂła GĂłrniak chyba 2 razy niedosÂłyszaÂła, Âże teraz ona ma oceniaĂŚ jak kto wypadÂł. :? Ale oczywiÂście jej zadanie jak i Rudiego to sÂłodzenie uczestnikom, o czym mogliÂśmy siĂŞ juÂż przekonaĂŚ.

Najlepiej wedÂług mnie wypadÂła wczoraj Dominika Figurska i Natasza UrbaĂąska, a najsÂłabiej Robert Moskwa i WÂłodzimierz Matuszak.

I nie podobaÂł mi siĂŞ koniec programu - jak informowali widzĂłw kto i co zaÂśpiewa za tydzieĂą - to byÂło strasznie sztuczne - wszyscy siĂŞ cieszyli, "skakali do gĂłry" jak siĂŞ dowiedzieli co widzowie dla nich wybrali. Heh i jednak Edyta za tydzieĂą zaÂśpiewa to "ChodÂź pomaluj mĂłj Âświat"... 8)

Marcinie o gustach siĂŞ nie dyskutuje. ;) Mi studio bardzo siĂŞ podoba i uwaÂżam, Âże jest o wiele, wiele lepsze niÂż np. "TaĂąca z gwiazdami" w ktĂłrym prawie nie ma nowoczesnoÂści. MyÂślĂŞ teÂż, Âże jakiegoÂś spektakularnego sukcesu nie bĂŞdzie - opinie na forach sÂą podzielone innym siĂŞ podobaÂło, drugim nie, ale tej drugiej grupy jakby wiĂŞcej. No nic czekam na wyniki oglÂądalnoÂści. :P
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

WedÂług mnie program dobrze przygotowany - fajne studio itp. ale jakoÂś treÂści brak... PoÂłowa gwiazd nie umie ÂśpiewaĂŚ.... przez to - to co miaÂło byĂŚ najwaÂżniejesz - spiew spada na drugÂą pozycjĂŞ. Ale i tak doceniam to co zrobiÂł polsat. WyglÂąda to znacznie lepiej niÂż showt!me.

A strona internetowa programu prawie taka sama ja showtime....
ODPOWIEDZ