Anita i Martyna

Jaki sÂłodki obrazek

A jeszcze sÂłodszy ten prezentujÂący trio

Zobaczcie jacy panowie: Durczok i Miecugow dumni z faktu, iÂż mogÂą staĂŚ i pozowaĂŚ do zdjĂŞĂŚ przy Anicie
A Anita przedwczoraj byÂła w Poradku

SpodziewaÂłem siĂŞ

Niestety widzia³em tylko, w³aœciwie to dlaczego piszê niestety, skoro widzia³em tê najciekawsz¹ czêœÌ poradka :> Z przerwami krótkimi co prawda, ale jednak

Po siódmej jedn¹ prognozê pogody z Agnieszk¹ - jakieœ takie ma³o ucieszone by³y obie panie :devil: PóŸniej w rozmowie z biznesow¹ Kasi¹ ju¿ by³o lepiej

Na wyszczegĂłlnienie zasÂługuje teÂż bardzo merytoryczna rozmowa w studio z senatorem Piesiewiczem. I co jeszcze? Jeszcze jedno mnie urzekÂło

Mianowicie to, jak Anita uÂświadamiaÂła Kajdanowicza w sprawie odmiany nazwy miejscowoÂści: WÂłoszczowa. On siĂŞ plÂątaÂł mĂłwiÂąc we WÂłoszczowie, czy WÂłoszczowej??? A Anita mu wyjaÂśniÂła, Âże to tak jak z CzĂŞstochowÂą, czyli WÂłoszczowie

Bezb³êdna i poprawna jêzykowo

ZwÂłaszcza prezenter telewizyjny powinien byĂŚ :]
Natomiast jeÂżeli o wczoraj idzie to, to o czym warto napisaĂŚ, to rozmowa Anity z Wassermannem (bo tak na dobrÂą sprawĂŞ, to tylko tĂŞ rozmowĂŞ widziaÂłem :/ ), poprowadzona pierwszorzĂŞdnie

Anita nie daÂła siĂŞ koordynatorowi zapĂŞdziĂŚ w kozi rĂłg, ani wpuÂściĂŚ w maliny
No i jeszcze waÂżniejsza aktualizacja

W koĂącu nowy odcinek DP.
Powtarzam za
tvn24.pl
W najbliÂższym programie
Premiera: 24.03.2007, o godzinie 17:05
Wangari Maathai

Ciekawe, kiedy Anita popeÂłniÂła te nagrania :mhm: