ho hooo Ani nie by³o po³owê tygodnia!mam nadziejê,¿e nie jest chora!! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: ju¿ wolê jak jeŸdzi z G¿¿GGrzrzrz na wakacje...
w pt.miaÂłem nadziejĂŞ,Âże bĂŞdzie w RW i powtĂłrzy siĂŞ sukces sprzed tygodnia,ale...
bĂŞdzie jeszcze miaÂła wiele okazji,aby nas zaczarowaĂŚ :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No chyba nie rozpoczeÂła ania kolejnego urlopu x:
to by byÂła straszna tragedia :hmm:
Ostatnio wiele osĂłb choruje wiec moze i Ani przytrafiÂła siĂŞ jakaÂś infekcja.
Z czerwonym noskiem to trochĂŞ nie wypada :spiewa:
Tam makijaÂż, makijaÂżem, najwaÂżniejsze Âże byÂła......
Chyba po jakimÂś przejÂściu, lekko podmĂŞczona psychicznie, ale wyjÂście z sytuacji zwyciĂŞskie zapewne byÂło....
PierÂś przepiekna, czyste piĂŞkno
Nie byÂło ciĂŞ Black Lady, ale wreszcie wrĂłciÂłaÂś
:jupi:
Nostromo zaeeesuper capsy!!!!!!!!!!o kuuuurcze!!!! :o :o :o :o szczegĂłlnie te ze wczoraj!!!! :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
jak mi Âżal,Âże Jej nie widziaÂłem!!!!zobaczyÂłbym na wÂłasne oczy PiĂŞkno!!!!!jak mi Âżal.....
dziÂś widziaÂłem JÂą wÂłaÂśnie takÂą jak na capsach...od razu rzuciÂła mi siĂŞ w oczy czarna marynara,wydaje mi siĂŞ,Âże jest nowa,kto obali mĂłj ÂśmiaÂły wniosek!
ta sama osoba a jakÂże inna od wczorajszej...
prawda?
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
moi drodzy,jest sobota,jest .... ANIA!!! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
ze zdziwienia zaniemĂłwiÂłem,nie wiem jak to siĂŞ staÂło,o co kaaman,ale jak JacoĂą po Horyzoncie powiedziaÂł,Âże wiadomoÂści przedstawi,to o czy mi wyszÂły odpaliÂłem szybko komputer i zrobiÂłem tyle capsĂłw ile zrobiÂłem..ale zawsze coÂś nie wiem czemu siĂŞ tak zdziwiÂłem,przecieÂż kiedyÂś Ania 'urzĂŞdowaÂła' w sobotĂŞ :hmm: eeee tam
:tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nostromo - dziÂś twĂłj szczĂŞÂśliwy dzieĂą - Ania w mundurku :brawa: peÂłna czerĂą!
M24h po pracowitym weekendzie.. :hmm: wysoko poprzeczka ale to niestety moÂże oznaczaĂŚ wolne w ciÂągu tygodnia,czego Jej nie ÂżyczĂŞ! - ale jestem egoistÂą :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...