Tu chcia³bym Was siê zapytaÌ co s¹dzicie o progr antyvirusowych, jakie posiadacie, czy korzystacie z bezp³atnych czy p³acicie, ja teraz korzystam AVASTA, prenumeruje pcformat i tam s¹ czasami pe³we wersje antyvirów, ostatnio dali pande, szkoda gadaÌ jak j¹ zainsta³owa³em to system "chodzi³" jak ¿¿¿¿¿zóóóóóóóóóó³³³³³³³³³³³³wwwww.
od dawna do tĂŞpienia wirusĂłw uÂżywam skanera MKS'a online + Ad Aware i to wystarczy. A tak naprawdĂŞ to nie wchodziĂŚ na dziwne strony i nie ma siĂŞ problemu z wirusami. KiedyÂś zainstalowaÂłem Nortona i jeszcze w tym samym dniu wyleciaÂł do kosza. Skanera Pandy teÂż uÂżylem kilka razy ale nie ma to jak MKS.
mi teÂż avast nic nie wygryÂł. Korzystam z Active Virus Shield takie coÂś podobne do Kaspersky 6 :spiewa: UÂżywaÂłem teÂż pandy ale panda wedÂług mnie jest kiepska dosyĂŚ :mhm:
Patrycio pisze:mi teÂż avast nic nie wygryÂł. Korzystam z Active Virus Shield takie coÂś podobne do Kaspersky 6 :spiewa: UÂżywaÂłem teÂż pandy ale panda wedÂług mnie jest kiepska dosyĂŚ :mhm:
wÂłaÂśnbie teÂż korzystaÂłem z pandy ale strasznie muliÂła kompa wiĂŞc jÂą wyrzuciÂłem a teraz korzystam z Kaspersky 6 i wedÂług mnie najlepszy antivirus.