Moderator: Łukasz
Pan Jacek jest dÂżentelmenemaveo pisze:hohhoooo :tanczy: pocaÂłunek w rĂŞkĂŞ kobiety oznacza szacunekciekawe czy inne dziennikarki traktuje w ten sposĂłb(bez ironii w mojej wypowiedzi!),tzn caÂłuje w rĂŞkĂŞ,bo szacunek dla nich ma z pewnoÂściÂą
Nie Marcin, a Maciej... Wiecej nie zdradzê choÌ dla mnie on zupe³nie tajemniczy nie jest.Kosik pisze:Jestem ciekawy czy ktoœ z Was ogl¹da³ program "Zacisze gwiazd" na TVP2. Prowadz¹ca program Magdalena Pawlicka goœci³a w domu Haliny Rowickiej i Krzysztofa Kalczyùskiego. Muszê przyznaÌ, ¿e dom urz¹dzony klasycznie, ale to mu nadaje urok. Z czasem pojawili siê dzieci aktorskiego ma³¿eùstwa. Filip Kalczyùski, Maria Kalczyùska, no i Ania Kalczyùska nasza gwiazda (; Muszê przyznaÌ, ¿e tworz¹ œwietn¹ rodzinê. To widaÌ w sposobie ich rozmów miêdzy sob¹. Ania jak zwykle promienia³a. Uœmiech ma po prostu œliczny (; Ci¹gle siê uœmiecha³a w programie. Opowiada³a równie¿ ciekawe anegdotki. Tutaj ciekawostka: Ania w czerwcu wychodzi za m¹¿. Tajemniczym wybrankiem jest Marcin. ¯a³ujê jednego, ¿e nie uda³o mi siê nagraÌ tego programu. Mam nadziejê, ¿e Dwójka powtórzy kiedyœ ten program. Chyba zainwestujê w platformê 'n'. Jestem bardzo usatysfakcjonowany po obejrzeniu tego programu.
Doœwiadczenie bolesne z dzieciùstwa niestety mi to przypomnia³o"Bachorek wsadzi³ nó¿kê w szprychê"
ZachwalaÌ siê nie by³o moim zamiarem - to nie w moim stylu :uhh: Przepraszam jeœli ktoœ pomyœla³, ¿e rywalizowaÌ chcia³em z Ani¹... ja w swojej skromnej osobie nawet we œnie do rywalizaccji jakiejkolwiek z tak zacn¹ niewiast¹ nie stan¹³bym :nos: bo z góry by³bym na przegran¹ skazanyMaciekw pisze:Blacku, Ty siê tak nie zachwalaj, wszak to nie w¹tek o Tobie tylko o Annie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości