Oprawa graficzna i dźwiękowa TVN24
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
Jak widaÌ TVN nie szczêdzi kasy na nowoczesnoœÌ. Niespe³na trzy lata temu budowali ten newsroom za 20 mln. z³, a teraz nie doœÌ, ¿e go odœwie¿aj¹ to jeszcze wymieniaj¹ plazmy itd. Do tego maj¹ budowaÌ drug¹ siedzibê MBC w Krakowie 

Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
oprocz tego przydalaby sie wreszcie calkowita zmiana oprawy graficznej na jakas nowoczesna - bo to co teraz jest to ja nie wiem jak to nawet nazwac.
Pozatym zobaczcie - ten stol prezenterski jest .... beznadziejny - drewniany - popatrzecie na CNN czy FOX NEWS tam sa nowoczesne gdzie jest szklo i alumininum - nawet stol z bilansu tvn24 jest fajniejszy.
Pozatym zobaczcie - ten stol prezenterski jest .... beznadziejny - drewniany - popatrzecie na CNN czy FOX NEWS tam sa nowoczesne gdzie jest szklo i alumininum - nawet stol z bilansu tvn24 jest fajniejszy.
zdjecia sam robiÂłem w sobote koÂło 16 i moge Wam daĂŚ zdjĂŞcie newsroomu, ale po co, skoro nic w nim nie zmienili? po stronie, gdzie prowadzone sÂą Fakty wyjeli tylko barierki i platforme pod stoÂłem prezenterskim! nic wiĂŞcej, pĂłki co cale zmiany toczyÂły sie pod antresolÂą, gdzie wymienione sÂą porĂŞcze, wszystkie monitory zniknĂŞÂły i bodowano jakieÂś dziwne stoÂły... serwisy o peÂłnej godzinie byÂły robione w technologii blue box, a prezenter siedziaÂł w tym czasie w studiu goÂścia porannego. pozostaÂłe serwisy sÂą w studiu biznesowym, ktĂłre jest od wewnÂątrz kompletnie zasÂłoniĂŞte czarnymi materiaÂłami i nic z zewnÂątrz nie widaĂŚ.
wiem co mĂłwie, byÂłem tam wczoraj
pozdrawiam
wiem co mĂłwie, byÂłem tam wczoraj

pozdrawiam
Beznadzieja - ta biel przy tych monitorach z tylu za prowadzacym jest zla!
zle sie to oglada.
pozatym grafika , belki itp - no juz gorzej byc chyba nie moglo!
nie dosc ,ze sciagniete po calosci z cnn to jeszcze znowu brakuje podzialu na kraj,swiat,sport(ktorego i tak prawie wcale nie bylo)
ten stol prezenterski to wiekszego sie juz niedalo?!
i beznadziejne rozwiazanie z laptopem obok prowadzacego.
ogolnie minus jak dla mnie te zmianny.
zle sie to oglada.
pozatym grafika , belki itp - no juz gorzej byc chyba nie moglo!
nie dosc ,ze sciagniete po calosci z cnn to jeszcze znowu brakuje podzialu na kraj,swiat,sport(ktorego i tak prawie wcale nie bylo)
ten stol prezenterski to wiekszego sie juz niedalo?!

i beznadziejne rozwiazanie z laptopem obok prowadzacego.
ogolnie minus jak dla mnie te zmianny.