WÂłaÂśnie szkodaMarysia pisze:jeeest - Samusionek odpadÂła! ;D
super Âże Olbrychski i Ewa Szabatin zostali
Wes juÂż bym wolaÂł zeby ten Olbrychski a nie Ania
A Obuchowicz super
Szkoda ze Kasia tak maÂło
Moderator: Łukasz
To fakt pan Piotr pojecha³ i to mocno, pomimo, ¿e wyrazi³ to co ja sama mysla³am patrz¹c na taniec Kasi, ale ja to sobie myœlê u siebie w domu po cichu, a on na wizji powinien byc jednak bardziej powœci¹gliwy. Generalnie ju¿ od zesz³ej edycji nie moge s³uchaÌ wynurzeù szacownego jury, dlatego w³¹czam kana³ na poszczególne taùce, i od razu prze³¹czam siê spowrotem na PB....Arctica pisze:
A Kasia Tusk, rzeczywiÂście ciĂŞÂżka sprawa. Fajna dziewczynka, ale bardzo zagubiona. Zgadzam siĂŞ, Âże jurorzy powinni oceniaĂŚ obiektywnie taĂące i konstruktywna krytyka jest potrzebna, ale pan Piotr dziÂś trochĂŞ "pojechaÂł", Âże tak powiem kolokwialnie.
Jak dla mnie zataĂączyÂła przyzwoicie. Czego nie mogĂŞ powiedzieĂŚ o OmeniePtr15 pisze: Wczoraj Kasia Tusk zataĂączyÂła tragicznie,
"Dopiero w niedzielny wieczór uœwiadomi³em sobie jak wielk¹ przykroœÌ robimy widzom i jak wielki zawód czynimy rozpoczynaj¹c w TVN ostatni¹ ju¿ edycjê Taùca z Gwiazdami. By³y w programie córki prezydentów Kwaœniewskiego i Wa³êsy, jest córka niedosz³ego prezydenta Tuska ale nie daliœmy szansy córce innego niedosz³ego prezydenta - Leppera."
Popieram caÂłkowicie!! Uwielbiam Kasie za ten brak komercji , ktĂłry narazie ma. Jest caÂłkowicie naturalna ( moja faworytka). Szkoda tylko ze tak sÂłabo taĂączy- w sumie nie jest Âźle - problem w tym Âże Stefano robi wszytsko za niÂą... :?Marysia pisze:Kasie Tusk ludzie lubiÂą bo jest naturalna i moim zdaniem bardzo 'urokliwa'
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości