Hubert Urbański

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Interia pisze:Co o UrbaĂąskim mĂłwi dyrektor programowy TVN-u, Edward Miszczak?

"Hubert jest bez wÂątpienia jednym z najwaÂżniejszych ludzi zwiÂązanych z naszÂą stacjÂą. Jest gwiazdÂą TVN. Poczucie humoru - to na pewno jego najbardziej charakterystyczna cecha. Co wiĂŞcej, potrafi ÂśmiaĂŚ siĂŞ sam z siebie" - podkreÂśla Miszczak w rozmowie z "Fakt TV".

Jak zapewnia dyrektor dalsza kariera UrbaĂąskiego jest juÂż zaplanowana. Po "TaĂącu z gwiazdami" Huberta czeka "coÂś wyjÂątkowego" - zapewnia Miszczak.

"Dbamy o nasze gwiazdy" - dodaje.
Mnie ciekawi, co jest tym "czymÂś wyjÂątkowym" i kiedy to coÂś nastÂąpi ?? CzyÂżby jednak szĂłstej edycji "TaĂąca" miaÂło nie byĂŚ ??
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Grzegorz Kajdanowicz wyraÂźnie napisaÂł na swoim blogu, Âże kolejnej edycji 'TaĂąca...' juÂż nie bĂŞdzie.
Dobrze, Âże Miszczak mĂłwi tak o Hubercie. UrbaĂąski to jedna z najwiĂŞkszych gwiazd TVN - dziwne i gÂłupie byÂłoby siĂŞ jej pozbywaĂŚ.
"Huberta czeka coÂś wyjÂątkowego" - chyba chodzi o ten nowy program rozrywkowy, ktĂłry bĂŞdzie emitowany w TVN od maja. :>
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Grzegorz Kajdanowicz zapewniÂł mnie, Âże to jego osobiste zdanie i informacja, zasÂłyszana od kolegĂłw o tym, Âże TVN kupiÂł licencjĂŞ na 5 edycji. DodaÂł, Âże nie potwierdzaÂł tej informacji w jakimkolwiek oficjalnym ÂźrĂłdle.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

O! Marcin, miÂło, Âże zainteresowaÂłeÂś siĂŞ tÂą sprawÂą, bo juÂż moÂżesz pochwaliĂŚ siĂŞ wiarygodnymi informacjami.

Koniec licencji po tej serii, o którym mówi³ pan Kajdanowicz, to bardzo mo¿liwa perspektywa, ale kto powiedzia³, ¿e nie mo¿na tej licencji przed³u¿yÌ? :tanczy: Nie zrozumcie mnie Ÿle - jestem akurat jedn¹ z tych osób, które niespecjalnie popieraj¹ ewentualn¹ kontynuacjê. Myœlê, ¿e iloœÌ piêciu edycji jest idealna, a potencja³ programu zostaje w ten sposób wykorzystany, i produkcja mo¿e odejœÌ w pozytywnej, 'chwalebnej' atmosferze. :devil:

Co do konkretĂłw, to rozmawiaÂłem w zeszÂłym tygodniu z Hubertem, i powiedziaÂł mi, Âże "jeÂśli bĂŞdzie taka decyzja, to oczywiÂście szĂłstÂą edycjĂŞ poprowadzi". NaleÂży jednak podkreÂśliĂŚ, Âże sami prowadzÂący nie majÂą pojĂŞcia (przynajmniej na tĂŞ chwilĂŞ) co do losĂłw programu.

Mnie rĂłwnieÂż ucieszyÂły doniesienia "Dziennika" i sÂłowa Edwarda Miszczaka. Od siebie mogĂŞ tylko dodaĂŚ, Âże nowy program Huberta jest juÂż na etapie zaawansowanej produkcji. :aniol:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Maciek pisze:(...)nowy program Huberta jest juÂż na etapie zaawansowanej produkcji. :aniol:
Chodzi o ten nowy program, ktĂłry ma siĂŞ pojawiĂŚ w maju? :>
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Ale ludzie majÂą pomysÂły:
Policja zatrzymaÂła mÂłodego mĂŞÂżczyznĂŞ z ÂŁodzi, ktĂłry podszywajÂąc siĂŞ pod Huberta UrbaĂąskiego, prezentera TVN, dzwoniÂł do wybranych ludzi i wymyÂślaÂł konkursy, czytamy w Super Expressie.
"Witaj! Przy telefonie Hubert Urbaùski. Mam dla ciebie wspania³¹ wiadomoœÌ. W³aœnie wygra³eœ okr¹glutki milion z³otych. Co zrobisz z tak wielk¹ kas¹?" - te s³owa us³ysza³o w s³uchawce kilkanaœcie osób od fa³szywego Huberta Urbaùskiego.

Jak pisze Super Express, mĂŞÂżczyzna wpadÂł na pomysÂł organizowania wymyÂślonych konkursĂłw. Sprawa wyszÂła na jaw, gdy zadzwoniÂł do mieszkanki JastrzĂŞbia-Zdroju. PoinformowaÂł jÂą, Âże w jej mieszkaniu podÂłoÂżyÂł Âładunek wybuchowy, ktĂłry zdetonuje, jeÂśli nie dostanie 10 tys. zÂł.

ÂŹrĂłdÂło: media2.pl
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

jak dla mnie Pan Hubert jest najlepszy :):):):):) te Jego teksty w TzG super :):)
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

o jaaa.... gÂłupota ludzka to jednak nie zna granic :/:/:/ Âżal..
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

tvnfakty.pl pisze:ByÂł jednÂą z najjaÂśniej ÂświecÂących gwiazd TVN. Ze stacjÂą Piotra Waltera kojarzony jest nierozerwalnie przez miliony PolakĂłw. Po 8 latach obecnoÂści na antenie stacji, przyszedÂł czas na zmianĂŞ. Hubert UrbaĂąski odchodzi z TVN. Wbrew zapowiedziom, prezenter nie poprowadzi nawet szĂłstej i ostatniej edycji "TaĂąca z gwiazdami".
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nie wierzĂŞ! :uhh: ech... :( Ciekawe gdzie pĂłjdzie? PowrĂłt do Polsatu? :roll:
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Konkurencyjny serwis -do tvnfakty.pl, podaÂł Âże Hubart UrbaĂąski-
gwiazda stacji WalterĂłw ,odszedÂł z TVN-u za pozrumieniem stron !!!

Czy redakcja tvnfakty.pl mog³aby sprawdziÌ w jakiœ sposób wiarygodnoœÌ tej informacji.
NOWA ERA W TVN
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Pewno do Polsatu pujdzie !!! Brava dla Polsatu !!! poraÂżka TVN :P
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

WiêkszoœÌ i tak siê nim prze¿ar³a

ale to teÂż wielka strata TVN
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Faktomaniak pisze:Konkurencyjny serwis -do tvnfakty.pl, podaÂł Âże Hubart UrbaĂąski-
gwiazda stacji WalterĂłw ,odszedÂł z TVN-u za pozrumieniem stron !!!

Czy redakcja tvnfakty.pl mog³aby sprawdziÌ w jakiœ sposób wiarygodnoœÌ tej informacji.

To tvnfakty.pl jako pierwsze w Polsce podaÂło tĂŞ informacjĂŞ. Jak najbardziej to prawda. Hubert UrbaĂąski nie pracuje juÂż w TVN.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

SZOK! :shock: :shock: Nie wierzĂŞ w to... :( Jeszcze kilka miesiĂŞcy temu na Âłamach kilku gazet zapewniaÂł, Âże poprowadzi szĂłstÂą edycjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami"... ;( ;( Jestem bardzo zaskoczony, Hubert byÂł jednym z moich ulubionych prezenterĂłw...
ktos pisze:Brava dla Polsatu !!!
Niby za co? :uhh: Co Polsat ma wspĂłlnego z odejÂściem UrbaĂąskiego z TVN? :/

;( ;( ;( :( :( :( ;( ;( ;(
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

To nie bĂŞdzie szczĂŞÂśliwe 10-lecie. Jak narazie poraÂżka za poraÂżkÂą. Sopot, bez sensu, zÂłote tarasy i teraz urbaĂąski!
ODPOWIEDZ