Ale tylko przez chwilĂŞ -z okna autobusu

Moderator: Łukasz
ZazdroszczĂŞ Ci - nawet nie wiesz jak bardzoadam pisze:Lois Lane bĂŞdzie mi zazdroÂściÂła gdyz widziaÂłem dziÂś Arka na Âżywo w okolicach warszawskiej StarĂłwki :tanczy:
Ale tylko przez chwilĂŞ -z okna autobusu
A nastêpnego dnia ju¿ od rana mówi³ o sprawie z pó³ki z tematami aktualnie najgorêtszymi :oadam pisze:A dziœ Arek pracuje do pó¿na
a spaÌ kiedy :mhm:A nastêpnego dnia ju¿ od rana mówi³ o sprawie z pó³ki z tematami aktualnie najgorêtszymi :o
WidaĂŚ Âże ma charyzmĂŞPrezentowaÂł wszystko co wiedziaÂł i robiÂł to z powagÂą, umiejĂŞtnie i rzetelnie![]()
tego sylwestra to dÂługo nie zapomnĂŞ-szczegĂłlnie tancerki-chyba w tym Jadwisinie jej nie byÂło :devil:DomyÂślaÂłam siĂŞ rĂłwnieÂż tego, Âże nie bĂŞdÂą mu towarzyszyÂły tak rozrywkowe okolicznoÂści, jak na przykÂład podczas rĂłwnieÂż nocnego dyÂżuru, ale w Sylwestra
Mi siĂŞ nie pytaj o toadam pisze:a spaĂŚ kiedy :mhm:
Nigdy nic nie wiadomotego sylwestra to dÂługo nie zapomnĂŞ-szczegĂłlnie tancerki-chyba w tym Jadwisinie jej nie byÂło :devil:
Niemki nie sÂą takie roztaĂączone jak Polki i Arek towarzystwa tancerek raczej nie zakosztowaÂł chyba ze kamieniem od jakiegoÂś antyglobalistyCytat:
tego sylwestra to dÂługo nie zapomnĂŞ-szczegĂłlnie tancerki-chyba w tym Jadwisinie jej nie byÂło :devil:
Nigdy nic nie wiadomoW³aœciwie, gdyby by³a na pewno by j¹ znów pokazali, bo swoim sylwestrowym wystêpem zrobi³a niez³¹ furorê
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 26 gości