A Sylwia zrobiÂła na podstawie tego problemu, opartego na konkretnym przykÂładzie, bardzo zajmujÂący materiaÂł

Moderator: Łukasz
:> Chyba nie bardzo wiem, o co chodzi w tym Âżarcie?aveo pisze:a gdzie siĂŞ nasza Syla podziaÂła od czasu,kiedy pojawiÂła siĂŞ Madzia DĂŞbczyĂąska![]()
a ja wieeem,bo Syla przefarbowaÂła na blond wÂłosydÂżouk
![]()
Sylwia za m¹¿ wysz³a?ale ciekawe gdzie siê podziewa,mo¿e pojecha³a na miesi¹c miodowy
JakieÂś przecieki?ciekawe gdzie siĂŞ podziewa,moÂże pojechaÂła na miesiÂąc miodowy
Ja te¿ jestem ³askawy, mia³em na myœli ³askawoœÌ w³adz TVN-uadam pisze:U mnie nie musi wracaÌ do ³ask-bo jestem ³askawy :spiewa:Sylwia znik³a tylko na kilka dni, ale jak widzê teraz ju¿ wróci³a do ³ask
Ale ja siê pytam, czy to przes¹dzone :>adam pisze:To jakaœ plaga (Grysiakowa, Kalcza) :spiewa:Sylwia planowa³a wyjœÌ za m¹¿?
:uhh: NaprawdĂŞ :uhh: A ja nie mogĂŞ mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu do ''spotkaĂą'' z SylwiÂą :/obieÂżyÂświat pisze:..ÂżaÂłujĂŞ Âże nie widziaÂłem tego materiaÂłu :devil:
..widziaÂłem za to tÂą relacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości