to ze jestesmy bez szans u Niej to mi sie wcale najpiekniejsze nie wydaje a wprost przeciwnie! hehe
mo¿e lepiej jak marzenia sie nie spe³niaj¹ gdy¿ có¿ to za straszny by³by œwiat jakbyœmy wszystko dostawali co byœmy chcieli.
Jakby Joasia nie okazaÂła by siĂŞ ta jednÂą jedyna i musiaÂłbyÂś siĂŞ z niÂą mĂŞczyĂŚ caÂłe Âżycie :devil:
hehe zreszta mozna juz powiedziec ze mam u niej przechlapane z zupelnie innego banalnego i smiesznego powodu!
taki juÂż nasz los-ja dawno przestaÂłem zwracaĂŚ uwagĂŞ na opiniĂŞ na mĂłj temat od mojej Âślubnej-ale pamiĂŞtaj to wszystko sie liczy na poczet nagrody w niebie :devil:
moja pani tez jest blondynka
:devil: moja teÂż :devil:
ale uwazam pania joanne w tym co widze jak na nia patrze np w tv albo jak Ja slysze w tv za naj naj naj pod kazdym wzgledem! uroda, talent, wszystko!
Z czasem to przejdzie i bĂŞdziesz bardziej obiektywnie patrzyÂł na JoasiĂŞ i pomagaÂł w budowaniu jej wizerunku.
My juÂż mamy pewne sukcesy w tej dziedzinie -Joasia czĂŞÂściej sie uÂśmiecha -nakÂłanialiÂśmy ja do tego i uÂśmiech doprowadziÂła do doskonaÂłoÂści-troszeczkĂŞ za duÂżo bÂłyszczyku ale to ostatecznie ujdzie
Nie wymieniê wszystkich bo my tak na bie¿¹co wszystko analizujemy.
OczywiÂście to wszystko aby ktĂłregoÂś dnia Joasia zbieraÂła wszystkie moÂżliwe laury jakie mogÂą przyznawaĂŚ dziennikarzom
I to troszeczkĂŞ bĂŞdzie i nasz sukces- :spiewa: choĂŚ to Joasia siĂŞ napracuje :rozglada:
[ Dodano: PiÂą Mar 30, 2007 4:37 pm ]
Wystarczy pomysleĂŚ ,Âże bez szans jest okoÂło 6 miliardĂłw ludzi na Âświecie
ale nasze kobiety teÂż wybraÂły nas z poÂśrĂłd 6 miliardĂłw :devil: :devil: -przepraszam ale musiaÂłem :devil:
Joasia to jest oszaÂłamiajÂąca blondynka-jak ktoÂś to kiedys juÂż wymysliÂł :tanczy:
Dzastina nadaÂła Joasi takÂą ksywkĂŞ