Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A moÂże zÂłoÂżymy Âżyczenia osobiÂście :spiewa: Ale by sie zdziwiÂła :D
[/quote]Maxxx juÂż Ty lepiej tej biednej dziewczyny nie strasz-wystarczy jej Âże ma stresujÂącÂą pracĂŞ.jeszcze zacznie dokupowaĂŚ dodatkowe zamki do swojego mieszkania :devil: :devil:
No porobiÂło siĂŞ :spiewa: CzÂłowiek tu sie rozpisuje a tu proszĂŞ inni dziaÂłajÂą-fotografuja siĂŞ itp :aniol:
Maxxx maÂło ambitni z nas fani,nawet nie chce siĂŞ nam do Joasi do sejmu pofatygowaĂŚ,Âżeby strzeliĂŚ sobie z niÂą fotkĂŞ :hmm: :hmm:
Konkurencja nie Âśpi i widzisz co ma :mhm:

ciekawe dlaczego siĂŞ nas tak boi- :mhm: a moÂże ma swoich fajniejszych fanĂłw :(

Nie tylko 100 stron ale przecieÂż wczeÂśniej bĂŞdzie 1000 postĂłw :brawa: a co potem dodamy sobie po jednym zerze i pisali bĂŞdziemy dalej.
Mam takÂą myÂśl czy my piszemy dla rekordĂłw czy dla Joasi czy lubimy sie nawzajem czytaĂŚ a Joasia to tylko pretekst :mhm:
Our Kid
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Our Kid »

oj chlopaki, chlopaki jestescie pozytywnie zakreceni!
nie wiem skad macie email pani joanny??!! bo ja poprosilem kogos "waznego" zeby mi zalatwil Jej email (chcialem jej w nim jeszcze raz podziekowac za wspolne zdjecie i przeprosic za male klamstwo o ktorym wyzej pisalem) nom ale albo sie nie postaral albo nie wiem! zreszta nie wazne!
no i po paru telefonach do tvn kogos dostalem jakis email recepcja tvn2 cos tam cos tam!
powiedziano mi ze ktos to czyta a potem wlasnie rozsyla do dziennikarzy!
anyway!
teraz sie zastanawiam czy wyslac pani joannie jeszcze raz (bo moze juz przeczytala i dostala tego emaila) te podziekowania i reszte! no nie wiem! :roll: nie chce sie tak narzucac i przeszkadzac! :roll:
hehe skoro macie taka teorie ze wielkim swoim fanom nie odpisuje a pomniejszym tak to ja wole byc tym mniejszym fanem i ukrywac to przed calym swiatem w serduchu ze jestem tak naprawde wielkiem fanem 8)
hehe czuje sie dziwnie piszac to, zupelnie jak jakis nastolatek! ;)
i mysle jeszcze ze nie odpisala wam tylko dlatego ze moze po prostu byla zajeta bardzo, moze zapomniala a moze nie doszlo do was nic! przeciez roznie bywa!
z tym wyslannikiem dalej nie rozumiem co wy knujecie? 8)
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Maxxx juÂż Ty lepiej tej biednej dziewczyny nie strasz-wystarczy jej Âże ma stresujÂącÂą pracĂŞ.jeszcze zacznie dokupowaĂŚ dodatkowe zamki do swojego mieszkania
Ok,ok :D Teraz taki mÂądry jestem a pewnie jakby przyszÂło co do czego zapomniaÂłbym jĂŞzyka w gebie :spiewa: ByÂś musiaÂł za mnie ÂżyczyĂŚ jabym byÂł statystom :xx: :spiewa:
Maxxx maÂło ambitni z nas fani,nawet nie chce siĂŞ nam do Joasi do sejmu pofatygowaĂŚ,Âżeby strzeliĂŚ sobie z niÂą fotkĂŞ
Konkurencja nie Âśpi i widzisz co ma
No ja bym musial siê wykazaÌ wiêksz¹ ambicj¹-wrêcz pó³ Polski :spiewa: Ale dla zdjêcia z Joasi¹ czemu nie-pomyœle :aniol:
Konkurencja nie Âśpi i widzisz co ma
TyÂś mial okazjĂŞ z tego co mĂłwiÂłeÂś :xx: Z tego wynika ,Âże jestesmy postaciami tragicznymi :spiewa: Cierpimy za miliony :cicho: :spiewa:
Mam takÂą myÂśl czy my piszemy dla rekordĂłw czy dla Joasi czy lubimy sie nawzajem czytaĂŚ a Joasia to tylko pretekst
A juz sam nie wiem :stop: Ja to jakos nigdy nie pisaÂłem na Âżadnych forach,dlatego myÂśle,Âże osoba Joasi tu przewaÂża :P A czytaĂŚ co tam Adam napisze teÂż wciÂąga-moÂżna rzec lektura niekoĂączÂąca siĂŞ :D Ale to jest forum o Joasi-dla Joasi :aniol: :aniol: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

oj chlopaki, chlopaki jestescie pozytywnie zakreceni!
Oj tak :spiewa:
nie wiem skad macie email pani joanny??!
ktoÂś podaÂł na forum kto dostaÂł odpowiedz-nie pamiĂŞtam kto :mhm:
bo ja poprosilem kogos "waznego"
Brata :xx:
hehe skoro macie taka teorie ze wielkim swoim fanom nie odpisuje a pomniejszym tak to ja wole byc tym mniejszym fanem i ukrywac to przed calym swiatem w serduchu ze jestem tak naprawde wielkiem fanem 8)
WszedÂłeÂś na forum z wielkim hukiem ze to na pewno nie uszÂło uwadze Joasi -jeÂśli to czyta oczywiÂście.
Joasia nie chce byĂŚ przeÂśladowana przez wielbicieli i tym najwiĂŞkszym nie daje powodu aby ja uwielbiali bardziej :D
hehe czuje sie dziwnie piszac to, zupelnie jak jakis nastolatek! ;)
ja na przykÂład jestem Âżonaty :red: :hahaha: :red: :hahaha:
i mysle jeszcze ze nie odpisala wam tylko dlatego ze moze po prostu byla zajeta bardzo, moze zapomniala a moze nie doszlo do was nic! przeciez roznie bywa!
Ona nas lubi tylko nie chce tego okazywaĂŚ :( :(
z tym wyslannikiem dalej nie rozumiem co wy knujecie? 8)
sami jeszcze nie wiemy ale masz mo¿liwoœÌ zdobycia mnóstwo ciekawych informacji o których moglibyœmy podyskutowaÌ :D

miaÂłem okazjĂŞ ale cykor jestem :devil:
Our Kid
Nowicjusz
Nowicjusz

adam nie brata!!
i nie piszczie o mnie konkurencja!
jaka ze mnie konkurencja?! hehe
wszyscy jestesmy bez szans u pani joanny a zreszta moja pani(dziewczyna) tak mi urwie glowe jak wejdzie na te forum! hehe :lol:
anyway
swiat tvn24 i slicznej pani joasi to zupelnie inny swiat, przynajmnie nie dla mnie dostepny! :(
a narzeczony pani joanny jest chyba najwiekszym szczesciarzem na swiecie!
adam piszesze ze wszdlem z wielkim hukiem na forum czyli co? jestem juz na straconej pozycji? bede unikany przez glowna bohaterke tego forum? nie no, chyba sie zalamie zaraz! ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

to dlaczego ja zapamiêta³em ze brata :hmm: -staroœÌ nie radoœÌ :devil:
chciaÂłem Âżeby pozytywnie to zabrzmiaÂło :rydzyk: :rydzyk:
Przepraszam jak uraziÂłem :rydzyk:
wszyscy jestesmy bez szans u pani joanny
I to jest w tym wszystkim najpiĂŞkniejsze :D
a zreszta moja pani(dziewczyna) tak mi urwie glowe jak wejdzie na te forum! hehe :lol:
Ale z powodu nie byle jakiej kobiety :grozi:
swiat tvn24 i slicznej pani joasi to zupelnie inny swiat, przynajmnie nie dla mnie dostepny! :(
Tak naprawdĂŞ nie wiadomo jaka jest naprawdĂŞ-wcale nie musi byĂŚ najwspanialsza na Âświecie .
My jej kibicujemy bo chcemy aby byÂła najlepsza dziennikarka w tvn24 i w Polsce ,a Âżycie prywatne to juÂż jej sprawa
maxxx

to dlaczego ja zapamiêta³em ze brata -staroœÌ nie radoœÌ
Dobrze zapamiĂŞtaÂłeÂś :D Pisal brata,ale Jemu chodziÂło o to,Âże nie brata prosiÂł o adres meilowy Joasi-przynajmniej tak to rozumuje 8)
I to jest w tym wszystkim najpiĂŞkniejsze
dokÂładnie,o to w tej zabawie chodzi :spiewa:
Ale z powodu nie byle jakiej kobiety
DokÂładnie!!
My jej kibicujemy bo chcemy aby byÂła najlepsza dziennikarka w tvn24 i w Polsce ,a Âżycie prywatne to juÂż jej sprawa
OtĂłz to-chcemy byĂŚ tylko mili i zeby wiedziaÂła ,Âże ktoÂś taki jak My istnieje :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

jak pojawiÂł siĂŞ Our Kid to jakie tempo pisania postĂłw nastÂąpiÂło.
ÂŚwieÂża krew to zawsze ÂświeÂża krew
OtĂłz to-chcemy byĂŚ tylko mili i zeby wiedziaÂła ,Âże ktoÂś taki jak My istnieje :aniol:
ÂŻeby nie czuÂła sie samotna w tym wielkim Âświecie :D
Our Kid
Nowicjusz
Nowicjusz

adam pisze:to dlaczego ja zapamiêta³em ze brata :hmm: -staroœÌ nie radoœÌ :devil:
chciaÂłem Âżeby pozytywnie to zabrzmiaÂło :rydzyk: :rydzyk:
Przepraszam jak uraziÂłem :rydzyk:
wszyscy jestesmy bez szans u pani joanny
I to jest w tym wszystkim najpiĂŞkniejsze :D
a zreszta moja pani(dziewczyna) tak mi urwie glowe jak wejdzie na te forum! hehe :lol:
Ale z powodu nie byle jakiej kobiety :grozi:
Tak naprawdĂŞ nie wiadomo jaka jest naprawdĂŞ-wcale nie musi byĂŚ najwspanialsza na Âświecie .
adam dobrze zapamietales o moim bracie ale to byl akurat ktos inny! zreszta nie wazne!
to ja przepraszam bo to ja z ta konkurencja napisalem nie tak jak powinienem! nie mialem nic zlego na mysli takze nie uraziles mnie i nie masz za co przepraszac!
i to ze jestesmy bez szans u Niej to mi sie wcale najpiekniejsze nie wydaje a wprost przeciwnie! hehe 8)
a co do mojej pani to fakt i prawda ze jak strace glowe to nie z powodu byle jakiej dziewczyny! hehe zreszta mozna juz powiedziec ze mam u niej przechlapane z zupelnie innego banalnego i smiesznego powodu! zbyt wiele mi sie ostatnio przytylo i tak mnie o to meczy! zero sportu zbyt wiele szkoly i pracy robi swoje ale wkrotce naszczescie jade na jure na skaÂłki (bo wspinaczka i treking gorski to dla mnie wszystko) wiec strace co potrzeba!
Boze o czym ja pisze!? :roll: sorry! wybaczcie! zapomnialem sie! :roll: :lol:
moja pani tez jest blondynka bo dla mnie blondynki to po prostu mistrzostwo swiata!
anyway
tak prawda zycie prywatne pani joanny i kazdego z nas to nasza sprawa!
ale uwazam pania joanne w tym co widze jak na nia patrze np w tv albo jak Ja slysze w tv za naj naj naj pod kazdym wzgledem! uroda, talent, wszystko!
maxxx

i to ze jestesmy bez szans u Niej to mi sie wcale najpiekniejsze nie wydaje a wprost przeciwnie! hehe
Wystarczy pomysleĂŚ ,Âże bez szans jest okoÂło 6 miliardĂłw ludzi na Âświecie u Joasi-i juÂż siĂŞ inaczej patrzy 8) :spiewa:
WaÂżne ,Âże interesujemy siĂŞ tym jak sobie radzi w tvn24-a radzi sobie Âświetnie :spiewa:
moja pani tez jest blondynka bo dla mnie blondynki to po prostu mistrzostwo swiata!
To tez mi siĂŞ podoba :spiewa: Joasia to jest oszaÂłamiajÂąca blondynka-jak ktoÂś to kiedys juÂż wymysliÂł :tanczy:
naj naj naj pod kazdym wzgledem! uroda, talent, wszystko!
Gdzie ta "nasza" naj naj naj sie podziewa dziÂś,coÂś mi siĂŞ wydaje,Âże pojawic siĂŞ moÂże jutro o bardzo wczesnym poranku :rozglada: Ze skrajnoÂści w skrajnoÂśc-dziewczyna do zadaĂą specjalnych albo 23:30 albo 7 :brawa: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

to ze jestesmy bez szans u Niej to mi sie wcale najpiekniejsze nie wydaje a wprost przeciwnie! hehe 8)
mo¿e lepiej jak marzenia sie nie spe³niaj¹ gdy¿ có¿ to za straszny by³by œwiat jakbyœmy wszystko dostawali co byœmy chcieli.
Jakby Joasia nie okazaÂła by siĂŞ ta jednÂą jedyna i musiaÂłbyÂś siĂŞ z niÂą mĂŞczyĂŚ caÂłe Âżycie :devil:
hehe zreszta mozna juz powiedziec ze mam u niej przechlapane z zupelnie innego banalnego i smiesznego powodu!
taki juÂż nasz los-ja dawno przestaÂłem zwracaĂŚ uwagĂŞ na opiniĂŞ na mĂłj temat od mojej Âślubnej-ale pamiĂŞtaj to wszystko sie liczy na poczet nagrody w niebie :devil:
moja pani tez jest blondynka
:devil: moja teÂż :devil:
ale uwazam pania joanne w tym co widze jak na nia patrze np w tv albo jak Ja slysze w tv za naj naj naj pod kazdym wzgledem! uroda, talent, wszystko!
Z czasem to przejdzie i bĂŞdziesz bardziej obiektywnie patrzyÂł na JoasiĂŞ i pomagaÂł w budowaniu jej wizerunku.
My juÂż mamy pewne sukcesy w tej dziedzinie -Joasia czĂŞÂściej sie uÂśmiecha -nakÂłanialiÂśmy ja do tego i uÂśmiech doprowadziÂła do doskonaÂłoÂści-troszeczkĂŞ za duÂżo bÂłyszczyku ale to ostatecznie ujdzie
Nie wymieniê wszystkich bo my tak na bie¿¹co wszystko analizujemy.

OczywiÂście to wszystko aby ktĂłregoÂś dnia Joasia zbieraÂła wszystkie moÂżliwe laury jakie mogÂą przyznawaĂŚ dziennikarzom
I to troszeczkĂŞ bĂŞdzie i nasz sukces- :spiewa: choĂŚ to Joasia siĂŞ napracuje :rozglada:

[ Dodano: PiÂą Mar 30, 2007 4:37 pm ]
Wystarczy pomysleĂŚ ,Âże bez szans jest okoÂło 6 miliardĂłw ludzi na Âświecie
ale nasze kobiety teÂż wybraÂły nas z poÂśrĂłd 6 miliardĂłw :devil: :devil: -przepraszam ale musiaÂłem :devil:
Joasia to jest oszaÂłamiajÂąca blondynka-jak ktoÂś to kiedys juÂż wymysliÂł :tanczy:
Dzastina nadaÂła Joasi takÂą ksywkĂŞ
Our Kid
Nowicjusz
Nowicjusz

Adam ja bym mial pomagac w budowaniu Jej wizerunku?! ja?! jak?! :shock:
nie smialbym w jakikolwiek sposob ja pouczac piszac na forum oczywiscie!
jak ktos jest juz idealny nie zmiania sie (no bo po co?) i nie powinno sie do tego prowadzic!
a czy pani joanna w ogole czyta to? pewnie jak tak to mam nadzieje ze sie usmiecha tylko i wylacznie pozytywnie!? ;)
ja jeszcze nie mialem okazji/czasu przeczytac calego forum wiec bardzo malo wiem co sie dzialo tutaj od zawsze! :(
anyway
ale adam skoro piszesz tak o tym Jej usmiechu to wnioskuje jakby przeczytala i czytala to wszystko!?
hmm i mysle adam ze na pewno z biegiem czasu nic mi nie przejdzie! ;) zreszta obserwuje Ja juz tyle i za kazdym razem jestem coraz bardziej zauorczony cala Jej postacia i praca a ile juz to pani joanna jest w tvn24? no juz troche!
hehe a od srody od okolo godz. 15 jestem caly czas w innym swiecie tazke pozdrawiam z niego! :lol:
maxxx

mo¿e lepiej jak marzenia sie nie spe³niaj¹ gdy¿ có¿ to za straszny by³by œwiat jakbyœmy wszystko dostawali co byœmy chcieli.
Cieszmy siĂŞ,Âże jest Nam dane podziwiac Joasie przynajmniej w tv :roll: Joasia to skarb TVN24 :spiewa:
Ciekawe jakie Joasia ma marzenia :aniol:
OczywiÂście to wszystko aby ktĂłregoÂś dnia Joasia zbieraÂła wszystkie moÂżliwe laury jakie mogÂą przyznawaĂŚ dziennikarzom
BĂŞdziemy wtedy szczĂŞÂśliwi i dumni z Joasi 8) :spiewa:
ale nasze kobiety teÂż wybraÂły nas z poÂśrĂłd 6 miliardĂłw -przepraszam ale musiaÂłem
Kazdy z nas powstaÂł jako jeden z milionĂłw...(czegoÂś tam)itd :devil:
Nie zawracajmy sobie gÂłowy statystykÂą-masz racjĂŞ.ChciaÂłem pocieszyĂŚ Our Kida :spiewa:
Choc to on powinien nas pocieszaĂŚ bo nie mamy zdjĂŞcia z JoasiÂą ;( :spiewa:
Dzastina nadaÂła Joasi takÂą ksywkĂŞ
WÂłasnie-nie byÂłem pewien czy to DÂżastinka :aniol:
Our Kid
Nowicjusz
Nowicjusz

maxxx pani joanna to skarb narodowy!! 8)
a co moze nie?? ;)
no chlopaki nie martwimy sie ze nie macie zdjecia! oka? bedziemy dzialac! ;)
wkrotce pojade do sejmu znow moze przed albo dopiero po swietach tazke moze uda sie jakis autograf dla was zalatwic i najlepiej na zdjeciu pani joanny a to by bylo juz mistrzostwo swiata!!
tylko jak dostane zawalu znow prawie ze, to wszystko bedzie przez was! ;) :lol:
i tak znow przeszkadzac Jej w pracy! eh boje sie! ;)
Ostatnio zmieniony piątek 30 mar 2007, 18:11 przez Our Kid, łącznie zmieniany 2 razy.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Adam ja bym mial pomagac w budowaniu Jej wizerunku?! ja?! jak?! :shock:
Po prostu podawaj swoje sugestie dotyczÂące Joasi-oceniaj jÂą -po to jest to forum i jeÂśli chcemy aby czytaÂła nasze posty to musimy siĂŞ w tej materii wykazywaĂŚ.
To Âże jest najÂśliczniejsza na Âświecie to ona doskonale wie i codziennie to sÂłyszy :tanczy:
nie smialbym w jakikolwiek sposob ja pouczac piszac na forum oczywiscie!
Poczuj power jaki daje forum :devil:
jak ktos jest juz idealny nie zmiania sie (no bo po co?) i nie powinno sie do tego prowadzic!
Nikt nie jest Joasia sprawia wraÂżenie bliskiej ideaÂłowi ale na pewno nie jest :stop:
a czy pani joanna w ogole czyta to?
Spiskowa teoria dziejĂłw gÂłosi Âże TAK :spiewa:
a jeszcze nie mialem okazji/czasu przeczytac calego forum wiec bardzo malo wiem co sie dzialo tutaj od zawsze! :(
Oj siĂŞ dziaÂło ,Joasia dokonywaÂła postĂŞpĂłw ,niektĂłrzy z nas siĂŞgali dna swoimi postami( :spiewa: :spiewa: ) -na pewno moÂżna sprĂłbowaĂŚ przeczytaĂŚ
ale adam skoro piszesz tak o tym Jej usmiechu to wnioskuje jakby przeczytala i czytala to wszystko!?
MoÂże to zbieg okolicznoÂści ale jak pisaliÂśmy o jej Âładnym uÂśmiechu i Âże za maÂło sie uÂśmiecha to wszystko siĂŞ zmieniÂło na lepsze-teraz Joasia kokietuje nas swoim poÂżegnalnym uÂśmiechem-lubujemy siĂŞ w robieniu jej capsĂłw jak siĂŞ uÂśmiecha-to jest to na co siĂŞ czeka caÂły serwis :tanczy:
ODPOWIEDZ