Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
ciekawy jestem co tam pod tym errorem siê kryje,nie wierzê w 68,to widaÌ,¿e nie ma tylu lat!gdyby mia³a to mi to lotto,ale nie ma.a w Wikipedii mo¿na napisaÌ co siê chce.jestem przekonany,¿e napisa³ to jakiœ anty fan-nie wiem jak to nazwaÌ.od razu widaÌ - musiano podkreœliÌ ¿e jest ¿on¹ Grzegorza Jêdrzejowskiego,bo to przecie¿ strasznie wa¿na wiadomoœÌ!jak podaje komuœ cv to 1 miejscu na pewno zaznacza,kogo jest ¿on¹!!co za bezsens!!!ta wiadomoœÌ wszystko mi zepsu³a,Ania dziœ tak piêknie wygl¹da³a,jakby new image,w tej nowej marynarce,tak lekko,ca³a lœni³a,by³em oczarowany-a teraz jakiœ cwaniak zepsu³ wszystko!!

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Z Joasi¹ Kryùsk¹ by³o tak ¿e ktoœ zamieœci³ informacje znane z naszego forum -z dodatkow¹ ¿e pracowa³a jako rzecznik w sanepidzie -potem przez g³osowanie usuniêto ca³y artyku³ bo wiêkszoœÌ uzna³a ze Joasia nie jest wa¿n¹ osob¹ i informacje na jej temat nie powinny znajdowaÌ siê w Wikipedii -ka¿dy tam pisze to co chce a prawda jest uznawana w demokratycznych wyborach-mo¿e przeg³osowali ¿e ma byÌ starsza ni¿ w rzeczywistoœci jest -taka demokracja
O Joasi Racewicz najwaÂżniejszÂą informacjÂą jest to Âże zostaÂła kiedyÂś ukarana przez komisjĂŞ etyki bo w wywiadzie nieopatrznie coÂś powiedziaÂła :nie: dziewczyna tyle dokonaÂła w pracy zawodowej a najwaÂżniejszÂą informacjÂą jest jakaÂś gÂłupota.
Informacja o tym Âże jest ÂżonÂą Grzegorza brzmi jak jakiÂś zarzut :cicho:
Do Wikipedii osobiÂście podchodzĂŞ z dystansem :nie:
O Joasi Racewicz najwaÂżniejszÂą informacjÂą jest to Âże zostaÂła kiedyÂś ukarana przez komisjĂŞ etyki bo w wywiadzie nieopatrznie coÂś powiedziaÂła :nie: dziewczyna tyle dokonaÂła w pracy zawodowej a najwaÂżniejszÂą informacjÂą jest jakaÂś gÂłupota.
Informacja o tym Âże jest ÂżonÂą Grzegorza brzmi jak jakiÂś zarzut :cicho:
Do Wikipedii osobiÂście podchodzĂŞ z dystansem :nie:
Ten wpis z wikipedii to z³oœliwoœÌ - zapewne zazdrosnego kolegi lub kole¿anki z pracy.
Tekst o Âżonie Grzegorza ma sugerowaĂŚ jakieÂś specjalne wzglĂŞdy i traktowanie Ani w pracy.
Wprawdzie za Grzegorzem tez nie przepadam z wiadomych wzglĂŞdĂłw :devil: ,
ale prawda broni siê sama - Ania nie doœÌ ¿e piêkna, to jeszcze doœwiadczona profesjonalista, która potrafi poprowadziÌ ka¿dy program.
rocznik 68 teÂż jest zÂłoÂśliwoÂściÂą - Jak Black Lady moÂże mieĂŚ juÂż 39 lat ?
Tekst o Âżonie Grzegorza ma sugerowaĂŚ jakieÂś specjalne wzglĂŞdy i traktowanie Ani w pracy.
Wprawdzie za Grzegorzem tez nie przepadam z wiadomych wzglĂŞdĂłw :devil: ,
ale prawda broni siê sama - Ania nie doœÌ ¿e piêkna, to jeszcze doœwiadczona profesjonalista, która potrafi poprowadziÌ ka¿dy program.
rocznik 68 teÂż jest zÂłoÂśliwoÂściÂą - Jak Black Lady moÂże mieĂŚ juÂż 39 lat ?
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
Powinno byĂŚ wszystko w porzÂądku, no ale niestety panuje tu cenzura i linki do konkurencyjnego serwisu sÂą automatycznie podmieniane. W miejsce kreseczki w linku trzeba wpisaĂŚ t v n m a n i a krex88 pisze:error w adresie

Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka