wojtek-poznan pisze:Witam. dawno tu nic nie pisalem, ale podgladalem co pisaliscie:)
O

Jaki miÂły powrĂłt

PodglÂądaÂłeÂś nas :> wiesz przecieÂż, Âże bardzo nieÂładnym nawykiem jest podglÂądactwo

Takie bezsÂłowne

Ze sÂłowami, to juÂż przystoi, wiĂŞc pisz z nami czĂŞÂściej
Mam dla Was pewna podpowiedz:
http://www.gazeta.pl , strony poznanskie, artykul pt. "Po niedzieli referendum w Cegielskim".
Milego ogladania:)
Hehe ... miÂło siĂŞ oglÂąda, miÂło - nie zaprzeczĂŞ
Pozdrawiam Was i Agatke
Wojtek
DziĂŞkujĂŞ za Âżyczenia, pozdrawiam Ciebie rĂłwnieÂż

Ale do Agatki, to chyba musisz pod inny adres wystosowaĂŚ pozdrowienia, poniewaÂż ona raczej tu nie zaglÂąda

Na pewno nie jest typem bezsÂłownej podglÂądaczki
obieÂżyÂświat pisze:DÂżastina pisze:Relacja z Poranka:
http://www.savefile.com/files/646734
Capsy

nie takie Âładne jak kolegĂłw bitnikĂłw :rozglada: ktĂłrzy wczoraj tak wojowali, a dziÂś, od tego wojowania, zdaje siĂŞ zesÂłabli :rozglada: Tym, ktĂłrzy nie widzieli relacji musi wystarczyĂŚ

..wystarczy - wystarczy - tym ktĂłrzy nie widzieli :rydzyk:
..dziĂŞki DÂżastina :*
Mogê siê do³¹czyÌ do tych poca³unkowych zagrywek?

Nie czekajÂąc na odpowiedÂź ... :* :* :*
..nic juÂż mu nie powiem :nie:
To ja Tobie teÂż nic nie powiem :devil: Nawet jak bĂŞdĂŞ coÂś wiedziaÂł :devil:
CzekaÂłem do koĂąca Prosto z Polski ... do koĂąca wÂłaÂściwie programu, Âżeby sprawdziĂŚ, czy przypadkiem Agatka nie popeÂłniÂła jakiego materiaÂłu

A tu nic, a nic
To juÂż siĂŞ z Wami poÂżegnam, Âżeby zabraĂŚ siĂŞ do roboty - a roboty mamy peÂłne rĂŞce, bo stadion ''LECHA'' nie jest w najlepszym stanie i wymaga gruntownego remontu :devil:
Ach ... :hmm: Jeszcze komentarzyk do zdjĂŞcia
Alchemik pisze:Nie wiem, czy powinienem to pisaĂŚ, ale ten guziczek rozpiĂŞty w strategicznym miejscu, ÂświadczyĂŚ moÂże o...

x: MoÂże jednak nie powinienem koĂączyĂŚ :devil: :spiewa:
Alcheeeemmmmiiiikkkk????!!! :> Co Tobie siê w g³owie zak³êbi³o???!!!

Jestem zgorszony

RozpiĂŞty guziczek :> Gdzie Ty widzisz, by ten guziczek byÂł odpiĂŞty :> Czy Ty widziaÂłeÂś kiedykolwiek odpiĂŞty guziczek? :devil:

U Agatki, to raczej wszystko zawsze dopiĂŞte na ostatni guziczek, a jeÂśli nawet rozpiĂŞty guziczek to ...

x: To, co widaĂŚ na zdjĂŞciu, to tylko figlarnie odchylona przy guziczkach koszula

Nie wiem i nie chcê siê tego domyœlaÌ, w jakich okolicznoœciach nast¹pi³o to ''odchylenie'', bo z regu³y, gdy zaczynam zastanawiaÌ siê nad takimi kwestiami, trudno jest mi siê zatrzymaÌ póŸniej ... wiêcccc ...

Taka z pozoru normalna fotka, niezwyczajne ujĂŞcie, jeden detal ... znĂłw namieszaÂł nam w gÂłowach :devil:
No dobra, zerkam na fotĂŞ raz jeszcze ... :mhm: UjĂŞcie rzeczywiÂście fajne - wniosÂło trochĂŞ oÂżywienia i zmysÂłowoÂści w naszÂą dyskusjĂŞ i ... myÂślenie :tanczy:
OOOOOOOOO?!!! :o

No, ale teraz przynajmniej wiemy, Âże Agatka mogÂłaby i tĂŞ koszulĂŞ zrzuciĂŚ ze spokojem w razie ... na wypadek rosnÂącego gorÂąca ...
Ta piêkna d³où dzier¿¹ca mikrofon równie¿ zainspirowa³a m¹ wyobraŸniê ...
OK! Dalszy komentarz niekonieczny ...

:devil: