Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..co z tym forum znowu :?:
..od godziny prĂłbujĂŞ siĂŞ tu dostaĂŚ i nie mogÂłem ;(
TeÂż odczuÂłem te niedogodnoÂści na wÂłasnej skĂłrze :/ Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego ;)
obieÂżyÂświat pisze:..a ja teraz jestem tak ograniczony czasowo ;(
..ta selekcja godzin otwarcia forum jak i wiele innych spraw doprowadzajÂą mnie do szewskiej pasji :twisted:
Zauwa¿y³em w³aœnie :> A có¿ takiego, tak Ciê ogranicza :> Spokojnie m³ody cz³owieku :> Z³oœÌ os³abia pracê p³uc i przyspiesza naturalne procesy ich starzenia siê - przemyœl to, zanim znów ktoœ lub coœ wyprowadzi ciê z równowagi :)
..ku*** od prawie dwĂłch godzin zastanawiajÂą siĂŞ kogo wezwaĂŚ przed komisjĂŞ :evil: :evil:
..jak nie wiedzÂą kogo to ja siĂŞ chĂŞtnie stawiĂŞ tylko niech do jasnej cholery dadzÂą pracowaĂŚ Âświetnym reporterkom tvn24 :evil: :twisted:
:hahaha: Ty jesteÂś nam tutaj! - na forum!!! - potrzebny :lol:
..o ktĂłrej byÂła ta relacja :?:
Nie chcê sk³amaÌ, ale wydaje mi siê, mam ok. 96% pewnoœÌ, i¿ by³a to godzina 8:45 :rozglada: Ciê¿ko jest zerkaÌ na zegar umieszczony, czy to rêce, czy to na szafce, czy te¿ w rogu ekranu, kiedy to w jego centrum króluje bogini :tanczy:
..Agatka byÂła na powietrzu tak :?:
Tak :D StaÂła przed tym zakÂładem, ktĂłry byÂło widaĂŚ, jak mĂłwiÂła: za jej plecami :lol2:
..jaki miaÂła nastĂłj :?:
WywaÂżony :D Ani szczegĂłlnie euforyczny, ani szczegĂłlnie nie rozsierdzony :D Constans :)
..jak wyglÂądaÂła :?:
Czy muszê pisaÌ, ¿e piêknie? :lol2: Tego chyba ju¿ nie muszê? :lol2: Ale byÌ mo¿e chodzi ca³¹ optyczn¹ resztê wra¿eù, wiêc :D jeœli chodzi o fryzurê, to w³osy mia³a spiête i grzywkê podpiêt¹ :) Schodz¹c ni¿ej :D Marynara ta, co wczoraj :D Pod marynar¹ koszula, ale jaka :mhm: bodaj ciemnozielona? :) Schodz¹c ni¿ej... :devil: Niestety, wiêcej - jak siê zapewne domyœlasz - widaÌ w telewizji nie by³o :lol: Mo¿e Black w drodze do pracy mija³ to miejsce relacji, to powie nam wiêcej na temat dolnej czêœci ubioru Agaty? :lol2:
..jak do 13. siĂŞ Agatka nie pojawi to siĂŞ zaÂłamiĂŞ :grymas:
Teraz wprawdzie jest serwis, ale niestety :/ Na okoÂło poÂłudnie PiS planuje konferencjĂŞ :/
..co Agatka teraz tam robi :uhh:
..czeka aÂż posÂłowie Âłaskawie zakoĂączÂą obrady :?: :uhh:
..czy juÂż wrĂłciÂła do studia bo szans nie ma na koniec obrad :?: ;(
JeÂśli jest ambitna i cierpi z powodu przepadajÂących relacji, to byĂŚ moÂże schowaÂła ambicje do kieszeni swojej marynary :lol2: i poszÂła wraz z kolegami (ew. koleÂżankami), ktĂłrzy spoÂłem tworzyli dzisiejsze relacje z Poznania, do baru... mlecznego, oczywiÂście :> :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

JeÂśli jest ambitna i cierpi z powodu przepadajÂących relacji, to byĂŚ moÂże schowaÂła ambicje do kieszeni swojej marynary :lol2: i poszÂła wraz z kolegami (ew. koleÂżankami), ktĂłrzy spoÂłem tworzyli dzisiejsze relacje z Poznania, do baru... mlecznego, oczywiÂście :> :lol:
Mlecznego, mlecznego :> A moÂże wÂłaÂśnie nie-mlecznego i dlatego nie byÂło wiĂŞcej relacji :devil:

:aniol:

Relacji niestety dziÂś nie widziaÂłem :/
Zauwa¿y³em w³aœnie :> A có¿ takiego, tak Ciê ogranicza :>
Nie wiem jak to rozumieĂŚ, ale mi pisaÂł, ze ''ojciec mu zaufaÂł'' :> :mhm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Coœ tu dzisiaj nerwowo :mhm: Agatê o w³óczenie siê po barach co niektórzy podejrzewaj¹ :> To ja mo¿e ostudzê :mhm: albo podgrzejê emocje :rozglada:

Relacja z Poranka:
http://www.savefile.com/files/646734

Capsy ;) nie takie Âładne jak kolegĂłw bitnikĂłw :rozglada: ktĂłrzy wczoraj tak wojowali, a dziÂś, od tego wojowania, zdaje siĂŞ zesÂłabli :rozglada: Tym, ktĂłrzy nie widzieli relacji musi wystarczyĂŚ ;)

ObrazekObrazekObrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
wojtek-poznan
Początkujący
Początkujący

Post autor: wojtek-poznan »

Witam. dawno tu nic nie pisalem, ale podgladalem co pisaliscie:) Mam dla Was pewna podpowiedz: http://www.gazeta.pl , strony poznanskie, artykul pt. "Po niedzieli referendum w Cegielskim".

Milego ogladania:)

Pozdrawiam Was i Agatke
Wojtek
niech zyja redakcje lokalne:)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wojtek-poznaĂą - kope lat :lol2:
..pisuj tu czĂŞÂściej :)

..to ja moÂże rozwikÂłam zagadkĂŞ i caÂły obrazek zapodam :arrow:

Obrazek

Black Jack '62 pisze:
Zauwa¿y³em w³aœnie :> A có¿ takiego, tak Ciê ogranicza :>
Nie wiem jak to rozumieĂŚ, ale mi pisaÂł, ze ''ojciec mu zaufaÂł'' :> :mhm:
..napisaÂłem Ci to w tajemnicy :x
..ale to najprostsza odpowiedÂź na pytanie Al'a :devil:
DÂżastina pisze:Relacja z Poranka:

Capsy ;) nie takie Âładne jak kolegĂłw bitnikĂłw :rozglada: ktĂłrzy wczoraj tak wojowali, a dziÂś, od tego wojowania, zdaje siĂŞ zesÂłabli :rozglada: Tym, ktĂłrzy nie widzieli relacji musi wystarczyĂŚ ;)
..wystarczy - wystarczy - tym ktĂłrzy nie widzieli :rydzyk:
..dziĂŞki DÂżastina :*
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

wojtek-poznan pisze: ]Witam. dawno tu nic nie pisalem, ale podgladalem co pisaliscie:) Mam dla Was pewna podpowiedz: http://www.gazeta.pl , strony poznanskie, artykul pt. "Po niedzieli referendum w Cegielskim".
Nie znamy siê raczej? :) Ale czujê, ¿e siê polubimy :lol2: Zw³aszcza, jeœli czêœciej bêdziesz z takimi gad¿etami na forum wpada³ :lol2: Co do zdjêcia, to nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, i¿ Agatta figuruje na pierwszym planie? :) Co mnie (i pewnie ca³¹ resztê fanów?) bardzo cieszy!!! :lol2:
Black Jack '62 pisze:Mlecznego, mlecznego :> A moÂże wÂłaÂśnie nie-mlecznego i dlatego nie byÂło wiĂŞcej relacji :devil:
Nie wiem, czy powinienem to pisaĂŚ, ale ten guziczek rozpiĂŞty w strategicznym miejscu, ÂświadczyĂŚ moÂże o... :xx: MoÂże jednak nie powinienem koĂączyĂŚ :devil: :spiewa: Ale to miaÂł byĂŚ tylko Âżarcik :rozglada: niewinny :aniol:
Napiszê od pocz¹tku do koùca jednak¿e to, i¿ ¿al niepojêty w mym wnêtrzu zagoœci³ z powodu tego, i¿ nieczêsto Agattê z tej perspektywy podziwiaÌ mo¿emy :/ :D Fotoreporterom gazeta.pl nale¿¹ siê brawa i s³owa dziêcznoœci za poszerzanie nie nam perspektyw :brawa: :lol2:
..ale to najprostsza odpowiedÂź na pytanie Al'a :devil:
Nie powierzaÌ na przysz³oœÌ BJ'owi tajemnic, bo ten jêzyka za zêbami utrzymaÌ nie mo¿e :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze: Co do zdjêcia, to nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, i¿ Agatta figuruje na pierwszym planie? :) Co mnie (i pewnie ca³¹ resztê fanów?) bardzo cieszy!!! :lol2:
..cieszy :jupi:
..nawet bardziej niÂż cieszy :jupi:
..to taka rekompensata za to Âże wczoraj mieliÂśmy tylko jednego live'a ;(
..Âże reszta poszÂła siĂŞ pasaĂŚ :/
Napiszê od pocz¹tku do koùca jednak¿e to, i¿ ¿al niepojêty w mym wnêtrzu zagoœci³ z powodu tego, i¿ nieczêsto Agattê z tej perspektywy podziwiaÌ mo¿emy :/ :D Fotoreporterom gazeta.pl nale¿¹ siê brawa i s³owa dziêcznoœci za poszerzanie nie nam perspektyw :brawa: :lol2:
..ja jestem grzecznym chÂłopcem wiĂŞc dyskusji o rozpiĂŞtym guziczku nie bĂŞdĂŞ podejmowaÂł :nie:
..a on w ogĂłle odpiĂŞty jest :>
..miaÂłem nic nie pisaĂŚ wiĂŞc.. :cicho:

..jaka szkoda Âże dzis Agatka nie ma live'Ăłw w dniu kiedy okazaÂło siĂŞ EURO2012 bĂŞdÂą organizowaĂŚ Polacy i UkraiĂący :/
Nie powierzaÌ na przysz³oœÌ BJ'owi tajemnic, bo ten jêzyka za zêbami utrzymaÌ nie mo¿e :devil:
..nic juÂż mu nie powiem :nie:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

wojtek-poznan pisze:Witam. dawno tu nic nie pisalem, ale podgladalem co pisaliscie:)
O :D Jaki miÂły powrĂłt :) PodglÂądaÂłeÂś nas :> wiesz przecieÂż, Âże bardzo nieÂładnym nawykiem jest podglÂądactwo :lol: Takie bezsÂłowne ;) Ze sÂłowami, to juÂż przystoi, wiĂŞc pisz z nami czĂŞÂściej :lol:
Mam dla Was pewna podpowiedz: http://www.gazeta.pl , strony poznanskie, artykul pt. "Po niedzieli referendum w Cegielskim".

Milego ogladania:)
Hehe ... miÂło siĂŞ oglÂąda, miÂło - nie zaprzeczĂŞ :D
Pozdrawiam Was i Agatke
Wojtek
DziĂŞkujĂŞ za Âżyczenia, pozdrawiam Ciebie rĂłwnieÂż :) Ale do Agatki, to chyba musisz pod inny adres wystosowaĂŚ pozdrowienia, poniewaÂż ona raczej tu nie zaglÂąda ;) Na pewno nie jest typem bezsÂłownej podglÂądaczki :D
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:Relacja z Poranka:

..wystarczy - wystarczy - tym ktĂłrzy nie widzieli :rydzyk:
..dziĂŞki DÂżastina :*
Mogê siê do³¹czyÌ do tych poca³unkowych zagrywek? :lol2: Nie czekaj¹c na odpowiedŸ ... :* :* :*
..nic juÂż mu nie powiem :nie:
To ja Tobie teÂż nic nie powiem :devil: Nawet jak bĂŞdĂŞ coÂś wiedziaÂł :devil:

CzekaÂłem do koĂąca Prosto z Polski ... do koĂąca wÂłaÂściwie programu, Âżeby sprawdziĂŚ, czy przypadkiem Agatka nie popeÂłniÂła jakiego materiaÂłu :roll: A tu nic, a nic ;(

To juÂż siĂŞ z Wami poÂżegnam, Âżeby zabraĂŚ siĂŞ do roboty - a roboty mamy peÂłne rĂŞce, bo stadion ''LECHA'' nie jest w najlepszym stanie i wymaga gruntownego remontu :devil:

Ach ... :hmm: Jeszcze komentarzyk do zdjĂŞcia :lol:
Alchemik pisze:Nie wiem, czy powinienem to pisaĂŚ, ale ten guziczek rozpiĂŞty w strategicznym miejscu, ÂświadczyĂŚ moÂże o... :xx: MoÂże jednak nie powinienem koĂączyĂŚ :devil: :spiewa:
Alcheeeemmmmiiiikkkk????!!! :> Co Tobie siê w g³owie zak³êbi³o???!!! :lol: Jestem zgorszony :lol: Rozpiêty guziczek :> Gdzie Ty widzisz, by ten guziczek by³ odpiêty :> Czy Ty widzia³eœ kiedykolwiek odpiêty guziczek? :devil: :lol: U Agatki, to raczej wszystko zawsze dopiête na ostatni guziczek, a jeœli nawet rozpiêty guziczek to ... :xx: To, co widaÌ na zdjêciu, to tylko figlarnie odchylona przy guziczkach koszula :D Nie wiem i nie chcê siê tego domyœlaÌ, w jakich okolicznoœciach nast¹pi³o to ''odchylenie'', bo z regu³y, gdy zaczynam zastanawiaÌ siê nad takimi kwestiami, trudno jest mi siê zatrzymaÌ póŸniej ... wiêcccc ... :lol: Taka z pozoru normalna fotka, niezwyczajne ujêcie, jeden detal ... znów namiesza³ nam w g³owach :devil:
No dobra, zerkam na fotĂŞ raz jeszcze ... :mhm: UjĂŞcie rzeczywiÂście fajne - wniosÂło trochĂŞ oÂżywienia i zmysÂłowoÂści w naszÂą dyskusjĂŞ i ... myÂślenie :tanczy:
OOOOOOOOO?!!! :o :lol2:
No, ale teraz przynajmniej wiemy, Âże Agatka mogÂłaby i tĂŞ koszulĂŞ zrzuciĂŚ ze spokojem w razie ... na wypadek rosnÂącego gorÂąca ... :D :lol:
Ta piêkna d³où dzier¿¹ca mikrofon równie¿ zainspirowa³a m¹ wyobraŸniê ...

OK! Dalszy komentarz niekonieczny ... :lol: :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No dobra, zerkam na fotĂŞ raz jeszcze ... :mhm: UjĂŞcie rzeczywiÂście fajne - wniosÂło trochĂŞ oÂżywienia i zmysÂłowoÂści w naszÂą dyskusjĂŞ i ... myÂślenie :tanczy:

O¿ywienie owszem :D Ale zmys³owoœÌ? O zmys³owoœci chyba tylko pomyœla³eœ :devil: A uciekanie siê do stosowania wielokropków, nie definiuje wprawdzie kud³atych myœli, ale bardzo mocno pobudza wyobraŸniê odbiorcy... Blacky :lol: Nie wiem jednak, czy nie by³oby lepiej wobec tego w miejsce kropek wstawiÌ s³owa, które ma na myœli nadawca :mhm: :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Alcheeeemmmmiiiikkkk????!!! :> Co Tobie siê w g³owie zak³êbi³o???!!! :lol: Jestem zgorszony :lol: Rozpiêty guziczek :> Gdzie Ty widzisz, by ten guziczek by³ odpiêty :> Czy Ty widzia³eœ kiedykolwiek odpiêty guziczek? :devil: :lol:
WidziaÂłem :D Z tym, Âże do guziczkĂłw to ja tak ogĂłlnie rzecz biorÂąc nie paÂłam zbytniÂą sympatiÂą :lol2:
Black Jack '62 pisze:OK! Dalszy komentarz niekonieczny ... :lol: :devil:
DÂżastina pisze:/.../uciekanie siĂŞ do stosowania wielokropkĂłw, nie definiuje wprawdzie kudÂłatych myÂśli, ale bardzo mocno pobudza wyobraÂźniĂŞ odbiorcy... Blacky :lol: Nie wiem jednak, czy nie byÂłoby lepiej wobec tego w miejsce kropek wstawiĂŚ sÂłowa, ktĂłre ma na myÂśli nadawca :mhm: :lol:
No wÂłaÂśnie :> Wszyscy prosimy o dokoĂączenie i sprecyzowanie myÂśli, ktĂłre zakoĂączone zostaÂły wielokropkiem :plus:
obieÂżyÂświat pisze:..jaka szkoda Âże dzis Agatka nie ma live'Ăłw w dniu kiedy okazaÂło siĂŞ EURO2012 bĂŞdÂą organizowaĂŚ Polacy i UkraiĂący :/
Jaka szkoda, Âże sytuacja dziÂś wyglÂąda niemal identycznie :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: WidziaÂłem :D Z tym, Âże do guziczkĂłw to ja tak ogĂłlnie rzecz biorÂąc nie paÂłam zbytniÂą sympatiÂą :lol2:
Wydaje mi siê, ¿e kumam, o co biega, ale na wszelki wypadek objaœnij mi mo¿e inn¹ grog¹, o co biega w szczegó³ach - skoro mnie doradzacie tak¹ otwartoœÌ, to i ja Wam :D
Alchemik pisze:
DÂżastina pisze:/.../uciekanie siĂŞ do stosowania wielokropkĂłw, nie definiuje wprawdzie kudÂłatych myÂśli, ale bardzo mocno pobudza wyobraÂźniĂŞ odbiorcy... Blacky :lol: Nie wiem jednak, czy nie byÂłoby lepiej wobec tego w miejsce kropek wstawiĂŚ sÂłowa, ktĂłre ma na myÂśli nadawca :mhm: :lol:
No wÂłaÂśnie :> Wszyscy prosimy o dokoĂączenie i sprecyzowanie myÂśli, ktĂłre zakoĂączone zostaÂły wielokropkiem :plus:
A szkoda tuszu ... czerwonego jak moja krew :lol2: A nie! :D W moich ¿y³ach p³ynie krew b³êkitna :devil: Ale myœlê, ¿e wiecie, i¿ chodzi o Black Jack cenzurê :devil: Ona dzia³a szybko i sprawnie prawie jak ... prawie jak F16 :D
Alchemik pisze:Jaka szkoda, Âże sytuacja dziÂś wyglÂąda niemal identycznie :/
Chyba popadnĂŞ w skrajnÂą rozpacz ;(
I tylko niech mi nikt nie mĂłwi, Âże dziÂś w ''PzP'' miaÂł byĂŚ emitowany jakiÂś rewelacyjny materiaÂł Agatki? ;( Teraz, kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże ramĂłwka padÂła na rzecz informacji o nowej partii i konferencji organizowanej przez Jurka ..? ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Wydaje mi siê, ¿e kumam, o co biega, ale na wszelki wypadek objaœnij mi mo¿e inn¹ grog¹, o co biega w szczegó³ach - skoro mnie doradzacie tak¹ otwartoœÌ, to i ja Wam :D
Skoro kumasz, to co ja Ci bêdê jeszcze objaœnia³? :D Przystanê na otwartoœÌ, ale pod jednym warunkiem :] Niech siê w koùcu Tvn24 na nas otworzy i wpuœci na wizjê Agattê :ban: bo kurde Felek dziœ dzieù znów zanosi siê na ci¹g dalszy jej absencji :x
Black Jack '62 pisze:I tylko niech mi nikt nie mĂłwi, Âże dziÂś w ''PzP'' miaÂł byĂŚ emitowany jakiÂś rewelacyjny materiaÂł Agatki? ;( Teraz, kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże ramĂłwka padÂła na rzecz informacji o nowej partii i konferencji organizowanej przez Jurka ..? ;(
Ja Ci nie powiem, bo sk¹d mia³bym to wiedzieÌ? :devil: Po pierwsze nie mam szczêœcia z tym programem min¹Ì siê... no chocia¿by w progu :/ A po drugie, skoro i tak by³a konferencja, to tym bardziej wiedzieÌ nie mo¿emy, jakie by³y plany co do materia³ów :uhh:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Alchemik pisze: Przystanê na otwartoœÌ, ale pod jednym warunkiem :] Niech siê w koùcu Tvn24 na nas otworzy i wpuœci na wizjê Agattê :ban: bo kurde Felek dziœ dzieù znów zanosi siê na ci¹g dalszy jej absencji :x
Ten TyVyNy to nas faktycznie w bambuko robi :/ Jak Agatki nie byÂło, tak nie ma :nie:
Chyba Âże mi Agatka umknĂŞÂła :mhm: Oj, jak bardzo chciaÂłbym siĂŞ pomyliĂŚ :devil: A jakiÂś niestrudzony w oczekiwaniu fan przybĂŞdzie podzieliĂŚ siĂŞ z nami wraÂżeniami i capsikami z relacji Agatki :)

PomarzyĂŚ piĂŞkna rzecz :neutral:

A tak, mamy powtĂłrkĂŞ z ubiegÂłego tygodnia :( Ciekawe tylko, ile tym razem przyjdzie nam spĂŞdziĂŚ w oczekiwaniu na pojawienie siĂŞ PiĂŞknej Poznanianki :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

MoÂże doczekamy siĂŞ wreszczie tego megazabawnego tematu weekendowego :rozglada:
Alchemik pisze:Niech siĂŞ w koĂącu Tvn24 na nas otworzy i wpuÂści na wizjĂŞ AgattĂŞ :ban: bo kurde Felek dziÂś dzieĂą znĂłw zanosi siĂŞ na ciÂąg dalszy jej absencji :x
:uhh: Temat Agatki wrĂłciÂł - sprawa Jakuba T. - a Agatka nam o tym nie opowiada :roll:
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:I tylko niech mi nikt nie mĂłwi, Âże dziÂś w ''PzP'' miaÂł byĂŚ emitowany jakiÂś rewelacyjny materiaÂł Agatki? ;( Teraz, kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże ramĂłwka padÂła na rzecz informacji o nowej partii i konferencji organizowanej przez Jurka ..? ;(
Ja Ci nie powiem, bo sk¹d mia³bym to wiedzieÌ? :devil: Po pierwsze nie mam szczêœcia z tym programem min¹Ì siê... no chocia¿by w progu :/ A po drugie, skoro i tak by³a konferencja, to tym bardziej wiedzieÌ nie mo¿emy, jakie by³y plany co do materia³ów :uhh:
Dowiemy siĂŞ pewnie dzisiaj ;) przypuszczam, Âże materiaÂły, ktĂłre miaÂły byĂŚ wczoraj, zostanÂą wyemitowane w dzisiejszym odcinku ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

adviser pisze:Jak Agatki nie byÂło, tak nie ma :nie:

Gdyby chodzi³o tylko o Ciebie albo tylko o innego jednostkowego usera, to istnia³aby mo¿liwoœÌ przeoczenia ... czegoœ :> Ale nas przecie¿ jest kilka osób, wiêc niemo¿liwe, ¿eby cokolwiek umknê³o naszej uwadze :mhm:
A tak, mamy powtĂłrkĂŞ z ubiegÂłego tygodnia :( Ciekawe tylko, ile tym razem przyjdzie nam spĂŞdziĂŚ w oczekiwaniu na pojawienie siĂŞ PiĂŞknej Poznanianki :spiewa:
Chcia³bym wiedzieÌ, dlaczego tak w³aœnie siê dzieje :> Czasami Agatka jest dzieù po dniu, a póŸniej przepada jak kamieù w wodê :mhm: Powtórzê po raz setny ju¿ chyba, ¿e chcia³bym, aby bardziej regularnie Agatka siê z nami spotyka³a :lol2:
Alchemik pisze:Ja Ci nie powiem, bo sk¹d mia³bym to wiedzieÌ? :devil: Po pierwsze nie mam szczêœcia z tym programem min¹Ì siê... no chocia¿by w progu :/ A po drugie, skoro i tak by³a konferencja, to tym bardziej wiedzieÌ nie mo¿emy, jakie by³y plany co do materia³ów :uhh:
OglÂądam i jak na razie po Agatce ani Âśladu :nie:
DÂżastina pisze:MoÂże doczekamy siĂŞ wreszczie tego megazabawnego tematu weekendowego :rozglada:
Niech to bĂŞdzie jak zaklĂŞcie, ktĂłre jutro znajdzie urealnienie :rydzyk:
ODPOWIEDZ