Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:Opalona :D Ciekawe, czy wylegiwaÂła siĂŞ w sÂłoĂącu, czy moÂże raczej w ... solarium? :D Efekt bardzo ujmujÂący :P
Stawiam na sÂłoĂące ;) Na pewno po wczorajszym poranku rozÂłoÂżyÂła siĂŞ na leÂżaku, a dziÂś mogliÂśmy podziwiaĂŚ tego efekty :rozglada:
Ciekawe, czy Anita bĂŞdzie jeszcze w PzP :> I tak siĂŞ o tym nie przekonam naocznie :/
To ja Ci odpowiem, Âże nie byÂło jej dziÂś :mhm: moÂże jutro? ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:Opalona :D Ciekawe, czy wylegiwaÂła siĂŞ w sÂłoĂącu, czy moÂże raczej w ... solarium? :D Efekt bardzo ujmujÂący :P
Stawiam na sÂłoĂące ;) Na pewno po wczorajszym poranku rozÂłoÂżyÂła siĂŞ na leÂżaku, a dziÂś mogliÂśmy podziwiaĂŚ tego efekty :rozglada:
Ano wÂłaÂśnie :D Dobrze, Âże mi to uÂświadamiasz :D PrzecieÂż Anita miaÂła caÂły boÂży dzieĂą na opalanie, a sÂłoĂące rzeczywiÂście byÂło wtedy ''mocne'' :P
Ciekawe, czy Anita bĂŞdzie jeszcze w PzP :> I tak siĂŞ o tym nie przekonam naocznie :/
To ja Ci odpowiem, Âże nie byÂło jej dziÂś :mhm: moÂże jutro? ;)
Mamy juÂż to ''jutro'' i Anity nie byÂło ani w F16, ani w PzP ;(

Zatem moÂże jutro :devil: Nieeeee ... jutro teÂż siĂŞ z niÂą nie spotkamy, bo Poranek ma odrobiony ;) Stawiam na piÂątkowy Poranek zatem :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Zatem moÂże jutro :devil: Nieeeee ... jutro teÂż siĂŞ z niÂą nie spotkamy, bo Poranek ma odrobiony ;) Stawiam na piÂątkowy Poranek zatem :D
Jeden dzieĂą jej nie widzimy na wizji i juÂż zaczynamy spekulowaĂŚ :devil: Ale nie moÂżna nam siĂŞ dziwiĂŚ w obliczu tak czĂŞstych dyÂżurĂłw Anity nasze zachowanie jest w peÂłni uzasadnione :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Spekulacje nasze jak zwykle na wyrost, bo oto dziÂś juÂż z AnitÂą spotkaĂŚ siĂŞ mogliÂśmy :D I to w jakim nastroju nasza ulubiona prezenterka ;) OczywiÂście dominowaÂł temat EURO :D Dziwnym trafem to akurat ten temat bawiÂł, czy wprawiaÂł w bardzo duÂże oÂżywienie naszÂą AnitĂŞ :P
Z radoœci¹ i zapa³em poinformowa³a równie¿ widzów o informacji, która 'gruchnê³a na nas dos³ownie przed chwil¹'' ;) A chodzi³o o informacjê dotycz¹c¹ powo³ania przez Marka Jurka nowej partii ;) w zwi¹zku z tym odby³o siê krótkie ³¹czenie z Agat¹ Adamek z sejmu ;)

I tak na dobrÂą sprawĂŞ, to o tym tylko moÂżna w kontekÂście Flasha napisaĂŚ ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Porcja capsików z dzisiejszego poranka. I Anitka w roli g³ównej rzecz jasna :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

O, jakie Âładne capsy :D Tak jak przewidywaÂłeÂś Black, dziÂś Anitka pojawiÂła siĂŞ w Poranku :D SÂłyszaÂłam jak Anita czytaÂła maila od widza, ktĂłry napisaÂł, Âże sÂłyszaÂł w Polsacie wypowiedÂź premiera premiera :devil: Szybciutko dodaÂła, Âże "my oczywiÂście tĂŞ wypowiedÂź teÂż prezentowaliÂśmy" :devil: Podobno Jacka Kurskiego Z PIS-u teÂż nieÂźle maglowaÂła :devil: Niestety tej rozmowy nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O, jakie Âładne capsy :D
WyjĂŞÂłaÂś mi to z ust, a wÂłaÂściwie to spod klawiatury :lol2: DziĂŞki adviser :) Teraz przynajmniej mogĂŞ zobaczyĂŚ (bo to widaĂŚ) jak miÂło Anita rozmawia ze swoimi starszymi ... yyyy ... znaczy siĂŞ starszymi staÂżem kolegami :D :tanczy:
Podobno Jacka Kurskiego Z PIS-u teÂż nieÂźle maglowaÂła :devil: Niestety tej rozmowy nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ :/
Umm ... hmm ... :D Tak, dosÂłownie ujarzmiÂła rottweilera PiS :lol2: A przy tym z klasÂą i grzecznie z uÂśmiechem na twarzy, choĂŚ momentami z pazurem wyciÂągaÂła od Kurskiego interesujÂące jÂą i opiniĂŞ publicznÂą kwestie z zakresu dziaÂłania wewnÂątrzpartyjnego, ale na zewnÂątrz z natury rzeczy teÂż wychodzili :lol2:
Bardzo dobry wywiad :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Niestety z AnitÂą nie spotkaÂłam siĂŞ ani raz :/ PrzeczytaÂłam, to, o czym pisaliÂście z ogromnÂą chĂŞciÂą :tanczy:
TrochĂŞ inna odsÂłona fotki wprost z ,,Wprost'' :D
Obrazek

Wywiad jak juÂż pisaÂł Black wczeÂśniej naprawdĂŞ zasÂługuje na przeczytanie, wiĂŞc jeszcze raz polecam :D DostĂŞpny takÂże w wersji internetowej na stronach Wprost :D

AAaaa!!!! PrzypomniaÂło mi siĂŞ, Âże przed poÂłudniem widziaÂłam AnitĂŞ reklamujÂącÂą swojego bloga na tvn24.pl w TVN24 :lol2: Szkoda tylko, Âże tak nieczĂŞsto aktualizuje ;) Ale jak to mĂłwiÂą lepszy rydz, niÂż nic :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A w tym tygodniu nie ma ani fotki, ani wywiadu ;) JakaÂś inna para mieszana zajĂŞÂła miejsce Anity i PawÂła :/ Ale kto wie, moÂże w nastĂŞpnym numerze juÂż bĂŞdÂą ;)

W ramach rekompensaty Anita dziœ by³a w Faktach popo³udniowych oooo :D napisa³em w Faktach popo³udniowych :> Nie chcia³o mi siê poprawiaÌ, bo chyba mogê to traktowaÌ i interpretowaÌ jako symptom godzenia siê z rzeczywistoœci¹ popo³udniofaktow¹ :( No trudno :/ nie mogê siê te¿ oprzeÌ wra¿eniu, ¿e jeszcze szybciej ni¿ zwykle min¹³ mi ten dzisiejszy odcinek serialu, na który jestem skazany :roll: No, ale przynajmniej Anita mia³a na sobie doœÌ ³adn¹ marynarê ;) Jakieœ to zawsze pocieszenie ;)

A sÂłyszeli o tym, Âże Anita ma byĂŚ w programie TVNStyle: ''Telewizja od kuchni''? :D Tylko nie wiem, kiedy to ma nastÂąpiĂŚ :/
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:W ramach rekompensaty Anita dziÂś byÂła w Faktach popoÂłudniowych oooo :D napisaÂłem w Faktach popoÂłudniowych :>
..z wczoraj :D

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O :D DziĂŞkujĂŞ bardzo za pamiĂŞĂŚ capsowÂą :lol2:

Tak rzeczywiÂście Anita wczoraj wyglÂądaÂła we Flashu :D

A co do ''Telewizji od kuchni'', to dziÂś wieczorem, ale nie pamiĂŞtam, o ktĂłrej dokÂładnie :D ma byĂŚ powtĂłrka :D A podobno program warty obejrzenia :tanczy:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Tylko jeden caps zd¹¿y³em Anitki uchwyciÌ :( zanim...... no w³aœnie, i znowu problemy ze stron¹ :evil:
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie szkodzi, Âże tylko jeden ;) LiczÂą siĂŞ chĂŞci :P A chĂŞci zwÂłaszcza pomnoÂżone rĂłwnajÂą siĂŞ piĂŞknemu capsowi :P

Przypominam, a wÂłaÂściwie informujĂŞ, Âże ''Telewizja od kuchni'' dziÂś o 20.30 jest :jupi:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Takiego obrotu sprawy nie spodziewaÂł siĂŞ chyba nikt. Anita dzisiaj w... magazynie 24 Godziny!
Lois Lane
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Lois Lane »

Marcin pisze:Takiego obrotu sprawy nie spodziewaÂł siĂŞ chyba nikt. Anita dzisiaj w... magazynie 24 Godziny!
I bardzo dobrze :tanczy: M24h to miejsce najwÂłaÂściwsze dla niej. Tu, w tym programie, potrzeba jej powagi, opanowania i umiejĂŞtnoÂści wystudzania emocji :brawa:

Jak na poczÂątek ma bardzo trudnÂą i burzliwÂą rozmowĂŞ.
Radzi sobie bardzo dobrze :brawa:
Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo :D
ODPOWIEDZ