Lois Lane pisze:''Czas pokaÂże'' - tak napisaÂła mi Anita w odpowiedzi na moje pytanie, czy przycumowaÂła do magazynu na staÂłe
LubiÂą CiĂŞ Lois te moje ulubienice
Ale nam wywêszy³aœ newsa :tanczy: Dziêki :* Przynajmniej teraz wiem, ¿e w tvn-ie wszystko po staremu i nie zamierzaj¹ jak widaÌ wyp³yn¹Ì na mój spokojny sen
Ale po tym, co pokaza³a wczoraj i dzisiaj, tylko g³upiec pozwoli³by jej z tego magazynu odp³yn¹Ì 
Brawo :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: PodpisujĂŞ siĂŞ po tymi sÂłowami ... krwiÂą nawet

PozwoliÂłem sobie jeszcze bardziej wyszczegĂłlniĂŚ te sÂłowa - mam nadziejĂŞ, Âże nie masz mi tego za zÂłe? :*
JuÂż wiemy, Âże jednorazowy epizod na pewno to nie byÂł :jupi: Teraz juÂż wiemy, Âże przynajmniej dwurazowy
Jeszcze ÂżyÂłem ba ÂżyjĂŞ nadal wczorajszym wspomnieniem o magazynie

a tu kolejny wspaniaÂły magazyn, choĂŚ uwaÂżam, Âże za dÂługo Anita pozwalaÂła gadaĂŚ IwiĂąskiemu z SLD

A tu wczoraj wieczorkiem kolejny smaczek w postaci programu ''Telewizja od kuchni'' :o Na ten program wy³¹cznie w kontekœcie Anity tak naprawdê wczoraj siê nastawia³em, a tu po drodze wyskoczy³o coœ jeszcze bardziej genialnego, czyli magazyn 24h
Teraz dopiero mi siĂŞ przypomniaÂło, jakiego szoku doznaÂłem, kiedy Patrycja koĂączÂąc Prosto z Polski, zaprosiÂła na magazyn w imieniu Anity :o PomyliÂła siĂŞ - pomyÂślaÂłem

Ale nie, za chwilê ju¿ sam widzia³em Anitê siedz¹c¹ razem z trzema goœÌmi przy tym wielkim stole prezenterskim :tanczy: Myœla³em zatem, ¿e obok Tvn Stylowego programiku przejdê obojêtnie, ale nie - nic bardziej mylnego

Ten program byÂł rĂłwnieÂż na swĂłj sposĂłb genialny, oczywiÂście za sprawÂą Anity, ale w innym sposĂłb genialny. OdsÂłaniaÂł Anity prywatne oblicze. A oba, zarĂłwno prywatne i to zawodowe sÂą imponujÂące. Do prywatnego wracajÂąc, program ''Telewizja od kuchni'' pokazaÂł nam jak wyglÂąda praca Anity na co dzieĂą, jaki to ÂżywioÂł, jakim trzeba byĂŚ zorganizowanym i uporzÂądkowanym czÂłowiekiem, Âżeby osiÂągaĂŚ takie jak Anita rezultaty :tanczy: Anita opowiadaÂła nam rzeczywiÂście o tym jak wyglÂąda jej praca

no có¿, pozazdroœciÌ tylko mo¿liwoœci rozwijania siê w takim wspania³ym miejscu
Najwiêksze wra¿enie wywar³o na mnie to, z jak¹ prêdkoœci¹ Anita wyjmowa³a marynarê i coœ tam jeszcze z szafy :devil: Czasami niestety widaÌ, ¿e prêdko dokonuje wyboru, ale trzeba przyznaÌ, ¿e nawet niez³¹ marynarê wybra³a

Pewnie na potrzebĂŞ programu

O Anicie, oczywiÂście w samych superlatywach wypowiedzieli siĂŞ szefostwo w postaci PieczyĂąskiego i koledzy w postaci Agnieszki Wasiak - chyba charakteryzatorki, chyba Agnieszki, a na pewno Mojkowskiej - bodaj producentki Damy Pik

Poza tym Jakub Porada z okreÂślaniem Anity zawodowo, jako Nina Andrycz polskiego dziennikarstwa :devil: i prywatnie jako Jima Carreya :devil:
Program przesÂłodki byÂł: bawiÂłem siĂŞ nieÂźle, ÂśmiaÂłem, przecieraÂłem momentami oczy ze zdumienia - wraÂżenia po niesamowicie pozytywne
Co do dzisiejszego magazynu jeszcze, to znĂłw jak najwyÂższe noty ode mnie

Anita w najwy¿szej formie :tanczy: Dziœ rozmawia³a o bie¿¹cych, bardzo mocno aktualnych sprawach politycznych

Rozmawia³a, jak widaÌ z przedstawicielami najwa¿niejszych ugrupowaù znajduj¹cych siê sejmie. A jak z nimi rozmawia³a :spiewa: Po pierwsze przygotowana by³a perfekcyjnie, pytania bardzo trafne, czas rozdziela³a sprawiedliwie, oprócz pocz¹tku, kiedy to nie przerywa³a d³u¿szy czas monologu Iwiùskiego, ale to by³o tylko tytu³em wstêpu, poniewa¿ póŸniej wymaga³a od goœci konkretów, osi¹ga³a to ró¿nymi metodami: spojrzeniem spode ³ba, wtr¹ceniem siê w s³owo, a kiedy panowie zaczynali spieraÌ siê miêdzy sob¹ w niezwykle profesjonalny i z klas¹ sposób ujarzmia³a ich w ten sposób, i¿ grzeczni byli jak baranki

ÂŚwietnie teÂż i z takÂą lekkoÂściÂą przeskakiwaÂła do sejmu na rozmowy z politykami

PóŸniej znowu¿ wraca³a do studia ... cudoooo!!!
A Âżeby nie byÂło tak piĂŞknie to na koniec napiszĂŞ, Âże chyba jutro Dama Pik z KwaÂśnioweckÂą - nie polecam :devil: