obieÂżyÂświat pisze:..o my God
..tyle relacji przegapiÂłem
..4 relacje przegapiÂłem
Spokojnie Nie 4 a 3 ChoĂŚ to marne pocieszenie, to jednak prĂłbujĂŞ pocieszyĂŚ
..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Zacznij z piskiem :devil: Chocia¿ Anita Werner na wstêpie Dnia na ¿ywo nieskora do ³¹czeù z Poznaniem :> Tylko Warszawk¹ siê zajê³a :/ Och - niedobra :>
..yes..yes..yes :tanczy:
..Agatka is back :jupi:
..teraz siĂŞ czuje Âże siĂŞ Âżyje
Co wiedziaÂł napisaÂł i czeka peÂłen nadziei
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obie¿yœwiat pisze:..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :tanczy: :tanczy: :tanczy:
..obym nadrobiÂł :rydzyk:
To co ja teraz bezrobotnym jestem ;? Musimy siĂŞ jakoÂś tym robieniem capsĂłw podzieliĂŚ
Tak spraiwdliwie jak to tylko moÂżliwe
Czyli jak za komuny :devil:
Dalej...dalej...dalej :plus: :uwaga: :ban: Gdziê ta Agatka? Gdzie te marsze, dzie ta ''NaszoœÌ''?
obie¿yœwiat pisze:..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :tanczy: :tanczy: :tanczy:
..obym nadrobiÂł :rydzyk:
To co ja teraz bezrobotnym jestem
DziÂś w ÂświĂŞto pracy wszyscy... nie pracujemy Tylko w sÂłusznej sprawie warto pociĂŚ siĂŞ i zÂłoÂściĂŚ, kiedy to na przykÂład dzieĂą na Âżywo od godziny trwa, a Agatty jak nie byÂło tak nie ma
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky pisze:
To co ja teraz bezrobotnym jestem
DziÂś w ÂświĂŞto pracy wszyscy... nie pracujemy Tylko w sÂłusznej sprawie warto pociĂŚ siĂŞ i zÂłoÂściĂŚ, kiedy to na przykÂład dzieĂą na Âżywo od godziny trwa, a Agatty jak nie byÂło tak nie ma
..no to dobrze.. :>
..to ja siĂŞ nie sprzeczam ani nie przepycham
..bo jak tak dalej pĂłjdzie to bĂŞdĂŞ..bĂŞdziemy siedzieli z zaÂłoÂżonymi rekami :/
..a tego nie chcemy :plus:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
DoczekaliÂśmly siĂŞ I ktĂłry z panĂłw popisze siĂŞ zdobyczami?
Wiemy ju¿, ¿e podczas gdy nie by³o relacji Agatta wespó³ z ekip¹ zdobywali nagrania z pochodu
Agatta teraz przeprowadziÂła bardzo interesujÂącÂą rozmowĂŞ z policjantem, a wczeÂśniej sama zdaÂła peÂłnÂą waÂżnych faktĂłw relacjĂŞ
obieÂżyÂświat pisze:..jakbyÂś miaÂł jeszcze jakieÂś oprĂłcz moich to siĂŞ nie krĂŞpuj
Ze dwa siĂŞ znajdÂą
Z przyjemnoÂściÂą zapodam
£ezka zakrêci³a mi siê w oku, kiedy zobaczy³em jak zjednoczeni ide¹ zdobywania capsów piêknie i bez ¿adnej zatrutej rywalizacji wspó³pracujecie
Anielskiej istocie kibicujemy To pewnie dlatego? :aniol:
Widzê ch³opaki, ¿e capsowa wspó³praca zaczyna uk³adaÌ siê niemal wzorowo
Skoro dbacie o stronĂŞ wizualnÂą to ja hm, hm, hm, chciaÂłem zadbaĂŚ o relacjĂŞ w wersji audio :spiewa:
No i na dobrych chêciach siê skoùczy³o niestety :/ , bo jakoœÌ pozostawia wiele do ¿yczenia wiêc nawet wychylaÌ siê nie bêdê :devil:
MoÂże DÂżastinka wpadnie podzieliĂŚ sie z nami swoimi niezawodnymi mp trĂłjeczkami :*
A jak nie to trudno, zaryzykujĂŞ :rozglada:
NajwyÂżej skaÂżecie mnie na wiecznÂą banicjĂŞ :devil: :devil: :devil:
adviser pisze:Widzê ch³opaki, ¿e capsowa wspó³praca zaczyna uk³adaÌ siê niemal wzorowo
Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌ rano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok ale to nie oznacza ¿e ju¿ Was nie potrzebujemy
Skoro dbacie o stronĂŞ wizualnÂą to ja hm, hm, hm, chciaÂłem zadbaĂŚ o relacjĂŞ w wersji audio :spiewa:
No i na dobrych chêciach siê skoùczy³o niestety :/ , bo jakoœÌ pozostawia wiele do ¿yczenia wiêc nawet wychylaÌ siê nie bêdê :devil:
MoÂże DÂżastinka wpadnie podzieliĂŚ sie z nami swoimi niezawodnymi mp trĂłjeczkami :*
A jak nie to trudno, zaryzykujĂŞ :rozglada:
To mo¿e jednak poczekaj Na razie chyba wiêkszoœÌ s³ysza³a wszystkie relacje
A po co psuÌ jak sam napisa³eœ jakoœÌ
Tacy srodzy to my nie jesteÂśmy - ja nie jestem
A co do nagraù, to niech siê mniejszoœÌ wypowie ta co nie slysza³a relacji A któr¹ w ogóle nagra³eœ :mhm:
£ezka zakrêci³a mi siê w oku, kiedy zobaczy³em jak zjednoczeni ide¹ zdobywania capsów piêknie i bez ¿adnej zatrutej rywalizacji wspó³pracujecie
..ja sobie nie wyobraÂżam Âżeby mogÂło byĂŚ inaczej
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky pisze:
Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌ rano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok ale to nie oznacza ¿e ju¿ Was nie potrzebujemy
Naprawdê, mogê siê przy³¹czyÌ??? :szalony:
Z wielka chĂŞciÂą to uczyniĂŞ tym bardziej, Âże ostatnimi czasy czĂŞstej sposobnoÂści do Agatki oglÂądania, a co za tym idzie i na capsach uwieczniania, nie mamy :uhh:
marcinkowsky pisze:
Tacy srodzy to my nie jesteÂśmy - ja nie jestem
Dziêki marcinkowsky, zapamiêtam na przysz³oœÌ A do relacji wracaj¹c- nagra³em t¹ z 11 z ³¹czenia z Anit¹, a konkretniej rozmowê Agatki z policjantem