Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o my God :shock: :shock: :shock:
..tyle relacji przegapiÂłem :?: :shock: :shock:
..4 relacje przegapiÂłem :shock: ;(

..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :neutral: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

..obym nadrobiÂł :rydzyk:

..yes..yes..yes :tanczy:
..Agatka is back :jupi:

..teraz siĂŞ czuje Âże siĂŞ Âżyje :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..o my God :shock: :shock: :shock:
..tyle relacji przegapiÂłem :?: :shock: :shock:
..4 relacje przegapiÂłem :shock: ;(
Spokojnie :D Nie 4 a 3 :D ChoĂŚ to marne pocieszenie, to jednak prĂłbujĂŞ pocieszyĂŚ :lol2:
..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :neutral: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Zacznij z piskiem :devil: Chocia¿ Anita Werner na wstêpie Dnia na ¿ywo nieskora do ³¹czeù z Poznaniem :> Tylko Warszawk¹ siê zajê³a :/ Och - niedobra :>
..yes..yes..yes :tanczy:
..Agatka is back :jupi:

..teraz siĂŞ czuje Âże siĂŞ Âżyje :lol2:
Co wiedziaÂł napisaÂł i czeka peÂłen nadziei :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obie¿yœwiat pisze:..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :neutral: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

To co ja teraz bezrobotnym jestem ;( ;? Musimy siĂŞ jakoÂś tym robieniem capsĂłw podzieliĂŚ :D
Tak spraiwdliwie jak to tylko moÂżliwe :D
Czyli jak za komuny :lol: :twisted: :devil:

Dalej...dalej...dalej :plus: :uwaga: :ban: Gdziê ta Agatka? :) Gdzie te marsze, dzie ta ''NaszoœÌ''? :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
obie¿yœwiat pisze:..no to teraz muszê siê pozbieraÌ i zacz¹Ì nadrabiaÌ :neutral: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

To co ja teraz bezrobotnym jestem ;(
DziÂś w ÂświĂŞto pracy wszyscy... nie pracujemy :D Tylko w sÂłusznej sprawie warto pociĂŚ siĂŞ i zÂłoÂściĂŚ, kiedy to na przykÂład dzieĂą na Âżywo od godziny trwa, a Agatty jak nie byÂło tak nie ma :x
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:
To co ja teraz bezrobotnym jestem ;(
DziÂś w ÂświĂŞto pracy wszyscy... nie pracujemy :D Tylko w sÂłusznej sprawie warto pociĂŚ siĂŞ i zÂłoÂściĂŚ, kiedy to na przykÂład dzieĂą na Âżywo od godziny trwa, a Agatty jak nie byÂło tak nie ma :x
..no to dobrze.. :>
..to ja siĂŞ nie sprzeczam ani nie przepycham :neutral:

..bo jak tak dalej pĂłjdzie to bĂŞdĂŞ..bĂŞdziemy siedzieli z zaÂłoÂżonymi rekami :/

..a tego nie chcemy :plus:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DoczekaliÂśmly siĂŞ :D I ktĂłry z panĂłw popisze siĂŞ zdobyczami? :D

Wiemy ju¿, ¿e podczas gdy nie by³o relacji Agatta wespó³ z ekip¹ zdobywali nagrania z pochodu :)
Agatta teraz przeprowadziÂła bardzo interesujÂącÂą rozmowĂŞ z policjantem, a wczeÂśniej sama zdaÂła peÂłnÂą waÂżnych faktĂłw relacjĂŞ :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja mam capsy :D Ale mogĂŞ ustÂąpiĂŚ miejsca obiemu -bo on dziÂś jeszcze nic nie zapodaÂł :D

Nie bĂŞdĂŞ taki ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ja mam capsy :D Ale mogĂŞ ustÂąpiĂŚ miejsca obiemu -bo on dziÂś jeszcze nic nie zapodaÂł :D

Nie bĂŞdĂŞ taki ;)
..dziĂŞki :)

..jakbyÂś miaÂł jeszcze jakieÂś oprĂłcz moich to siĂŞ nie krĂŞpuj :lol: Obrazek Obrazek

..znĂłw taaaki wysoooki rozmĂłwca :lol:

Obrazek Obrazek

..czekamy na kolejne relacje :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..jakbyÂś miaÂł jeszcze jakieÂś oprĂłcz moich to siĂŞ nie krĂŞpuj :lol:
Ze dwa siĂŞ znajdÂą :D
Z przyjemnoÂściÂą zapodam :D

Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..jakbyÂś miaÂł jeszcze jakieÂś oprĂłcz moich to siĂŞ nie krĂŞpuj :lol:
Ze dwa siĂŞ znajdÂą :D
Z przyjemnoÂściÂą zapodam :D
£ezka zakrêci³a mi siê w oku, kiedy zobaczy³em jak zjednoczeni ide¹ zdobywania capsów piêknie i bez ¿adnej zatrutej rywalizacji wspó³pracujecie :)

Anielskiej istocie kibicujemy :) To pewnie dlatego? :aniol:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Widzê ch³opaki, ¿e capsowa wspó³praca zaczyna uk³adaÌ siê niemal wzorowo :D
Skoro dbacie o stronĂŞ wizualnÂą to ja hm, hm, hm, chciaÂłem zadbaĂŚ o relacjĂŞ w wersji audio :spiewa:
No i na dobrych chêciach siê skoùczy³o niestety :/ , bo jakoœÌ pozostawia wiele do ¿yczenia wiêc nawet wychylaÌ siê nie bêdê :devil:
MoÂże DÂżastinka wpadnie podzieliĂŚ sie z nami swoimi niezawodnymi mp trĂłjeczkami :lol2: :*
A jak nie to trudno, zaryzykujĂŞ :rozglada:
NajwyÂżej skaÂżecie mnie na wiecznÂą banicjĂŞ :devil: :devil: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

adviser pisze:Widzê ch³opaki, ¿e capsowa wspó³praca zaczyna uk³adaÌ siê niemal wzorowo :D
Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌ :lol: rano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok :lol2: ale to nie oznacza ¿e ju¿ Was nie potrzebujemy :)
Skoro dbacie o stronĂŞ wizualnÂą to ja hm, hm, hm, chciaÂłem zadbaĂŚ o relacjĂŞ w wersji audio :spiewa:
No i na dobrych chêciach siê skoùczy³o niestety :/ , bo jakoœÌ pozostawia wiele do ¿yczenia wiêc nawet wychylaÌ siê nie bêdê :devil:
MoÂże DÂżastinka wpadnie podzieliĂŚ sie z nami swoimi niezawodnymi mp trĂłjeczkami :lol2: :*
A jak nie to trudno, zaryzykujĂŞ :rozglada:
To mo¿e jednak poczekaj :lol: Na razie chyba wiêkszoœÌ s³ysza³a wszystkie relacje :D
A po co psuÌ jak sam napisa³eœ jakoœÌ :lol:
Tacy srodzy to my nie jesteÂśmy - ja nie jestem :lol:

A co do nagraù, to niech siê mniejszoœÌ wypowie ta co nie slysza³a relacji :D A któr¹ w ogóle nagra³eœ :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

£ezka zakrêci³a mi siê w oku, kiedy zobaczy³em jak zjednoczeni ide¹ zdobywania capsów piêknie i bez ¿adnej zatrutej rywalizacji wspó³pracujecie :)
..ja sobie nie wyobraÂżam Âżeby mogÂło byĂŚ inaczej :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

marcinkowsky pisze: Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌ :lol: rano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok :lol2: ale to nie oznacza ¿e ju¿ Was nie potrzebujemy :)
Naprawdê, mogê siê przy³¹czyÌ??? :lol2: :szalony:
Z wielka chĂŞciÂą to uczyniĂŞ :D tym bardziej, Âże ostatnimi czasy czĂŞstej sposobnoÂści do Agatki oglÂądania, a co za tym idzie i na capsach uwieczniania, nie mamy :uhh:
marcinkowsky pisze:
Tacy srodzy to my nie jesteÂśmy - ja nie jestem :lol:
Dziêki marcinkowsky, zapamiêtam na przysz³oœÌ :lol: A do relacji wracaj¹c- nagra³em t¹ z 11 z ³¹czenia z Anit¹, a konkretniej rozmowê Agatki z policjantem :)

O, i mamy juÂż kolejnÂą relacjĂŞ :D
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ