Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

DokÂładnie -Joasia musi wiedzieĂŚ ,Âże takim przekornym postĂŞpowaniem niczego dobrego nie osiÂągnie :]
Do peÂłni zadowolenia brakuje na koniec tego uÂśmiechu-my fani ZASÂŁUGUJEMY na to :spiewa:
WiĂŞc tÂą sprawe juÂż sobie wyjaÂśniliÂśmy 8)
MoÂże szefostwo zwrĂłciÂło uwage na to Âżeby nie kokietowala widzĂłw-ale nie sÂądze :nie:
Joasia odpoczywaÂła to teraz powinna popracowaĂŚ.Mam nadziejĂŞ,Âże juz o 20stej onieÂśmieli nas swoim sÂłodkim uÂśmiechem :>
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

DokÂładnie -Joasia musi wiedzieĂŚ ,Âże takim przekornym postĂŞpowaniem niczego dobrego nie osiÂągnie :]
Joasia i tak dÂługo tego konfliktu nie wytrzyma i w koĂącu zacznie sie uÂśmiechaĂŚ ;)
Do peÂłni zadowolenia brakuje na koniec tego uÂśmiechu-my fani ZASÂŁUGUJEMY na to :spiewa:
Po to w ogĂłle jÂą oglÂądamy :rozglada:
WiĂŞc tÂą sprawe juÂż sobie wyjaÂśniliÂśmy 8)
nie Âżyczymy sobie wiĂŞcej takich zachowaĂą-ma byĂŚ zgoda :rydzyk:
MoÂże szefostwo zwrĂłciÂło uwage na to Âżeby nie kokietowala widzĂłw-ale nie sÂądze :nie:
Niech oni sie w nasze sprawy nie wtrÂącajÂą -chyba Âżeby jej nakazali dÂłuÂżej sie uÂśmiechaĂŚ-no to interwencja jest wskazana :devil:
Joasia odpoczywaÂła to teraz powinna popracowaĂŚ.Mam nadziejĂŞ,Âże juz o 20stej onieÂśmieli nas swoim sÂłodkim uÂśmiechem :>
Jak to piszĂŞ to jeszcze godzina zostaÂła :cicho:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

CzyÂżby to byÂła Ta sÂłynna MikoÂłajowa marynara??? ;)
Znaj¹c Wasz¹ do niej s³aboœÌ, myœlê, ¿e to niewinny aczkolwiek bardzo wymowny krok do za¿egnania konfliktu miedzy Wami :devil:
ObrazekObrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

CzyÂżby to byÂła Ta sÂłynna MikoÂłajowa marynara??? ;)
MikoÂłajowa chyba byÂła nieco ciemniejsza ale moÂże to kwestia oÂświetlenia :mhm:
Znaj¹c Wasz¹ do niej s³aboœÌ,
Kocham JoasiĂŞ w tym kolorze :hyh: :hyh: :hyh:
myÂślĂŞ, Âże to niewinny aczkolwiek bardzo wymowny krok do zaÂżegnania konfliktu miedzy Wami :devil:
A my mieliÂśmy spĂłr z JoasiÂą :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Nowa mikoÂłajowa marynarka Âłagodzi obyczaje

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

MikoÂłajowa chyba byÂła nieco ciemniejsza ale moÂże to kwestia oÂświetlenia
Ekspercie mikoÂłajowy masz watpliwoÂści :devil: To nie jest mikoÂłajowa :xx: Ale jest mikoÂłajowa nr2 :jupi: Tak wiĂŞc 2 razy wiĂŞksza szansa widziec Joasie w czerwonym :aniol:
Kocham JoasiĂŞ w tym kolorze
Ja teÂż! :P
Noto Joasia znalazÂła zÂłoty Âśrodek na zaÂłagodzenie konfliktu :brawa: :aniol:
Noi zalegÂłoÂści z wczoraj,bo coÂś nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ na forum :/ :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ale jest mikoÂłajowa nr2
I tak bĂŞdziemy ja nazywali od tej pory albo bardzo udana podrĂłbka mikoÂłajowej marynarki :mhm:
Noto Joasia znalazÂła zÂłoty Âśrodek na zaÂłagodzenie konfliktu :brawa: :aniol:
czy ty Maxxx nie widziaÂłeÂś co ona zrobiÂła :cicho:
Na poÂżegnanie przed dziewiÂątÂą coÂś puÂściÂła uÂśmiecho podobnego ,o 23 nie oglÂądaÂłem ale na koniec serwisu (tego o 23.30)bezczelnie siĂŞ nie uÂśmiechnĂŞÂła :cicho: ani troszeczkĂŞ :cicho:

Czyli dla mnie to oznacza wypowiedzenie wojny :ban: :/ :twisted:
Uderzy³a w nasz¹ najwiêksz¹ œwiêtoœÌ ;w po¿egnalny uœmiech :grozi: :grozi:
musiaÂło jÂą pewnie zaboleĂŚ to co pisaliÂśmy wiĂŞc postanowiÂła sie zemÂściĂŚ :mhm: :mhm:
Ale my siĂŞ nie damy -wytrzymamy wszystko .
MoÂże sie nawet caÂłymi miesiÂącami nie uÂśmiechaĂŚ-bo mamy capsy i na przetrwanie wystarczy :devil:
maxxx

I tak bĂŞdziemy ja nazywali od tej pory albo bardzo udana podrĂłbka mikoÂłajowej marynarki
MoÂże ne piszmy o podrĂłbkach bo siĂŞ jeszcze obrazi :xx: To jest oryginalna mikoÂłajowa marynarki no2 z JK colection2007 ;)
czy ty Maxxx nie widziaÂłeÂś co ona zrobiÂła
Na poÂżegnanie przed dziewiÂątÂą coÂś puÂściÂła uÂśmiecho podobnego ,o 23 nie oglÂądaÂłem ale na koniec serwisu (tego o 23.30)bezczelnie siĂŞ nie uÂśmiechnĂŞÂła ani troszeczkĂŞ
o 23 chyba byÂło to samo :xx: Popatrz sie popatrz dobrze,Âże mi to przypomniaÂłeÂś-myÂślaÂła,Âże jak juz ubraÂła coÂś mikoÂłajowo podobnego( :hahaha: )to juÂż JÂą to zwalnia z poÂżegnalnych uÂśmiechĂłw :stop: Nic z tych rzeczy! :]
musiaÂło jÂą pewnie zaboleĂŚ to co pisaliÂśmy wiĂŞc postanowiÂła sie zemÂściĂŚ
A co takiego zÂłego pisaliÂśmy :uhh: Jak bedzie sie usmiechac i bedzie w mikoÂłajowej marynarce nr1 mogĂŞ pisaĂŚ same pochwaÂły :spiewa:
Ale my siĂŞ nie damy -wytrzymamy wszystko .
MoÂże sie nawet caÂłymi miesiÂącami nie uÂśmiechaĂŚ-bo mamy capsy i na przetrwanie wystarczy
Mamy wiĂŞcej atutĂłw w rĂŞkach :aniol: Np pilota :tanczy: Nieno Âżartuje-tak Âźle to jeszcze nie ma.Poprostu nie rozumiemy jak moÂżna sie nie uÂśmiechaĂŚ-majÂąc taki uÂśmiech :mhm: To tak jakby miec jaguara i trzymac go w garaÂżu :rozglada:
MogÂła nas nie przyzwyczajaĂŚ do tego :devil: PowiedziaÂła A teraz trzeba B,C,D...itd :spiewa:
ÂŚlicznie Jej w czerwonym :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże ne piszmy o podrĂłbkach bo siĂŞ jeszcze obrazi :xx:
:plus: :plus: :plus: :>
To jest oryginalna mikoÂłajowa marynarki no2 z JK colection2007 ;)
Jak to œlicznie uj¹³eœ tobie Joasia na pewno wszystko przebaczy -
o 23 chyba byÂło to samo :xx:
czyli wojna zostaÂła wypowiedziana :devil:
Popatrz sie popatrz dobrze,Âże mi to przypomniaÂłeÂś-myÂślaÂła,Âże jak juz ubraÂła coÂś mikoÂłajowo podobnego( :hahaha: )to juÂż JÂą to zwalnia z poÂżegnalnych uÂśmiechĂłw :stop: Nic z tych rzeczy! :]
widzisz jak sie ta dziewucha rozwydrzyÂła :devil: :aniol:
A co takiego zÂłego pisaliÂśmy :uhh: Jak bedzie sie usmiechac i bedzie w mikoÂłajowej marynarce nr1 mogĂŞ pisaĂŚ same pochwaÂły :spiewa:
Niech panna Joasia sobie nie myÂśli ze z nami zwyciĂŞÂży :cicho: :cicho:
Joasia jest dla nas a nie my dla niej
Mamy wiĂŞcej atutĂłw w rĂŞkach :aniol: Np pilota :tanczy:
Na pewno nie jesteÂśmy jedynymi ktĂłrzy uwielbiajÂą uÂśmiech Joasi -sÂą nas tysiÂące a ona jedna takiej potĂŞdze nie da rady sama :devil: :devil:

Pewnie myÂślaÂła Âże ktoÂś wejdzie na forum i nas ochrzani i wtedy poczuÂła by siĂŞ usatysfakcjonowana ale to siĂŞ nie staÂło -te tysiÂące nie ruszyÂły przeciwko nam wiec Joasia swoim embargiem na poÂżegnalny uÂśmiech prĂłbuje przeciwstawiĂŚ ich przeciwko nam -ale my siĂŞ nie damy.
ÂŚlicznie Jej w czerwonym :aniol:
Obrazek Obrazek
pytanie tylko w ktĂłrym Âśliczniej :mhm: :mhm:
maxxx

Jak to œlicznie uj¹³eœ tobie Joasia na pewno wszystko przebaczy -
To co mĂłwisz,Âże ustawiasz siĂŞ dobrowolnie w charakterze czarnej owcy :>
Na pewno nie jesteÂśmy jedynymi ktĂłrzy uwielbiajÂą uÂśmiech Joasi -sÂą nas tysiÂące a ona jedna takiej potĂŞdze nie da rady sama
Jedna biedna Joasia i tysiÂące wielbicieli jej uÂśmiechu :uhh: PrzecieÂż to jasne,Âże z miejsca nie ma szans z nami 8)
ReasumujÂąc:ma byĂŚ tak---> :aniol: :aniol: :aniol: ,a nie tak---> :neutral: ,ani tak---> :( .
Jejku jak JÂą trzeba prosiĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :spiewa:
Pewnie myÂślaÂła Âże ktoÂś wejdzie na forum i nas ochrzani i wtedy poczuÂła by siĂŞ usatysfakcjonowana ale to siĂŞ nie staÂło -te tysiÂące nie ruszyÂły przeciwko nam wiec Joasia swoim embargiem na poÂżegnalny uÂśmiech prĂłbuje przeciwstawiĂŚ ich przeciwko nam -ale my siĂŞ nie damy.
BĂŞdziemy broniĂŚ swoich praw do oglÂądania Joasi uÂśmiechu jak niepodlegÂłoÂści :lol2:
To fakt-dawno nas nikt nie ochrzaniÂł-ostatnio chyba Nika-ale to bardziej Ciebie-ale to byÂło dawno i nieprawda :cicho: :aniol:
pytanie tylko w ktĂłrym Âśliczniej
Nie mĂŞcz mnie takimi pytaniami :devil: Fajnie,Âże to przyrĂłwnaÂłeÂś.Teraz widaĂŚ,Âże ta mikoÂłajowa prawdziwa jest bardziej taka bordowa,a ta nowa czerwona ;)
Noi tam miaÂła dÂłuÂższe wÂłosy :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

To co mĂłwisz,Âże ustawiasz siĂŞ dobrowolnie w charakterze czarnej owcy :>
Tak wygl¹da ca³e moje ¿ycie -zd¹¿y³em do tego przywykn¹Ì :devil:
Jedna biedna Joasia i tysiÂące wielbicieli jej uÂśmiechu :uhh: PrzecieÂż to jasne,Âże z miejsca nie ma szans z nami 8)
ReasumujÂąc:ma byĂŚ tak---> :aniol: :aniol: :aniol: ,a nie tak---> :neutral: ,ani tak---> :( .
Jejku jak JÂą trzeba prosiĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :spiewa:
Bardzo przejrzysta instrukcja obsÂługi buzi ktĂłrÂą Joasia ma na co dzieĂą przestrzegaĂŚ :devil:
ale jak Joasi maÂło to moÂże byĂŚ i tak :hahaha: :hahaha: :hahaha: :szalony: :szalony:
Ale nie tak jak jest obecnie :twisted: :twisted: :evil: :evil:
To fakt-dawno nas nikt nie ochrzaniÂł-ostatnio chyba Nika-ale to bardziej Ciebie-ale to byÂło dawno i nieprawda :cicho: :aniol:
muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Âże jeszcze jestem pod wraÂżeniem tego ochrzanu :devil: :devil:
maxxx

Tak wygl¹da ca³e moje ¿ycie -zd¹¿y³em do tego przywykn¹Ì
U mnie zreszta jest podobnie :spiewa: TakÂże jedziemy na tym samym wĂłzku :devil:
Bardzo przejrzysta instrukcja obsÂługi buzi ktĂłrÂą Joasia ma na co dzieĂą przestrzegaĂŚ
Nie musi przestrzegaĂŚ zasad BHP,bo nie pracuje w fabryce-to chociaÂż takie niech stosujĂŞ :aniol: Tymbardziej,Âże nie jest to jakiÂś katorÂżniczy regulamin tylko same przyjemnoÂści :aniol: ZresztÂą nic zÂłego dla Joasi byÂśmy chyba nie przygotowali :spiewa:
Nie musi siĂŞ trzymac ÂścisÂłych ram.Zostawiamy jej furtkĂŞ na pierwiastek szaleĂąstwa :lol2:
muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Âże jeszcze jestem pod wraÂżeniem tego ochrzanu
DostaÂło Ci siĂŞ za pewne zdanie o autorze powoÂłania Joasi na Âświat :D
Od tamtej pory byÂł spokĂłj,wrĂŞcz sielska anielska atmosfera.Ale my jak typowi Polacy musimy tez ponarzekaĂŚ :aniol: W kaÂżdym badÂź razie nie pozwalamy by Joasia spoczĂŞÂła na laurach.Powinna siĂŞ cieszyĂŚ,Âże chcemy JÂą udoskonalaĂŚ :aniol:
WkoĂący dzierÂży zaszczytne miano naszej ulubienicy :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie musi siĂŞ trzymac ÂścisÂłych ram.Zostawiamy jej furtkĂŞ na pierwiastek szaleĂąstwa :lol2:
Joasiu tylko nie zacznij siĂŞ wygÂłupiaĂŚ tak jak my :devil: :devil:
Od tamtej pory byÂł spokĂłj,wrĂŞcz sielska anielska atmosfera
Z trudem wynegocjowane zawieszenie broni zostaÂło wczoraj po raz kolejny podeptane przez JoasiĂŞ :xx:
Ale my jak typowi Polacy musimy tez ponarzekaĂŚ :aniol:
Joasia jeszcze nie wie jak my umiemy marudziĂŚ :devil:
W kaÂżdym badÂź razie nie pozwalamy by Joasia spoczĂŞÂła na laurach
Bo jej samej widocznie nie zale¿y tylko ca³y ciê¿ar spocz¹³ na naszych barkach :devil:
WkoĂący dzierÂży zaszczytne miano naszej ulubienicy :lol2:
Joasia chyba nie rozumie jaki to wielkie szczĂŞÂście ze nas ma na co dzieĂą :devil: :devil: :devil:
maxxx

Joasiu tylko nie zacznij siĂŞ wygÂłupiaĂŚ tak jak my
Dokladnie przesada nie jest wskazana absolutnie :nie: :nie:
Joasia jeszcze nie wie jak my umiemy marudziĂŚ
WzglĂŞdem Joasi jesteÂśmy perfekcjonistami :aniol: i wymagamy perfekcji od Niej :aniol: -no trudno Joasiu-tacy jesteÂśmy.Tacy sie urodzilismy i nic na to nie potrafimy poradziĂŚ :nie: .
Bo jej samej widocznie nie zale¿y tylko ca³y ciê¿ar spocz¹³ na naszych barkach
Oj nie wiem :spiewa: MyÂśle,Âże Joasia jest ambitna.Chyba ,Âże jeszcze inaczej.MoÂże myÂśli tak-a pĂłjdĂŞ pod prad-nie bĂŞdĂŞ siĂŞ uÂśmiechaĂŚ-a i tak udowodnie i okrĂŞznÂą drogÂą osiÂągne sukces :aniol: MoÂże Joasia nie wie,Âże nie ma drĂłg na skrĂłty :nie:
Joasia chyba nie rozumie jaki to wielkie szczĂŞÂście ze nas ma na co dzieĂą
JesteÂśmy obserwatorami Âżycia Joasi.Ale chyba nie jesteÂśmy zbyt natrĂŞtni,wiĂŞc powinna nas polubiĂŚ wkoncu choĂŚ troszeczkĂŞ :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże myÂśli tak-a pĂłjdĂŞ pod prad-nie bĂŞdĂŞ siĂŞ uÂśmiechaĂŚ-a i tak udowodnie i okrĂŞznÂą drogÂą osiÂągne sukces :aniol: MoÂże Joasia nie wie,Âże nie ma drĂłg na skrĂłty :nie:
droga musi iœÌ pod górê, byÌ wyboista (o nas chodzi :spiewa: ) i pokrêcona równie¿ jak my :devil:
JesteÂśmy obserwatorami Âżycia Joasi.Ale chyba nie jesteÂśmy zbyt natrĂŞtni,wiĂŞc powinna nas polubiĂŚ wkoncu choĂŚ troszeczkĂŞ :rydzyk: :rydzyk:
absolutnie nie :nie: :nie: przecieÂż od nas sÂą gorsi paparazzi :devil: :devil:
JeÂśli Joasia nas nie lubi to musi nam o tym napisaĂŚ bo w przeciwnym razie bĂŞdziemy uwaÂżali ze nas wprost uwielbia-no bo za co nas nie kochaĂŚ :rozglada:
maxxx

droga musi iœÌ pod górê, byÌ wyboista (o nas chodzi ) i pokrêcona równie¿ jak my
A wtedy sukces zdobyty w trudzie bedzie smakowaÂł najlepiej :aniol:
absolutnie nie przecieÂż od nas sÂą gorsi paparazzi
JeÂśli Joasia nas nie lubi to musi nam o tym napisaĂŚ bo w przeciwnym razie bĂŞdziemy uwaÂżali ze nas wprost uwielbia-no bo za co nas nie kochaĂŚ
ZupeÂłnie nie mam pojĂŞcia za co nas moÂżna nie lubiĂŚ :nie:
Faktycznie niech powie co o nas mysli :spiewa:
ODPOWIEDZ