wg mnie to najlepsza para jak sÂą w SAMW to Madzia i Artur ale dawno juÂż ich nie byÂło szczegĂłlni Magdy..szkoda , ze teraz jak byÂła Magda to z Sobczakiem
no i byli wczoraj i byÂło bosko wkoĂącu taka prawdziwa sprawa(mniejwiĂŞcej jakieÂś emocje)...mam nadzieje , ze tak bedzie czĂŞsto....
Madzia is the best Arturek teÂż
Szczerze to wydaje mi siĂŞ, Âże te starsze odcinki takie lepsze (sÂądzÂąc po wczorajszym). Co chwile siĂŞ coÂś dziaÂło. OskarÂżycielka posiÂłkowa mĂłwila wiĂŞcej od Artura
Magda teÂż co chwile coÂś wykrzykiwaÂła.
Syn oskarÂżonej strasznie realistycznie pÂłakaÂł.
ByÂło tak ... hmm ... dynamiczniej ?
ale jak wÂłaÂśnie jest ta para (A&M) to jest dynamicznie(konkurencja, chĂŞĂŚ wygranie sprawy czy coÂś) a jak sÂą inni to jakoÂś bez emocji..tak jakoÂś spokojnie..dobrze , Âże czasem Âświatkowie siĂŞ 'rzucajÂą'
Mijają dwa lata od emisji pierwszego odcinka "SAMW". Wczoraj Anna Maria Wesołowska i reszta załogi serialu byli gośćmi "Dzień Dobry TVN", ale ta rozmowa niestety nie pojawiła się na stronie...
POpieram pisze:Mijają dwa lata od emisji pierwszego odcinka "SAMW". Wczoraj Anna Maria Wesołowska i reszta załogi serialu byli gośćmi "Dzień Dobry TVN", ale ta rozmowa niestety nie pojawiła się na stronie...
w piątek 26/03/2010 leciał odcinek 486 'SĘDZI ANNY MARII WESOŁOWSKIEJ',pt: "PRZYJACIELE NA ŻYCIE", niestety go przegapiłem a bardzo mi zależy żeby go zobaczyć bo grałem w nim rolę.
CZY KTOŚ Z WAS ZDOŁAŁ GO NAGRAĆ?
JESTEM W STANIE ZAPŁACIĆ.