Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
No bo niby z kÂąt mamy wiedzieĂŚ Âże coÂś robimy dobrze a coÂś zle -joasia musi nam dokÂładnie wszystko wytÂłumaczyĂŚ jak na kazaniu :aniol:
wcale z nami nie dyskutuje tylko zaraz sie obraÂża.
Jakby nas ostrzegÂła ze robi sobie urlop to byÂśmy zrozumieli :spiewa: moÂże nawet byÂśmy pozwolili na wziĂŞcie dÂłuÂższego urlopu :devil: a tak to wyszÂło to co wyszÂło :mhm:
wcale z nami nie dyskutuje tylko zaraz sie obraÂża.
Jakby nas ostrzegÂła ze robi sobie urlop to byÂśmy zrozumieli :spiewa: moÂże nawet byÂśmy pozwolili na wziĂŞcie dÂłuÂższego urlopu :devil: a tak to wyszÂło to co wyszÂło :mhm:
W dzisiejszym Âświecie najwaÂżniejsza jest szybka informacja.MoÂżemy wiele wybaczyc i wiele zrozumiec ale chcielibysmy byĂŚ uprzedzani o pewnych sprawach wczeÂśniej.
Nie chcemy przykrych niespodzianek :nie:
Nasz skaut Our Kid narazie jeszcze nie speÂłnil zadania :spiewa:
Musimy mu zapisaÌ ca³¹ litanie o czym ma mówic Joasi :spiewa:
Wczoraj w raporcie Joasia tak ³adnie walczy³a o wolnoœÌ prasy,tak wiêc myœle,¿e mo¿emy mniemaÌ o tym,¿e Joasia nie powina zloœciÌ siê o to co piszemy.
Przeciez my chcemy tylko dobra dla Joasi :spiewa: Czyz nie tak
?
Nie chcemy przykrych niespodzianek :nie:
Nasz skaut Our Kid narazie jeszcze nie speÂłnil zadania :spiewa:
Musimy mu zapisaÌ ca³¹ litanie o czym ma mówic Joasi :spiewa:
Wczoraj w raporcie Joasia tak ³adnie walczy³a o wolnoœÌ prasy,tak wiêc myœle,¿e mo¿emy mniemaÌ o tym,¿e Joasia nie powina zloœciÌ siê o to co piszemy.
Przeciez my chcemy tylko dobra dla Joasi :spiewa: Czyz nie tak

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
to czÂłowiek widmo ,raz jest potem dÂługo go nie ma :uhh: O zadaniu to on juÂż dawno zapomniaÂł :rozglada:Nasz skaut Our Kid narazie jeszcze nie speÂłnil zadania :spiewa:
To ¿e Joasia lubi przejechaÌ siê po jakimœ polityku to wcale ze uznaje nasze prawo do tego samego :stop:Wczoraj w raporcie Joasia tak ³adnie walczy³a o wolnoœÌ prasy,tak wiêc myœle,¿e mo¿emy mniemaÌ o tym,¿e Joasia nie powina zloœciÌ siê o to co piszemy.
nawet wszystko :rozglada: co kolwiek strasznego robi :spiewa:MoÂżemy wiele wybaczyc
chyba tak :mhm: nie wiem nie znam siĂŞ :rozglada: no dobra trochĂŞ chcemy tylko niech Joasia nam w tym pomoÂżePrzeciez my chcemy tylko dobra dla Joasi :spiewa: Czyz nie tak?
Pewnie go studia pochlonĂŞÂły do koĂąca.MoÂże sobie przypomni jeszcze o Joasi i zadaniu :rozglada:to czÂłowiek widmo ,raz jest potem dÂługo go nie ma O zadaniu to on juÂż dawno zapomniaÂł
Dawno Jej nie byÂło w sejmie.Chyba ostatni raz jak miaÂła taki maraton sejmowy.To Âże Joasia lubi przejechaĂŚ siĂŞ po jakimÂś polityku to wcale ze uznaje nasze prawo do tego samego
Zawsze jak tam jest to siĂŞ najwiĂŞcej dzieje.Ciekawe czy to przypadek :rozglada: Czy moÂże poprostu ta dziewczyna Âściaga nieszczĂŞÂścia na koalicjĂŞ :aniol:
Gdzie sie nie pojawi to jest wesoÂło :aniol:
Jestesmy tolerancyjni ale tez wymagajÂącynawet wszystko co kolwiek strasznego robi

..a tym samym sobie :aniol:chyba tak nie wiem nie znam siĂŞ no dobra trochĂŞ chcemy tylko niech Joasia nam w tym pomoÂże
Jak myÂślisz bĂŞdzie dziÂś Joasia?Bo w piÂątki to roznie z Nia bywa :spiewa:
Maxxx chyba jutro masz urodziny -no to wszystkiego najlepszego :tanczy: :tanczy:
Joasia albo miaÂła imieniny 28-04 albo bĂŞdzie miaÂła 12-05.
JeÂśli miaÂła w kwietniu bo w kwietniu obchodziÂła 27 urodziny to moÂże obraziÂła sie ze nie wysÂłaliÂśmy jej ÂżyczeĂą :rozglada:
Co z tego Âże wysÂłali byÂśmy jak i tak by nie przeczytaÂła :mhm:
ChociaÂż na ÂświĂŞta kartkĂŞ ode mnie otworzyÂła ale nie odpowiedziaÂła :stop:
Joasia albo miaÂła imieniny 28-04 albo bĂŞdzie miaÂła 12-05.
JeÂśli miaÂła w kwietniu bo w kwietniu obchodziÂła 27 urodziny to moÂże obraziÂła sie ze nie wysÂłaliÂśmy jej ÂżyczeĂą :rozglada:
Co z tego Âże wysÂłali byÂśmy jak i tak by nie przeczytaÂła :mhm:
ChociaÂż na ÂświĂŞta kartkĂŞ ode mnie otworzyÂła ale nie odpowiedziaÂła :stop:
Mo¿e by³a troszkê z³a,ale póŸniej za to milutka w rozmowie z kominiarzem i stra¿akiem.
PozdrawiaÂła wszystkich piekarzy,hutnikĂłw-wszystkich tylko nie nas
No ale co zrobiĂŚ :spiewa: Prezencik dostaÂła-to Jej szczĂŞÂście przyniesie :aniol:
Taka byÂłam zÂła
..i taka milutka,tak siĂŞ Âślicznie do tych panĂłw usmiechaÂła,Âże troche byÂłem zazdrosny,bo oni JÂą o to nie prosili.A my prosimy i bez efektĂłw :spiewa:

PozdrawiaÂła wszystkich piekarzy,hutnikĂłw-wszystkich tylko nie nas

No ale co zrobiĂŚ :spiewa: Prezencik dostaÂła-to Jej szczĂŞÂście przyniesie :aniol:
Taka byÂłam zÂła

..i taka milutka,tak siĂŞ Âślicznie do tych panĂłw usmiechaÂła,Âże troche byÂłem zazdrosny,bo oni JÂą o to nie prosili.A my prosimy i bez efektĂłw :spiewa:

PrzeczytaÂłam, Âże besztanie Wam siĂŞ marzy? :rozglada: Ale za co Was besztaĂŚ, tak wspaniale i zupeÂłnie nieszkodliwie tu sobie poczynacie :tanczy:
To juÂż wiecie, co musicie zrobiĂŚ, Âżeby na uÂśmiech Waszej ulubienicy zasÂłuÂżyĂŚ :rozglada: Musicie tylko utaliĂŚ to, ktĂłry przebierze siĂŞ za straÂżaka, a ktĂłry za kominiarza :rozglada:maxxx pisze: ..i taka milutka,tak siĂŞ Âślicznie do tych panĂłw usmiechaÂła,Âże troche byÂłem zazdrosny,bo oni JÂą o to nie prosili.A my prosimy i bez efektĂłw :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

Jeœli to ma przynieœÌ efekt to ok-ale ja bede strazakiem,mam kolege strazaka wiêc ze strojem nie bêdzie problemu :tanczy:To ju¿ wiecie, co musicie zrobiÌ, ¿eby na uœmiech Waszej ulubienicy zas³u¿yÌ Musicie tylko utaliÌ to, który przebierze siê za stra¿aka, a który za kominiarza
Adam kominiarzem-musisz Joasi przynieœÌ szczêœcie-bojowe zadanie

Oj nie zosta³a,o 23-30 to samo :rozglada:nie ogl¹da³em drugiej po³owy ale z twoich s³ów wynika ¿e rebelia Joasi z uœmiechaniem siê nie zosta³a zakoùczona - i co my mamy zrobiÌ z Joasi¹
Tylko jak siĂŞ pomyliÂła i mĂłwiÂła o agentach w agencji zamiast klientach siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :aniol:
Ale ogĂłlnie caÂły serwis byÂła radosna :aniol: Wkoncu maj :aniol:
Jak tak dalej pĂłjdzie to nie bedzie co wystawiĂŚ na pozegnalna mine miesiaca maja :rozglada:
Ja rĂłwnieÂżMuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże Joasia siĂŞ dzisiaj dobrze prezentowaÂła, z przyjemnoÂściÂą jÂą ogladaÂłem, jak zawsze zresztÂą

a jeszcze jeden caps na koniec:

[ Dodano: Sob Maj 05, 2007 7:42 am ]
Joasia w poranku :jupi:

i z kolegÂą :spiewa:

w serwisie o 23.00 to tak szybko i odwracaÂła gÂłowĂŞ ze o maÂły wÂłos karku sobie nie zÂłamaÂła :devil:
Kolejny dzieĂą raczej poprawy naszych stosunkĂłw nie przyniesie :mhm:
Trzeba albo sie po obraÂżaĂŚ na wieki albo siĂŞ pogodziĂŚ -wszystko w rekach Joasi a w zasadzie w jej usmiechu
Kolejny dzieĂą raczej poprawy naszych stosunkĂłw nie przyniesie :mhm:
:devil: :devil: :devil: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :>Tylko jak siĂŞ pomyliÂła i mĂłwiÂła o agentach w agencji zamiast klientach siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :aniol:
Trzeba albo sie po obraÂżaĂŚ na wieki albo siĂŞ pogodziĂŚ -wszystko w rekach Joasi a w zasadzie w jej usmiechu