Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Panowie pozbyli siĂŞ marynar (czy czegoÂś jeszcze? :rozglada: ), a nasza Gwiazda do koĂąca dyÂżuru nie daÂła siĂŞ skusiĂŚ :rozglada:
StrĂłj faktycznie pozostawiajÂący wiele do Âżyczenia :mhm: , ale my juÂż nic nie poradzimy na to :rozglada: Dla przyjemniejszych wraÂżeĂą proponujĂŞ, aby panowie zamknĂŞli oczy i wyobrazili sobie w co nasza Gwiazda mogÂła siĂŞ odziaĂŚ po pracy :rozglada: wieczorkiem :rozglada: na wyjÂście do Clubu chociaÂżby i .................zdecydowanie lepiej prawda? :lol2:
Gdyby ktoÂś odczuwaÂł niedosyt relacji Agatki z dnia wczorajszego to proszĂŞ bardzo :arrow:
http://www.savefile.com/files/694553
http://www.savefile.com/files/694591
http://www.savefile.com/files/694954
http://www.savefile.com/files/695305
http://www.savefile.com/files/695306

MiÂłej pobudki i dnia w doborowym towarzystwie ÂżyczĂŞ :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina -co Ty tak wczeÂśnie na forum :o ? AgatkĂŞ na clubbing wysyÂłaÂłaÂś, a pewnie sama szalaÂłaÂś do rana :lol2: ?

A co do wraÂżeĂą po wyobraÂżeniach to..... szalone :lol:
Black Jack '62 pisze:A pomyœlcie jak siê ciesz¹ szefowie tvn :lol2: Hohoho - jak ogl¹dalnoœÌ podskoczy³a :lol2: Udzia³y poszybowa³y fruuu w górê jak szalone :lol2: Gdyby nie by³o Agatki, nie by³oby zwy¿ki :rozglada:

No nie wiem -myÂślĂŞ, Âże ja jednak bardziej siĂŞ ucieszyÂłem :lol2: PrzypomniaÂły mi siĂŞ beztroskie i radosne czasy kiedy byÂłem pacholĂŞciem :lol2:
A moÂże zbyt wiele byÂśmy chcieli i nie doceniamy tego, co mamy? :lol2:
Zobaczymy jak dziÂś bĂŞdziemy doceniaĂŚ to co mamy lub to czego nie mamy :rozglada:

MajĂłwkowe powroty juÂż odpadajÂą :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:DÂżastina -co Ty tak wczeÂśnie na forum :o ? AgatkĂŞ na clubbing wysyÂłaÂłaÂś, a pewnie sama szalaÂłaÂś do rana :lol2: ?
..a czy to waÂżne dlaczego i o ktĂłrej :?:
..najwaÂżniejsze Âże DÂżastina znowu o nas pamiĂŞtaÂła :*
..o mnie pamiĂŞtaÂła :*
..i ty marcinkowsky pamiĂŞtaÂłeÂś.. :mhm:
..pozwĂłl Âże mojej wdziĂŞcznoÂści nie przypieczĂŞtujĂŞ kisiakiem :devil:
..ale wdziĂŞczny ci jestem prawie tak samo..no dobra tak samo jak DÂżastinie za to Âże mogĂŞ przeÂżyĂŚ ten wczorajszy dzieĂą tak jakby on byÂł byÂł dzis :tanczy:
..temat na relacje zajefajny 8)
..tyle relacji na jeden temat a kaÂżda relacja byÂła inna i miaÂła swĂłj urok - nic dziwnego - nie :?: :lol2:
..wszystko rzÂądzi siĂŞ starymi i nie do zdarcia zasadami :tanczy:

..chocia¿ mo¿e jakbym by³ z Wami i by³oby nas si³¹ rzeczy wiêcej g³ów to uda³oby nam siê namówiÌ Agatkê do tego by wyskoczy³a z tek okropnej marynary :hmm:
..chciaÂłbym wiedzieĂŚ co siĂŞ staÂło z tymi Âładnymi ktore nosiÂła kiedyÂś :roll:
..bluzka teÂż jakaÂś taka.. :roll:
..kolor Âładny..Agatce w nim Âładnie..ale :roll: ..coÂś jest nie tak :roll:
A co do wraÂżeĂą po wyobraÂżeniach to..... szalone :lol:
..ja sobie dopiero teraz zacznĂŞ wyobraÂżaĂŚ bo wyglÂąda na to Âże bĂŞdĂŞ siĂŞ nudziÂł dzis - tego pierwszego dnia tygodnia ;)
..podeprĂŞ siĂŞ w tej nudzie wyobraÂżeniami na ktĂłre nakierowywaÂła nas DÂżastina :lol:
Zobaczymy jak dziÂś bĂŞdziemy doceniaĂŚ to co mamy lub to czego nie mamy :rozglada:

..raczej chyba nie zobaczymy - huh :uhh:
..teraz zupeÂłnie jakbyÂśmy my przerabiali majĂłwkowe rozstanie..z AgatkÂą ;(
..dlaczego dzis :?: ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..najwaÂżniejsze Âże DÂżastina znowu o nas pamiĂŞtaÂła :*
..pozwĂłl Âże mojej wdziĂŞcznoÂści nie przypieczĂŞtujĂŞ kisiakiem :devil:
..ale wdziĂŞczny ci jestem prawie tak samo..no dobra tak samo jak DÂżastinie za to Âże mogĂŞ przeÂżyĂŚ ten wczorajszy dzieĂą tak jakby on byÂł byÂł dzis :tanczy:
:devil: Dobrze napisane :devil: I dobrze ¿e nie na dwie strony obca³owane :devil: Calusy to ja bym wola³ od kogo innego :spiewa: Ale ta przyjemnoœÌ chyba mnie nie dosiêgnie :lol:
Co siê tyczy casów nie musisz mi dziêkowaÌ ;) Czas który tu spêdzam jest czasem czystej przyjemnoœci, a sama przyjemnoœÌ narodzi³a siê z innej przyjemnoœci, jak¹ jest obcowanie ze wspania³¹ Poznaniank¹ :tanczy:

Nie mia³bym nic przeciwko temu ¿eby dzisiaj te¿ go dr¹¿yli :lol:

MoÂże na po 17. kiedyÂś i coÂś Agatka zmajstruje :D ?

..teraz zupeÂłnie jakbyÂśmy my przerabiali majĂłwkowe rozstanie..z AgatkÂą ;(
..dlaczego dzis :?: ;(

Wszystko na to wskazuje :neutral: W Wielkopolsce widocznie kierowcy je¿d¿¹ rozwa¿nie i bezpiecznie i Agatka nie ma o czym gadaÌ :D -My na ni¹ tu czekamy a ona teraz pewnie œpi. Mo¿e o mnie œni :lol: ?
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:DÂżastina -co Ty tak wczeÂśnie na forum :o ? AgatkĂŞ na clubbing wysyÂłaÂłaÂś, a pewnie sama szalaÂłaÂś do rana :lol2: ?
I ja pamiĂŞtaÂłem :> :plus:
Dla przyjemniejszych wraÂżeĂą proponujĂŞ, aby panowie zamknĂŞli oczy i wyobrazili sobie w co nasza Gwiazda mogÂła siĂŞ odziaĂŚ po pracy :rozglada: wieczorkiem :rozglada: na wyjÂście do Clubu chociaÂżby i .................zdecydowanie lepiej prawda? :lol2:
:red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:
I widzisz, do czego doprowadziÂłaÂś? :devil; Przez Ciebie znĂłw muszĂŞ siĂŞ rumieniĂŚ, z powodu moich myÂśli :D
Na drodze to lepiej nie ustawiaĂŚ Agatki, bo kierowcy wpadaliby w tym punkcie notorycznie do rowu :D ByÂłby to oczywiÂście efekt patrzenia i koncentrowania siĂŞ na tym, co dzieje siĂŞ na poboczu, a nie na jezdni :D
-My na niÂą tu czekamy a ona teraz pewnie Âśpi. MoÂże o mnie Âśni :lol: ?
Nie stawiaj teÂż takich ryzykownych pytaĂą-tez, bo byĂŚ moÂże Agatce jakiÂś koszmar siĂŞ ÂśniÂł i bĂŞdziesz miaÂł w zwiÂązku z tym przechlapane :lol:

Smutno dziÂś ;( Nie ma sÂłoneczka ... ani na niebie, ani w tv :roll: ;(

[ Dodano: Nie Maj 06, 2007 1:09 pm ]
marcinkowsky pisze:

Nie mia³bym nic przeciwko temu ¿eby dzisiaj te¿ go dr¹¿yli :lol:

MoÂże na po 17. kiedyÂś i coÂś Agatka zmajstruje :D ?
No tak :? Jakby tej czerwieni na moich licach maÂło byÂło, to wyobraziÂłem sobie AgatkĂŞ biegajÂącÂą po ostrowskim stadionie w stroju ... :red: w stroju jej ulubionego piÂłkarza :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Na drodze to lepiej nie ustawiaĂŚ Agatki, bo kierowcy wpadaliby w tym punkcie notorycznie do rowu :D ByÂłby to oczywiÂście efekt patrzenia i koncentrowania siĂŞ na tym, co dzieje siĂŞ na poboczu, a nie na jezdni :D
Przynajmniej mieliby przed kraksÂą piĂŞkne widoki przed oczami -to by wszystko rekompensowaÂło :spiewa: Nawet lepiej od ubezpieczalni :D Nie trzeba natomiast wczeÂśniej skÂładek OC, NW itd pÂłaciĂŚ Âżeby doÂświadczyĂŚ ÂłaskawoÂści :tanczy: :lol:
Nie stawiaj teÂż takich ryzykownych pytaĂą-tez, bo byĂŚ moÂże Agatce jakiÂś koszmar siĂŞ ÂśniÂł i bĂŞdziesz miaÂł w zwiÂązku z tym przechlapane :lol:
Nie jestem piĂŞkny, ale jakiÂś tam szpetny teÂż nie :D Specjalnie podÂłego charakteru teÂż nie mam :D Jak siĂŞ komuÂś przyÂśnie to nie pozostawiam przykrych wspomnieĂą :P

No tak :? Jakby tej czerwieni na moich licach maÂło byÂło, to wyobraziÂłem sobie AgatkĂŞ biegajÂącÂą po ostrowskim stadionie w stroju ... :red: w stroju jej ulubionego piÂłkarza :lol2:
Ja chcĂŞ to zobaczyĂŚ :rydzyk: :jupi: ale nie tylko we Âśnie lub wyobraÂźni :devil:

Mamy teraz problem, ktĂłrego piÂłkarza moÂże lubieĂŚ Agatka :D ? Cristiano Ronaldo :D ? Smolarek :D ? Oby nie David Robert Joseph Beckham :devil:
Ale Agatka w jego stroju tak od biedy teÂż moÂże wystÂąpiĂŚ :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:uhh: Nie byÂło dziÂś naszej Gwiazdy :uhh: To pewnie z myÂślÂą o mnie siĂŞ nie pojawiÂła, nie mogÂłabym jej poczynaĂą dziÂś ÂśledziĂŚ :rozglada: Ale jutro juÂż bĂŞdĂŞ mogÂła wiĂŞc do pracy Agatko, do pracy :rozglada:
A nie zgad³eœ :rozglada: Jak co niedzielê na porann¹ mszê siê wybiera³am, a ¿e zerwa³am siê z ³ó¿eczka du¿o za wczeœnie postanowi³am na forum zajrzeÌ i nagrania wrzuciÌ :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..najwaÂżniejsze Âże DÂżastina znowu o nas pamiĂŞtaÂła :*
Wiesz Krzysiu, ¿e to dla mnie czysta przyjemnoœÌ :D Dopóki mogê nagrywam :)
Black Jack '62 pisze: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:
I widzisz, do czego doprowadziÂłaÂś? :devil; Przez Ciebie znĂłw muszĂŞ siĂŞ rumieniĂŚ, z powodu moich myÂśli :D
Có¿ mogê napisaÌ :mhm: Zupe³nie niechc¹cy tak uczyni³am :rozglada: Jak zwykle :rozglada:
marcinkowsky pisze:Mamy teraz problem, ktĂłrego piÂłkarza moÂże lubieĂŚ Agatka :D ? Cristiano Ronaldo :D ? Smolarek :D ? Oby nie David Robert Joseph Beckham :devil:
Ale Agatka w jego stroju tak od biedy teÂż moÂże wystÂąpiĂŚ :P
Zapytaj AgatkĂŞ :lol2: MoÂże odpowie i wszystko bĂŞdzie jasne :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
I ja pamiĂŞtaÂłem :> :plus:
..to tobie teÂż mam podziĂŞkowaĂŚ :>
..no dobrze - skoro chcesz :lol2:
..to dziĂŞkujĂŞ :lol:
..a najbardziej chcia³bym tvn24 podziêkowaÌ dzis za to ¿e poka¿¹ nam Agatkê :plus:

..póki co jednak ani s³ówka..ani sylaby podziêkowania :nie:
marcinkowsky pisze:Przynajmniej mieliby przed kraksÂą piĂŞkne widoki przed oczami -to by wszystko rekompensowaÂło :spiewa: Nawet lepiej od ubezpieczalni :D Nie trzeba natomiast wczeÂśniej skÂładek OC, NW itd pÂłaciĂŚ Âżeby doÂświadczyĂŚ ÂłaskawoÂści :tanczy: :lol:
..ale trzeba zapÂłaciĂŚ abonament rtv i za kablĂłwkĂŞ :devil:
..i mimo waszych: DÂżastiny, marcinkowskiego, Blacka, etc. - czystych intencji nasze pieniÂądze wyrzucamy w bÂłoto :hyh:
..tak dzis na przykÂład kiedy nie ma w tvn24 Agatki ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
A nie zgad³eœ :rozglada: Jak co niedzielê na porann¹ mszê siê wybiera³am, a ¿e zerwa³am siê z ³ó¿eczka du¿o za wczeœnie postanowi³am na forum zajrzeÌ i nagrania wrzuciÌ :rozglada:

Ahhha :D JuÂż zalapaÂłem ;) Kiedy ranne wstajÂą zorze-na forum spieszy kto moÂże.... :spiewa: I tak jest git - to forum uzaleÂżnia 8)
DÂżastina pisze:Zapytaj AgatkĂŞ :lol2: MoÂże odpowie i wszystko bĂŞdzie jasne :lol2:
UÂłhh- czujĂŞ Âże mi nie odpowie :) Na tego typu free stajlowe pytania to pewnie tylko Jarkowi gotowa odpowiadaĂŚ a gdzie tam mnie -niegodnemu ;)
..ale trzeba zapÂłaciĂŚ abonament rtv i za kablĂłwkĂŞ :devil:
..i mimo waszych: DÂżastiny, marcinkowskiego, Blacka, etc. - czystych intencji nasze pieniÂądze wyrzucamy w bÂłoto :hyh:
Ja PubliczniakĂłw nie sponsorujĂŞ :xx: :xx: :spiewa: CaÂłkiem innÂą bandĂŞ-cyfrĂłkowÂą platformĂŞ :devil: DziĂŞki niej Agatka goÂści w moim domku moÂże nie tak czĂŞsto jak bym chciaÂł ale jednak goÂści i to mnie rajcuje :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..i mimo waszych: DÂżastiny, marcinkowskiego, Blacka, etc. - czystych intencji nasze pieniÂądze wyrzucamy w bÂłoto :hyh:
Dziwnie jakoÂś tak siĂŞ poczuÂłem w roli ''etecera'' :uhh: :devil: :devil: Ale przychylam siĂŞ do opinii o poczuciu wrzucania pieniĂŞdzy w bÂłoto w sytuacji, w ktĂłrej sponsorowana - w pewnym sensie :devil: - przez nas stacja, nie speÂłnia naszych oczekiwaĂą :evil:
Zatem nie z powodu tego, co napisaÂła DÂżastina, tylko z powodu swoich - Twoich myÂśli :devil:
marcinkowsky pisze:Ja PubliczniakĂłw nie sponsorujĂŞ :xx: :xx: :spiewa:
To postawa naganna :devil:
Z regu³y... nidgy publicznoœÌ nie domaga siê takich bisów :uhh:
MyÂśmy o taki dziÂś nie prosili :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..i mimo waszych: DÂżastiny, marcinkowskiego, Blacka, etc. - czystych intencji nasze pieniÂądze wyrzucamy w bÂłoto :hyh:
Dziwnie jakoÂś tak siĂŞ poczuÂłem w roli ''etecera'' :uhh: :devil: :devil:

Widzisz koleÂżko, tu na forum moÂżesz spodziewaĂŚ siĂŞ wszystkiego 8) Obsadzimy ciĂŞ w kaÂżdÂą role, a z czasem dojedziesz do wniosku, Âże nawet w kamaszach jest super :lol: Pod warunkiem, Âże jest Agatka, a jak wiemy teraz jej nie ma, wiĂŞc super nie jest :?

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Ja PubliczniakĂłw nie sponsorujĂŞ :xx: :xx: :spiewa:
To postawa naganna :devil:

Ja z mojego buntu jestem dumny 8) Kablówce za to ¿e mi Agatki nie pokazuj¹ te¿ bym siê chêtnie ''postawi³'' ale zdawaÌ siê na mo¿liwoœÌ ogl¹dania Agatki tylko na capsach by³aby w mam nadziejê ¿e niedalekiej przysz³oœci :rydzyk: .... niewystarczaj¹ca - wiemy jakiej jakoœci s¹ capsy a jkiej jakoœci jest Agatka widziana w telewizji :lol2: Chcia³bym jeszecze kiedyœ móc siê przekonaÌ jakiej jakoœci jest obraz Agatki na ¿ywo :lol2: ? Zapewne high definition :szalony: !!!!
Ja nic nie chcĂŞ sugerowaĂŚ ale ten tvn24 to w kulki sobie leci :evil: A jak przypuszczam wszyscy tu byÂśmy chcili, Âżeby lecieli z Agatki relacjami jak przed paroma laty i w ostatnim sezonie- Adam MaÂłysz :lol2: !!!!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:
Dziwnie jakoÂś tak siĂŞ poczuÂłem w roli ''etecera'' :uhh: :devil: :devil:
WidzĂŞ, ÂżeÂś siĂŞ juÂż nauczyÂł jak domagaĂŚ siĂŞ nie wprost, ale jednak ;) podziĂŞkowaĂą :D Teraz nawet jak nie bĂŞdziemy mieli za co, to i tak bĂŞdziemy Ci dziĂŞkowaĂŚ :lol:
PamiĂŞtaj zawsze odpowiadaĂŚ - nie ma za co! :lol:
Póki co si³¹ rzeczy nie ma za co :/
Zatem nie z powodu tego, co napisaÂła DÂżastina, tylko z powodu swoich - Twoich myÂśli :devil:
No jasne, Âże moich :D PrzecieÂż nie Twoich :devil: ChociaÂż wydaje mi siĂŞ, Âże i za Twoje mĂłgÂłbym siĂŞ rĂłwnie mocno czerwieniĂŚ :D
CaÂły czas usilnie chodzi mi po gÂłowie kilka myÂśli, dlaczego nie ma Agatki? :roll: MyÂślĂŞ, Âże robi jakiÂś materiaÂł do PzP - dziÂś jak siĂŞ przed chwilÂą dowiedziaÂłem :hmm: na 17'stÂą planowane jest wielkie wydarzenie jakim jest nominacja Gosiewskiego na premiera, wiĂŞc zapewne PzP bĂŞdzie musiaÂła transmisji ustÂąpiĂŚ pierwszeĂąstwa :/ I nie przekonamy siĂŞ zapewne, czy, a jeÂśli tak to co robiÂła podczas gdy my jej nie widzieliÂśmy ni razu :uhh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: CaÂły czas usilnie chodzi mi po gÂłowie kilka myÂśli, dlaczego nie ma Agatki? :roll:
Nie tylko Tobie Blacky :roll:
MyÂślĂŞ, Âże robi jakiÂś materiaÂł do PzP - dziÂś jak siĂŞ przed chwilÂą dowiedziaÂłem :hmm: na 17'stÂą planowane jest wielkie wydarzenie jakim jest nominacja Gosiewskiego na premiera, wiĂŞc zapewne PzP bĂŞdzie musiaÂła transmisji ustÂąpiĂŚ pierwszeĂąstwa :/ I nie przekonamy siĂŞ zapewne, czy, a jeÂśli tak to co robiÂła podczas gdy my jej nie widzieliÂśmy ni razu :uhh:
:> Gdyby ta impreza faktycznie rozpoczê³a siê o 17:00, a nie kilka minut póŸniej :> to i PzP wyemitowaliby w ca³oœci :uhh: Nie mogli to koledzy zebraÌ siê w jakimœ hotelowym pokoju i Gosiowi imprezkê œpiewan¹ urz¹dziÌ :devil: a utalentowanej pani dziennikarce daÌ mo¿liwoœÌ zaprezentowania efektów swojej pracy - ku radoœci, spragnionych profesjonalizmu, widzów :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:PamiĂŞtaj zawsze odpowiadaĂŚ - nie ma za co! :lol:
Póki co si³¹ rzeczy nie ma za co :/
nie przypominaj ;( ;(
Wszyscy s¹ - zdaje mi siê :uhh: Przejad³y mi siê w kó³ko ogl¹dane te same twarze, a ¿adna z nich nawet nie przypomina Agatty ;( ;(
D¿astina pisze:Nie mogli to koledzy zebraÌ siê w jakimœ hotelowym pokoju i Gosiowi imprezkê œpiewan¹ urz¹dziÌ :devil: a utalentowanej pani dziennikarce daÌ mo¿liwoœÌ zaprezentowania efektów swojej pracy - ku radoœci, spragnionych profesjonalizmu, widzów :rozglada:
Pewnie mogli i zrobili hucpĂŞ na wizji :evil:
Tak chciaÂłbym wierzyĂŚ, Âże czekamy rzeczywiÂście na owoc pracy Agatty w ''Prosto z Polski'' :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Czyli ¿e ju¿ mo¿emy tu co m³odszym -''wnukom'' na forum opowiadaÌ baœù o piêknej i powabnej br¹zo-okiej m³ódce :uhh:

....dawno, dawno, ojj jak dawno temu spojrzeniem przeszywaÂła oglÂądajÂących na wylot :)

GÂłos Jej powodowaÂł u sÂłuchajÂących gĂŞsia skĂłrkĂŞ :)

Profesjonalizm Jej zmuszaÂł do padania na kolana....

Ahhhh... :uhh: zamierzchÂłe czasy :hyh:

Jaki ja jestem losowi wdziĂŞczny za to, Âże mogÂłem przecudnÂą paniÂą poznaĂŚ i byĂŚ Âświadkiem wielu wspaniaÂłych przemĂłwiĂŞĂą :rydzyk:

Nie wiem, moÂże coniecoÂś przeoczyÂłem :uhh: MoÂże Agatka w sobotĂŞ powiedziaÂła: nie czekajcie na mnie bo nie wrĂłcĂŞ prĂŞdko :> ? :mhm:
ODPOWIEDZ