Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Tak.wolnoœÌ s³owa jest niczym w porównaniu z uciech¹ doczesn¹ jak¹ raczy³a nas do niedawna karmiÌ Joasia
do niedawna,do niedawna,do niedawna-ile mam siĂŞ katowaĂŚ tymi sÂłowami ;(
powinna mieĂŚ nieograniczony dostĂŞp
-(wazeliniarstwo jak siĂŞ patrzy)
:tanczy: Joasia powinna w sejmie robiĂŚ co chce :tanczy: (przebij mnie :D )
WróÌ Joasiu wróÌ
Ciekawe ilu ludzi ,ktĂłrzy powiedzmy ogladaja tvn24 na tyle,Âże tam kojarzÂą ludzi tej stacji nie zauwaÂżyÂło,Âże Joasia sie tak nie uÂśmiecha jak nie tak dawno temu :]
Jak nie wrĂłcisz z piĂŞknym uÂśmiechem to bĂŞdĂŞ zmuszony zrobiĂŚ to co kotek na moim avatarze
AÂż tak :shock: Ale ja sie nie dziwie...zrobie to samo :xx:
Bez usmiechu Joasi moÂżna sobie tylko w Âłeb strzeliĂŚ :stop: :hmm:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

do niedawna,do niedawna,do niedawna-ile mam siĂŞ katowaĂŚ tymi sÂłowami ;(
MoÂże dotÂąd jak Joasie ruszy idea miÂłoÂści bliÂżniego :aniol:
Joasia powinna w sejmie robiĂŚ co chce :tanczy: (przebij mnie :D )
O.K. :mhm: :mhm:
Joasia na prezydenta :tanczy: :tanczy:
-przebiÂłem???? :mhm:
Ciekawe ilu ludzi ,ktĂłrzy powiedzmy ogladaja tvn24 na tyle,Âże tam kojarzÂą ludzi tej stacji nie zauwaÂżyÂło,Âże Joasia sie tak nie uÂśmiecha jak nie tak dawno temu :]
Tak s¹ tacy co w³¹czaj¹ tvn24 i interesuj¹ ich informacje :ech:
ja nie wiem czym sie tak ekscytowaĂŚ-informacjami???
Tvn24 powsta³o aby Joasia mog³a pokazaÌ swój piêkny uœmiech ca³emu œwiatu-ze w trudnych chwilach mo¿na siê czymœ pocieszyÌ i ¿eby znale¿Ì sens istnienia :hyh: :hyh:
maxxx

MoÂże dotÂąd jak Joasie ruszy idea miÂłoÂści bliÂżniego
WierzĂŞ,Âże tak bedzie.Musimy pokazywaĂŚ jak cierpimy :spiewa: Ale to zadziaÂła w zaÂłoÂżeniu,Âże Joasie to obchodzi :spiewa: :aniol:
O.K.
Joasia na prezydenta
-przebiÂłem????
Nooo :D OddaÂłbys na NiÂą gÂłos?Ale serio pytam ;) Jakby juz wygraÂła<<choĂŚ u nas to maÂło moÂżliwe>>to byÂłaby napiĂŞkniejszym prezydentem na Ziemii :lol2:
Ale fajnie by byÂło 8) ZejdÂźmy na Ziemie :spiewa:
Tak s¹ tacy co w³¹czaj¹ tvn24 i interesuj¹ ich informacje
ja nie wiem czym sie tak ekscytowaĂŚ-informacjami???
Tvn24 powsta³o aby Joasia mog³a pokazaÌ swój piêkny uœmiech ca³emu œwiatu-ze w trudnych chwilach mo¿na siê czymœ pocieszyÌ i ¿eby znale¿Ì sens istnienia
Ekscentrycznie odbierasz ta stacjĂŞ :spiewa: Ale ja podobnie.Nobo w sumie w tym podsumowaniu dnia np to jest to samo co byÂło wczeÂśniej-zreszta jak nazwa wskazuje.czasami mnie pytajÂą po co to samo ogladam :aniol: Nie mĂłwie co albo scislej kto jest powodem :spiewa: Wystarczy,Âże Ty wiesz i inni forumowicze :devil:
Ale nie-Âżeby nie byÂło-sÂłucham to co mĂłwi Joasia ;) MoÂże dlatego,Âże lubie Jej gÂłos ;) Ale innych tez sÂłucham.Ale masz racjĂŞ-Joasia nadaje kolorytu tej stacji ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

to byÂłaby napiĂŞkniejszym prezydentem na Ziemii :lol2:
Ale ile kasy z Brukseli by przywiozÂła :cicho:
ZejdÂźmy na Ziemie :spiewa:
nieeeeeeeeeeeeee :rydzyk:
czasami mnie pytajÂą po co to samo ogladam :aniol:
No bo nie moÂżna czasmi zapamiĂŞtaĂŚ wszystkiego i trzeba oglÂądaĂŚ kilka razy :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Ale nie-Âżeby nie byÂło-sÂłucham to co mĂłwi Joasia ;)
Ja czasami teÂż :rozglada:

Chyba widziaÂłem JoasiĂŞ wiĂŞc chyba bĂŞdzie :rydzyk:
maxxx

Dobrze licze ,Âże to sprawdzona informacja :aniol:
W sumie P.£ ciagn¹³ serwisy weekendowo wieczór,wiec dzis powinno go nie byÌ :spiewa:

[ Dodano: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm ]
PiĂŞknie dostrzegÂłes Joasie bo rzeczywiÂście byÂła ;) W czarnej marynarze 8) Jakas taka zÂła byÂła dzisiaj :cicho: Ale to nic z ta zÂłoÂściÂą teÂż Jej do twarzy ;) Mam nadziejĂŞ,Âże to nie przez nas :uhh: Aha Âślicznie byÂła dzisiaj umalowana-nie wiem tak jakoÂś inaczej :aniol:
UÂśmiechu na koniec jak nie bylo-tak nie ma.Ale ja sie nie zniechĂŞcam i dalej czekam ;)
Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Maxxx zgadnij co sie staÂło -zaspaÂłem :rozglada: ale o 1.00 byÂła powtĂłrka :roll:
PiĂŞknie dostrzegÂłes Joasie bo rzeczywiÂście byÂła
wilka ciÂągnie do lasu :stop:
Jakas taka zÂła byÂła dzisiaj :cicho: Ale to nic z ta zÂłoÂściÂą teÂż Jej do twarzy ;) Mam nadziejĂŞ,Âże to nie przez nas
JuÂż wiem co siĂŞ staÂło :tanczy: :tanczy:

PamiĂŞtasz Maxxx jak pisaÂłem Âże mam jeszcze w zanadrzu JoannĂŞ Racewicz :xx:
Joasia pewnie poczuÂła siĂŞ zazdrosna i postanowiÂła nie dopuÂściĂŚ abyÂśmy stali siĂŞ jej fanami :cicho:
Joasia Racewicz ma opiniĂŞ zimnej blondynki wiec KryĂąka postanowiÂła siĂŞ zmierzyĂŚ z legendÂą Racewiczowej i stara siĂŞ jÂą naÂśladowaĂŚ.
Obawiam siĂŞ Âże bĂŞdziemy mieli juÂż tylko takÂą zimnÂą JoasiĂŞ :cicho:

Mam nadziejĂŞ Âże Joasia KryĂąska nie napadÂła na Joasie RacewiczowÂą z tego powodu :devil: :devil: :rozglada:
Bo Joasia oprĂłcz nas nie ma nikogo na tym Âświecie kto by jÂą tak wychwalaÂł tak jak my :xx:
maxxx

Maxxx zgadnij co sie staÂło -zaspaÂłem ale o 1.00 byÂła powtĂłrka
i co taka sama byla wtedy tam o 1 :>
wilka ciÂągnie do lasu
wilczyce :lol2:
PamiĂŞtasz Maxxx jak pisaÂłem Âże mam jeszcze w zanadrzu JoannĂŞ Racewicz
Joasia pewnie poczuÂła siĂŞ zazdrosna i postanowiÂła nie dopuÂściĂŚ abyÂśmy stali siĂŞ jej fanami
MoÂże tak byÂło :spiewa: DowaliÂłes wtedy Joasi trochĂŞ :plus: Ciekawe czy tak na dÂłuÂżej :uhh:
Joasia Racewicz ma opiniĂŞ zimnej blondynki wiec KryĂąka postanowiÂła siĂŞ zmierzyĂŚ z legendÂą Racewiczowej i stara siĂŞ jÂą naÂśladowaĂŚ.
Obawiam siĂŞ Âże bĂŞdziemy mieli juÂż tylko takÂą zimnÂą JoasiĂŞ
A Tobie jak sie podoba zimna Joasia :mhm:
Mam nadziejĂŞ Âże Joasia KryĂąska nie napadÂła na Joasie RacewiczowÂą z tego powodu
MoÂże nie-ciekawe czy panie sie znajÂą :mhm: :rozglada:
Bo Joasia oprĂłcz nas nie ma nikogo na tym Âświecie kto by jÂą tak wychwalaÂł tak jak my
A jak nie lubi byc wychwalana to mamy przechlapane :uau:
adam
Fan Forum
Fan Forum

i co taka sama byla wtedy tam o 1 :>
niestety tak-mogli by realizatorzy zrobiĂŚ jakiÂś drobny montaÂż i w kleiĂŚ uÂśmiech :cicho:
wilczyce :lol2:
samicĂŞ alfa :mhm:
MoÂże tak byÂło :spiewa: DowaliÂłes wtedy Joasi trochĂŞ :plus: Ciekawe czy tak na dÂłuÂżej :uhh:
Na pewno jak Joasia postanowi wrĂłciĂŚ do naszego ulubionego image moÂże mieĂŚ problem bo moÂże juÂż nie pamiĂŞtaĂŚ jak to jest byĂŚ uÂśmiechniĂŞtÂą paniÂą prezenterkÂą :nie:
A Tobie jak sie podoba zimna Joasia :mhm:
JuÂż nie mamy prawa nazywaĂŚ jej KrĂłlowÂą Narni a naleÂży nazywaĂŚ JoasiĂŞ KrĂłlowÂą ÂŚniegu - ze wzglĂŞdu na ponury charakter osobowosci :xx:
:xx:
MoÂże nie-ciekawe czy panie sie znajÂą :mhm: :rozglada:
:hyh: Oj aby tylko obie Joasie z naszego powodu nie powydÂłubywaÂły sobie oczu :devil: :spiewa: :spiewa:
Chyba raczej sie nie znajÂą
A jak nie lubi byc wychwalana to mamy przechlapane :uau:
Co byÂśmy nie zrobili to i tak u Joasi mamy przechlapane :devil:
maxxx

niestety tak-mogli by realizatorzy zrobiĂŚ jakiÂś drobny montaÂż i w kleiĂŚ uÂśmiech
No teraz jest tak technika rozwiniĂŞta :spiewa: Jeszcze chwila i bĂŞdziemy apelowaĂŚ do realizatorow o ratunek :hmm: Do czego to juz doszÂło :hmm: :stop: :spiewa:
Na pewno jak Joasia postanowi wrĂłciĂŚ do naszego ulubionego image moÂże mieĂŚ problem bo moÂże juÂż nie pamiĂŞtaĂŚ jak to jest byĂŚ uÂśmiechniĂŞtÂą paniÂą prezenterkÂą
To niech wtedy siê do nas zg³osi ;) Joasiu-MY pamiêtamy ka¿dy drobny szczegó³ twojego starego image[pamiêtamy :> ]tak¿e nie obawiaj siê ;) Pomo¿emy chêtnie wróciÌ na w³aœciw¹ drogê! :spiewa: A wtedy bêdzie ju¿ dziala³a na zasadzie automatyzmu i wszyscy bêdziemy szczêœliwi :jupi:
JuÂż nie mamy prawa nazywaĂŚ jej KrĂłlowÂą Narni a naleÂży nazywaĂŚ JoasiĂŞ KrĂłlowÂą ÂŚniegu - ze wzglĂŞdu na ponury charakter osobowosci
Jedno jest dziwne :rozglada: Bo tak zazwyczaj mĂłwiÂą,Âże na wiosne to czÂłowiek promienieje i zmienia siĂŞ na radosnego ;) A Joasia tak robi zimÂą :stop: Aha teÂż gÂłupio siĂŞ zastanawiam-wkoĂącu to krĂłlowa Âśniegu ;) Wszystko jasne :D Ja teÂż lubie zimĂŞ.Jestem taki jak Joasia :cicho:
Oj aby tylko obie Joasie z naszego powodu nie powydÂłubywaÂły sobie oczu
A moÂże siĂŞ zaprzyjaÂźniÂą.BĂŞdÂą czerpaĂŚ od siebie nawzajem dobre wzorce :spiewa:
Co byÂśmy nie zrobili to i tak u Joasi mamy przechlapane
No tak chyba z zaÂłoÂżenia :spiewa: Ale to nic-bo jakby tak nas kochaÂła to byÂśmy juz nie mieli o czym pisaĂŚ.A tak zawsze coÂś tam siĂŞ znajdzie :spiewa:

GdybyÂś znalazÂł jakiÂś stary caps z uÂśmiechniĂŞtÂą JoasiÂą to wklej go ;)
Przypomnimy sobie stare dobre czasy w ten sposĂłb :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No teraz jest tak technika rozwiniĂŞta :spiewa: Jeszcze chwila i bĂŞdziemy apelowaĂŚ do realizatorow o ratunek :hmm: Do czego to juz doszÂło :hmm: :stop: :spiewa:
trzeba zdobyĂŚ jakiÂś kontakt z ktĂłrymÂś z realizatorĂłw :mhm:
JeÂśli ktoÂś z tvn24 moÂże nam pomĂłc no to :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
A wtedy bĂŞdzie juÂż dzialaÂła na zasadzie automatyzmu i wszyscy bĂŞdziemy szczĂŞÂśliwi :jupi:
A jak nie ,i jej juz tak zostanie na zawsze :xx: :xx:
Jedno jest dziwne :rozglada: Bo tak zazwyczaj mĂłwiÂą,Âże na wiosne to czÂłowiek promienieje i zmienia siĂŞ na radosnego ;) A Joasia tak robi zimÂą :stop: Aha teÂż gÂłupio siĂŞ zastanawiam-wkoĂącu to krĂłlowa Âśniegu ;) Wszystko jasne :D Ja teÂż lubie zimĂŞ.Jestem taki jak Joasia :cicho:
MoÂże to kwestia przesilenia wiosennego :mhm:
A moÂże siĂŞ zaprzyjaÂźniÂą.BĂŞdÂą czerpaĂŚ od siebie nawzajem dobre wzorce :spiewa:
raczej nie :nie: :nie:
No tak chyba z zaÂłoÂżenia :spiewa: Ale to nic-bo jakby tak nas kochaÂła to byÂśmy juz nie mieli o czym pisaĂŚ.A tak zawsze coÂś tam siĂŞ znajdzie :spiewa:
MyÂślisz ze celowo podnosi nam ciÂśnienie :mhm:
GdybyÂś znalazÂł jakiÂś stary caps z uÂśmiechniĂŞtÂą JoasiÂą to wklej go ;)
Przypomnimy sobie stare dobre czasy w ten sposĂłb :rydzyk: :rydzyk:
PowrĂłt do przeszÂłoÂści

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

trzeba zdobyĂŚ jakiÂś kontakt z ktĂłrymÂś z realizatorĂłw
JeÂśli ktoÂś z tvn24 moÂże nam pomĂłc no to
Ja nie znam.Jedynie tu moÂżna apelowaĂŚ :rydzyk:
MoÂże to kwestia przesilenia wiosennego
MoÂże :mhm: Ale to przejÂśc powinno ;)
A jak nie ,i jej juz tak zostanie na zawsze
Nie zniose tego :nie: :nie: Bedziesz sam ze soba pisaÂł albo z innymi forumowiczami ;(
MyÂślisz ze celowo podnosi nam ciÂśnienie
No pewnie ;) Trzyma nas stale pod presjÂą odrzucenia ;)
PowrĂłt do przeszÂłoÂści
DziĂŞki :aniol: Joasia wyglÂąda bosko-to jest dla mnie znak firmowy tvn24 ten poÂżegnalny uÂśmiech :roll:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Z tego co siĂŞ orientujĂŞ to Joasi jako reporterki dziÂś nie byÂło wiec podsumowanie dnia dziÂś zaliczy :stop:
MoÂże Joasi przejdzie i dziÂś juÂż bĂŞdzie normalna nie taka sztuczna -zimna :xx:
maxxx

Sztuczna,zimna -no Âładnie :spiewa: Ale nie da siĂŞ ukryĂŚ,Âże taka byÂła :stop: TeÂż liczĂŞ,Âże do dziÂś.DziÂś musi byc promienna ;) Joasiu czekamy na to :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: Albo mi siĂŞ wydawaÂło, albo widziaÂłam dziÂś, tak w okolicach poÂłudnia, JoannĂŞ krĂŞcÂącÂą siĂŞ po studio :mhm: W czerwonÂą bluzeczkĂŞ z krĂłtkim rĂŞkawkiem byÂła odziana :mhm: Panowie moÂże wiedzÂą czy Joanna takowÂą posiada, gdyÂż Panowie lepiej ode mnie znajÂą elementy garderoby panny Joanny :rozglada:
:mhm: MoÂże materiaÂł do ktĂłregoÂś magazynu przygotowywaÂła ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tam krĂŞci siĂŞ tez dziewucha ÂłudzÂąco podobna do Joasi-wiec moÂże byĂŚ tak Âże zostaÂła pomylona z JoasiÂą -kiedyÂś siĂŞ nabraÂłem i dlatego to piszĂŞ.
Na cywilnej garderobie Joasi to my siê nie znamy :uhh: -wielki b³¹d ale nie wiemy jak to naprawiÌ :mhm:
MoÂże materiaÂł do ktĂłregoÂś magazynu przygotowywaÂła ;)
W M24 mia³a materia³ o Wa³êsie i Kwaœniewskim :cicho:
Sztuczna,zimna -no Âładnie :spiewa: Ale nie da siĂŞ ukryĂŚ,Âże taka byÂła :stop:
Najbardziej bojĂŞ siĂŞ tego Âże moÂże byĂŚ jeszcze bardziej lodowata :rydzyk:

A tak w ogĂłle to Joasi wczoraj nie widziaÂłem bo znowu zaspaÂłem :devil:
JeÂśli sie nie uÂśmiechnĂŞÂła to pewnie duÂżo nie straciÂłem :nie: -a jak siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła to do koĂąca Âżycia sobie tego nie wybaczĂŞ :nie:
ODPOWIEDZ