Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Krasu pisze: Aro - da siĂŞ na tym zarobiĂŚ - ja bĂŞdĂŞ jechaÂł po Anicie W. a ty bĂŞdziesz sprzedawaÂł chusteczki tym co bĂŞdÂą za niÂą pÂłakaĂŚ. PodziaÂł 50/50 8) :lol:
Idê na ten uk³ad. Tylko obawiam siê, ¿e potem zamiast chusteczek to ju¿ tylko psycholog bêdzie niektórym potrzebny. Chocia¿ to przyda siê raczej wtedy jak np. Anita zajdzie w ci¹¿ê i zniknie na jakiœ czas z wizji. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

KRASU:[guote]ÂŻeby zaÂłoÂżyĂŚ taki temat warto byÂłoby mieĂŚ coÂś w jego kwestii do powiedzienia, bo setki wÂątkowĂł o tematcah: "Imie i Nazwisko - co o nim (niej) sÂądzicie?" naprawdĂŞ nie stawia nas w najlepszym Âświetle. TrochĂŞ pomysÂłowoÂści

Obawiam sie Krasu,ze tutejsi forumowicze nie mieliby za duÂżo do pwiedzenia i dlatego nie zakÂładam.Ja jak najbardziej mam duÂżo do powiedzenia.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 wrz 2004, 12:34 przez tobi, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Chodzi mi o sytuacje, w których ktoœ za³o¿y temat o np. Miecugowie i zacznie dajmy na to na niego narzekaÌ, to zamiast kontynuowaÌ rozmowy o Grzeœku drugi post mówi o tym, ¿e faktycznie Grzesiek jest do kitu i Anita mog³a by go zast¹piÌ, bo on jej do piêt nie dorasta,. Trzeci post ju¿ nie mówi s³owa o Grzegorzu tolko o tym, ¿e "popieram, Anitka jest cudowna, ona powinna siê tym zaj¹Ì, bo jest najlepsza". Tak wygl¹da po³owa tematów na tym forum. Te¿ jestem dumny, ¿e w¹tek o Anicie ma ponad 30 stron, ale w³aœnie móg³by mieÌ jeszcze wiêcej gdybyœcie (fani anity w.) w³aœnie w nim pisali o niej, a nie rozpisywali siê w innych tematach nie na temat.
Ja i nie tylko ja juÂż tyle argumentĂłw przedtawiliÂśmy, Âże nie ma juÂż sensu odpowiadaĂŚ na twojego posta.
Chodzi mi o sytuacje, w których ktoœ za³o¿y temat o np. Miecugowie i zacznie dajmy na to na niego narzekaÌ, to zamiast kontynuowaÌ rozmowy o Grzeœku drugi post mówi o tym, ¿e faktycznie Grzesiek jest do kitu i Anita mog³a by go zast¹piÌ, bo on jej do piêt nie dorasta,. Trzeci post ju¿ nie mówi s³owa o Grzegorzu tolko o tym, ¿e "popieram, Anitka jest cudowna, ona powinna siê tym zaj¹Ì, bo jest najlepsza". Tak wygl¹da po³owa tematów na tym forum. Te¿ jestem dumny, ¿e w¹tek o Anicie ma ponad 30 stron, ale w³aœnie móg³by mieÌ jeszcze wiêcej gdybyœcie (fani anity w.) w³aœnie w nim pisali o niej, a nie rozpisywali siê w innych tematach nie na temat.
To powiedzia³em, ¿e bêde siê wypowiadaÌ o Anicie w w¹tkach o niej ale zrozum, ¿e jest to wszystko systemem naczyù po³¹czonych i czêsto jedna sprawa wi¹¿e siê z drug¹. Jakbyœmy mieli w w¹tku który nosi tak¹ i tak¹ nazwê pisali dok³adnie o tym to te forum nie mia³o by racji bytu.
Po trzecie: Aro - da siĂŞ na tym zarobiĂŚ - ja bĂŞdĂŞ jechaÂł po Anicie W. a ty bĂŞdziesz sprzedawaÂł chusteczki tym co bĂŞdÂą za niÂą pÂłakaĂŚ. PodziaÂł 50/50
Tak chamski to ja nawet nie jestem w stosunku do rymana. TrochĂŞ opanowania i bez zÂłoÂśliwoÂści.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Tak, tutaj no moze JEDYNY RAZ OBRONIE RYMANA. W sumie to on -chyba- nie wybieraÂł sobie FaktĂłw, tylko Walter daÂł mu TenPierwszyRaz i tak zostaÂło. Ciekawe czy miaÂł on coÂś do powiedzenia. moÂże nie chciaÂł. moÂże chciaÂł zostac w TVN24 i robic to co robiÂł.
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

CzekaÂłem celowo z komentarzem do wczorajszego odcinka ,,Mamy Cie’’, Âżeby znowu nie paln¹Ì czegoÂś, czego póŸniej bĂŞdĂŞ ÂżaÂłowaÂł i znowu musiaÂłbym przepraszaĂŚ, prostowaĂŚ!
Wiêc w stu procentach, bez ¿adnej kokieterii i sta³ej nuty, w pe³ni obiektywnie stwierdzam, ¿e wystêp Anitki by³ szczery i pop³yn¹³ prosto z jej serduszka :!: :P :lol: Da³o siê wyczuÌ w rozmowie Szymona i Anity ³atwoœÌ nawi¹zania dialogu (czego nie mogê powiedzieÌ o pozosta³ych, ale nic wiêcej na ich temat :roll: ). Poza tym widaÌ by³o, ¿e Anitka to ciep³a osóbka! I proszê cie ArO, nie pisz, ¿e jest zepsuta, nie wiem czy s³ysza³eœ usprawiedliwienie Anitki, ona tak mówi tylko wtedy, kiedy siê zdenerwuje, a przyznasz, ¿e sytuacja nie by³a zbyt weso³a :!: :wink:

Pora, o ktĂłrej wstaje – i w tym Anitka znalazÂła plusa – o tej godzinie dobrze siĂŞ jeÂździ po mieÂście, nie ma korkĂłw.

Szymon zebraÂł u mnie plusy :lol: , zachwycaÂł siĂŞ AnitÂą i PatrycjÂą (czego nie czyniÂł w przypadku dwĂłch pozostaÂłych paĂą) na wejÂściu i wyjÂściu – niektĂłrzy teÂż potrafiÂą, nawet Âżonaci i dzieciaci faceci :!: No ale, czy moÂżna mu siĂŞ dziwiĂŚ :?: Dwie dÂługonogie, powabne i piĂŞkne dziewczyny, do tego pochlebnie oddaÂły hoÂłd Szymonowi na wejÂściu :!: :lol:

Anita i jej koleÂżanka (a jednak sie nie myliÂłem, to Hula Gula :lol: )majÂą Âświetne poczucie humoru, gombrowiczowska ironia i cynizm w jednym :!: OczywiÂście spowodowane realiami, zwÂłaszcza internetowymi. Kiedy Szymon pytaÂł PatrycjĂŞ o gÂłos Anity, Anitka uprzedzajÂąc jej odpowiedÂź, z uÂśmiechem na twarzy krzyknĂŞÂła ,,mĂŞski’’ :lol: Z czym oczywiÂście siĂŞ nie zgadzam, ale póŸniejsze porĂłwnanie – czekoladowy, jest co najmniej pyszne i trafne!

Outfit. W studio Anita = AnioÂł! W windzie Anita = pirat drogowy (nie pytajcie dlaczego?). Teraz, bardziej niÂż kiedyÂś, ciekawy jestem wymiarĂłw Anity. KiedyÂś normÂą byÂło 90cm / 60cm/ 90cm? Ale byĂŚ moÂże coÂś siĂŞ zmeniÂło :wink: :lol: I teraz jestem jeszcze bardziej za Faktami na stojÂąco – moÂże jeszcze to przemyÂślÂą :wink: :lol: :!:
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

Czytam raz i drugi te wasze spostrzeÂżenia i oskarÂżenia i zastanawiam siĂŞ kto jest winien temu caÂłemu chaosowi, ktĂłry momentami przeradza siĂŞ wrĂŞcz w walkĂŞ sÂłowno-bÂłotnÂą, na ktĂłrej ucierpiaÂła najbardziej Anitka :!: :twisted: :cry:

Krasu, tobi, ArO, Filip (i wszyscy Anito-sceptycy :!: ) – czy to nie jest trochĂŞ chore ganiĂŚ kogoÂś za to, Âże ceni (zresztÂą zasÂłuÂżenie) drugÂą osobĂŞ :?: Bierzcie przykÂład z ÂŁukasza. Nie mogĂŞ siĂŞ za niego wypowiadaĂŚ, ale z tego, co zd¹¿yÂłem zaobserwowaĂŚ, jemu nie przeszkadza to, co siĂŞ dzieje na forum w zwiÂązku z naszym zafascynowaniem AnitÂą :?: :!: WiĂŞc moÂże problem nie tkwi w tym, Âże my przesadzamy, tylko w tym, Âże wy jesteÂście jakoÂś dziwnie uprzedzeni do Anity :!: :?: MoÂże zraniÂła was kiedyÂś, w przeszÂłoÂści jakaÂś ,,koszykarka’’ :wink: :lol: :twisted: :!: :!:
Anita jest i bĂŞdzie wyjÂątkowa i wy tego nie przyĂŚmicie swoimi komentarzami ujmujÂącymi jej profesjonalizmu, klasy i wyczucia sytuacji :!:
Dajcie znaĂŚ, czy to czytaliÂście, jeÂśli nie wyÂśle wam na PM
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.
A jak prowadzi fakty to patrzy na kamerĂŞ jakby siĂŞ naĂŚpaÂła.
oj to to :) dokÂądnie przypomnialeÂś mi czasy kiedy tak wasnie byÂło n ale teraz robiÂą jej juÂż porzÂądny makijarz (no albo sama sobie robi ) i wyglÂąda bardzo Âładnie :)
2.
Tak chamski to ja nawet nie jestem w stosunku do rymana. TrochĂŞ opanowania i bez zÂłoÂśliwoÂści.
k³óci³a bym siê !!! nie szanujecie ani jego ani jego pracy (tak samo jak ja Kajdanowicza) ale przynajmniej nie twierdzê ¿e jest inaczej :)
3.Popieram proponuje ci¹gn¹c w¹tek Anitki w tematach do tego wyznaczonych a nie zamieniaÌ forum w Hydepark Anitki.Anito-sceptyków w trosce o mi³¹ atmosfêrê na forum proszê o nie wchodzenie na w¹tki jej poœwiêcone i bêdzie git ;)
4. wiecie co to prawa Murphyego ??? pewnie tak proponuje 2 nowe
a)kaÂżdy wÂątek poÂświĂŞcony Anicie konczy siĂŞ "Anitka jest cudowna"Ryman out of fakty"
b)kaÂżdy wÂątek niepoÂświĂŞcony Anicie koĂączy siĂŞ "Anitka jest cudowna" :) Ryman out of fakty"
wniosek ka¿dy w¹tek wczesniej czy póŸniej koùczy siê "Anitka jest cudowna" "Ryman out of fakty" :)
PrzecieÂż ona miaÂła tylko 7,5h odpoczynku od wczorajszego dnia. To jest nieludzkie.
popieram z tym Âże z tego co wiem to raczej nikt jej do tego nie zmusza ona chyba sama chce
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

tobi ja nie mĂłwilam o tobie tylko tak ogĂłlnie
co do JĂŞdrzejowskiej to jak siĂŞ ma mĂŞrza wydawce to siĂŞ prowadzi fakty ale ja jÂą lubiĂŞ wiĂŞc niech sobie prowadzi :)
poza tym co do poranków to Anita przecie¿ mo¿e pospaÌ po po³ódniu ona ma przesrane rano inni wieczorem i tyle
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No wiesz jakby prowadziÂła dzisiaj Fakty to nie musiaÂłby wstawaĂŚ o 3.30. :cry: :cry: :cry: Po prostu niech Anitka prowadzi czĂŞÂściej fakty i problemu nie bĂŞdzie ale to jeszcze muszÂą zrozumieĂŚ szefowie tvn. :cry:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak ale jak siĂŞ Âśpi po poÂłudniu to siĂŞ ma rozwalony caÂły dzieĂą. Przypuszczam, Âże rzadko Anitka ma czas aby sobie pozwoliĂŚ na sen podczas dnia. PrzecieÂż Anitka ma napewno jeszcze wiele innych spraw.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

KubuÂś Puchatek pisze: Krasu, tobi, ArO, Filip (i wszyscy Anito-sceptycy :!: ) – czy to nie jest trochĂŞ chore ganiĂŚ kogoÂś za to, Âże ceni (zresztÂą zasÂłuÂżenie) drugÂą osobĂŞ :?:
[/color]
Tyle, ze tutaj robi sie jej powoli oÂłtarzyk. Jeszcze troche i zapalÂą Âświece i bĂŞdÂą siĂŞ modliĂŚ do zdjĂŞcia.

Czasami Âźle siĂŞ robi czytajÂąc "kochana Anitka dziÂś tak Âładnie siĂŞ usmiechnÂła", "a widzieliscie jak dziÂś miaÂła pieknie wÂłosy uÂłoÂżone", "a jakiego pachnÂącego bÂąka puÂściÂła"...

I za co jÂą sie w takim razie ceni
:?:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

tobi pisze:Swoj droga to kto wie, czy nie jest on w konszachtch z TVN-em, w koĂącu TVN.PL nie ma swojego forum.
Ciekawa teoria. Jakie jeszcze tajemnice odkryjesz?
tobi pisze:I JAK tu Was(tvn.personal.pl) nie rzucic. Sa jeszcze inne fora o wiele bardziej zrĂłznicowane i ogĂłlnie ciekawsze, bez MANIAKalnego oceniania czy Anita jest wyspana czy moÂże boli jÂą noga.
Nikt Ciê tu na si³ê nie trzyma. Nie podoba siê? To nie zagl¹daj tutaj! To jest naprawdê du¿e forum (w porównaniu z tym, o którym te¿ wspomnia³eœ), posty przybywaj¹ w zawrotnym tempie i nikt za Tob¹ p³akaÌ nie bêdzie. Podejrzewam, ¿e du¿a czêœÌ osób ucieszy siê. To nie jest miejsce dla awanturników i osób którym siê wszystko nie podoba.

Mamy Blacka i Michosa, którzy uwielbiaj¹ Anitkê. Mamy Doktorafaustusa, który najchêtniej pisa³by tylko o Wiadomoœciach TVP. Jest Sylwia dla której najwa¿niejszy jest Bilans i sport. Jest Aro lubi¹cy TVP. Majkell - fanatyk TV Polonia. Mo¿na tak wymieniaÌ jeszcze d³ugo... Ka¿dy ma coœ swojego, ka¿dy czymœ siê wyró¿nia i przez to dyskusjê s¹ ciekawe i jest fajnie. Gdyby tak nie by³o, to nie mielibyœmy w ci¹gu trzech miesiêcy prawie 9000 postów.
Kubuœ Puchatek pisze:Bierzcie przyk³ad z £ukasza. Nie mogê siê za niego wypowiadaÌ, ale z tego, co zd¹¿y³em zaobserwowaÌ, jemu nie przeszkadza to, co siê dzieje na forum w zwi¹zku z naszym zafascynowaniem Anit¹.
michos pisze:ÂŁukasz napewno nie zamknie tego tematu. Jak ci siĂŞ nie podoba ten temat to po prostu tu nie pisz i bĂŞdzie ok a od tych co tu piszÂą siĂŞ odczep.
I niech ta myœl Michosa bêdzie podsumowaniem. :D Nie ma na to najmniejszych szans, ¿e ten temat zostanie zamkniêty. Bêdzie rós³ w nieskoùczonoœÌ. Pobijemy (albo raczej pobijecie) wszelkie rekordy, a potem mo¿e wspomn¹ o nas w Ksiêdze Rekordów Guinessa. :D
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Scenka byÂła fajna, a bohaterka scenki naturalna. Jak dla mnie jeden z lepszych gagĂłw "Mamy CiĂŞ!"
PS. Ten ÂśpiÂący facet byÂł super, a jego koc w kratkĂŞ jeszcze lepszy. :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ÂŁukasz pisze:Mamy Blacka i Michosa, ktĂłrzy uwielbiajÂą AnitkĂŞ. Mamy Doktorafaustusa, ktĂłry najchĂŞtniej pisaÂłby tylko o WiadomoÂściach TVP. Jest Sylwia dla ktĂłrej najwaÂżniejszy jest Bilans i sport. Jest Aro lubiÂący TVP. Majkell - fanatyk TV Polonia.
Masz trochê racji - Wiadomoœci ogladam zawsze, Fakty - tylko sporadycznie, ale zawsze w jakimœ konkretnym celu. Wszak wystracza mi TVN24 - powtórki materia³ów z Faktów daj¹ rano kolejnego dnia, a wieczorne wydanie magazynu 24 godziny jest zazwyczaj lepsze od g³ównego wydania faktów (oczywiœcie moim zdaniem). Jednak staram siê œledziÌ i zabieraÌ g³os w innych dyskusjach, chocia¿ nie przeczê, ¿e za³o¿ony przez Kwatka temat w dziale telewizja jest bardzo interesuj¹cy. Wielkim fanem Anity nie jestem, ale s¹dzê, ¿e to dobra dziennikarka - jedna z najlpszych w Polsce i po mimo mojej ma³ej niechêci do TVN-u mówiê to g³oœno. Kiedy trzeba jestem obiektywny - przynajmniej staram siê byÌ. :P
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

.[/quote]

Nikt Ciê tu na si³ê nie trzyma. Nie podoba siê? To nie zagl¹daj tutaj! To jest naprawdê du¿e forum (w porównaniu z tym, o którym te¿ wspomnia³eœ), posty przybywaj¹ w zawrotnym tempie i nikt za Tob¹ p³akaÌ nie bêdzie. Podejrzewam, ¿e du¿a czêœÌ osób ucieszy siê. To nie jest miejsce dla awanturników i osób którym siê wszystko nie podoba.

Nie wiedziaÂłem,Âże moÂżna byĂŚ do tego stopnia chamskim ÂŁukaszu. MyÂślalÂłem,Âże sensowna krytyka jest lecznicza, ale skoro tego nie rozumiesz, to nie wiem czemu prowadzisz takie forum. Jak chcesz to znikam, Dalszych sukcesĂłw...i... nie pomyl sie w liczeniu postĂłw.
ODPOWIEDZ