Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:I jeszcze ma³a g³ucha sugestia na koniec tego w¹tku :D Najlepiej by³oby przestaÌ oci¹gaÌ siê d³u¿ej i czekaÌ na ksiêcia z bajki, a zmieniÌ nazwisko :spiewa: na bardziej oryginalne i nie podobnie do Tomaszewicz brzmi¹ce, a pomy³ek mo¿e nie bêdzie :spiewa: /.../ Za pracê w nocy pracownikowi nale¿eÌ siê powinna odpowiednio wysoka rekompensata pieniê¿na od szefa, nie wspominaj¹c o rekompensacie wspó³towarzyszowi ¿ycia... Oczywiœcie nie mam na myœli rekompensaty pieniê¿nej i nie od szefa :devil: w tym przypadku szefa wspó³towarzyszki :szalony: A od samej wspó³towarzyszki :lol2:
A rzuÌ propozycjê nazwiska? :D Mo¿e Agatta chwyci jako przynêtê? :devil: Bêdziesz nam póŸniej opisywa³ uczucie têsknoty do niej znane z autopsji i jak to jest w nastêpstwie owej têsknoty... :xx: :red: Jêzyk mam za przewodnik mych myœli i w celu zapewnienia maksymalnie wydajnego i zarazem nieszkodliwego przewodnictwa chcê, by by³ mi pos³uszny pod ka¿dym wzglêdem - st¹d postanowi³em myœl urwaÌ :devil:
.. :o :o tylko nie to :o

..chroniĂŚ AgatkĂŞ przed Blackiem :devil:
..sam mi kiedyÂś pisaÂł Âże jest nieznoÂśny :devil:
..wystarczy ¿e zosta³ fanem - poprzestaùmy na tym :stop: - to i tak spore obci¹¿enie dla Agatki :stop:
..i nie twierdzĂŞ wcale Âże ja jestem 'bez winy' ;)
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze: To ''czekaĂŚ'' aÂż odbiÂło siĂŞ echem ;(
SÂłyszalnym i u mnie :o
;(
.. :o to ja juÂż wszystko rozumiem i moÂże skrzyknijmy siĂŞ razem to echo dobiegnie do tych co naleÂży i odadzÂą nam AgatkĂŞ :?:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:.. :o :o tylko nie to :o

..wystarczy ¿e zosta³ fanem - poprzestaùmy na tym :stop: - to i tak spore obci¹¿enie dla Agatki :stop:
:hahaha: obi - mi³o by³o Ciê poznaÌ :devil: Jakie kwiatki po³o¿yÌ w ho³dzie na Twojej mogile? :devil: Przed tym jednak chcesz stan¹Ì do walki z ³owc¹, który dziêki swej zapalczywoœci i niezatartemu instynktowi widzi swoj¹ ofiarê na wyci¹gniecie rêki? :devil:
A có¿ takiego, drogi obie¿yœwiatku przeskorba³eœ - jeœli spytaÌ mo¿na :> :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze: Poniewa¿ za m¹¿ wychodzenie, niesie za sob¹ inne, niepo¿¹dane (?) przez nas - myœlê, skutki :D ChoÌ i bez koniecznoœci za m¹¿ wychodzenia o skutkach tych mo¿e byÌ mowa :D Wszystko zale¿ne jest od podejœcia do sprawy tych, od których skutki owe zale¿ne s¹ :lol2:

nie kracz :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: !!!!
Ja dopiero co z AgatkÂą siĂŞ ''zapoznaÂłem'' i ni myÂślĂŞ siĂŞ z niÂą rozstawaĂŚ :nie:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:.. :o :o tylko nie to :o

:hahaha: obi - miÂło byÂło CiĂŞ poznaĂŚ :devil: Jakie kwiatki poÂłoÂżyĂŚ w hoÂłdzie na Twojej mogile? :devil:
..ja zawsze lubiÂłem stokrotki :P
..a jak byÂłem dzieckiem to myÂślaÂłem nawet Âże sÂą do jedzenia :D
..no có¿..przekona³em bardzo dotkliwie ¿e nie s¹ najlepszym pokarmem dla ludzi :devil:
..ale na mogile moÂżesz ÂśmiaÂło zÂłoÂżyĂŚ :D
Przed tym jednak chcesz stan¹Ì do walki z ³owc¹, który dziêki swej zapalczywoœci i niezatartemu instynktowi widzi swoj¹ ofiarê na wyci¹gniecie rêki? :devil:
..piszÂąc o ofierze masz na myÂśli mnie czy AgatkĂŞ :mhm:
Alchemik pisze:
A có¿ takiego, drogi obie¿yœwiatku przeskorba³eœ - jeœli spytaÌ mo¿na :> :devil:
..czasami bzdury piszĂŞ ktĂłrych nie powinienem :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Zasiadam do lektury i oczom swym nie wierzê :o Kilka dni mnie nie by³o, a tu tyle siê wydarzy³o :o Agatkê za m¹¿ wydali :o obie¿yœwiata prawie pogrzebali :o Paw³a mi rozwodz¹ :nie:
obieÂżyÂświat pisze: .. :o :o tylko nie to :o

Nawet jeœli dosta³aby siê w rêce Blacka ( :hahaha: ) nic jej nie grozi :rozglada: I có¿ z tego, ¿e bywa nieznoœny :rozglada: Taka kobieta jak nasza Agatka da³by sobie z nim radê :rozglada: Taùczy³by tak, jak ona by mu zagra³a :devil: .....Ale :arrow:
Alchemik pisze: za m¹¿ wychodzenie, niesie za sob¹ inne, niepo¿¹dane (?) przez nas - myœlê, skutki ChoÌ i bez koniecznoœci za m¹¿ wychodzenia o skutkach tych mo¿e byÌ mowa Wszystko zale¿ne jest od podejœcia do sprawy tych, od których skutki owe zale¿ne s¹
Uuuuu :rozglada: wtedy, my fani, mo¿emy dzia³aù kolegi BJ zacz¹Ì siê obawiaÌ :rozglada:

obieÂżyÂświat pisze: ..ja zawsze lubiÂłem stokrotki :P
W takim razie zapraszam do mnie :mhm: Zdaje siĂŞ, Âże teraz trwa zezon na stokrotki :D moja mama caÂłe mnĂłstwo wyhodowaÂła :D MiaÂłbyÂś co poskubaĂŚ :hahaha:

A tak w ogĂłle to ja chciaÂłam do Agatkowej czwartkowej relacji wrĂłciĂŚ :rozglada: Relacji, ktĂłrÂą nasza ulubienica rozpoczĂŞÂła jako Agata Tomaszewska, a zakoĂączyÂła jako Agata Tomaszewicz :rozglada: Mam nagranie Anka siĂŞ nie wymiga :rozglada: :arrow:

http://www.savefile.com/files/709609
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Zasiadam do lektury i oczom swym nie wierzê :o Kilka dni mnie nie by³o, a tu tyle siê wydarzy³o :o Agatkê za m¹¿ wydali :o obie¿yœwiata prawie pogrzebali :o Paw³a mi rozwodz¹ :nie:
..wydarzenia niemajÂące odzwierciedlenia w rzeczywistoÂści :devil:
..wszystko to Matrix - reszta jest fikcjÂą :lol:
obie¿yœwiat pisze:Nawet jeœli dosta³aby siê w rêce Blacka ( :hahaha: ) nic jej nie grozi :rozglada: I có¿ z tego, ¿e bywa nieznoœny :rozglada: Taka kobieta jak nasza Agatka da³by sobie z nim radê :rozglada: Taùczy³by tak, jak ona by mu zagra³a :devil:
..po czĂŞÂści juÂż tak jest :D
..i to nie tylko Black taĂączy wedle tego co 'gra' Agatka :spiewa:
obieÂżyÂświat pisze:W takim razie zapraszam do mnie :mhm: Zdaje siĂŞ, Âże teraz trwa zezon na stokrotki :D moja mama caÂłe mnĂłstwo wyhodowaÂła :D MiaÂłbyÂś co poskubaĂŚ :hahaha:
..muszĂŞ ci podziĂŞkowaĂŚ i nie skorzystaĂŚ z propozycji :neutral:
..nie chcĂŞ znĂłw w ten sam nieprzyjemny sposĂłb przekonywaĂŚ siĂŞ Âże sstokrotki nie sÂą do jedzenia..dla ludzi :devil:
A tak w ogĂłle to ja chciaÂłam do Agatkowej czwartkowej relacji wrĂłciĂŚ :rozglada: Relacji, ktĂłrÂą nasza ulubienica rozpoczĂŞÂła jako Agata Tomaszewska, a zakoĂączyÂła jako Agata Tomaszewicz :rozglada: Mam nagranie Anka siĂŞ nie wymiga :rozglada: :arrow:
..a wiĂŞc jednak nazwiska nie zmieniÂła :D
..przynajmniej kiedy zaczynaÂła relacjĂŞ :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

D¿astina pisze:Zasiadam do lektury i oczom swym nie wierzê :o Kilka dni mnie nie by³o, a tu tyle siê wydarzy³o :o Agatkê za m¹¿ wydali :o obie¿yœwiata prawie pogrzebali :o Paw³a mi rozwodz¹ :nie:
SpodziewaÂłaÂś siĂŞ pewnie zduszonej ciszy? :D O takiej jak chociaÂżby Agatta nam prezentuje: gÂłuchoniema ciszaaa :cicho:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..ja zawsze lubiÂłem stokrotki :P
W takim razie zapraszam do mnie :mhm: Zdaje siĂŞ, Âże teraz trwa zezon na stokrotki :D moja mama caÂłe mnĂłstwo wyhodowaÂła :D MiaÂłbyÂś co poskubaĂŚ :hahaha:
MiÂła Wasza dysputa, ale ja wolaÂłbym temat: ''Agatta przy pracy'', aniÂżeli temat stokrotek rozbieraĂŚ... na czynniki pierwsze :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:MiÂła Wasza dysputa, ale ja wolaÂłbym temat: ''Agatta przy pracy'', aniÂżeli temat stokrotek rozbieraĂŚ... na czynniki pierwsze :neutral:
..z DÂżastinÂą tylko miÂło moÂżna konwersowaĂŚ :tanczy:
..a co ty myÂślisz Âże ja bym nie wolaÂł na Agatkowe tematy :?: :neutral: :?
..od chĂŞci zobaczenia Agatki to ja aktualnie niczego bardziej nie pragnĂŞ :rydzyk:
.. :mhm: no moÂże bardziej chciaÂłbym jedynie teraz spotkaĂŚ Tomka Zubilewicza.. :rozglada:
..w Chorwacji :spiewa: :lol:
..takie tam sÂłoĂące i rzeÂśkie powietrze.. :rozglada:
Alchemik pisze:O takiej jak chociaÂżby Agatta nam prezentuje: gÂłuchoniema ciszaaa :cicho:
..ostatnio jak przy takiej dÂługiej pauzie do niej napisaÂłem z pytaniem kiedy wrĂłci nie odpisaÂła wprawdzie ale po godzinie od wysÂłania mojego maila pojawiÂła siĂŞ w telewizji :lol:
..ale gÂłupio mi juÂż tak do niej ciÂągle z tym samym pytaniem pisaĂŚ :neutral:
..to trochĂŞ ÂżenujÂące :?

..bardziej ¿enujaca jest jedynie jej d³ugotrwa³a nieobecnoœÌ :?
..XXL ÂżenujÂąca :?
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Mimo póŸnej pory Agatka dzielnie ostrzega przed wichurami,burzami i ulewami ;)
Jak ona siĂŞ o nas troszczy ÂżebyÂśmy byli bezpieczni :racja:
Niestety tylko jedno ujĂŞcie-teÂż zaÂłuje :P :arrow:
Obrazek

[ Dodano: Wto Maj 15, 2007 12:21 am ]
Obrazek Obrazek
I Agatka z JoasiÂą :aniol: i jakas koleÂżanka :arrow:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No i ÂżeÂśmy cholera jasna wykrakali Agatce nocne dyÂżury :hmm: :hyh:
Dobrze, Âże przed kamerÂą, a nie z gÂłowÂą na biurku w oczekiwaniu na pilny telefon :D

maxxx, okaza³eœ siê najwytrwalszym rycerzem - nie przespa³eœ tego nocnego wydarzenia :brawa: :brawa: W³aœciwi, to podziêkowania nale¿¹ siê Joasi g³ównie :* , bo pewnie, gdyby nie jej nocny dy¿ur nie ogl¹da³byœ podsumowania :> Wielkie dziêki dla Was zatem :* Ja spaÌ tej nocy nie mog³em :neutral:
CzekaÂłem na te anomalia jak na zÂłodzieja z szeroko otwartymi oczyma :ban: Jak usÂłyszaÂłem z mojej ulubionej stacji o tym, co ma siĂŞ dziaĂŚ w nocy pobiegÂłem posprzÂątaĂŚ wszystko to, co mĂłgÂł porwaĂŚ wiatr :> Na szczĂŞÂście tym razem tvn24 dmuchaÂło na zimne :rydzyk: A Agatka rzeczywiÂście potrafi uspokoiĂŚ zszargane prognozami nerwy jak nikt inny ciepÂłym: spojrzeniem, sÂłowem :*
Agatkê widzia³em, a chwilê póŸniej jacyœ debile wy³¹czyli u mnie pr¹d :evil: Mieli szczêœcie, ¿e nie zrobili tego 10 minut wczeœniej :D

Teraz pewnie Agatka Âśpiiiii, wiĂŞc ciiiiii :cicho: :cicho: :cicho:

A do reszty ustosunkujê siê póŸniej, bo ju¿ muszê ... spadaÌ :devil:

P.S. Opalona Agatka, tak jakby bardziej, prawda? :D Ciekawe, gdzie, bo jak to moÂżna siĂŞ domyÂśliĂŚ :lol2: spĂŞdzaÂła weekend? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx

No i ÂżeÂśmy cholera jasna wykrakali Agatce nocne dyÂżury
Dobrze, Âże przed kamerÂą, a nie z gÂłowÂą na biurku w oczekiwaniu na pilny telefon
No to teraz trzeba wykrakiwaĂŚ powrĂłt do naturalnego czasu pracy Agatkowego :D
ChoÌ dla Niej to nie robi ró¿nicy-po wczorajszym wnoszê :spiewa:
I tak pewnie nie mogÂłaby spaĂŚ :uhh: A tak pewnie teÂż czekaÂła na deszcz-Âżeby nie wyszÂło,Âże straszyÂła na wyrost :aniol: Ale strzeÂżonego..itd :szalony:
maxxx, okaza³eœ siê najwytrwalszym rycerzem - nie przespa³eœ tego nocnego wydarzenia W³aœciwi, to podziêkowania nale¿¹ siê Joasi g³ównie , bo pewnie, gdyby nie jej nocny dy¿ur nie ogl¹da³byœ podsumowania Wielkie dziêki dla Was zatem Ja spaÌ tej nocy nie mog³em
Noo Joasia odrobinke pomogÂła w tym. :aniol: ZrobiÂłbym wiĂŞcej capsĂłw ale nie bardzo siĂŞ daÂło bo wiĂŞcej pokazywali ujĂŞĂŚ,np.jak sie parasolka komus skÂłada :spiewa:
Nie wiem w czym ta parasolka dla kogos jest ciekawsza od Agatki ale ok-s¹ ró¿ni ludzie :lol2:
CzekaÂłem na te anomalia jak na zÂłodzieja z szeroko otwartymi oczyma
No chyba im nie wyszÂło z tym ale to nic nie szkodzi.Jakby nie ten alarm-to np nie byloby Agatki :cicho:
P.S. Opalona Agatka, tak jakby bardziej, prawda? Ciekawe, gdzie, bo jak to moÂżna siĂŞ domyÂśliĂŚ spĂŞdzaÂła weekend?
Opalona,opalona :jupi: Gdzie? :mhm: Przyznaje siĂŞ bez bicia ,Âże nie mam pojĂŞcia :hmm: :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Mimo póŸnej pory Agatka dzielnie ostrzega przed wichurami,burzami i ulewami ;)
Niestety tylko jedno ujĂŞcie-teÂż zaÂłuje :P :arrow:
Obrazek
.. :shock: :shock: o nie :!: :!:
..23.44 :uhh:
..01.13 :uhh:
..ja siĂŞ na to nie zgadzam :ban:
..jak tak dalej bĂŞdzie to nie bĂŞdĂŞ siĂŞ w ogĂłle widywaÂł z AgatkÂą ;( ;( ;(
maxxx pisze:No to teraz trzeba wykrakiwaĂŚ powrĂłt do naturalnego czasu pracy Agatkowego :D
..chcê..¿¹dam jej powrotu do pasma dziennego :ban: :ban:
..maxxx :)
..ty nawet nie wiesz jaki ja tobie wdziĂŞczny jestem za te capsiÂątka :)
..ja siĂŞw ogĂłle w tym nocnym paÂśmie nie orientujĂŞ :hmm:
..nawet nie wiedziaÂłbym Âże jest coÂś takiego jak powtĂłrka tego nocnego podsumowania :uhh:
..wielkie dziĂŞki dla ciebie i dla Joasi - rzecz jasna :)
No chyba im nie wyszÂło z tym ale to nic nie szkodzi.Jakby nie ten alarm-to np nie byloby Agatki :cicho:
..no to teraz mamy dowĂłd na to Âże coÂś takiego jak nocne dyÂżury jest :o
..o BoÂże :o
..w³aœnie dosz³o do mnie ¿e przy tvn24 tacy fani jak my - musimy siedzieÌ 24h na dobê ¿eby póŸniej nie jêczeÌ z ¿alu :shock:
..nie ;(
..mi siĂŞ to nie uda - bo Âśpioch jestem i snu potrzebujĂŞ :hyh:
Opalona,opalona :jupi: Gdzie? :mhm: Przyznaje siĂŞ bez bicia ,Âże nie mam pojĂŞcia :hmm: :spiewa:
..moÂże w gĂłrach :roll:
..moÂże nad morzem :roll:
..moÂże na balkonie ew. tarasie :roll:
..a moÂże na trawniku przed domem :roll:
..mam nadziejĂŞ Âże Agatka ma swoje trawniki i nie musiaÂła siĂŞ opalaĂŚ na tych 'zakazanych' w PoznaĂąskich parkach :?: :lol:
..fakt faktem Âże Âślicznie wyglÂąda :P :P
maxxx pisze:I Agatka z JoasiÂą :aniol: i jakas koleÂżanka :arrow:
Obrazek
..to nowy szczeciĂąski 'nabytek' - nie pamiĂŞtam niestety nazwiska :/
maxxx

..23.44
..01.13
..ja siĂŞ na to nie zgadzam
..jak tak dalej bĂŞdzie to nie bĂŞdĂŞ siĂŞ w ogĂłle widywaÂł z AgatkÂą
..a to chyba tylko incydent :aniol:
Nic sie nie martw Agatka wrĂłci-tylko jak te komisje sie pokoĂączÂą :/
..maxxx
..ty nawet nie wiesz jaki ja tobie wdziĂŞczny jestem za te capsiÂątka
..no juÂż juÂż wystarczy :red: :lol2: Dawno na Agatke nie mogÂłem trafiĂŚ-choĂŚ raz siĂŞ udaÂło :aniol:
..ja siĂŞw ogĂłle w tym nocnym paÂśmie nie orientujĂŞ
..nawet nie wiedziaÂłbym Âże jest coÂś takiego jak powtĂłrka tego nocnego podsumowania
A ja tak troche sie orientuje..jestem nocny marek :spiewa: Jest powtórka serwisu z 23:30 póŸniej o 1 ;) Co nie znaczy ,¿e zawsze ogl¹dam -ale wczoraj tak sie zda¿y³o :spiewa:
..wielkie dziĂŞki dla ciebie i dla Joasi - rzecz jasna
Przekazuje swoje Joasi-niech ma dziewczyna :lol2:
..w³aœnie dosz³o do mnie ¿e przy tvn24 tacy fani jak my - musimy siedzieÌ 24h na dobê ¿eby póŸniej nie jêczeÌ z ¿alu
Ciekawe czy jest ktoÂś kto oglÂąda 24h/dobe :spiewa: Okazjonalnie pewnie tak,non-stop sie nie da :stop: ChociaÂż gdzieÂś ostatnio czytaÂłem ,Âże 1 czÂłowiek na 87 statystycznie jest Âświrem :spiewa: ..a kraj duÂży..39 milionĂłw..wiĂŞc..wnioski kaÂżdy sobie wyciÂągnie :lol2:
..mi siĂŞ to nie uda - bo Âśpioch jestem i snu potrzebujĂŞ
ÂŚpij spokojnie.Agatki w nocy nie ma prawie nigdy :aniol: A jak bĂŞdzie to CiĂŞ jakos obudzĂŞ..jeÂśli chcesz oczywiÂście :stop: ;)
..moÂże w gĂłrach
..moÂże nad morzem
..moÂże na balkonie ew. tarasie
..a moÂże na trawniku przed domem
..mam nadziejĂŞ Âże Agatka ma swoje trawniki i nie musiaÂła siĂŞ opalaĂŚ na tych 'zakazanych' w PoznaĂąskich parkach
CiĂŞÂżko bĂŞdzie to zweryfikowaĂŚ :aniol: Ale liczy siĂŞ effekt :!: Kiedys Omenaa(nie wiem jak to sie piszĂŞ)prezentowaÂła pogodĂŞ opalajÂąc siĂŞ na trawniku :aniol: Agatka by tak mogÂła :aniol: No ale Jej ze wzglĂŞdu na charakter pracy trudno siĂŞ wyrwaĂŚ z pewnych ram i konwenansĂłw :stop: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
..to nowy szczeciĂąski 'nabytek' - nie pamiĂŞtam niestety nazwiska
Asia siĂŞ zwracaÂła do niej per 'Olu' :aniol: Nazwiska rĂłwnieÂż nie znam :stop:
Fajne jest to dzielenie ekranu na 3 czĂŞÂści..a jeszcze jak jest tam Joasia i Agatka to juÂż wogĂłle :roll: :roll: :roll:
A komisja trwa...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Ciekawe czy jest ktoÂś kto oglÂąda 24h/dobe :spiewa: Okazjonalnie pewnie tak,non-stop sie nie da :stop: ChociaÂż gdzieÂś ostatnio czytaÂłem ,Âże 1 czÂłowiek na 87 statystycznie jest Âświrem :spiewa: ..a kraj duÂży..39 milionĂłw..wiĂŞc..wnioski kaÂżdy sobie wyciÂągnie :lol2:
..no to w takim razie :devil:
..trzeba by taki forumowy grafik zrobiĂŚ: kto w ktĂłrych godzinach oglÂąda :lol:
..oczywiÂście cykl musi byĂŚ rotacyjny - Âżeby byÂło sprawiedliwie :)
..teraz mieliÂśmy farta Âże Agatki nie przegapiliÂśmy - oczywiÂście dziĂŞki 'nocnemu markowi' :lol2:
ÂŚpij spokojnie.Agatki w nocy nie ma prawie nigdy :aniol: A jak bĂŞdzie to CiĂŞ jakos obudzĂŞ..jeÂśli chcesz oczywiÂście :stop: ;)
..chyba musiaÂłbyÂś bombĂŞ atomowÂą na mĂłj dom wycelowaĂŚ i odpaliĂŚ :D
..ale jeÂśli to jedyny sposĂłb.. :D
CiĂŞÂżko bĂŞdzie to zweryfikowaĂŚ :aniol: Ale liczy siĂŞ effekt :!: Kiedys Omenaa(nie wiem jak to sie piszĂŞ)prezentowaÂła pogodĂŞ opalajÂąc siĂŞ na trawniku :aniol: Agatka by tak mogÂła :aniol: No ale Jej ze wzglĂŞdu na charakter pracy trudno siĂŞ wyrwaĂŚ z pewnych ram i konwenansĂłw :stop: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
..ale piĂŞknie by byÂło zobaczyĂŚ :tanczy:
..tak w weekend przecieÂż od razu nikt by krzyku nie podniĂłsÂł Âże nie wypada ;)
..nie takie luzackie rzeczy w tvn24 siĂŞ dziejÂą ;)
A komisja trwa...
..ponoĂŚ 4 dni jeszcze :twisted:
..to moÂże lepiej niech Agatka w trybie nocnym pracuje :spiewa:
..kiedy burz mĂłzgĂłw (politycznych) jest w stanie uÂśpienia :spiewa:
maxxx

..trzeba by taki forumowy grafik zrobiĂŚ: kto w ktĂłrych godzinach oglÂąda
..oczywiÂście cykl musi byĂŚ rotacyjny - Âżeby byÂło sprawiedliwie
..teraz mieliÂśmy farta Âże Agatki nie przegapiliÂśmy - oczywiÂście dziĂŞki 'nocnemu markowi'
Z tego co widze i obserwuje i tak to wszystko jest nieÂźle poobstawiane :aniol:
KaÂżdy czuwa na posterunku no ale nie ma sie czemu dziwiĂŚ :lol2:
No to ustalmy nie wiem..10 zÂłotych zasad :devil:
Typu:'pod Âżadnym pozorem','kazdego dnia','zabrania sie'..itp :lol2:
Tylko my tu na forum mamy odpoczywaĂŚ,wiĂŞc naleÂży okreÂślic to w formie milszej i przystĂŞpniejszej ;)
..chyba musiaÂłbyÂś bombĂŞ atomowÂą na mĂłj dom wycelowaĂŚ i odpaliĂŚ
..ale jeÂśli to jedyny sposĂłb..
CoÂś bym wymyÂśliÂł :spiewa: Np nagraÂł bym gÂłos Agatki i zdobyÂł dobre nagÂłoÂśnienie :aniol:
Z chĂŞcia bys siĂŞ wybudziÂł :lol2:
..ponoĂŚ 4 dni jeszcze
..to moÂże lepiej niech Agatka w trybie nocnym pracuje
..kiedy burz mĂłzgĂłw (politycznych) jest w stanie uÂśpienia
Jedyny plus dla reporterĂłw ,Âże duÂżo nie popracujÂą :cicho:
Taka Agatka np wie jak ten czas wolny wykorzystaĂŚ-na opalanie siĂŞ :spiewa:
W przypadku tej komisji mĂłzg polityczny jest teÂż w stanie anabiozy :xx:
Taka oo dyskusja o wszystkim i o niczym :cicho: Nie to co Agatka esensja zawsze,meritum.
Ale nie porĂłwnujmy-bo nie ma czego :aniol:
..ale piĂŞknie by byÂło zobaczyĂŚ
..tak w weekend przecieÂż od razu nikt by krzyku nie podniĂłsÂł Âże nie wypada
..nie takie luzackie rzeczy w tvn24 siĂŞ dziejÂą
W sumie masz racjĂŞ ;) Noto Agatka ma nasze bÂłogosÂławieĂąstwo w tej sprawie :P
ODPOWIEDZ