a program 'show' ciekawe czy znĂłw bedzie tzg...
to dziesiêciolecie (mam nadzieje , ze bedzie nowa oprawa) a ma³o nowoœci ale mam nadzieje, ze maj¹ jak¹œ niespodzianke

Moderator: Łukasz
To cytat z Piotra Waltera, który na konferencji prasowej powiedzia³, ¿e TVN szykuje ogromny projekt na jesieù. Ju¿ wiadomo, ¿e jesieni¹ w TVN na pewno pojawi siê nowy program Huberta Urbaùskiego, a prawdopodonie tak¿e Kamila Durczoka. Poza tym jesieni¹ ruszy multiwortal tvn.pl. Zapowiada siê bardzo ciekawie.Telewizja TVN zapowiada, ¿e szykuje mocn¹ ofertê na jesieù, dziêki której chce, aby ogl¹dalnoœÌ TVN w grupie docelowej w prime time powróci³a do poziomu ubieg³ego roku.
Co do Urbanskiego to nie wiem, ale Durczok mĂłwiÂł kiedyÂś juz Âże bĂŞdzie miec swĂłj program nie wczeÂśniej niÂż wiosnÂą 2007 roku.Marcin pisze:Program UrbaĂąskiego? :rozglada: RĂłwnolegle z TaĂącem?
Durczoka? A po co? :devil: Ale niech mu bĂŞdzie.
JuÂż trochĂŞ czasu wiemy, iÂż - jak to napisaÂła jedna ze stron o mediach - " "TwarzÂą w twarz" jest serialem obyczajowym osadzonym w Âświecie sensacji " .Greg Haus pisze:Wiemy juÂż o serialu "twarzÂą w twarz" i trzeba tu podkreslic, Âże nie jest to serial kryminalny!!!
O interesujÂące spostrzeÂżenie. Nie wpadÂłem na to, Âże nowy wortal tvn.pl moÂże byĂŚ powiÂązany ze zmianÂą grafiki.Greg Haus pisze:Pewnikiem tez jest nowy wortal tvn.pl, ktory ruszy pewnie po zmianie grafiki - stÂąd nowy desing strony.
Mogliby zmieniĂŚ. To studio jest rzeczywiÂście nudne, stare, maÂło nowoczesne.Greg Haus pisze:I na zmianĂŞ studia TzG, ktore byÂło zapowiadane juÂż dawno. Wiem, Âże studio nie ma wielkiego znaczenia dla show, ale przez 5 edycji to samo to juz nuda ( oczywiÂście nie liczÂąc greenroomu)
Co to bĂŞdzie, co to bĂŞdzie?!marcin2056 pisze:- To duÂży projekt, znaczÂący. Ale na skalĂŞ mniejszÂą niÂż przejĂŞcie Onetu. Na decyzje dajcie nam paĂąstwo jeszcze miesiÂąc - tak Piotr Walter, prezes zarzÂądu TVN SA, zapowiadaÂł na dzisiejszej konferencji prasowej nowy tajemniczy projekt.
Nie bĂŞdÂą to inwestycje ani w technologie, ani w rozgÂłoÂśniĂŞ radiowÂą. Prawdopodobnie nie bĂŞdzie to rĂłwnieÂż nowy tematyczny kanaÂł telewizyjny.
No ciekawe, co wymyœl¹. Ju¿ kontynuacje znanych i dobrych programów nie pomog¹. Potrzeba nowych, interesuj¹cych rzeczy, ¿eby skutecznie walczyÌ z Polsatem, który pewnie przygotuje mocn¹ ofertê - tak jak na wiosnê.Wirtualnemedia pisze:Spó³ka koncentruje siê na jesiennej ramówce stacji TVN - poinformowa³ w poniedzia³ek Piotr Walter, prezes TVN.
Dobrze wiemy, Âże uÂłoÂżenie TVN ramĂłwki, ktĂłra jest obecnie zajĂŞÂło stacji kilka sezonĂłw. "W11", "Detektywi", "Na WspĂłlnej", "Szymon Majewski Show" i kilka innych programĂłw miaÂło (niktĂłre nawet kilkukrotnie) zmieniÂą porĂŞ emisji. Mam nadziejĂŞ, Âże jesieniÂą TVN nie planuje rewolucji w ramĂłwce, bo na pewno nie byÂłoby dobrze...pawell pisze:Potrzeba nowych, interesujÂących rzeczy, Âżeby skutecznie walczyĂŚ z Polsatem.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości