Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ÂŚwietnie, Âże sÂą capsy... z maÂłym wyjÂątkiem, to nie sÂą capsy z dziÂś, a bodaj z wczorajszego (tu pewien nie jestem :mhm: ) Poranka Tvn24 :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:ÂŚwietnie, Âże sÂą capsy... z maÂłym wyjÂątkiem, to nie sÂą capsy z dziÂś, a bodaj z wczorajszego (tu pewien nie jestem :mhm: ) Poranka Tvn24 :>
..masz racjĂŞ :D
..nie w tej co planowaÂłem kolejnoÂści je wrzuciÂłem :spiewa:
..ale skÂład druÂżyny ten sam - co widaĂŚ poniÂżej :rozglada:

..oto capsy na 100% z dzis :arrow:

Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:ÂŚwietnie, Âże sÂą capsy... z maÂłym wyjÂątkiem, to nie sÂą capsy z dziÂś, a bodaj z wczorajszego (tu pewien nie jestem :mhm: ) Poranka Tvn24 :>
..masz racjĂŞ :D
..nie w tej co planowaÂłem kolejnoÂści je wrzuciÂłem :spiewa:
..ale skÂład druÂżyny ten sam - co widaĂŚ poniÂżej :rozglada:
Ale orê¿ tematyczna inna :D I tak¿e, pozwol¹, ¿e siê tak wyra¿ê - garderobiana równie¿ :D
..oto capsy na 100% z dzis :arrow:
Na sto Procent 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Sylwia na uniwerku :tanczy:

Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Sylwia na uniwerku :tanczy:
O, a co ona tam robi³a? :lol: Jak¹œ now¹ specjalizacjê, kierunek :> Czy¿by w Tvn24 zbyt ma³o p³acili i Sylwia siê dokszta³ca :> A mo¿e z wyk³adami siê uda³a? :D

Ciekawe, czy wykÂładowcy wiedzieli w jakim celu telewizja przybyÂła do ich gmachu? :spiewa: JeÂśli nie, to pewnie dowiedzieli siĂŞ z Tvn24 :devil: Ciekawe teÂż, czy choĂŚ trochĂŞ gÂłupio im byÂło? :D

MateriaÂł Âświetny - pomysÂł na komentarz rĂłwnieÂż :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

O, a co ona tam robi³a? :lol: Jak¹œ now¹ specjalizacjê, kierunek :>
CaÂły czas myÂślaÂłem Âże Sylwia to na wszystkim siĂŞ juÂż zna :cicho:
CzyÂżby w Tvn24 zbyt maÂło pÂłacili i Sylwia siĂŞ doksztaÂłca
Raczej wsiadÂła by w autobus i wyjechaÂła by smaÂżyĂŚ frytki gdzieÂś w Wielkiej Brytanii :devil:
A moÂże z wykÂładami siĂŞ udaÂła? :D
Na pewno juÂż ma o czym opowiadaĂŚ-tyle co ona przeÂżyÂła :aniol:
Ciekawe, czy wykÂładowcy wiedzieli w jakim celu telewizja przybyÂła do ich gmachu? :spiewa: JeÂśli nie, to pewnie dowiedzieli siĂŞ z Tvn24 :devil: Ciekawe teÂż, czy choĂŚ trochĂŞ gÂłupio im byÂło? :D
pewnie Sylwia na poczÂątku poprosiÂła wÂładze o zgodĂŞ :stop: Âżeby mogli pochowaĂŚ kompromitujÂące materiaÂły ktĂłre nie chcÂący mogÂła by Sylwia zauwaÂżyĂŚ :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:[CaÂły czas myÂślaÂłem Âże Sylwia to na wszystkim siĂŞ juÂż zna :cicho:
ZnaĂŚ, to siĂŞ na na pewno, ale wiesz przecieÂż, Âże dziÂś najwaÂżniejszy jest tak zwany ''papierek'' ;)
pewnie Sylwia na poczÂątku poprosiÂła wÂładze o zgodĂŞ :stop: Âżeby mogli pochowaĂŚ kompromitujÂące materiaÂły ktĂłre nie chcÂący mogÂła by Sylwia zauwaÂżyĂŚ :devil:
Taaaa :lol: Ale jak widaĂŚ nie wszystko udaÂło siĂŞ ukryĂŚ :devil: A nawet bardzo wiele byÂło do ujawnienia :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

ZnaĂŚ, to siĂŞ na na pewno, ale wiesz przecieÂż, Âże dziÂś najwaÂżniejszy jest tak zwany ''papierek'' ;)
moÂże Sylwia jest jak KwaÂśniewski :spiewa:
ChodziÂł na studia ale ich nie ukoĂączyÂł :devil:
Taaaa :lol: Ale jak widaĂŚ nie wszystko udaÂło siĂŞ ukryĂŚ :devil: A nawet bardzo wiele byÂło do ujawnienia :spiewa:
W kaÂżdym bÂądz razie zapanowaÂł blady strach na uniwersytecie bo Sylwia siedziaÂła samiuÂśka :devil:
Ale jak siê tropi wszelaki wystêpek w tym kraju to na przyjació³ nie ma co liczyÌ :devil: wszyscy s¹ podejrzani :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Ale jak siê tropi wszelaki wystêpek w tym kraju to na przyjació³ nie ma co liczyÌ :devil: wszyscy s¹ podejrzani :devil:
.. i jak siĂŞ nagÂłaÂśnia spary uszkodzonych kolejek gĂłrskich :spiewa:
:arrow:
Obrazek Obrazek
rex88
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: rex88 »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Capsy juz s¹ :aniol: Ale te¿ swoje dodam.Sylwia znów dr¹¿y temat profesorka Miodka :rozglada: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja dopiero przed chwileczkÂą do domu wszedÂłem :hmm: ;( To byÂła jedna relacja, czy moÂże byÂło ich wiĂŞcej? :rozglada:
To samo pytanie odnoÂśnie dnia wczorajszego :rozglada:

Nie lubiê byÌ nie na bie¿¹co :uhh:
maxxx

Post autor: maxxx »

Dzisiaj pierwsza byÂła relacja :spiewa: A wczoraj Ci nie powiem-niestety nie widziaÂłem :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Dzisiaj pierwsza byÂła relacja :spiewa: A wczoraj Ci nie powiem-niestety nie widziaÂłem :stop:
WiĂŞc moÂże ten, co niedzielne capsy wykonaÂł wiedzieĂŚ bĂŞdzie :> Za odpowiedÂź tyczÂącÂą siĂŞ dnia dzisiejszego - dziĂŞkujĂŞ :)
I ju¿ bliski by³em uczuciu satysfakcji, ¿e jako w formie rekompensaty mogê cieszyÌ siê z relacji póŸniejszej, kiedy to przerwano Sylwii z powodu konferencji :hmm: Która to, jak siê póŸniej okaza³o trwa³a raptem 5 minut :x
Do relacji i wrocÂławskiego studia jednak juÂż nie wrĂłcono ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
maxxx pisze:Dzisiaj pierwsza byÂła relacja :spiewa: A wczoraj Ci nie powiem-niestety nie widziaÂłem :stop:
WiĂŞc moÂże ten, co niedzielne capsy wykonaÂł wiedzieĂŚ bĂŞdzie :>
..ja tÂą jedna tylko widziaÂłem :spiewa:
..a czy byÂły inne to nie wiem :neutral:
I ju¿ bliski by³em uczuciu satysfakcji, ¿e jako w formie rekompensaty mogê cieszyÌ siê z relacji póŸniejszej, kiedy to przerwano Sylwii z powodu konferencji :hmm: Która to, jak siê póŸniej okaza³o trwa³a raptem 5 minut :x
Do relacji i wrocÂławskiego studia jednak juÂż nie wrĂłcono ;(
..zbyt wiele powiedzieÌ nie zd¹¿y³a :spiewa:
..capsow teÂż nie ma duÂżo :/
:arrow:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ