Ale za to w drugiej czĂŞÂści raportu wieczornego juÂż peÂłna - od poczÂątku do koĂąca relacja. Nikt nie przerywaÂł, nikt niepowoÂłany siĂŞ nie pchaÂł na Sylwii miejsce i byÂło, jak byĂŚ naleÂży

Moderator: Łukasz
maxxx pisze:..tym razem nasza szalejÂąca reporterka Sylwia przejechaÂła siĂŞ tramwajem :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..pan taksĂłwkarz - szczĂŞÂściarz![]()
Nie za wiele tego?rex88 pisze:i fajna wpadka pani kwiaciarki:
£atwoœÌ nawi¹zywania kontaktów siê k³aniaOna to jak ma³o kto potrafi zawi¹zaÌ rozmowe z ludŸmi na tzw ulicy :aniol:
Nawet z najlakoniczniejszej odpowiedzi wyÂłowi sedno![]()
Nieee!Nie za wiele tego?
A teraz jedzonko teÂż jakby tak samo sobie czekaÂło :tanczy:Popatrzcie, zastanawiam siĂŞ, czy ten tramwaj na zamĂłwienie tak podjechaÂł? Nie zdziwiÂłbym siĂŞ A taksĂłwkarz, patrzcie, do byle jakiego nie zagadaÂła, tylko takiego w Mercedesa i pewnie klasy A wyposaÂżonego
To pewnie wziĂŞÂło siĂŞ z mody, nie z musu raczejmaxxx pisze:A teraz jedzonko teÂż jakby tak samo sobie czekaÂło :tanczy:
I kto by przypuszczaÂł ,Âże Sylwia tak skrupulatnie liczy kalorie :szalony:
Jak ka¿dy z dzisiejszych rozmówców Sylwii :szalony: ChoÌ oni cieszyli siê g³ównie, jeœli nie wy³¹cznie, z tego faktu, i¿ s¹ goœÌmi w telewizjiGoœÌ mial szczêœcie,¿e przysz³o mu posiliÌ siê w takim towarzystwie![]()
![]()
I pomyœleÌ, ¿e ostatnio d³ugi czas chowano Sylwiê niemal wy³¹cznie w ''Prosto z Polski'' :o Ja bym w³aœnie tak¹ mieszankê preferowa³ :tanczy:Sylwia to skarb dla takiej stacji jak Tvn24 :spiewa:
DziĂŞki udanemu kadrowi byÂło je dokÂładniej widaĂŚFajne ma kolczyki
Miejmy nadziejĂŞ.Sylwia poprostu nie tylko informuje ale uczy :aniol:To pewnie wziĂŞÂło siĂŞ z mody, nie z musu raczej
Tam pewnie nawet nie znali imienia pani redaktor :aniol: ChoÌ zapewne siê przedstawi³a :aniol:Jak ka¿dy z dzisiejszych rozmówców Sylwii ChoÌ oni cieszyli siê g³ównie, jeœli nie wy³¹cznie, z tego faktu, i¿ s¹ goœÌmi w telewizji Ale, kto ich tam wie?
Na pewno to ciekawsze ni¿ walkowanie bezustanne teczek,esbeków,ubeków i ipeenów :hmm: Sylwia teraz musi siê wykazaÌ nielada pomys³owoœci¹ bo tak sobie myœle trudno coœ nowego luŸniejszego niz temat upa³ów wymyœliÌ.Haaa ale mo¿e dlatego nie pracuje w tv :spiewa:I pomyœleÌ, ¿e ostatnio d³ugi czas chowano Sylwiê niemal wy³¹cznie w ''Prosto z Polski'' Ja bym w³aœnie tak¹ mieszankê preferowa³
Nie do mnie pytanie ale pewnie tak-o ten :szalony: Fakt-pan operator robi ciekawe ujĂŞcia :brawa: :szalony: :szalony:..o ten kadr siĂŞ rozchodzi
Banda erotomanĂłw :] PrzecieÂż to widaĂŚ, Âże operatorowi nie chodziÂło o to o co Wam chodzi, czyli o dekolt, a o napĂłj chÂłodzÂący :]maxxx pisze:Nie do mnie pytanie ale pewnie tak-o ten :szalony: Fakt-pan operator robi ciekawe ujĂŞcia :brawa: :szalony: :szalony:..o ten kadr siĂŞ rozchodzi
Poczekajmy :stop: Upalny dzieĂą siĂŞ jeszcze nie skoĂączyÂłmaxxx pisze:Jedyni pokrzywdzeni mogÂą byĂŚ sprzedawcy lodĂłw :szalony:
Ja?!!! W bandzie erotomanĂłw?!!!}{ypnosea pisze:Banda erotomanĂłw :]
Ewentualnie o kostkĂŞ z logo Tvn24PrzecieÂż to widaĂŚ, Âże operatorowi nie chodziÂło o to o co Wam chodzi, czyli o dekolt, a o napĂłj chÂłodzÂący :]
Nie prowokuje, a prezentujeAle reporterka sama \/\/as prowokuje do takiego rozumowania :]
To Âże Sylwia ma wdziĂŞki to chyba Âślepy by zauwaÂżyÂł .jest piĂŞknÂą kobietÂą i nikt tu nic wulgarnego nie napisaÂł :uhh:}{ypnosea napisaÂł/a:
Banda erotomanĂłw :]
Ja?!!! W bandzie erotomanĂłw?!!!A o czmyÂże my takim sproÂśnym dyskutujemy?
Sukienka bardzo Âładna :tanczy:Cytat:
PrzecieÂż to widaĂŚ, Âże operatorowi nie chodziÂło o to o co Wam chodzi, czyli o dekolt, a o napĂłj chÂłodzÂący :]
Ewentualnie o kostkĂŞ z logo Tvn24![]()
![]()
Sylwia nas prowokuje jak jest nie obecna do dramatycznych rozmyÂślaĂą :cicho:Cytat:
Ale reporterka sama \/\/as prowokuje do takiego rozumowania :]
Nie prowokuje, a prezentujeNie jej wina, Âże w taki sposĂłb, ktĂłry wpÂływa na nasze oÂżywienie :aniol:
WiĂŞc moÂże ponarzekajmy i dziÂś, a jak bĂŞdzie trzeba, to i jutro, i po jutrze, etc. PoniewaÂż bardzo chciaÂłbym byĂŚ Âświadkiem powtĂłrki z rozrywki :tanczy:adam pisze:tak narzekaliÂśmy Âże Sylwii nie ma Âże dziÂś to juÂż chyba odrobiÂła wszystkie zalegÂłoÂści
Ano wÂłaÂśnie, mnie dziÂś caÂły dzieĂą prowokowaÂła :nie:Sylwia nas prowokuje jak jest nie obecna do dramatycznych rozmyÂślaĂą :cicho:
PoniewaÂż WrocÂław, to zawsze jest najgorĂŞtsze miastoW mojej Warszawie nikt nie pomyÂślaÂł Âżeby wytÂłumaczyĂŚ jak w takie upaÂły naleÂży siĂŞ zachowaĂŚ :mhm: We WrocÂławiu ludzie jacyÂś bardziej Âżyciowi sÂą :rozglada:
Pamiêtam, ¿e w przesz³oœci Sylwia robi³a na ten temat materia³ :spiewa: Zdjêcia z monitoringu napawa³y obrzydzeniem :hyh: Taki jednak los reportera - piêtnowaÌ patologieale najlepsza by³a opowieœÌ z sikaniem do fontanny :brawa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości