Alchemik pisze:DÂżastina pisze:Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
ChoĂŚ jedna osĂłbka rozumie, w czym sĂŞk

A co do zrĂłwnowaÂżenia... Oj, coÂś kiepÂściutko ostatnio u mnie z tym :spiewa: Istotnie, kontakt z BJ'em ma destrukcyjny wpÂływ na mojÂą psychikĂŞ

Nawet caÂłkiem mi z tym dobrze
I ja mogĂŞ ÂśmiaÂło napisaĂŚ, Âże choĂŚ jedna osĂłbka ... :devil:
A teraz o erotomanii

Przy okazji witamy nowÂą userkĂŞ
Wiedzia³em, ¿e ja dorobiê siê prêdzej, czy póŸniej takiej opinii

Ale jak to Al erotomanem :o Tak po 90-tce? :devil: obi i marcinkowsky jeszcze w wiek dojrzewania nie weszli i o erotomaniĂŞ siĂŞ ich podejrzewa? :devil: No ... albo DÂżastina?

Trzeba byÌ wyj¹tkowo, hmm... nieczu³ym intelektualnie, albo byÌ równie wnikliwym jak filozofowie, ¿eby tak bez wiêkszych podstaw pos¹dzaÌ ludzi o erotomaniê :> Czy to, ¿e np. Pan Jacek Pa³asiùski mówi w³aœnie o ''viagrze w podró¿y'' oznacza od razu, ¿e jest erotomanem :>
My, fani Agatki tylko troszczymy siĂŞ o to, Âżeby jej za gorÂąco nie byÂło i Âżeby nie musiaÂła siĂŞ dusiĂŚ noszÂąc te marynary, bo to nie jest Âżaden obowiÂązek, tylko jakaÂś dziwna moda
Podaj mi choĂŚ jeden powĂłd, dla ktĂłrego miaÂłabym speÂłniĂŚ TwojÂą, WesoÂły Jacku

proÂśbĂŞ :rozglada: Aaaaa, nie bĂŞdĂŞ taka niedobra :rozglada: zwÂłaszcza, Âże to nie o Ciebie tutaj chodzi :rozglada:
A, czy mogÂło chodziĂŚ o mnie :rozglada:
Tylko nie odpowiadaj, Âże z myÂślÂą o sobie, bo wyjdzie na to, Âże jesteÂś egoistkÂą
Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
Nie rozumiem, o co tyle krzyku :> Zw³aszcza, ¿e pilot F1-16'stki ma problem z widzeniem do ty³u, a nie do przodu :devil: I tak w ogóle, to problemem nie jest widocznoœÌ, tylko turbodopalacze :devil: Czy coœ na wzór :devil:
Wszystko jednakÂże wskazuje na to, Âże Agatta Âłagodnego usposobienia kobietÂą jest... bÂądÂź bywa

...na wizji

...z reguÂły
Ja bym to tak uj¹³, chocia¿ to czyste przypuszczenia, ¿e Agatka mo¿e byÌ pe³na kontrastów - raz furii raz liryzmu

A jak jest naprawdĂŞ ... :rozglada:
A przecieÂż Agatta nas nie prowokuje,
A mogÂłaby coÂś kontrowersyjnego zrobiĂŚ

Prowokacja jest najskuteczniejszÂą formÂą promocji
W tv liczy siĂŞ ''wodolejstwo'' :]
W tv liczy siê rzetelnoœÌ, s³owa, obraz i odpowiedzialnoœÌ za s³owa i obraz

Nie mam nic do zarzucenia Agatce, najwyÂżej do narzucenia

A choĂŚby takie letni lekki i zwiewny ... temacik
A có¿ tam Sylwia dziœ porabia³a?