Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Jako,Âże chÂłopaki nie pÂłaczÂą schowaÂłem juz chustke do kieszeni :rozglada:MiaÂłam racjĂŞ, niestety Ale nie przejmuj siĂŞ maxxx JeÂśli nie dziÂś, to moÂże jutro
Skoro jutro-bedĂŞ czekaÂł

Ale Brygida teÂż potrafiÂła mnie zatrzymaĂŚ przed tv-choĂŚ bez takich emocji jakie wywoÂłuje Joasia :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Mam arabsk¹ mentalnoœÌ -mogê mieÌ harem :devil:Ale od nadmiaru Aœ te¿ siê mo¿e zakrêciÌ w g³owie
Jak nie jedna to druga moÂże sie do mnie uÂśmiechaĂŚ :aniol:
Co piÂąty ojciec wychowuje nie swoje dziecko i o tym nie wie :spiewa: -kiedyÂś podawali wyniki badaĂą chyba nawet w tvn24 :devil:A ostatnio w tvn24 jakis straÂżak z Podlasia o nazwisku KryĂąski siĂŞ wypowiadaÂł :aniol:
PomyÂślaÂłem ,Âże to moÂże oj..ale niex: ZupeÂłnie nie podobna do Niego :tanczy:
Podobno dziennikarze nie idÂą do nieba :mhm: :spiewa:Prawdziwe Âżycie zaczyna sie po Âżyciu-to pĂłjdÂźmy w takim razie tak bardziej ewangelicko :spiewa:
czyli manipuluje nami -i nie ma w tym dzia³aniu ¿adnych skrupu³ów :cicho:coœ w tym jest :aniol: Prowokje nas do przemyœleù i wyzwala silniejsz¹ wieŸ.
Jak siĂŞ znowu zaczĂŞÂła uÂśmiechaĂŚ to automatycznie JÂą bardziej lubimy :spiewa:
Klasyczna metoda roz³¹ki z kims lub czymœ.
To byÂł utracony Eden :aniol: Na szczĂŞÂście na chwile :aniol:
DziÂś musi byĂŚ bo to juÂż nie ma moÂżliwoÂści :aniol:
-
- Fanatyk :)
jakby nas wyrzuciÂła drzwiami to wrĂłcilibyÂśmy oknem :devil:
Mam taka potĂŞÂżnÂą drabine takÂże.. :tanczy:
Tak sobie czasami myÂślĂŞ :mhm: , Âże jeÂśli rzeczywiÂście Joanna czyta ten watek, to ktĂłregoÂś wieczoru patrzÂąc w kamerĂŞ nie wytrzyma iA ostatnio w tvn24 jakis straÂżak z Podlasia o nazwisku KryĂąski siĂŞ wypowiadaÂł :aniol:
PomyÂślaÂłem ,Âże to moÂże oj..ale niex: ZupeÂłnie nie podobna do Niego :tanczy:
Co piÂąty ojciec wychowuje nie swoje dziecko i o tym nie wie :spiewa: -kiedyÂś podawali wyniki badaĂą chyba nawet w tvn24 :devil:
a) albo wybuchnie smiechem

b) albo pokaÂże nam jĂŞzyk

Dobrze ¿eœ siê poustawia³Mam arabsk¹ mentalnoœÌ -mogê mieÌ harem
Jak nie jedna to druga moÂże sie do mnie uÂśmiechaĂŚ

WidzĂŞ ,Âże temat siĂŞ podobaCo piÂąty ojciec wychowuje nie swoje dziecko i o tym nie wie -kiedyÂś podawali wyniki badaĂą chyba nawet w tvn24

:spiewa: :spiewa:
Ooo tego to akuratnie nie sÂłyszaÂłemPodobno dziennikarze nie idÂą do nieba

Was tez zachĂŞcam-bĂŞdzie wesoÂło :jupi:
Za gor¹co dziœ,¿eby mi¹dliÌ taki ciê¿kostrawny temat :stop:czyli manipuluje nami -i nie ma w tym dzia³aniu ¿adnych skrupu³ów
DziÂś to tak prawie siĂŞ z JoasiÂą i Wami napiĂŚ Jacka Danielsa z podwĂłjnym lodem

Wtedy by mog³o dopiero dojœÌ do manipulacji :devil: :devil:
Obie opcje reflektuje :aniol: Pierwsza juÂż siĂŞ zdarzaÂła :aniol:Tak sobie czasami myÂślĂŞ , Âże jeÂśli rzeczywiÂście Joanna czyta ten watek, to ktĂłregoÂś wieczoru patrzÂąc w kamerĂŞ nie wytrzyma i
A druga mi sie podoba-nie wiem jak realizacji :szalony:
Ale do choler...yyy( :stop: )widz siĂŞ liczy

Co prawda moja wiedza z zakresu genetyki zbyt wiele nie wykracza poza ÂśredniÂą krajowÂą ale mogÂło tak rzeczywiÂście byĂŚ :aniol: Tak wiĂŞc Nika-dziĂŞki Tobie ojca juÂż mamy :devil:Ja bym tego pana nie przekreslaÂła, kto wie moÂże po prostu geny matki Joasi byÂły bardziej recesywne?!
No dobra-to teÂż taka manipulacja lekka(czy aby na pewno lekka? :stop: ) :spiewa:
ÂŻeby siĂŞ poratowaĂŚ w oczach Joasi powiem ,Âże musi mieĂŚ mame ÂładnÂą-skoro aÂż tyle genĂłw przeciÂągÂła w swoja stronĂŞ :hmm: :devil:
To sÂłoĂące faktycznie mi szkodzi

Z byle kogo przykÂładu nie bierzesz :>Dobrze ÂżeÂś siĂŞ poustawiaÂłMusze chyba braĂŚ z Ciebie przykÂład
![]()
![]()
Ja za zdradzanie swojej Âżony z JoasiÂą na pewno zaliczĂŞ piekÂło -ale podobno w piekle fajniejsze laski moÂżna spotkaĂŚ -no to siĂŞ tym tak bardzo nie martwiĂŞ-Joasia bĂŞdzie na pewno bo nie Âżyczy ludziom zdrowych i wesoÂłych ÂświÂąt -a to grzech :aniol:Ooo tego to akuratnie nie sÂłyszaÂłemNoto jak tak to ja chcĂŞ iÂśc do piekÂła z JoasiÂą :aniol:
Was tez zachĂŞcam-bĂŞdzie wesoÂło :jupi:
Ale Joasia ma rĂłwnieÂż ÂładnÂą siostrĂŞ :hyh: :hyh:ÂŻeby siĂŞ poratowaĂŚ w oczach Joasi powiem ,Âże musi mieĂŚ mame ÂładnÂą-skoro aÂż tyle genĂłw przeciÂągÂła w swoja stronĂŞ :hmm: :devil:
No to ojciec zostaÂł juÂż namierzony :devil:Ja bym tego pana nie przekreslaÂła, kto wie moÂże po prostu geny matki Joasi byÂły bardziej recesywne?!
JĂŞzyka jeszcze nie pokazywaÂła wiĂŞc -chĂŞtnie byÂśmy zobaczyli :devil:Tak sobie czasami myÂślĂŞ :mhm: , Âże jeÂśli rzeczywiÂście Joanna czyta ten watek, to ktĂłregoÂś wieczoru patrzÂąc w kamerĂŞ nie wytrzyma i
WÂłaÂśnie wracam do domu i co siĂŞ dowiaduje :ban:
Po co zamieÂściliÂście capsy-tak to bym nic nie wiedzial i ÂżyÂł w bÂłogiej nieÂświadomoÂści :hmm:
A tak serio to panowie wielkie dziĂŞki za nie :aniol:
To co dziÂś juz finito :hmm: ÂŻonglujÂą tymi dyÂżurami :rozglada:
Nie zaÂłamuj mnie tylko,Âże wraca do starych grzeszkĂłw :aniol:
PatrzÂąc na te capsy i wiedzÂąc co straciÂłem moÂżna rzec:jaka piĂŞkna katastrofa :hmm:
Po co zamieÂściliÂście capsy-tak to bym nic nie wiedzial i ÂżyÂł w bÂłogiej nieÂświadomoÂści :hmm:
A tak serio to panowie wielkie dziĂŞki za nie :aniol:
To co dziÂś juz finito :hmm: ÂŻonglujÂą tymi dyÂżurami :rozglada:
Co znowu wykombinowaÂła :devil: :aniol:Skubana znowu coÂś kombinuje z uÂśmiechem
A mi siĂŞ bardzo podobajÂą te dwa ostatnie :aniol: :aniol: :aniol:te dwa ostatnie capsy zamieÂściÂłem po zÂłoÂści -Joasia wie dlaczego
PatrzÂąc na te capsy i wiedzÂąc co straciÂłem moÂżna rzec:jaka piĂŞkna katastrofa :hmm:
Na poczÂątku brak uÂśmiechu ,po chwili jakiÂś zÂłoÂśliwy uÂśmieszek a jak realizator jÂą przetrzymaÂł na wizji to dopiero siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła ale tak na "odwal siĂŞ"Cytat:
Skubana znowu coÂś kombinuje z uÂśmiechem
Co znowu wykombinowaÂła :devil: :aniol:

Ona nawet na Âśmiesznych capsach fajnie wychodzi :uhh:A mi siĂŞ bardzo podobajÂą te dwa ostatnie :aniol: :aniol: :aniol:
Oj to bardzo nieÂładnie :nie: :nie: To My JÂą tu tak Âładnie zachĂŞcamy do uÂśmiechĂłw a OnaNa poczÂątku brak uÂśmiechu ,po chwili jakiÂś zÂłoÂśliwy uÂśmieszek a jak realizator jÂą przetrzymaÂł na wizji to dopiero siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła ale tak na "odwal siĂŞ" -jestem zbulwersowany -Joasia chyba szuka konfliktu z nami

UÂśmiech -ON. Tak ma byĂŚ!!

No ona jest bardzooo fotogeniczna :aniol: Dlatego capsowanie Asi to podówjna radoœÌ :aniol: Lubie te¿ jak tak fajnie wywraca oczami-czasami uda siê fajnie to 'z³apaÌ' :aniol:Ona nawet na œmiesznych capsach fajnie wychodzi
To Brydzia znĂłw dziÂś?
-
Ostatnio zmieniony wtorek 22 maja 2007, 21:57 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 3 razy.
widaĂŚ ze uwielbia nas wkurzaĂŚ :uhh:Oj to bardzo nieÂładnie :nie: :nie: To My JÂą tu tak Âładnie zachĂŞcamy do uÂśmiechĂłw a Ona![]()
![]()
dokÂładnie zaplanowany wypadek przy pracy-pewnie caÂły weekend to planowaÂła :cicho: a co miaÂła robiĂŚ :mhm: -miaÂła siedzieĂŚ przed lustrem i trenowaĂŚ uÂśmiech :uwaga:Potraktujmy to jak wypadek przy pracy-dla mnie bardziej znoÂśny bo nie widziaÂłem.
-Ale jedna pocieszajÂąca rzecz to to ze myÂśli o nas :plus: :racja:
jest zÂłoÂśliwa ale nie moÂże o nas zapomnieĂŚ :devil:
:ban: :ban: wÂłaÂśnieUÂśmiech -ON. Tak ma byĂŚ!!![]()

Joasia tak opiera siê o stó³ ¿e bojê siê ¿e siê przesunie :devil: :devil: :devil:
-
Ostatnio zmieniony wtorek 22 maja 2007, 22:19 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 3 razy.