Nowe studio Faktów
Moderator: Łukasz
Re: I po premierze FaktĂłw w TVN ...
DokÂładnie mogĂŞ siĂŞ pod tym podpisaĂŚ.Konrad pisze:hmm... bardzo zaluje, ale musze powiedziec, ze tym razem Tvn mnie troche zawiodÂł ... Nowe Fakty TVN wcale nie powaliÂły mnie na kolana, a myslalem, ze tak bedzie !!! Wiem, ze nie sa one jeszcze do konca dopracowane,ale to co zachwalano okazalo sie nie dokonca godne pochwaÂł. Ten cyrk z ludzmi stojÂącymi za szybÂą, ktora to mnial byc genialnym Âłacznikiem miedzy dziennikarzami, a widzami to kompletne dno ... Kto to wymysliÂł ??? Literki sa tak gigantyczne, ze ledwo da sie przeczytac, jaka funkcje pelni osaoba wypowiadajaca sie przed kamera!!! Muzyczka nie zachwyca , a ta ktora slyszelismy po raz oststni pamietnej niedzieli 5 wrzesnia 2004 r. byÂł o niebo lepsza, choĂŚ powstala 7 lat temu.
Ach ... liczylem na cos lepszego, ale moze jak zawsze za duzo bym chciaÂł ... A co wy myslicie o nowych Faktach ?? Zgadzacie sie ze mna ??![]()
![]()
Wiecie mimo i¿ nie przepadam za "Faktami" to mieli genialn¹ muzykê w czo³ówce, a teraz uwazam tak jak napisa³em w komentarzu do newsa, ¿e "Wiadomoœci" maj¹ teraz lepsz¹ muzykê.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

jest coraz lepiej...

1 Co bedzie w studiu, w ktorym byÂło dotychczasowe studio TVN24 ?
2 Kiedy bedziemy mogli ogladac Sport, Bilans i np. CaÂły ten Âświat w nowych studiach ???
Pozdrawiam i narka !!!

I'm found of TVN 24 and of course I loathe Polsat !!!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Podoba mi siĂŞ nowa muzyka - podobna do Al Jazerry
Czo³ówka ju¿ trochê mniej - ale motyw kó³eczke, b¹belków czy czegoœ tam jest naprawdê oryginalny i godny pochwa³y. Trochê razi mnie ten Pa³ac Kultury i Nauki, lepiej wygl¹daj¹ ju¿ ten kontynenty ale jestem pod bardzo bardzoooooo du¿yyyyyyymmmmmm wra¿niem

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ale rzczywiœcie literki w Faktach powinny zwiêkszyÌ swój rozmiar - zarówno ta z belki, jak i ze stopki redakcyjnej. Czo³ówka trochê p³aska i p³ytka, ale oryginalna, muzyka bardzo dobra.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Muzyka i ca³a czo³ówka dla mnie jest beznadziejna. Wogóle mi siê nie podoba ale za to studio tvn24 i nowa grafika bardzo mi siê podoba.
Tamta czo³ówka wprowadza³a atmosferê, napiêcie a ta jest pozbawiona jakiegokolwiek stylu, konwencji. Muzyczkê mogli zostawiÌ star¹ co najwy¿ej zrobiÌ drobne korekty.
Tamta czo³ówka wprowadza³a atmosferê, napiêcie a ta jest pozbawiona jakiegokolwiek stylu, konwencji. Muzyczkê mogli zostawiÌ star¹ co najwy¿ej zrobiÌ drobne korekty.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ale tamta juÂż nie wrĂłci
WsÂłuchajcie siĂŞ wiĂŞc w nowÂą.
NaprawdĂŞ sÂądzĂŞ, Âże jest dobra, nowoczesna, wspĂłlgra z resztÂą i wogĂłle pasuje do tego studia.