Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Na wejÂście moÂże o capsach siĂŞ wypowiem
:P :P :P :P :P :P Cuuudooowneee :P :P :P :P :P :P
maxxx pisze:Tylko 4 ale zawsze coÂś :aniol:
Nawet gdybyÂś wpadÂł z jednym cieszyÂłabym siĂŞ bardzo :*
obieÂżyÂświat pisze:..no to coÂś ode mnie :D
Ode mnie dla Ciebie rĂłwnieÂż :*
obieÂżyÂświat pisze:..wydaje mi siĂŞ czy PaweÂł siĂŞ nie wyspaÂł :mhm:
Mia³ do tego prawo :rozglada: Wczoraj, tu¿ przed pó³noc¹ ¿yczy³ spokojnej nocy :mhm: nie wiem czy Pawe³ mia³ spokojn¹, ale krótk¹ na pewno :rozglada: Kiedy wczoraj w raporcie mówi³ o tym, ¿e w dzisiejszym dn¿ bêd¹ du¿o mówiÌ o strajkach lekarzy pomyœla³am sobie, ¿e on raczej nie bêdzie bra³ w tym udzia³u, ¿e po przepracowanym weekendzie odpocznie sobie trochê :o A tu dziœ o Poranku tu¿ przed 9:00 Jakub wywo³uje Paw³a do odpowiedzi :o Mój Ulubiony rz¹dowe stanowisko w zaistnia³ym konflikcie dziœ relacjonowa³ ;) Rankiem przed ministerstwem zdrowia maglowa³ rzecznika tego resortu :) uwa¿nie s³ucha³ wczoraj swoich rozmówców - da³ tego dowód w tej rozmowie z panem rzecznikiem :D W dalszej czêœci dnia pod Urz¹d Wojewódzki go pos³ali po to, ¿eby o funkcji koordynatora sztabu kryzysowego ( z okazji strajku powsta³a ta funkcja) nam opowiedzia³, co bardzo chêtnie i szczegó³owo uczyni³ :D Na koniec dy¿uru w kancelarii premiera wyl¹dowa³, bo tam odbywa³a siê wspólna konferencja premiera i ministra zdrowia. Pawe³ek zda³ z niej dwie relacje, ostatni¹ w raporcie popo³udniowym :mhm: Podejrzewam, ¿e po tej relacji by³ ju¿ wolny ;) Teraz œpi ju¿ zapewne :cicho:
Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze:Panowie capsiarze wielkie podziêkowania Wam siê nale¿¹, a ¿e trzech Was jest to :* :* :*
A dla mnie :rozglada:
Tylko za co ? :devil:
Za caÂłoksztaÂłt :devil: :*
Black Jack '62 pisze: Napiszesz, Âżem draĂą, ale muszĂŞ oznajmiĂŚ, Âże miaÂłem taki zabiegany weekend
Nawet przez chwilĂŞ tak o Tobie nie pomyÂślaÂłam :nie: Jeszcze gorsze rzeczy przychodziÂły mi do gÂłowy :devil:
Black Jack '62 pisze:nawet nie mogÂłem pomyÂśleĂŚ o tym, Âże spĂŞdzasz takie upojne chwile z PawÂłem
Nooo :P Wczoraj zasypiaÂłam z PawÂłem prezenterem :lol2: , a dziÂś obudziÂłam siĂŞ z PawÂłem reporterem :lol2:
Black Jack '62 pisze:. Ale oczywiÂście cieszĂŞ siĂŞ strasznie, Âże po raz kolejny, to juÂż chyba teraz tak co tydzieĂą PaweÂł na dyÂżurze :> , moÂżesz cieszyĂŚ siĂŞ obecnoÂściÂą ulubionego pana z tv w ulubionej stacji :D
:mhm: Ulubiony pan z tv moÂże byĂŚ :lol2: , ale z tÂą ulubionÂą stacjÂą to przesadziÂłeÂś :devil:
Black Jack '62 pisze:.A widzĂŞ, Âże sobie caÂłkiem nieÂźle poczynacie, dyskusjĂŞ capsami przeplatacie i siĂŞ krĂŞci :tanczy:
Taaaak, niektĂłrzy o mnie, i o PawÂłowy wÂątek rzecz jasna :lol2: bardzo dbajÂą :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

I takie tempo po krĂłtkiej nocy wytrzymaÂł :o Mam nadziejĂŞ, Âże DÂżastina nie ukwiecasz? :lol2: Na pewno nie :lol2: Zatem gratulujĂŞ formy :brawa: PawÂłowi ... i DÂżastinie za to, Âże dotrzymywaÂła i dotrzymaÂła mu kroku :lol2:
DÂżastina pisze:Nooo :P Wczoraj zasypiaÂłam z PawÂłem prezenterem :lol2: , a dziÂś obudziÂłam siĂŞ z PawÂłem reporterem :lol2:
NapisaÂłbym coÂś, ale zaraz mnie o posÂądzÂą o BĂłg wie co :rozglada: A, sÂłowo i tak juÂż siĂŞ rzekÂło, wiĂŞc nie mam nic do stracenia :devil: No to moÂże opisz, co i z kim, czy raczej, z ktĂłrym PawÂłem siĂŞ dziaÂło po zaÂśniĂŞciu i przed obudzeniem :lol: No dobra sprecyzujĂŞ pytanie, Âżeby ostudziĂŚ emocje :D KtĂłry Ci siĂŞ przyÂśniÂł? :lol:
:mhm: Ulubiony pan z tv moÂże byĂŚ :lol2: , ale z tÂą ulubionÂą stacjÂą to przesadziÂłeÂś :devil:
DoszedÂłem jakiÂś czas temu do wniosku chcÂąc - nie chcÂąc, Âże to zwiÂązek nierozerwalny :devil: Inwestycja wiÂązana, itd. :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:I takie tempo po krĂłtkiej nocy wytrzymaÂł :o Mam nadziejĂŞ, Âże DÂżastina nie ukwiecasz? :lol2: Na pewno nie :lol2:
:nie: Nie moÂże byĂŚ mowy o Âżadnym ukwiecaniu :nie: Nie od dziÂś znamy PawÂła i jego moÂżliwoÂści :tanczy:
Zatem gratulujĂŞ formy :brawa: PawÂłowi ... i DÂżastinie za to, Âże dotrzymywaÂła i dotrzymaÂła mu kroku :lol2:
:rozglada: Paw³owi nale¿¹ siê wrêcz owacje na stoj¹co za wczorajszy dzionek :lol2: Ale ja nie do koùca zas³u¿y³am na te brawa :red: Nie zupe³nie dotrzymywa³am Paw³owi kroku :rozglada: No dobra, przyznam siê :rozglada: Nie widzia³am jednej relacji :red: , a dok³adnie rozmowy z serwisu o 12:00 :red: Dopiero na capsach obie¿yœwiata zobaczy³am, ¿e Pawe³ takow¹ przeprowadzi³ :rozglada: Kiedy koùczy³ siê w serwisie temat strajku lekarzy, nie spodziewaj¹c siê niczego ciekawego - dla siebie :devil: rezygnowa³am z ogl¹dania tvn24 ( i tak w³aœnie objawia siê moja mi³oœÌ do tej stacji Blacky :devil: ) Ale teraz ju¿ wiem, ¿e to by³ b³¹d :hmm: Pawe³ wynurzy³ siê z relacj¹ ca³kiem nie spodziewanie :hmm: Dobrze, ¿e chocia¿ obiemu uda³o siê go upolowaÌ :*
NapisaÂłbym coÂś, ale zaraz mnie o posÂądzÂą o BĂłg wie co :rozglada:
JeÂśli o mnie chodzi, to nie musisz siĂŞ martwiĂŚ :rozglada: ja juÂż mam wyrobionÂą opiniĂŞ o Tobie :lol2:
A, sÂłowo i tak juÂż siĂŞ rzekÂło, wiĂŞc nie mam nic do stracenia :devil: No to moÂże opisz, co i z kim, czy raczej, z ktĂłrym PawÂłem siĂŞ dziaÂło po zaÂśniĂŞciu i przed obudzeniem :lol: No dobra sprecyzujĂŞ pytanie, Âżeby ostudziĂŚ emocje :D KtĂłry Ci siĂŞ przyÂśniÂł? :lol:
:> A sk¹d pewnoœÌ, ¿e tylko mi siê przyœni³? :lol2:
Ojej :red: DziÂś to ja wstydzĂŞ siĂŞ swoich myÂśli :mhm: Blacky czyÂżby to byÂło zaraÂżliwe? :lol: Eeee, chyba za dÂługo przebywaÂłam dziÂś w peÂłnym sÂłoĂącu :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze:No dobra, przyznam siê :rozglada: Nie widzia³am jednej relacji :red: , a dok³adnie rozmowy z serwisu o 12:00 :red: Dopiero na capsach obie¿yœwiata zobaczy³am, ¿e Pawe³ takow¹ przeprowadzi³ :rozglada: Kiedy koùczy³ siê w serwisie temat strajku lekarzy, nie spodziewaj¹c siê niczego ciekawego - dla siebie :devil: rezygnowa³am z ogl¹dania tvn24 ( i tak w³aœnie objawia siê moja mi³oœÌ do tej stacji Blacky :devil: ) Ale teraz ju¿ wiem, ¿e to by³ b³¹d :hmm: Pawe³ wynurzy³ siê z relacj¹ ca³kiem nie spodziewanie :hmm: Dobrze, ¿e chocia¿ obiemu uda³o siê go upolowaÌ :*
..cieszĂŞ siĂŞ Âże mogÂłem siĂŞ tak przydaĂŚ :D
..¿eby nic nie przegapiÌ musia³abyœ chyba sobie jeszcze drugiego idola poszukaÌ ¿eby zamiennie na nich póŸniej czekaÌ obowi¹zkowo przy tvn24 :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
:nie: Nie moÂże byĂŚ mowy o Âżadnym ukwiecaniu :nie: Nie od dziÂś znamy PawÂła i jego moÂżliwoÂści :tanczy:
ChciaÂłem siĂŞ tylko trochĂŞ z tobÂą podroczyĂŚ :buzi:
No dobra, przyznam siĂŞ :rozglada: Nie widziaÂłam jednej relacji :red: , a dokÂładnie rozmowy z serwisu o 12:00 :red:
O :shock: Zaraz doniosĂŞ PawÂłowi :lol: JeÂśli juÂż ktoÂś tego nie zrobiÂł :lol:
Ojej :red: DziÂś to ja wstydzĂŞ siĂŞ swoich myÂśli :mhm:
no wiêc myœli, czy jednak rzeczywistoœÌ? :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..cieszĂŞ siĂŞ Âże mogÂłem siĂŞ tak przydaĂŚ :D
WyprĂłbowany z Ciebie przyjaciel :*
obie¿yœwiat pisze:..¿eby nic nie przegapiÌ musia³abyœ chyba sobie jeszcze drugiego idola poszukaÌ ¿eby zamiennie na nich póŸniej czekaÌ obowi¹zkowo przy tvn24 :tanczy:
:nie: Jeden ulubiony pan redaktor mi wystarczy :stop: WspominaÂłam juÂż kiedyÂś, o tym, Âże na dwĂłch Âżycia by mi nie starczyÂło :mhm: , a poza tym, zrobiÂłam wÂłaÂśnie szybki przeglÂąd wsrĂłd panĂłw pracujÂących w tvn24 i stwierdziÂłam, Âże Âżaden nie jest w stanie zafascynowaĂŚ mnie do takiego stopnia jak PaweÂł :lol2: I jest jeszcze jedna istotna sprawa :rozglada: Nie ograniczam siĂŞ tylko do gadajÂących panĂłw z tv :rozglada: LubiĂŞ teÂż zdolnych i przystojnych :lol2: ÂśpiewajÂących panĂłw, a najbardziej lubiĂŞ kiedy ÂśpiewajÂą i grajÂą na gitarze :lol2: I wÂłaÂśnie przez takiego jednego utalentowanego muzycznie pana przegapiÂłam tĂŞ poniedziaÂłkowÂą rozmowĂŞ utalentowanego pana redaktora :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze: No dobra, przyznam siĂŞ :rozglada: Nie widziaÂłam jednej relacji :red: , a dokÂładnie rozmowy z serwisu o 12:00 :red:
O :shock: Zaraz doniosĂŞ PawÂłowi :lol: JeÂśli juÂż ktoÂś tego nie zrobiÂł :lol:
:uhh: Chyba ktoÂś mu doniĂłsÂł i obraziÂł siĂŞ na mnie :uhh: od dwĂłch dni go nie widziaÂłam :> Blacky jeÂśli siĂŞ dowiem, Âże to Twoja sprawka to pofatygujĂŞ siĂŞ do Poznania i CiĂŞ chyba obijĂŞ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
Ojej :red: DziÂś to ja wstydzĂŞ siĂŞ swoich myÂśli :mhm:
no wiêc myœli, czy jednak rzeczywistoœÌ? :devil:
A wiesz co? :rozglada: Niektórzy najpierw coœ zrobi¹, a póŸniej o tym myœl¹ :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: WspominaÂłam juÂż kiedyÂś, o tym, Âże na dwĂłch Âżycia by mi nie starczyÂło :mhm: , a poza tym, zrobiÂłam wÂłaÂśnie szybki przeglÂąd wsrĂłd panĂłw pracujÂących w tvn24 i stwierdziÂłam, Âże Âżaden nie jest w stanie zafascynowaĂŚ mnie do takiego stopnia jak PaweÂł :lol2:
O :D Ja teÂż tak kiedyÂś pisaÂłem :spiewa: Tzn. nie o panach, a o paniach z tvn24 :lol:
I jest jeszcze jedna istotna sprawa :rozglada: Nie ograniczam siĂŞ tylko do gadajÂących panĂłw z tv :rozglada: LubiĂŞ teÂż zdolnych i przystojnych :lol2: ÂśpiewajÂących panĂłw, a najbardziej lubiĂŞ kiedy ÂśpiewajÂą i grajÂą na gitarze :lol2:

ChÂłopiec z gitarÂą byÂłby dla Ciebie parÂą ... :tanczy:
DÂżastina pisze:
:uhh: Chyba ktoÂś mu doniĂłsÂł i obraziÂł siĂŞ na mnie :uhh: od dwĂłch dni go nie widziaÂłam :> Blacky jeÂśli siĂŞ dowiem, Âże to Twoja sprawka to pofatygujĂŞ siĂŞ do Poznania i CiĂŞ chyba obijĂŞ :rozglada:
ÂŚwietny pomysÂł :D JeÂśli to ostatni i jedyny powĂłd, abyÂśmy mogli siĂŞ spotkaĂŚ, to zaryzykujĂŞ :lol2:
Black Jack '62 pisze:A wiesz co? :rozglada: Niektórzy najpierw coœ zrobi¹, a póŸniej o tym myœl¹ :rozglada:
Co Ty nie powiesz? :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A dziÂś PaweÂł dla M24 dziaÂłaÂł :spiewa: KrĂłtko na wizji-i tylko jeden caps ale odnotowuje :aniol:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

MateriaÂłu nie widziaÂłem, ale za to dziÂś jak PaweÂł w Faktach popoÂłudniowych nadaÂł megaszybkÂą relacjĂŞ - trochĂŞ jĂŞzyk mu siĂŞ plÂątaÂł :aniol: Ale to pewnie dlatego, Âże miaÂł duÂżo do powiedzenia w bardzo krĂłtkim czasie :lol2:

A w raporcie to juÂż w ogĂłle jazda :D
Najpierw jedna relacja na wstĂŞpie planowana, kiedy lekarze jeszcze ''obradowali'', a w trakcie raportu juÂż bynajmniej nieplanowana, kiedy lekarze skoĂączyli debatowaĂŚ, PawÂłowi oczywiÂście udaÂło siĂŞ sprowadziĂŚ szefa Bukiela i z nim na wizji krĂłtko porozmawiaĂŚ - nic wiĂŞc dziwnego, Âże PaweÂł akurat w takim miejscu i o takim czasie musiaÂł siĂŞ w roli reportera pojawiĂŚ 8) Bo tylko on mĂłgÂł tak sprawy zaÂłatwiĂŚ :brawa:
OczywiÂście informacje byÂły zÂłe, ale i zÂłe informacje trzeba przekazywaĂŚ ;)
maxxx

Post autor: maxxx »

PaweÂł jak zwykle w epicentrum zdarzeĂą 8)
Brunet wieczorowÂą porÂą :tanczy: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:hmm: Ale dziœ da³am plamê :hmm: Blackczyùski ubieg³ mnie z opisaniem dzisiejszych poczynaù Paw³a :mhm: ale, jako ¿e piêknie to uczyni³ nie bêdê czyni³a mu wyrzutów ;) Na Fakty Popo³udniowe siê spóŸni³am :uhh: Delektowa³am siê s³oneczkiem, a¿ tu nagle siostra wygl¹daj¹c przez okno krzyczy do mnie: Znasz jakiegoœ £ukasika? W³aœnie dla Faktów nadaje relacjiê? Na szczêœcie moja kochana siorka nagra³a mi Pawe³ka i mog³am pos³uchaÌ jak to mu siê jêzyk pl¹ta³ :rozglada: Dawno ch³opak relacji dla Faktów nie nadawa³, a tam przecie¿ trzeba siê spieszyÌ :rozglada: W Raporcie Popo³udniowym widzia³am obie fenomenalne relacje :tanczy: Nie wiem co mi siê sta³o, ¿e nie zrobi³am tego co zwykle robiê po obejrzeniu relacji Paw³a - nie wy³¹czy³am tv :rozglada: Kilka chwil po pierwszej relacji by³a druga jak¿e efektowna :tanczy:
maxxx pisze:PaweÂł jak zwykle w epicentrum zdarzeĂą 8)
:hmm: Tej relacji teÂż nie widziaÂłam :hmm: W Raporcie Wieczornym pewnie teÂż byÂł :hmm: Ale wstyd :red: Tym bardziej jestem Ci wdziĂŞczna maxxx za uwiecznienie mojego ulubieĂąca :*

Black Jack '62 pisze:MateriaÂłu nie widziaÂłem
A ja widziaÂłam :tanczy: O rzekomych szwajcarskich kontach naszych politykĂłw traktowaÂł :) WidziaÂłam PawÂła wczoraj krĂŞcÂącego siĂŞ po studio i miaÂłam nadziejĂŞ, Âże coÂś wiĂŞcej z tego krĂŞcenia wyniknie - nie myliÂłam siĂŞ :tanczy:
maxxx pisze:A dziÂś PaweÂł dla M24 dziaÂłaÂł :spiewa: KrĂłtko na wizji-i tylko jeden caps ale odnotowuje :aniol:
No fakt, krĂłtko byÂł :roll: Dlatego wielkie :brawa: dla maxxx'a za refleks :tanczy: Dawno PawÂłowego materiaÂłu ze stand up'em nie widziaÂłam :mhm: We wczorajszym staÂł przed wejÂściem na salĂŞ, w ktĂłrej przesÂłuchania komisji Âśledczych siĂŞ odbywaÂły :roll: Ech, komisje, co to byÂły za czasy :roll: PamiĂŞtam, Âże kiedy nie miaÂłam jeszcze dostĂŞpu do tvn24, a PawÂła znaÂłam tylko z FaktĂłw PopoÂłudniowych :rozglada: oglÂądaÂłam relacje na TVP3 :rozglada: Tam, w tle czĂŞsto moÂżna byÂło obserwowaĂŚ PawÂła w tÂłumie innych dziennikarzy, krĂŞcÂącego siĂŞ po sejmie, bÂądÂź nadajÂącego relacjĂŞ :rozglada:
maxxx pisze:Brunet wieczorowÂą porÂą :tanczy:
Wieczorem jeszcze przystojniejszy niÂż za dnia :lol2:

[ Dodano: PiÂą Maj 25, 2007 10:18 pm ]
:o PaweÂł w nocnych serwisach :o tego siĂŞ nie spodziewaÂłam :o W serwisie o 23:00 pochwaliÂł siĂŞ nam informacjami, ktĂłre zdobyÂł przed kancelariÂą premiera :D i zaprosiÂł na Podsumowinie dnia :tanczy: ChĂŞtnie skorzystam z zaproszenia :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze: :o PaweÂł w nocnych serwisach :o tego siĂŞ nie spodziewaÂłam :o W serwisie o 23:00 pochwaliÂł siĂŞ nam informacjami, ktĂłre zdobyÂł przed kancelariÂą premiera :D i zaprosiÂł na Podsumowinie dnia :tanczy: ChĂŞtnie skorzystam z zaproszenia :lol2:
..a co to siĂŞ staÂło Âże wczoraj PaweÂł nie miaÂł dyÂżuru :>
..czekaÂłem na niego..miĂŞdzy innymi na niego :lol2:
..a tu Grass :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::hmm: Ale dziÂś daÂłam plamĂŞ :hmm: BlackczyĂąski ubiegÂł mnie z opisaniem dzisiejszych poczynaĂą PawÂła :mhm:
ChoĂŚ raz :jupi: Co za uczucie :lol2:

..a co to siĂŞ staÂło Âże wczoraj PaweÂł nie miaÂł dyÂżuru :>
..a tu Grass :neutral:
Nie byÂło PawÂła, bo nie miaÂł po co siĂŞ w pracy zjawiaĂŚ :D Przynajmniej z mojej perspektywy :lol2: Widza, ktĂłremu wczoraj nie byÂło dane tvn24 oglÂądaĂŚ ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Oj, i tutaj nie podoÂłam misji ustosunkowywania siĂŞ do wszystkich zalegÂłoÂści ;(
DÂżastina, przy Twoim zaciĂŞciu do relacjonowania wszystkiego tego, co dzieje siĂŞ dobrego u PawÂła musiaÂłabym miesiÂąc od klawiatury nie odchodziĂŚ, Âżeby kaÂżdÂą kwestiĂŞ rozwaÂżyĂŚ :hmm:

Najpierw brawa dla Paw³a :brawa: ¿e siê nie poddaje, ¿e w dalszym ci¹gu jest wspania³ym dziennikarzem :brawa: Trochê go wykorzystuj¹, bo to niesprawiedliwe, ¿e najczêœciej siedzi w pracy nocami. Pewnie wola³by pracowaÌ o przyzwoitej porze, a noc spêdzaÌ w domu - aktualnie to doœÌ niezdrowa sytuacja - ktoœ nawet zasugerowa³, ¿e Pawe³ siê rozwodzi ;) No có¿, trudno o inny wniosek w sytuacji, w której m³ody, ¿onaty cz³owiek wiêksz¹ czêœÌ nocnego ¿ycia spêdza w pracy :? No, ale czasami tak bywa i pozostaje mieÌ nadziejê, ¿e nie odbija siê to negatywnie na po¿yciu rodzinnym, a ma³¿eùskim zw³aszcza, Paw³a :)

DÂżastina :brawa: JuÂż CiĂŞ wychwalaÂłam za poÂświĂŞcenie i wkÂład w rozwĂłj tego wÂątku, ale jeszcze raz pochwalĂŞ - gdyby nie Ty wÂątek by leÂżaÂł i kwiczaÂł :neutral:

No i dla chÂłopakĂłw za capsy brawa :brawa:
DziĂŞki - wszystkim :*

A wiecie, ile razy przez ten miesiÂąc wykorzystywaÂłam wiedzĂŞ zdobytÂą dziĂŞki PawÂłowi? :szalony: Znajomi wytrzeszczali oczy ze zdumienia, kiedy na pokazie lotniczym w Pruszczu GdaĂąskim sypaÂłam pojĂŞciami czysto technicznymi na temat lotĂłw w konfiguracji 3D :lol2: A dalej: beczki, pĂŞtle, Âśruby, korkociÂągi i inne ewolucje - o wszystkim tym PaweÂł opowiadaÂł wÂłaÂśnie, kiedy byÂł na Pikniku Lotniczym w GĂłraszce :szalony:

Teraz juÂż maÂło czego siĂŞ dowiem ;( i niczego nie wykorzystam ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funcky :lol2: z racji Twego powrotu rymowanka ciÂśnie mi siĂŞ na usta, ale bluzg w niej siĂŞ znajduje wiĂŞc siĂŞ powstrzymam od jej napisania :rozglada:
Funckyrella pisze:DÂżastina :brawa: JuÂż CiĂŞ wychwalaÂłam za poÂświĂŞcenie i wkÂład w rozwĂłj tego wÂątku, ale jeszcze raz pochwalĂŞ - gdyby nie Ty wÂątek by leÂżaÂł i kwiczaÂł :neutral:
Staram siê jak mogê i Pawe³ siê stara :lol2: Poza tym, Ty wiesz najlepiej, ¿e udzielanie siê w tym w¹tku to dla mnie czysta przyjemnoœÌ :lol2: Nie mniej jednak :rozglada: wszelkie pochwa³y pod moim adresem mile widziane :szalony:
Funckyrella pisze:A wiecie, ile razy przez ten miesiÂąc wykorzystywaÂłam wiedzĂŞ zdobytÂą dziĂŞki PawÂłowi? :szalony: Znajomi wytrzeszczali oczy ze zdumienia, kiedy na pokazie lotniczym w Pruszczu GdaĂąskim sypaÂłam pojĂŞciami czysto technicznymi na temat lotĂłw w konfiguracji 3D :lol2: A dalej: beczki, pĂŞtle, Âśruby, korkociÂągi i inne ewolucje - o wszystkim tym PaweÂł opowiadaÂł wÂłaÂśnie, kiedy byÂł na Pikniku Lotniczym w GĂłraszce :szalony:
Ca³y Pawe³ :P tak szczegó³owo i obrazowo o wszystkim potrafi opowiadaÌ :tanczy: Ju¿ kiedyœ wspomina³a o tym, ¿e gdyby nie moja fascynacja Paw³em na wiele spraw nigdy nie zwróci³abym uwagi :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze::hmm: Ale dziÂś daÂłam plamĂŞ :hmm: BlackczyĂąski ubiegÂł mnie z opisaniem dzisiejszych poczynaĂą PawÂła :mhm:
ChoĂŚ raz :jupi: Co za uczucie :lol2:
:> I z czego tak siĂŞ cieszysz :> nadĂŞty bubku :devil: :rozglada: :*

obieÂżyÂświat pisze:..a co to siĂŞ staÂło Âże wczoraj PaweÂł nie miaÂł dyÂżuru :>
Obi :rozglada: okazaÂłeÂś siĂŞ byĂŚ najwierniejszyn fanem PawÂła :rozglada: Chyba tylko Ty czekaÂłeÂś na niego ( miĂŞdzy innymi na niego :lol2: ) w ten sobotni wieczĂłr :rozglada: ChoĂŚ bardzo miÂło spĂŞdzaÂłam czas ( mam nadziejĂŞ, Âże PaweÂł rĂłwnieÂż :lol2: ) przyznaĂŚ muszĂŞ, Âże kamieĂą spadÂł mi z sercz kiedy dowiedziaÂłam siĂŞ, Âże mĂłj ulubiony nie pracuje wÂłaÂśnie wtedy kiedy ja zrobiÂłam sobie wolne od tvn24 :rozglada: JuÂż teraz wiem dlaczego w piÂątkowym podsumowaniu dnia na koniec, kiedy juÂż siĂŞ poÂżegnaÂł i robiÂł porzÂądki na biureczku :rozglada: tak siĂŞ uÂśmiechaÂł - z powodu wolnych dni tak siĂŞ radowaÂł :lol2:
Weekend siê skoùczy³, ja ju¿ czuwam przy tvn24 wiêc do pracy panie redaktorze :rozglada: doœÌ ju¿ tego leniuchowania :rozglada:
ODPOWIEDZ