Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Wiêc znów zastanówmy siê - ponownie, czy wysokoœÌ wyp³aty Agatty zale¿y od iloœci przemierzonych kilometrów? :lol2: Wprawdzie nie jest kierowc¹, ale trudy podró¿y znosiÌ musi ;)
W dodatku stan drĂłg pozostawia wiele do Âżyczenia :spiewa:
ÂŻyczmy jej zatem, aby oprĂłcz satysfakcji z rewelacyjnie wykonanego zadania, na koncie rĂłwnieÂż odnalazÂła odzwierciedlenie wynagrodzenia wÂłoÂżonego trudu :)

A jeszcze jedno mnie nurtuje, domyÂślam siĂŞ, Âże siĂŞ tego znikÂąd nie dowiem :lol2: :> Mianowicie, czy Agatta do Poznania (czyt. domu) zawitaÂła, czy ekipa zwrĂłcili siĂŞ od od razu ku kierunkowi zachodniemu, ale temu bliÂżej granicy :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:A jeszcze jedno mnie nurtuje, domyÂślam siĂŞ, Âże siĂŞ tego znikÂąd nie dowiem :lol2: :> Mianowicie, czy Agatta do Poznania (czyt. domu) zawitaÂła, czy ekipa zwrĂłcili siĂŞ od od razu ku kierunkowi zachodniemu, ale temu bliÂżej granicy :mhm:

Kto pyta nie b³¹dzi :D
No to ja mam nadziejê, ze dobrego tego kierowcê maj¹ i nie b³¹dzili :spiewa:
no i tragarza, bo baga¿ Agatka mo¿e mieÌ sporych rozmiarów :spiewa: Skoro w tak¹ podró¿ po kraju j¹ wys³ali :spiewa:

Kto by siĂŞ spodziewaÂł :uau: ? To co zastaliÂśmy przerosÂło nasze najÂśmielsze oczekiwania 8)
Jak na razie jestem trochĂŞ zbity z tropu :uau:

Obrazek Obrazek

Ten dzisiejszy strĂłj to chyba pasuje raczej na niepogodĂŞ, a nie na upaÂł :> moim skromnym zdaniem :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:A jeszcze jedno mnie nurtuje, domyÂślam siĂŞ, Âże siĂŞ tego znikÂąd nie dowiem :lol2: :> Mianowicie, czy Agatta do Poznania (czyt. domu) zawitaÂła, czy ekipa zwrĂłcili siĂŞ od od razu ku kierunkowi zachodniemu, ale temu bliÂżej granicy :mhm:

Kto pyta nie b³¹dzi :D
No to ja mam nadziejê, ze dobrego tego kierowcê maj¹ i nie b³¹dzili :spiewa:
no i tragarza, bo baga¿ Agatka mo¿e mieÌ sporych rozmiarów :spiewa: Skoro w tak¹ podró¿ po kraju j¹ wys³ali :spiewa:
..oto co skleciÂłem :arrow:

(..grafikĂŞ czerpaÂłem z Wikipedii ;) )
Obrazek
..maxxx mnie natchn¹³ :lol2:

..z powyÂższego obrazka wynika jasno Âże nie ma wiĂŞkszego znaczenia pod kÂątem odlegÂłoÂści czy Agatka wracaÂła do Poznania czy nie ;)
..ma natomiast znaczenie pod kÂątem zmĂŞczenia i pod kÂątem tego gdzie musiaÂła spaĂŚ :spiewa:
..w najgorszym przypadku w samochodzie ale to to juÂż by byÂła apokalipsa :neutral:
..wiêc hotel zostaje i jest na szali z bardziej dotkliwym podró¿owaniem i nocowaniem w domu zestawiony i oczywiœcie oznakowany znakiem ' :?: '

..ale zejdÂźmy na ziemiĂŞ i przestaĂąmy z wyobraÂżeniami :spiewa:
..relacjĂŞ chcĂŞ :ban:
Ten dzisiejszy strĂłj to chyba pasuje raczej na niepogodĂŞ, a nie na upaÂł :> moim skromnym zdaniem :spiewa:
..Âżeby nie napisaĂŚ na mrĂłz :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
(..grafikĂŞ czerpaÂłem z Wikipedii ;) )
Obrazek
..maxxx mnie natchn¹³ :lol2:
Na tyle to ja znam mapê Polski, ¿eby wiedzieÌ gdzie te miasta le¿¹ :devil: ale rozumiem ¿e dla wzrokowców ten schemat :D
..z powyÂższego obrazka wynika jasno Âże nie ma wiĂŞkszego znaczenia pod kÂątem odlegÂłoÂści czy Agatka wracaÂła do Poznania czy nie ;)
..ma natomiast znaczenie pod kÂątem zmĂŞczenia i pod kÂątem tego gdzie musiaÂła spaĂŚ :spiewa:
..w najgorszym przypadku w samochodzie ale to to juÂż by byÂła apokalipsa :neutral:
..wiêc hotel zostaje i jest na szali z bardziej dotkliwym podró¿owaniem i nocowaniem w domu zestawiony i oczywiœcie oznakowany znakiem ' :?: '

To teÂż bardzo ciekawe rozwaÂżania :lol2: Szkoda Âże tyle tu znakĂłw zapytania :spiewa:
..ale zejdÂźmy na ziemiĂŞ i przestaĂąmy z wyobraÂżeniami :spiewa:
..relacjĂŞ chcĂŞ :ban:

A o ktĂłrej miaÂło odbyĂŚ siĂŞ to spotkanie w Zielonej GĂłrze, na ktĂłrym miaÂło siĂŞ wszystko wyjaÂśniĂŚ na temat poÂżyczki i dalszych losĂłw szpitala :> WyleciaÂła mi godzina z gÂłowy :hmm:
..Âżeby nie napisaĂŚ na mrĂłz :spiewa:
[/quote]

Skoro marynarka to taki uniwersalny strĂłj, to czemu nie :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! :D :D

Witajcie :* :* :* Erotomani :devil: :devil: ÂŁadnejÂście opinii siĂŞ dorobili :lol:
A wszystkiemu winne te marynary - a fuj :devil: Samo zÂło :devil:
DÂżastina, aleÂś siĂŞ wkopaÂła :spiewa: Nie drĂŞczÂą CiĂŞ oni za bardzo? Jak tak, to skarÂż mi - moÂże razem temu zaradzimy :D

Tylko nie mĂłwcie, Âże mnie tu miesiÂąc nie byÂło, bo siĂŞ ze wstydu spalĂŞ :red: Cicho, cisza - nie wyrywaĂŚ siĂŞ :devil:

PoszaleliÂście nieÂźle :brawa: Agatka teÂż, a raczej zwÂłaszcza :brawa: :brawa: :brawa:
CieszĂŞ siĂŞ, Âże u Was tak radoÂśnie :lol2: U mnie w sumie teÂż ;) , ale niestety tÂą radoÂściÂą nie mogĂŞ dzieliĂŚ siĂŞ z Wami ;( PrzyznajĂŞ, Âże przegiĂŞÂłam ostro z dÂługoÂściÂą przerwy w odwiedzaniu forum :hmm:
Nie dam rady w zwi¹zku z tym zaczepiÌ o ka¿dy Wasz pomys³, ka¿d¹ kontrowersjê, ale postaram siê jak mogê w³¹czyÌ siê do dyskusji bardzo p³ynnie :rozglada:
A o ktĂłrej miaÂło odbyĂŚ siĂŞ to spotkanie w Zielonej GĂłrze, na ktĂłrym miaÂło siĂŞ wszystko wyjaÂśniĂŚ na temat poÂżyczki i dalszych losĂłw szpitala :> WyleciaÂła mi godzina z gÂłowy :hmm:
O 13-stej :D

Tak mĂłwiÂła Agatka :) BrakowaÂło mi jej relacji - jest naprawdĂŞ ÂświetnÂą reporterkÂą 8)
Zobaczymy, jak dalej potoczy siĂŞ DzieĂą na Âżywo, jak na razie jest fatalnie :/ Jedna relacja wiosny nie czyni :x
Wracam tu i do Tvn24 po miesiÂącu, a oni juÂż mnie wkurzajÂą :x Zamiast podchlebiĂŚ siĂŞ czymÂś :>

A Black mĂłwiÂł mi wczoraj, Âże jakiÂś kolega ''upatrzyÂł'' mu wczoraj AgatkĂŞ w CzĂŞstochowie :>
WspominaÂł teÂż coÂś o zdjĂŞciach :> Nic nie zapodaÂł :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! :D :D

Hej, hej, hej sokoÂły...... :lol: :lol: ÂŻadni erotomani :nie:
Witajcie :* :* :* Erotomani :devil: :devil: ÂŁadnejÂście opinii siĂŞ dorobili :lol:
DÂżastina, aleÂś siĂŞ wkopaÂła :spiewa: Nie drĂŞczÂą CiĂŞ oni za bardzo? Jak tak, to skarÂż mi - moÂże razem temu zaradzimy :D
TrochĂŞ siĂŞ opanowujemy, ale te marynary sÂą naprawdĂŞ coraz bardziej nieznoÂśne :lol:

O 13-stej :D
A tak mi coÂś ÂświtaÂło :D
No wiĂŞc czemu nie ma jak do tej pory relacji :evil: ?

A Black mĂłwiÂł mi wczoraj, Âże jakiÂś kolega ''upatrzyÂł'' mu wczoraj AgatkĂŞ w CzĂŞstochowie :>

:shock: A to kawa³ drania :x Nie pisn¹³ ani s³owem :evil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze:Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! :D :D

Hej, hej, hej sokoÂły...... :lol: :lol: ÂŻadni erotomani :nie:
Spokojnie, ja tylko ÂżartowaÂłam ;) Nie wiem, to chyba ktoÂś naprawdĂŞ wyjÂątkowo niepoukÂładany to okreÂślenie dla Was wymyÂśliÂł :devil:
TrochĂŞ siĂŞ opanowujemy, ale te marynary sÂą naprawdĂŞ coraz bardziej nieznoÂśne :lol:
Mi na sam¹ myœl robi siê gor¹co, a co dopiero mówiÌ o noszeniu na sobie - to chyba u nas rodzinna dolegliwoœÌ: alergia na marynary i pozara¿aliœmy Was z Black'ym :lol:

A tak mi coÂś ÂświtaÂło :D
No wiĂŞc czemu nie ma jak do tej pory relacji :evil: ?
Nom, to coraz bardziej wkurzajÂące, Âże Agatka siedzi w tym Gorzowie nadaremno :twisted:

MoÂże blefowaÂł :cicho: :spiewa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Funcky :tanczy: :tanczy:

..jak dobrze Âże siĂŞ zjawiasz :rydzyk:
..jesteÂś wynagrodzeniem za to Âże Agatki nam nie pokazujÂą :neutral:
..³agodzisz moj¹ z³oœÌ..bo chyba kl¹Ì bym zacz¹³ jak szewc :evil:
..ale przy Tobie siĂŞ powstrzymam :aniol:
..czekaÂłem do tej godziny i tylko jedna relacja byÂła :uhh:

..teraz ju¿ muszê wyjœÌ :hmm:
..wiĂŞc troszcie siĂŞ o AgatkĂŞ :aniol:

..a moÂże to miaÂło zostaĂŚ miĂŞdzy wami :lol:
..teraz siĂŞ nie wykrĂŞci - nie damy mu spokoju :ban:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..czekaÂłem do tej godziny i tylko jedna relacja byÂła :uhh:

musisz na mapce umieÂściĂŚ jeszcze ZielonÂą GĂłrĂŞ :spiewa: Agatka nadaÂła relacjĂŞ z Zeilonej gĂłry :o

..teraz ju¿ muszê wyjœÌ :hmm:
..wiĂŞc troszcie siĂŞ o AgatkĂŞ :aniol:
A bardzo proszĂŞ :)

Obrazek Obrazek

Relacja krĂłtka i w dodatku zdominowana przez materiaÂł filmowy :spiewa: StÂąd tylko 2 ujĂŞcia :/

A widzieliÂście jak Agatka zakoĂączyÂła relacjĂŞ :lol2: ? Takie nietypowe byÂło zachowanie dla niej - urocze :P kiedy mysli, Âże jej juÂż nie ma - spieszyÂło jej siĂŞ chyba :>

No i kto nam siĂŞ zatroszczy o AgatkĂŞ teraz :neutral: maxxx -gdzie jesteÂś :rozglada:
Nie damy :ban:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Funcky :tanczy: :tanczy:

..jak dobrze Âże siĂŞ zjawiasz :rydzyk:
..jesteÂś wynagrodzeniem za to Âże Agatki nam nie pokazujÂą :neutral:
..³agodzisz moj¹ z³oœÌ..bo chyba kl¹Ì bym zacz¹³ jak szewc :evil:
..ale przy Tobie siĂŞ powstrzymam :aniol:
..czekaÂłem do tej godziny i tylko jedna relacja byÂła :uhh:
No, to juÂż dwie :tanczy: Tak sobie pomyÂślaÂłam, Âże moÂże Agatka w Zielonej, ale nie chciaÂłam gÂłoÂśno wypowiadaĂŚ :spiewa: StaÂło siĂŞ - kolejne kilometry do wypÂłaty doliczone :lol2: No i cieszĂŞ siĂŞ, Âże uchroniÂłam opiniĂŞ publicznÂą przed gradem Twoich przekleĂąstw, obi :*
A widzieliÂście jak Agatka zakoĂączyÂła relacjĂŞ :lol2: ? Takie nietypowe byÂło zachowanie dla niej - urocze :P kiedy mysli, Âże jej juÂż nie ma - spieszyÂło jej siĂŞ chyba :>
To wymachiwanie papierami kogoÂś mi przypomniaÂło, ale nie napiszĂŞ kogo, Âżeby Blackowi nie schlebiaĂŚ :devil: A poza tym wielu ludzi tak robi :rozglada: Ale Agatka oczywiÂście robi to w sposĂłb wyjÂątkowy i jedyny w swoim rodzaju :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:

..a moÂże to miaÂło zostaĂŚ miĂŞdzy wami :lol:
Funcky = problemy :twisted:
Po pierwsze z Âłaski swojej racz siĂŞ wylogowywaĂŚ, kiedy korzystasz przede mnÂą z mojego kompa :]
Po drugie trzymaj jĂŞzyk za zĂŞbami w pewnych kwestiach :]
A po trzecie - witaj :*

Wiesz co Funcky ... :> nie pisaÂłem nic o fotkach, bo ten kolega przesÂłaÂł mi tylko miniaturki, a powiedziaÂł, Âże da wiĂŞksze fotki, kiedy ja sprawiĂŞ, Âże rzucisz swojego narzeczonego i umĂłwisz siĂŞ z nim :devil: :lol:

Obrazek Obrazek

Wszystko zatem w Twoich rĂŞkach :tanczy:

Spieszno mi :hmm: Silnik jeszcze nie zd¹¿y³ wystygn¹Ì, a ja ju¿ muszê lecieÌ ... ale muszê to napisaÌ: za bardzo Agatka siê poœwiêca ;(
A ta cholerna stacja ... :twisted: no niech mi ktoÂś wytÂłumaczy, dlaczego nie byÂło relacji w raporcie ...? :evil:

Najlepiej to niech AgatkĂŞ na KsiĂŞÂżyc wyÂślÂą i to zbagatelizujÂą w relacjach :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zaraz muszĂŞ moje ''szoki'' obnumerowaĂŚ :lol:

Szok nr 1 :arrow:
A Funcky wiedziaÂła i powiedziaÂła :szalony: :jupi: PrzyparÂłaÂś go do muru :lol:
Przebojowe rodzeĂąstwo :brawa: :lol:
Czy ja dobrze widzĂŞ AgattĂŞ opalajÂącÂą siĂŞ na na waÂłach okalajÂących JasnÂą GĂłrĂŞ? :o Dajcie wiĂŞksze, bo oÂślepnĂŞ od wytĂŞÂżania wzroku :szalony:

Szok nr 2 :arrow:
Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! :D :D

Hej dziewczynko :lol2: TĂŞskniliÂśmy :* My szaleliÂśmy, Âżeby po czĂŞÂści zadÂławiĂŚ tĂŞsknotĂŞ :) To za TobÂą, to za AgattÂą :szalony: I tak w koÂło Macieju :( TytuÂłem, z tytuÂłem obnieÂśliÂśmy siĂŞ jak naleÂżaÂło - z powagÂą i roztropnoÂściÂą, tak by nikogo nie gorszyĂŚ juÂż :)
Co do marynar - rĂŞce opadajÂą :hyh: Nie ma na to rady :devil:
No i kto nam siĂŞ zatroszczy o AgatkĂŞ teraz :neutral: maxxx -gdzie jesteÂś :rozglada:
Niepotrzebnie rozstawiliÂśmy wartĂŞ ;( Tvn24 daÂła plamĂŞ :x
A ta cholerna stacja ... :twisted: no niech mi ktoÂś wytÂłumaczy, dlaczego nie byÂło relacji w raporcie ...? :evil:

Najlepiej to niech AgatkĂŞ na KsiĂŞÂżyc wyÂślÂą i to zbagatelizujÂą w relacjach :evil:
Nie pojmujĂŞ tego, nie pojmujĂŞ :nie: Chyba zaraz napiszĂŞ do koÂś i poproszĂŞ o wyjaÂśnienia... :evil:
Co do wyprawy na Ksiê¿yc, to niech lepiej Agatta z ramienia Tvn24 tam nie leci :? Po co dla samej siebie tylko i wy³¹cznie ma trudziÌ siê i zdobywaÌ cenne informacje? :evil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Wiesz co Funcky ... :> nie pisaÂłem nic o fotkach, bo ten kolega przesÂłaÂł mi tylko miniaturki, a powiedziaÂł, Âże da wiĂŞksze fotki, kiedy ja sprawiĂŞ, Âże rzucisz swojego narzeczonego i umĂłwisz siĂŞ z nim :devil: :lol:

Wszystko zatem w Twoich rĂŞkach :tanczy:
..aaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :o
..nie wiem czy Black teraz blefuje Âże od ciebie Funcky wszystko zaleÂży czy droczy siĂŞ z nami ale weÂź mu wyperswaduj takie postĂŞpowanie bo oszalejemy :szalony:

..co za chamstwo..co za znieczulica.. :x
..ma takie skarbeùki i nie piœnie ani s³ówkiem ;(

..co ten kolega TwĂłj tam robiÂł :?:
..to wszystko co ci przywiĂłzÂł :?:

..pisz :uwaga:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..aaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :o
..nie wiem czy Black teraz blefuje Âże od ciebie Funcky wszystko zaleÂży czy droczy siĂŞ z nami ale weÂź mu wyperswaduj takie postĂŞpowanie bo oszalejemy :szalony:
Funcky jako materiaÂł przetargowy - nie podoba mi siĂŞ to :nie:
ZnajdÂźmy inne rozwiÂązanie na sfinalizowanie tej inwestycji :D
..co za chamstwo..co za znieczulica.. :x
..ma takie skarbeùki i nie piœnie ani s³ówkiem ;(
Spokojnie :stop: Bo nic nam nie zdradzi, ani nie powiĂŞkszy :>
..co ten kolega TwĂłj tam robiÂł :?:
..to wszystko co ci przywiĂłzÂł :?:

..pisz :uwaga:
Pewnie prosi³ i modli³ siê w intencji wy¿szych zarobków :D A na chwilê, w przerwie, w chwili wytchnienia i odetchnienia wyskoczy³ machn¹Ì fotki pani redaktor :D :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No, no, no w jakim miÂłym towarzystwie czas Wam upÂływa :lol2: KogoÂś natchnĂŞÂło i posÂłaÂł AgatkĂŞ do CzĂŞstochowy po to, Âżeby naszÂą dyskusjĂŞ na przyzwoite tory skierowaĂŚ :rozglada: ale dla niektĂłrych zatraceĂącĂłw nie ma juÂż ratunku :rozglada:

MajÂą ochotĂŞ posÂłuchaĂŚ relacji? :lol2: MajÂą :lol2: Taka ze mnie egoistka, najpierw sama musiaÂłam nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :rozglada: i dlatego dopiero teraz siĂŞ z Wami dzielĂŞ :rozglada:

Sobota - pierwsza nie od poczÂątku :/ :arrow:
http://www.savefile.com/files/754576
http://www.savefile.com/files/754834

Niedziela :arrow:
http://www.savefile.com/files/756247
http://www.savefile.com/files/756357
http://www.savefile.com/files/756984
http://www.savefile.com/files/756992

PoniedziaÂłek :arrow:
http://www.savefile.com/files/759070
http://www.savefile.com/files/759929

Nie wiem czy to wszystkie relacje :rozglada: ja tylko wydaÂłam zlecenie, a jak siĂŞ spisaÂła nagrywarka to Wy oceĂącie i rozliczcie :rozglada:
Funckyrella pisze:
O mnie siĂŞ nie martw :rozglada: BawiĂŞ siĂŞ tu, z naszymi chÂłopakami wyÂśmienicie :lol2:
Alchemik pisze: Czy ja dobrze widzĂŞ AgattĂŞ opalajÂącÂą siĂŞ na na waÂłach okalajÂących JasnÂą GĂłrĂŞ? :o Dajcie wiĂŞksze, bo oÂślepnĂŞ od wytĂŞÂżania wzroku :szalony:
W rzeczy samej :tanczy: Ale sobie Agatka umilaÂła czas miĂŞdzy relacjami :rozglada:

Black :> tylko nie chrzaĂą, Âże to wszystkie fotki jakie udaÂło siĂŞ Twojemu koledzĂŞ zrobiĂŚ :> Dawaj wszystkie i w przystĂŞpnych dla oka rozmiarach :ban: Bo jak nie, to ja naprawdĂŞ wybiorĂŞ siĂŞ do Poznania i... :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ