obieÂżyÂświat pisze: ..a czy czasem nie struÂś :mhm: :devil:
No struœ niby chowa g³owê w piasek, ale w tym przypadku koniecznie w po³¹czeniu z tchórzostwem musi siê to odbywaÌ
..nie bardzo wiem o jakiej sprawiedliwoÂści pisze

..ja kiedy patrzĂŞ na te fotki to zapominam o caÂłym boÂżym Âświecie :szalony:
..nawet nie dociekam z jakim trudem i w jakich okolicznoÂściach byÂły robione
Echh

MuszĂŞ to opisaĂŚ, bo kwiaty, ktĂłre Ralfhausen przyniĂłsÂł mi wczoraj w ramach przeprosin, tak cudownie pachnÂą, iÂż sumienie mnie drĂŞczy, spokoju pewnie mi nie da, wiĂŞc opiszĂŞ jak byÂło

No wiêc, by³ na tej pielgrzymce, jak spora czêœÌ œrodowiska medycznego. I podczas jednego ze spacerów nagle dojrza³ wóz transmisyjny jakiejœ telewizji, dopiero póŸniej rozpoznawszy Agatkê stwierdzi³, ¿e to TVN24. Chwyci³ wiêc za uwieszony na szyi aparat, bo od razu przypomnia³ mu siê Black i ...... wszystko inne, co Black sob¹ reprezentuje, b¹dŸ nie reprezentuje :devil: Ale dostrzeg³ te¿ od razu id¹c¹ obok niego ..... ¿onê :aniol: No wiêc sytuacja by³a patowa :/ Jak zrobiÌ zdjêcie atrakcyjnej obcej kobiecie, kiedy obok znajduje siê ¿ona. Ale nie podda³ siê

Krzykn¹³ tylko pomys³owo, by nie budziÌ podejrzeù i by nie podpaœÌ ¿onie: ,,O TVN24!'' :o Swoj¹ drog¹ ciekawe, co by by³o, jakby krzykn¹³: ,,O, Agata!''

WracajÂąc do sedna.... :> No wiĂŞc, oddaÂł Âżonie transparent z napisem: ,,Upodlony lekarz to upodlony pacjent'', zrobiÂł trzy zdjĂŞcia, a Âże transparent byÂł ciĂŞÂżki, to Âżona szybko mu go oddaÂła

I st¹d tylko trzy zdjêcia zd¹¿y³ zrobiÌ
A i kwestia: zdjĂŞcia w zamian za........

teÂż juÂż zostaÂła wyjaÂśniona

Spokojnie :stop: Nie napawa grozÂą

A tak wszystko jeszcze do wczoraj wyglÂądaÂło
OczywiÂście nie muszĂŞ dodawaĂŚ dziĂŞki komu?
..widocznie coÂś mu pod naszym adresem nie pasowaÂło :devil:
CoÂś go na pewno przeraziÂło

MoÂże uda mi siĂŞ ustaliĂŚ w niedalekiej przyszÂłoÂści, o co poszÂło? :devil:
..nie widzĂŞ aktualnie lepszego okreÂślenia Âżeby np. wyraziĂŚ to Âże to iÂż nie ma wÂśrĂłd nas Agatki widaĂŚ goÂłym okiem wÂłaÂśnie :?
Po poranku muszê siê przyznaÌ, ¿e wysz³am z domu - koniecznoœÌ

Czy coÂś ciekawego mnie ominĂŞÂło :> No, oprĂłcz wyroku sÂądu ws. pacyfikacji kopalni ,,Wujek'', ktĂłrym Âżyje aktualnie mĂłj dziadek

Btw. juÂż widzĂŞ, co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło wieczorem, kiedy z wnukiem bĂŞdÂą ÂświĂŞtowali maÂłe zwyciĂŞstwo nad komunizmem