I na poczÂątek unikalny kaps joasi z pleneru :devil:

Moderator: Łukasz
Tak to jest jak siĂŞ przestaÂło dawaĂŚ je za ucho :aniol: Przekombinowala :tanczy:epsztajnek pisze:W Podsumowaniu Dnia Joanna walczyÂła z wÂłosami, ktĂłre kilka razy zsuwaÂły siĂŞ na policzek. WyglÂądaÂła z tym przeuroczo
No tak jak tak siĂŞ chwalimy to ja mam 184 :spiewa:adam pisze:no to ja jestem Âśredni bo 176cm
Na pewno sama siê na to z³apa³a.Ja wiedzia³em ,¿e to jakiœ kant-SERIOadam pisze:Mia³a pewnie swojego faworyta i popsuli jej ca³¹ zabawê
Witamy :tanczy: TÂło jak z teletubisiĂłw :aniol:pascal pisze:Witam wszystkich Joasiowych fanĂłw
I na poczÂątek unikalny kaps joasi z pleneru
Ale przeciwienstwa siĂŞ przyciÂągajÂąOd poczÂątku mĂłwiÂłem Âże ja najbardziej pasujĂŞ do Joasi
Dziwi³eœ siê Maxxxie Adamowi i mnie, ¿e jesteœmy tacy "kochliwi". A ciebie te¿ zaczynaJoasia ma takie dziwne oczy,zielono-b³êkitne :tanczy:
Witamy ! Ale ten caps brzydko mi pachnieWitam wszystkich Joasiowych fanĂłw :tanczy:
I na poczÂątek unikalny kaps joasi z pleneru :devil:
To przez Ciebie :devil: Za duÂże te capsy robisz :tanczy:DziwiÂłeÂś siĂŞ Maxxxie Adamowi i mnie, Âże jesteÂśmy tacy "kochliwi". A ciebie teÂż zaczyna
braĂŚ Wystarczy raz spojrzeĂŚ Joannie w oczy...
Mam nadziejĂŞ ze nie chodzi Ci o tego kontrowersyjnego teletubisia co woli chÂłopcĂłw :spiewa:Witamy :tanczy: TÂło jak z teletubisiĂłw :aniol:
Musisz wymazywaĂŚ oczy :spiewa:To przez Ciebie :devil: Za duÂże te capsy robisz :tanczy:
Na drugi raz sobie zaÂłoÂże ciemne okulary,Âżeby mniej widzieĂŚ :aniol: :spiewa:
Dobrze dobrze :tanczy: Bedzie z Ciebie taki Dariusz Ăwiklak nr2 :tanczy:epsztajnek pisze:A ja zaczynam kombinowaĂŚ, Âżeby jakiÂś krĂłtki filmik z naszÂą Marylin Monroe pusciĂŚ
adam pisze:Mam nadziejĂŞ ze nie chodzi Ci o tego kontrowersyjnego teletubisia co woli chÂłopcĂłw
Jeszcze by tego brakowaÂło Âżeby forum zamknĂŞli za propagowanie treÂści....
To by byÂła zbrodniaMusisz wymazywaĂŚ oczy
Dla ukrĂłcenia spekulacji wyjasnie ze to gĂłry sa, tylko chyba za bardzo tego nie widaĂŚWitamy ! Ale ten caps brzydko mi pachnieJoanna nad morzem ?
sama ?
sÂłuÂżbowo ?
Siadaj, montuj i wrzucaj na youtube, trzeba pokazac Joanne ÂświatuA ja zaczynam kombinowaĂŚ, Âżeby jakiÂś krĂłtki filmik z naszÂą Marylin Monroe pusciĂŚ :devil:
:spiewa: :spiewa: :spiewa: Nie no coÂś ty :spiewa: :spiewa:Ciekawe czy jakby zamkli forum to zrobilibyÂście strajk z powodu jakby wziĂŞto mnie w kamasze :hmm: Czy poswiecilibyscie mnie jako ofiare :devil: :spiewa:
No to siĂŞ nie mazgaj tylko kochaj w Joasi jak kaÂżdy przyzwoity fan JoasiCytat:
Musisz wymazywaĂŚ oczy
To by byÂła zbrodniax: i kara
x: Ale na serio bajeranckie ma te oczy :tanczy:
Ciekawe jaki by mi dali kryptonim :cicho:Nie no coÂś ty
No dobraaaaa :aniol:No to siĂŞ nie mazgaj tylko kochaj w Joasi jak kaÂżdy przyzwoity fan Joasi
A Ty zawsze na wspak :devil: Co to ma znaczyĂŚ :devil: Joasi nie moÂże byĂŚ rano gdyÂż ja nie mam czasuJutro chyba bĂŞdzie oby rano
Mengele jest juÂż zajĂŞty :spiewa:Ciekawe jaki by mi dali kryptonim :cicho:
Rano bo ja w poÂłudnie do pracy idĂŞ :cicho:A Ty zawsze na wspak :devil: Co to ma znaczyĂŚ :devil: Joasi nie moÂże byĂŚ rano gdyÂż ja nie mam czasu
Dobra zmieniam ton-a jeÂśli bĂŞdzie zrobicie Jej capsy :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 11 gości