UdziaÂły za zeszÂły tydzieĂą:
SkoĂączyÂł siĂŞ TzG i TVN niestety spadÂł na 4 miejsce.
TOP10:
Dawno ju¿ tak nie by³o ¿eby dwie ostatnie pozycje mia³y ogl¹dalnoœÌ wynosz¹c¹ ok. 2,5 mln. Szkoda, ¿e zabrak³o miejsca dla Kuby Wojewódzkiego. Jestem ciekaw kto zamiast Maleùczuka mia³ wyst¹piÌ w programie, ale w ostatniej chwili zrezygnowa³.
TVN nawet ma dobry wynik bez "TaĂąca z gwiazdami". Tak myÂślaÂłem, Âże teraz na 1 miejsce wskoczy "Na WspĂłlnej" ( bo mnie to zdziwiÂło poniewaÂż na pewnym forum wyczytaÂłem, Âże na wiosnĂŞ 2008 "NW" ma siĂŞ skoĂączyĂŚ, co jest raczej plotkÂą ). No i cieszy dobry wynik "Szymon Majewski Show". Reszta na przyzwoitym poziomie.
Co do wynikĂłw z Polsatu to Kajetan miaÂł racjĂŞ "Jak Oni ÂśpiewajÂą" spadÂło - 3,9 mln widzĂłw ostatnio. I teÂż koniec "TaĂąca z gwiazdami" nie pomĂłgÂł za bardzo "Skazanemu na ÂśmierĂŚ" - 2,9 mln. WiĂŞcej miaÂł juÂż serial "Czterej pancerni i pies" nadawany ok. 12...
[ Dodano: 21 Maj 07, 17:26 ] "Kuba WojewĂłdzki" - 2 mln, "OdwrĂłceni" 2,5 mln.
UdziaÂły za zeszÂły tydzieĂą:
Niestety TVN ci¹gle w dó³.
Top 10:
AÂż piĂŞĂŚ ostatnich pozycji sporo poniÂżej 3 mln. SMS caÂły czas swoje 5 miejsce trzyma
Kiepski tydzieĂą TVN. Ale to juÂż nie dziwne, takie upaÂły ostatnio... W TOP 10 Polsatu teÂż ostatnie miejsca zajĂŞÂły programy z 2 na poczÂątku, no ale to i tak sÂą lepsze wyniki.
A co to bĂŞdzie w wakacje? Jak premiery siĂŞ skoĂączÂą. 5 pierwszych programĂłw (oprĂłcz "FaktĂłw" oczywiÂście ) bĂŞdÂą powtarzaĂŚ. To ledwo zgromadzÂą 3 mln.
Ciekawe ile mia³ "Kuba Wojewódzki"? Dobry odcinek by³ z ciekawymi goœÌmi, a tu mniej ni¿ 2,3 mln.
I na koniec - "Jak Oni ÂśpiewajÂą" - 3,7 mln i "Skazany na ÂśmierĂŚ" - 3,2 mln - w sumie nieÂźle.
Ostatni "Kuba WojewĂłdzki" miaÂł zaledwie 1,9 mln. Nie wiem dlaczego ludzie nie oglÂądajÂą tego super programu (a i goÂście byli ciekawi). Za tydzieĂą moÂże bĂŞdzie lepiej bo bĂŞdzie Cejrowski i Markowska
Nudy, nic ciekawego z tymi wynikami. :> No có¿ taki czas :spiewa: , oby do jesieni.
"Szymon Majewski Show" dziœ pewnie bêdzie mia³ ni¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ,a to przez 3 ostatnie odcinki I serii "Skazanego na œmierÌ". "Magda M." z kolei wy¿sze, bo du¿o osób raczej zobaczy ostatni epizod tego serialu.
A finaÂł "Jak Oni ÂśpiewajÂą" prawie 5 mln. :spiewa:
Moim skromnym zdaniem widownia dzisiejszych trzech odcinków "Skazanego na œmierÌ" nie bêdzie powalaj¹ca, bo zmiana dnia emisji i doœÌ póŸna pora nadawania fina³u sezonu s¹ zdecydowanie na minus. Wielu ludziom nie bêdzie chcia³o siê czekaÌ do pó³nocy i to na pocz¹tku tygodnia... chocia¿ oczywiœcie wola³bym, ¿eby ostatnie wyniki by³y z co najmniej czwórk¹ z przodu, dlatego - obym siê myli³. :rozglada:
A najnowsze "Rozmowy w tÂłoku" bardzo dobre, choĂŚ nie tak Âświetne jak te poprzednie z HojarskÂą. :devil:
A jednak! Pierwszy z trzech odcinkĂłw wedÂług AGB NMR oglÂądaÂło 4,57 mln . Ostatni takÂże miaÂł widowniĂŞ powyÂżej 4 milionĂłw (udziaÂły = 48 proc!), brawo
A wczorajszy "Szymon Majewski Show" - 3,65 mln i 26,18 proc. udzia³ów, ty¿ nieŸle - choÌ ja za³apa³em siê na same "Rozmowy w t³oku". :aniol:
Przypominam, Âże wszystkie dane AGB Nielsen Media Research & special senkju dla Kajetana ;]
ÂŚrednio "Prison Break" oglÂądaÂło 4,6 mln widzĂłw i nie jest to najchĂŞtniej oglÂądny serial zagraniczny w Polsce, gdyÂż kaÂżdy odcinek "Lost" (sezon pierwszy) miaÂł powyÂżej 5 milionĂłw, ale za to Âżaden epizod nie miaÂł wyniku z "6" na przedzie, a "Skazany..." i owszem. :rozglada:
Swoj¹ drog¹ te liczby ró¿ni¹ siê od tych przedstawianych w tabelach tygodniowych. Nieznacznie, ale ró¿ni¹ siê. AGB mog³oby dawaÌ wyniki zaokr¹glone do tysi¹ca i nie by³oby problemu.
No kiepsko - juÂż tylko 15,5% udziaÂłu w rynku. Inne stacje dobrze siĂŞ trzymajÂą - wiadomo...
JuÂż siĂŞ przyzwyczaiÂłem do tego, Âże "Szymon Majewski Show" od czasu do czasu notuje taki wynik. Dobry koniec "Magdy M.", aÂż szkoda siĂŞ rozstawaĂŚ z tym serialem. Ale pora na inne. "W11" jak spadÂło...
Co do Polsatu - myÂślaÂłem, Âże wyÂścigi FormuÂły 1 oglÂąda wiĂŞcej widzĂłw. Tu z kolei dobre zakoĂączenie I serii "Skazanego na ÂśmierĂŚ". A festiwalowi "TOP TRENDY" jak widaĂŚ nie pomĂłgÂł wczeÂśniejszy termin. Chyba lepiej byÂłoby gdyby zostali przy koĂącu czerwca...