Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:ZaglÂądam tu Was nieÂśmiaÂło gdyÂż zbesztania siĂŞ obawiam. :rozglada: Mam nagrania, ale nie wszystkie i nie w caÂłoÂści :uhh: Trudno czasami wygraĂŚ walkĂŞ z zawodnym sprzĂŞtem, czy najazdem natrĂŞtĂłw, ktĂłrzy cenny czas skradajÂą. :uhh: CiĂŞÂżkie chwile ostatnio przeÂżywam :uhh: tym bardziej proszĂŞ o zrozumienie :rozglada:
..ojejku :uhh:
..mam nadziejĂŞ Âże to nic powaÂżnego :uhh:
..bo jak mam siĂŞ cieszyĂŚ z nagraĂą od Ciebie kiedy ty 'przeÂżywasz ciĂŞÂżkie chwile' :uhh:
..moÂże caÂłus dziĂŞkczynny na coÂś pomoÂże :rozglada:
.. :*
..i drugi :*
..no to moÂże jeszcze trzeci :*

..te relacje muszÂą nas chyba trzymaĂŚ przy Âżuciu bo dzis to raczej z naszÂą AgatkÂą siĂŞ nie spotkamy ;(
Kolejny mĂłj bÂłyskotliwy ( :devil: ) pomysÂł :D Skoro tak siĂŞ mylÂą nazwiska, niechaj zwracajÂą siĂŞ do siĂŞ ksywkami :lol2:
..dwa razy nie musisz powtarzaĂŚ :lol2:
..PaweÂł (ÂŁukasiak :devil: ) kiedyÂś bĂŞdÂąc w sejmie o swoim przedmĂłwcy (SkĂłrzyĂąskim) powiedziaÂł 'SkĂłra' :devil:
..wiĂŞc to nie taka abstrakcja jak mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ :devil:

..ooo :>
..to teraz m¹ ciekawoœÌ rozbudzi³eœ - jak¹ ksywkê mo¿e mieÌ Agatka :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:ZaglÂądam tu Was nieÂśmiaÂło gdyÂż zbesztania siĂŞ obawiam. :rozglada: Mam nagrania, ale nie wszystkie i nie w caÂłoÂści :uhh: Trudno czasami wygraĂŚ walkĂŞ z zawodnym sprzĂŞtem, czy najazdem natrĂŞtĂłw, ktĂłrzy cenny czas skradajÂą. :uhh: CiĂŞÂżkie chwile ostatnio przeÂżywam :uhh: tym bardziej proszĂŞ o zrozumienie :rozglada:
..ojejku :uhh:
..mam nadziejĂŞ Âże to nic powaÂżnego :uhh:
..bo jak mam siĂŞ cieszyĂŚ z nagraĂą od Ciebie kiedy ty 'przeÂżywasz ciĂŞÂżkie chwile' :uhh:
..moÂże caÂłus dziĂŞkczynny na coÂś pomoÂże :rozglada:
.. :*
..i drugi :*
..no to moÂże jeszcze trzeci :*
O pocaÂłunkach moÂżna ÂśpiewaĂŚ, pisaĂŚ wiersze, mĂłwiĂŚ bez koĂąca albo badaĂŚ je naukowo :) Ale najlepiej je praktykowaĂŚ :P Teraz mieliÂście najlepszÂą ku temu okazjĂŞ :) Ale DÂżastina zdaje siĂŞ, niezainteresowana :devil:
..te relacje muszÂą nas chyba trzymaĂŚ przy Âżuciu bo dzis to raczej z naszÂą AgatkÂą siĂŞ nie spotkamy ;(
''ÂŻuciu'' :uhh: Jaki sÂłodki lapsus :hahaha:
No to tĂŞsknotĂŞ poÂżujemy i dziÂś, poniewaÂż na stanowisku reporterskim dziÂś Pan Artur zasiada i o poznaĂąskim zjeÂździe wysokich opowiada :neutral:
..ooo :>
..to teraz m¹ ciekawoœÌ rozbudzi³eœ - jak¹ ksywkê mo¿e mieÌ Agatka :mhm:
MoÂże... Kokain? :lol2: Tak mnie jakoÂś naszÂło... odnoÂśnie tego naszego uzaleÂżnienia :) Przypuszczam, Âże w takim, bÂądÂź wiĂŞkszym stopniu ''uzaleÂżnionych'' mogÂło i mogÂą byĂŚ jeszcze niezliczone rzesze :lol2:

MiÂłego, upalnego dnia! :D
Wspó³czujemy, a z drugiej strony zazdroœcimy tym, co dziœ w pracy :neutral:
Czekamy z utêsknieniem na nadchodz¹cy tydzieù - ³¹cznie z nadchodz¹cym weekendem :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:O pocaÂłunkach moÂżna ÂśpiewaĂŚ, pisaĂŚ wiersze, mĂłwiĂŚ bez koĂąca albo badaĂŚ je naukowo :) Ale najlepiej je praktykowaĂŚ :P Teraz mieliÂście najlepszÂą ku temu okazjĂŞ :) Ale DÂżastina zdaje siĂŞ, niezainteresowana :devil:
..to moÂże ty coÂś zaproponuj to siĂŞ moÂże zainteresuje :x
''ÂŻuciu'' :uhh: Jaki sÂłodki lapsus :hahaha:
No to tĂŞsknotĂŞ poÂżujemy i dziÂś,
..ale ty jesteÂś upierdliwy :x
..a pomyÂłka mi siĂŞ podoba..choĂŚ wolaÂłbym sie nie pomyliĂŚ :spiewa:
MoÂże... Kokain? :lol2: Tak mnie jakoÂś naszÂło... odnoÂśnie tego naszego uzaleÂżnienia :) Przypuszczam, Âże w takim, bÂądÂź wiĂŞkszym stopniu ''uzaleÂżnionych'' mogÂło i mogÂą byĂŚ jeszcze niezliczone rzesze :lol2:
..bardzo ciekawa :lol:
..tylko nie mĂłwcie Âże to Âże was nie ma oznacza tyle co ÂśmierĂŚ z gÂłodu :rozglada:
MiÂłego, upalnego dnia! :D
Wspó³czujemy, a z drugiej strony zazdroœcimy tym, co dziœ w pracy :neutral:
Czekamy z utêsknieniem na nadchodz¹cy tydzieù - ³¹cznie z nadchodz¹cym weekendem :)
..ktĂłry zapowiada siĂŞ rĂłwnie upalnie :tanczy:
..ale pĂłki co Agatki nie ma wiĂŞc trzeba skorzystaĂŚ z okazji i wypielĂŞgnowaĂŚ nieco podupadÂłe rodzinne wiĂŞzi :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:O pocaÂłunkach moÂżna ÂśpiewaĂŚ, pisaĂŚ wiersze, mĂłwiĂŚ bez koĂąca albo badaĂŚ je naukowo :) Ale najlepiej je praktykowaĂŚ :P Teraz mieliÂście najlepszÂą ku temu okazjĂŞ :) Ale DÂżastina zdaje siĂŞ, niezainteresowana :devil:
Och, raczej czuje siĂŞ onieÂśmielona :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..to moÂże ty coÂś zaproponuj to siĂŞ moÂże zainteresuje :x
No Alchemik :rozglada: czekam, czekam :lol:
obieÂżyÂświat pisze:..ale pĂłki co Agatki nie ma wiĂŞc trzeba skorzystaĂŚ z okazji i wypielĂŞgnowaĂŚ nieco podupadÂłe rodzinne wiĂŞzi :spiewa:
:mhm: Agatka pewnie poszÂła w Twoje Âślady :mhm: Nie sÂądzicie, Âże mogÂłaby juÂż przypomnieĂŚ sobie o nas i zatroszczyĂŚ siĂŞ o pielĂŞgnacjĂŞ podupadÂłych wiĂŞzi z nami :>
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Och, raczej czuje siĂŞ onieÂśmielona :rozglada:
Onieœmielona poca³unkiem wdziêcznoœci? :) Przecie¿ to taki niezobowi¹zuj¹cy do niczego, poza dalsz¹ owocn¹ wspó³prac¹, geœcik :)
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..to moÂże ty coÂś zaproponuj to siĂŞ moÂże zainteresuje :x
No Alchemik :rozglada: czekam, czekam :lol:
AleÂż proszĂŞ bardzo... w niezobowiÂązujÂącym dziĂŞkczynnym geÂście... :*
obieÂżyÂświat pisze:..ale pĂłki co Agatki nie ma wiĂŞc trzeba skorzystaĂŚ z okazji i wypielĂŞgnowaĂŚ nieco podupadÂłe rodzinne wiĂŞzi :spiewa:
:mhm: Agatka pewnie poszÂła w Twoje Âślady :mhm: Nie sÂądzicie, Âże mogÂłaby juÂż przypomnieĂŚ sobie o nas i zatroszczyĂŚ siĂŞ o pielĂŞgnacjĂŞ podupadÂłych wiĂŞzi z nami :>
ÂŚwiĂŞta prawda - byÂłoby bardzo miÂło po tak dÂługim okresie rozstania mĂłc znowu cieszyĂŚ siĂŞ.. wrĂŞcz do rozpuku... widokiem, na ktĂłry z utĂŞsknieniem czekamy :)
DziÂś juÂż wiemy - Agatta znowu raczej z dala od okienka z widokiem... ;(
Co zaœ siê tyczy zamiennika przyjemnoœci w postaci odrestaurowywania wiêzi rodzinnych, to rzeczywiœcie ³atwiej jest o realizacjê projektu, kiedy ma siê œwiadomoœÌ, ¿e w telewizji nie omija Ciê nic, co daje zawsze tyle radoœci :neutral: Z przeciwn¹ œwiadomoœci¹ ciê¿ko jest rozprawiaÌ (po raz setny! :devil: ) o skomplikowanej - sprzed 20 lat, operacji stryja :devil:
Co zaœ siê tyczy reszty naszej ekipy, có¿... wiadomo - Black pewnie na zjeŸdzie wysokich szala³... :devil: Albo... :o Mo¿e jednak w wiêzieniu nie maj¹ tego dostêpu do Tvn24 :shock:
:lol: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..uuuufffffffffffffff :rozglada:
..nie byÂło Agatki dzis :rozglada:
..to dobrze.. :rozglada:
Alchemik pisze:Co zaœ siê tyczy zamiennika przyjemnoœci w postaci odrestaurowywania wiêzi rodzinnych, to rzeczywiœcie ³atwiej jest o realizacjê projektu, kiedy ma siê œwiadomoœÌ, ¿e w telewizji nie omija Ciê nic, co daje zawsze tyle radoœci :neutral: Z przeciwn¹ œwiadomoœci¹ ciê¿ko jest rozprawiaÌ (po raz setny! :devil: ) o skomplikowanej - sprzed 20 lat, operacji stryja :devil:
..takie opowieÂści zna siĂŞ na pamiĂŞĂŚ i pewnie zwÂłaszcza w tak duÂży upaÂł sÂłucha siĂŞ jeszcze ciĂŞÂżej :devil:
..ale dla rodziny zniesie siĂŞ wiele :aniol:
Co zaœ siê tyczy reszty naszej ekipy, có¿... wiadomo - Black pewnie na zjeŸdzie wysokich szala³... :devil: Albo... :o Mo¿e jednak w wiêzieniu nie maj¹ tego dostêpu do Tvn24 :shock: :lol: :lol:
..no to daÂłeÂś mi teraz do myÂślenia :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wybaczam wszelkie uszczypliwoœci :] £askawoœÌ ma nie zna granic ;)
MoÂże nie powinienem o tym pisaĂŚ, ale jakieÂś usprawiedliwienie tak dÂługiej absencji Wam siĂŞ naleÂży ( chciaÂłbym, Âżeby Agatka teÂż tak postĂŞpowaÂła i natychmiast opowiedziaÂła nam, co robiÂła przez te dni przepeÂłnione jej nieobecnoÂściÂą w tvn24 :szalony: ). No wiĂŞc kolegĂŞ musiaÂłem wspieraĂŚ, a wÂłaÂściwie to mieĂŚ baczenie, by przypadkiem gÂłupie pomysÂły nie cisnĂŞÂły mu siĂŞ do gÂłowy po tym, jak Âżona go rzuciÂła... ;( MiaÂłem zostawiĂŚ kolegĂŞ w potrzebie? KolegĂŞ, ktĂłry serwowaÂł drinki? :lol2:
OddawaĂŚ nam AgatkĂŞ, bo jak nie, to sami po niÂą siĂŞ udamy ... :ban:
No nie wiem :roll: A moÂże Agatka nigdy ksywek nie miaÂła :> Co najwyÂżej Ci bardziej ochoczy mogli coÂś przy nazwisku majstrowaĂŚ ... :spiewa:
Kokain brzmi Âświetnie 8) KiedyÂś ktoÂś mi zasugerowaÂł, kiedy wyraziÂłem nadziejĂŞ na wyleczenie siĂŞ z fascynacji AnitÂą ... AgatkÂą wÂłaÂśnie, Âże to mu wyglÂąda jak chĂŞĂŚ wyleczenia siĂŞ od uzaleÂżnienia marihuanÂą za pomocÂą heroiny :lol2:
IleÂż w tym byÂło prawdy :szalony:
Alchemik pisze:W dobre serce nie w¹tpiê :aniol: Agatta zdaje siê ¿yÌ zatem w nieœwiadomoœci :o :mhm: Poniewa¿, jeœli o nas idzie, to powinieneœ uj¹Ì, ¿e nie szkodz¹, a wrêcz ZABIJAJ¥!!!!!! :lol2:
Nieprawda, nie o mnie tu te¿ chodzi :nie: Chodzi tylko i wy³¹cznie o dobro i szczêœcie, a nade wszystko wygodê :lol2: Niczego w ¿yciu tak nie pragnê jak szczêœcia osób, na których ... na których mi zale¿y :red: O Bo¿e! :o To chyba pierwsze moje tak powa¿ne wyznanie w tym w¹tku ... :red:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:MoÂże nie powinienem o tym pisaĂŚ, ale jakieÂś usprawiedliwienie tak dÂługiej absencji Wam siĂŞ naleÂży ( chciaÂłbym, Âżeby Agatka teÂż tak postĂŞpowaÂła i natychmiast opowiedziaÂła nam, co robiÂła przez te dni przepeÂłnione jej nieobecnoÂściÂą w tvn24 :szalony: ).
Zaraz wystosujemy pisemnÂą petycjĂŞ o natychmiastowe, rĂłwnieÂż pisemne usprawiedliwienie :lol2:
No wiĂŞc kolegĂŞ musiaÂłem wspieraĂŚ, a wÂłaÂściwie to mieĂŚ baczenie, by przypadkiem gÂłupie pomysÂły nie cisnĂŞÂły mu siĂŞ do gÂłowy po tym, jak Âżona go rzuciÂła... ;( MiaÂłem zostawiĂŚ kolegĂŞ w potrzebie? KolegĂŞ, ktĂłry serwowaÂł drinki? :lol2:
A nie ma szans na powrĂłt Âżonki...? :neutral:
MoÂże wrĂłci? :)
OddawaĂŚ nam AgatkĂŞ, bo jak nie, to sami po niÂą siĂŞ udamy ... :ban:
Ani Âśladu... choĂŚby maleĂąkiego ;( Zaczynam juÂż w skarajne stany duszy popadaĂŚ :neutral: A kto wie, do czego zdolna jest udrĂŞczona tĂŞsknotÂą dusza dojrzaÂłego mĂŞÂżczyzny? :devil:
Kokain brzmi Âświetnie 8) KiedyÂś ktoÂś mi zasugerowaÂł, kiedy wyraziÂłem nadziejĂŞ na wyleczenie siĂŞ z fascynacji AnitÂą ... AgatkÂą wÂłaÂśnie, Âże to mu wyglÂąda jak chĂŞĂŚ wyleczenia siĂŞ od uzaleÂżnienia marihuanÂą za pomocÂą heroiny :lol2:
IleÂż w tym byÂło prawdy :szalony:
A wiĂŞc najmocniejszym narkotykiem jest Agatta :P Zapisane, udowodnione, udokumentowane :]
Nieprawda, nie o mnie tu te¿ chodzi :nie: Chodzi tylko i wy³¹cznie o dobro i szczêœcie, a nade wszystko wygodê :lol2: Niczego w ¿yciu tak nie pragnê jak szczêœcia osób, na których ... na których mi zale¿y :red: O Bo¿e! :o To chyba pierwsze moje tak powa¿ne wyznanie w tym w¹tku ... :red:
Równie¿ marynary (do których w gruncie rzeczy têsknimy) potrafi¹ wyzuÌ nas z kajdan powœci¹gliwoœci :lol2: i uœwiadamiaj¹ nam kwestie, do których nigdy byœmy nie doszli, gdyby nie by³o marynar :lol2: Tylko czekaÌ na kolejne propozycje garderobiane, zwi¹zane z nimi nasze odczucia, póŸniejsze wyznania... to znaczy wyzwania :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:Zaraz wystosujemy pisemnÂą petycjĂŞ o natychmiastowe, rĂłwnieÂż pisemne usprawiedliwienie :lol2:
Nikt nam nie zabroni pomarzyĂŚ - nawet Agatka :nie: :lol2: Usprawiedliwienia, znajÂąc Âżycie nie bĂŞdzie :devil: Pozostaje puÂściĂŚ wodze fantazji :lol2:
A nie ma szans na powrĂłt Âżonki...? :neutral:
MoÂże wrĂłci? :)
Nie wróci, a nawet gdyby chcia³a, to ... :devil: nie to niemo¿liwe :nie: Pocz¹tkowo celem by³a Irlandia :devil: W dalszej kolejnoœci praca, pieni¹dze, a teraz po 3. latach wyzna³a mu w liœcie, ¿e rzuca go dla innego :evil: ;( Smutne prawda? Od razu przypomnia³ mi siê ten materia³ Agatki o m³odych ludziach zmuszonych przez ¿ycie do emigracji zarobkowej - nic dobrego z tego nie mo¿e wynikn¹Ì :( I nawet rada Agatki w tym przypadku, coby pieniêdzy szukaÌ za granic¹, a szczêœcia w kraju, do tego beznadziejnego przypadku odnieœÌ w ¿aden sposób nie mo¿na ;(
Tylko czekaÌ na kolejne propozycje garderobiane, zwi¹zane z nimi nasze odczucia, póŸniejsze wyznania... to znaczy wyzwania :lol2:
No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wróci, a nawet gdyby chcia³a, to ... :devil: nie to niemo¿liwe :nie: Pocz¹tkowo celem by³a Irlandia :devil: W dalszej kolejnoœci praca, pieni¹dze, a teraz po 3. latach wyzna³a mu w liœcie, ¿e rzuca go dla innego :evil: ;( Smutne prawda? Od razu przypomnia³ mi siê ten materia³ Agatki o m³odych ludziach zmuszonych przez ¿ycie do emigracji zarobkowej - nic dobrego z tego nie mo¿e wynikn¹Ì :( I nawet rada Agatki w tym przypadku, coby pieniêdzy szukaÌ za granic¹, a szczêœcia w kraju, do tego beznadziejnego przypadku odnieœÌ w ¿aden sposób nie mo¿na ;(
Fatalny przypadek :hmm: Pozostaje wspó³czuÌ koledze i modliÌ siê ¿arliwie o to, by nasze (ew.) ¿ony dochowa³y przysiêgi wiernoœci :rydzyk:
No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie :lol2:
A ja to aÂż do tego stopnia nie :spiewa: W zwiÂązku z tym miaÂłem nadziejĂŞ, Âże moÂże zobaczĂŞ AgattĂŞ w ''PzP'', ale okazaÂło siĂŞ, Âże jeszcze nie czas... ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:Onieœmielona poca³unkiem wdziêcznoœci? :) Przecie¿ to taki niezobowi¹zuj¹cy do niczego, poza dalsz¹ owocn¹ wspó³prac¹, geœcik :)
:uhh: A wdziêcznoœÌ bliŸniego nie mo¿e onieœmielaÌ? :mhm:
Alchemik pisze:AleÂż proszĂŞ bardzo... w niezobowiÂązujÂącym dziĂŞkczynnym geÂście... :*
PrzyznaĂŚ muszĂŞ, Âże przypadÂło mi do gustu to Wasze dziĂŞkczynienie :*

Jeszcze niedawno radoœÌ ze œlubu prze¿ywaliœmy, a dziœ o rozstaniach siê rozpisujecie :uhh: Smutno siê tu zrobi³o :uhh: Najwy¿szy czas do nas wróciÌ Agatko :uwaga: Tak d³uga absencja za grzech zaniedbania mo¿e byÌ ju¿ uznana :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze: NajwyÂższy czas do nas wrĂłciĂŚ Agatko :uwaga: Tak dÂługa absencja za grzech zaniedbania moÂże byĂŚ juÂż uznana :rozglada:

SÂądziĂŚ moÂżna, Âże wysÂłuchano nas z zainteresowaniem co szczegĂłlnie dotyczy powrotu Agatki :jupi:

A marcinkowsky zjawia siĂŞ wszĂŞdzie tam, gdzie pojawiajÂą siĂŞ piĂŞkne (ale niestety odraÂżajÂąco ubrane kobiety :devil: ) :lol2:
ZaczĂŞÂło siĂŞ niewinnie od kawaÂłka tylko marynary :arrow:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A co piszczy w przys³owiowej trawie :> Omawianie skutków z ironicznym podtekstem pomys³ów ministra edukacji :rozglada: Tylko niech uwa¿a Agatka aby nie zalaz³a za skórê Romanowi bo nam j¹ ukarz¹ jak tych z Zetki :hyh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekawi mnie, co by powiedziaÂły dziÂś najokrutniejsze telewizyjne specjalistki od mody - Susannah Constantine i Trinny Woodall - te od programu pt. ''Jak siĂŞ nie ubieraĂŚ''? :devil:
Ja na caÂłe szczĂŞÂście nie jestem tak zÂłoÂśliwy jak wyÂżej wymienione brytyjki, wiĂŞc napiszĂŞ tylko, Âże strĂłj absolutnie mi siĂŞ nie podoba :devil:
Ale zauwaÂżyÂłem ciekawÂą rzecz przy okazji :D
Mianowicie, Âże im gorzej Agatta jest ubrana tym lepsze nadaje relacje :lol2:

Ta porankowa byÂła wprost przeciwnie proporcjonalna do stroju - rewelacyjnie rewelacyjna :lol2:
Tylko ciekaw jeszcze jestem, dlaczego Agatta w trakcie musiaÂła pozbywaĂŚ siĂŞ nasÂłuchu? :lol2:
A co piszczy w przys³owiowej trawie :> Omawianie skutków z ironicznym podtekstem pomys³ów ministra edukacji :rozglada: Tylko niech uwa¿a Agatka aby nie zalaz³a za skórê Romanowi bo nam j¹ ukarz¹ jak tych z Zetki :hyh:
Nie Agatta - ona jest AnioÂłem - nikogo nie urazi - wie, na ile w ironizowaniu moÂże sobie pozwoliĂŚ :)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Ciekawi mnie, co by powiedziaÂły dziÂś najokrutniejsze telewizyjne specjalistki od mody - Susannah Constantine i Trinny Woodall - te od programu pt. ''Jak siĂŞ nie ubieraĂŚ''? :devil:
A ja to prawie jak one - ale w myÂślach :aniol:

Tym strojem byÂłyby zachwycone :lol2:

Obrazek

Jeszcze tylko doÂłu jestem ciekawy :lol2:

RelacjÂą rĂłwnieÂż :szalony: I pomyÂśleĂŚ, Âże ja ÂżyczyÂłem Agatce, Âżeby wysÂłali jÂą w tym wczeÂśniejszym stroju na powietrze :szalony: A ona tak sprytnie z tego wybrnĂŞÂła :szalony:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mam jeszcze jedno Âżyczenie - niech Agatka poszuka sobie jakiegoÂś cienia :rydzyk: :uhh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
ODPOWIEDZ