Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
-
- Stały bywalec
sybic znĂłw mnie uprzedziÂłeÂś
Przez Ciebie nabawiĂŞ siĂŞ komplekso-capsĂłw
Nic tylko paœÌ na twarz i oddaÌ ho³d

Tyle sÂłoĂąca w caÂłym mieÂście ....... :spiewa: W dodatku blask bijÂący od Agatkiepsztajnek pisze:O widzĂŞ, Âże u was tÂło teÂż jakieÂś takie przeÂświetlone :mhm: JuÂż siĂŞ baÂłem siĂŞ, Âże karta wizyjna mi pada

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
Czy jest o co licytowaĂŚ?marcinkowsky pisze:sybic znĂłw mnie uprzedziÂłeÂśPrzez Ciebie nabawiĂŞ siĂŞ komplekso-capsĂłw
![]()

A juÂż najbardziej to chyba Agatka

A wszystko dlatego, ¿e studio, okno maj¹ z widokiem na po³udnie, a zatem w s³oneczne dni w godzinach po³udniowych i popo³udniowych efekt jest ''ra¿¹cy''marcinkowsky pisze:Tyle s³oùca w ca³ym mieœcie ....... :spiewa:epsztajnek pisze:O widzê, ¿e u was t³o te¿ jakieœ takie przeœwietlone :mhm: Ju¿ siê ba³em siê, ¿e karta wizyjna mi pada

Wtedy to juÂż o ''poraÂżajÂącym'' efekcie mĂłwiĂŚ naleÂżyW dodatku blask bijÂący od Agatki![]()

A czy ktoÂś wspominaÂł o tym albo wypominaÂł, Âże Agatka na detoksie nie moÂże wyglÂądaĂŚ jeszcze piĂŞkniej?JeÂśli tak wyglÂąda Agatka i Âżycie na detoksie to wielkie brawa :brawa: :brawa:

Nie moÂżna chyba skÂładaĂŚ podwĂłjnych deklaracji :mhm: A juÂż uzgodniÂłem z kim naleÂży, Âże po Âśmierci oddajĂŞ, co zdroweSÂłyszeli do czego zachĂŞcaÂła Agatka :> Odwiedzamy stronĂŞ http://www.przeszczep.pl

Ostatnio zmieniony niedziela 17 cze 2007, 16:15 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
:o a zaczê³o siê od ojcostwa duchowego... wszak celibat stwarza tak¹ mo¿liwoœÌBlack Jack '62 pisze:No dobraNie bêdê Was ju¿ zadrêcza³ moimi dylematami :devil: Tym bardziej, ¿e epsztajnek w swoim bardzo interesuj¹cym podpisie: "Tylko mê¿czyŸni ¿yj¹cy w celibacie potrafi¹ kontemplowaÌ piêkno kobiety" :mhm:
dostrzegam wskazĂłwkĂŞ, swoisty klucz to sukcesu ...
:devil:

Black, Ty rzeczywiœcie prze¿ywasz jak¹œ odmianê :o Zachowujesz siê jak naukowiec, który odkrywaj¹c jak¹œ prawdê, biegnie do spo³eczeùstwa i dzieli siê ni¹ z innymi. Piêkna postawa

Mê¿czyzna i celibat - ta zale¿noœÌ musi wynikaÌ z powo³ania, a nie braÌ siê z takiej jak Twoja konstatacji, poniewa¿ wtedy brzmi zupe³nie kuriozalnie. Poza tym istnieje groŸba tworzenia siê ró¿norakich dewiacji, pozostaj¹cy d³ugo posmak wyrz¹dzonej sobie szkody duchowej - to niezdrowe! :stop:
Tylko, nie sÂądziÂłem, Âże konsekwencje Twojego postanowienia przelejÂą siĂŞ za TwojÂą sprawkÂą w poczet zasÂług samej Agatty (choĂŚ w peÂłni nieÂświadomej

Gor¹co panom wspó³czujê. Pragnê te¿ jednoczeœnie wyraziÌ moje najserdeczniejsze kondolencje, bo mimo i¿ widok trwa³ sekundê, to zapiera³ dech w piersiach..nie wiem jak to tak mo¿e byÌ ale wcale mi siê to nie podobaJak to tak mo¿e byÌ, ¿e Agatka jest w pracy i nie ma jej wci¹gu dnia na wizji :ban: ??
![]()

BrzmiaÂł zbyt po naszemu :> WiĂŞc dawaj porzÂądny, edukacyjny i ÂżyciowyDo rzeczy ... Tak sobie wymyÂśliÂłem, Âże byĂŚ moÂże temat, ktĂłry proponowaÂła Agatka nie wygraÂł przetargu na weekendowej gieÂłdzie tematycznej :> MoÂże byÂł zbyt ''ÂśmiaÂły''Zbyt ''odwaÂżny''
![]()

Z podwĂłjnych to chyba tylko nerka i...Nie moÂżna chyba skÂładaĂŚ podwĂłjnych deklaracji :mhm: A juÂż uzgodniÂłem z kim naleÂży, Âże po Âśmierci oddajĂŞ, co zdroweSÂłyszeli do czego zachĂŞcaÂła Agatka :> Odwiedzamy stronĂŞ http://www.przeszczep.pl

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
No wiêc w³aœnie, chcia³em ca³¹ moj¹ energiê zmys³ow¹ przekszta³ciÌ w energiê psychiczn¹ i duchow¹ z wy¿szej pó³kiAlchemik pisze:Ciekaw jestem dalszych efektów, choÌ przestrzegam i odwo³ujê siê do pewnej przyczynowoœci :stop:
Mê¿czyzna i celibat - ta zale¿noœÌ musi wynikaÌ z powo³ania, a nie braÌ siê z takiej jak Twoja konstatacji, poniewa¿ wtedy brzmi zupe³nie kuriozalnie. Poza tym istnieje groŸba tworzenia siê ró¿norakich dewiacji, pozostaj¹cy d³ugo posmak wyrz¹dzonej sobie szkody duchowej - to niezdrowe! :stop:
Tylko, nie sÂądziÂłem, Âże konsekwencje Twojego postanowienia przelejÂą siĂŞ za TwojÂą sprawkÂą w poczet zasÂług samej Agatty (choĂŚ w peÂłni nieÂświadomej). PosÂądzaĂŚ jÂą o birbancki sposĂłb Âżycia - nie sÂądzĂŞ, Âże jest tak jak piszesz :nie: WidaĂŚ i sÂłychaĂŚ jak na dÂłoni, Âże tak nie jest

BrzmiaÂł zbyt po naszemu :> WiĂŞc dawaj porzÂądny, edukacyjny i ÂżyciowyDo rzeczy ... Tak sobie wymyÂśliÂłem, Âże byĂŚ moÂże temat, ktĂłry proponowaÂła Agatka nie wygraÂł przetargu na weekendowej gieÂłdzie tematycznej :> MoÂże byÂł zbyt ''ÂśmiaÂły''Zbyt ''odwaÂżny''
![]()

Nasze wyuzdane propozycje wtvn'ie siĂŞ nie przyjmujÂą :mhm: Hola, hola :stop: Niech juÂż nie udajÂą takich ÂświĂŞtoszkĂłw

Tak :] Zaraz po raporcie uciekam do mojej pustelni, gdzie ... nie bĂŞdĂŞ naraÂżony na piĂŞkne widoki

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Moje kompleksy siê pog³êbiaj¹
O ile Twoje capsy sÂą piĂŞkniejsze :szalony:
Ale nic to
Dam co mam

O co oni mnie podejrzewajÂą :o ??
moÂże Agatka ma popoÂłudniowy dyÂżur :tanczy:

Ale nic to

No nie radziÂłbymBlack Jack '62 pisze:Tak :] Zaraz po raporcie uciekam do mojej pustelni, gdzie ... nie bĂŞdĂŞ naraÂżony na piĂŞkne widoki

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujeszBlack Jack '62 pisze:No wiêc w³aœnie, chcia³em ca³¹ moj¹ energiê zmys³ow¹ przekszta³ciÌ w energiê psychiczn¹ i duchow¹ z wy¿szej pó³kiChcia³em, ale siê obawiam, ¿e jak niechc¹cy za bardzo st³umiê moj¹ energiê i emocje, a to skoùczy siê na niczym innym jak na jakimœ patologicznym stanie :spiewa: Wiêc chyba nie bêdê ryzykowaÌ :spiewa: Bo dojdzie do tego, ¿e ta moja t³umiona energia paradoxalnie stanie siê dla nas wszystkich jeszcze bardziej k³opotliwa :devil:

Otrz¹œnij siê :plus: Nie wypaczaj nam obrazu Agatty :aniol:Nasze wyuzdane propozycje wtvn'ie siê nie przyjmuj¹ :mhm: Hola, hola :stop: Niech ju¿ nie udaj¹ takich œwiêtoszków![]()
Mam dylemat... spokojnie

Trudno zachowaÌ przytomnoœÌ... :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
Tak naprawdê wgl¹d w brutaln¹ prawdê mia³ miejsce zanim jeszcze podj¹³em publiczn¹ decyzjê o rezygnacji z pomys³uAlchemik pisze:DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujeszNas uratujesz
![]()

Nie by³o to w moim zamyœle :o Przecie¿ wiemy doskonale, ¿e tak naprawdê nasza Agatka jest Anio³em :aniol: ChoÌ posiada cia³o fizyczne, tak naprawdê ¿yje obok nas, w naszym œwiecie, a nasze zmys³y paradoxalnie s¹ przystosowane do jej odbierania :szalony:Otrz¹œnij siê :plus: Nie wypaczaj nam obrazu Agatty :aniol:
Z takimi dylematami tak naprawdê borykaÌ siê mo¿e jedynie grupa ludzi o tak naprawdê szerokim, choÌ na pierwszy rzut oka tak w¹skim spektrum zainteresowaù, niewyczerpanej pasji, ogromnym zaanga¿owaniu i ciekawoœci piêknego œwiata ... :szalony:Mam dylemat... spokojnieNie tej natury, co Black :devil: Chodzi o odleg³oœÌ kadrowania
Tylko o to
Nie wiem, czy lepiej z oddali, czy z bliska :mhm: Najlepiej byÂłoby tak i tak
Bowiem z bliska wrêcz namacalnie widaÌ piêkno Agatty, zaœ z oddali wyraŸniej wspania³¹ jej postaÌ
![]()
Trudno zachowaÌ przytomnoœÌ... :szalony:
-
- Stały bywalec
Black Jack '62 pisze:Tak naprawdê wgl¹d w brutaln¹ prawdê mia³ miejsce zanim jeszcze podj¹³em publiczn¹ decyzjê o rezygnacji z pomys³uAlchemik pisze:DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujeszNas uratujesz
![]()
Bo tak naprawdĂŞ to w gruncie rzeczy jestem czÂłowiekiem sÂłabej woli ... Co ja gadam ... tak naprawdĂŞ to nie mam jej wcale :/
Tak naprawdĂŞto Ty jesteÂś cholernie zÂłoÂśliwy :devil: Lepiej wymyÂślmy coÂś co sprawi, Âże od Agatki odczepi siĂŞ to ''tak naprawdĂŞ''

Nikt i nic mi nie wypaczy obrazu Agatki, bo jest niewypaczalnyNie by³o to w moim zamyœle :o Przecie¿ wiemy doskonale, ¿e tak naprawdê nasza Agatka jest Anio³em :aniol: ChoÌ posiada cia³o fizyczne, tak naprawdê ¿yje obok nas, w naszym œwiecie, a nasze zmys³y paradoxalnie s¹ przystosowane do jej odbierania :szalony:Otrz¹œnij siê :plus: Nie wypaczaj nam obrazu Agatty :aniol:

!!

-
- Fan Forum
Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞmarcinkowsky pisze: Tak naprawdĂŞto Ty jesteÂś cholernie zÂłoÂśliwy :devil: Lepiej wymyÂślmy coÂś co sprawi, Âże od Agatki odczepi siĂŞ to ''tak naprawdĂŞ''![]()

Zacz¹³em st¹paÌ po grz¹skim gruncie, ale w porê siê opamiêta³em, bo tak naprawdê to masz racjê, ¿e obraz Agatki jest niewypaczalnyNikt i nic mi nie wypaczy obrazu Agatki, bo jest niewypaczalny

-
- Stały bywalec
Ja rozumiem jak to jest, kiedy coœ uczepi siê cz³owieka i odejœÌ nie chceBlack Jack '62 pisze:Tak naprawdê to pozostaje tylko zliczyÌ, ile razy wydedukowa³a tê frazêmarcinkowsky pisze: Tak naprawdêto Ty jesteœ cholernie z³oœliwy :devil: Lepiej wymyœlmy coœ co sprawi, ¿e od Agatki odczepi siê to ''tak naprawdê''![]()
DÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3
:rydzyk:
Nie bardzo wiemy, jak siĂŞ za ten problem zabraĂŚ, bo wprawdzie padÂło pytanie, ale odpowiedzi jakoÂś nigdzie na horyzoncie nie widaĂŚ. :mhm: Mamy szansĂŞ, by poszukaĂŚ i dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś nowego - korzyÂści w tym interesie przypuszczalnie bĂŞdÂą obopĂłlne

Mam wra¿enie, ¿e to s³ówko pomocnicze, ot taki przecineczek-przerywniczek

Kto wyÂśle propozycje dalej... :rozglada:
Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
http://www.sendspace.com/file/6cuirc
http://www.sendspace.com/file/lgp0ic
MiÂłego zliczania zatem
Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
Tak naprawdĂŞ gdybyÂś liczyÂł dziÂś na DÂżastinĂŞ to, uwierz mi - mocno byÂś siĂŞ przeliczyÂł :rozglada: Nagrania sÂą, ale tak naprawdĂŞ to Âżadna w tym zasÂługa DÂżastiny :rozglada:Black Jack '62 pisze: Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞDÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3

http://www.sendspace.com/file/6cuirc
http://www.sendspace.com/file/lgp0ic
MiÂłego zliczania zatem

Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
..tacy odwaÂżni jesteÂście tylko na forum :devil:DÂżastina pisze:Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
..czyli w miejscu do ktĂłrego Agatka na pewno nigdy nie zaglÂąda

..a jeÂśli zaglÂąda to pozdrawiam :*
..i wcale mi to 'tak naprawdĂŞ' nie przeszkadza

..czyjakolwiek w tym zasÂługa to bardzo dziĂŞkujemy :*Tak naprawdĂŞ gdybyÂś liczyÂł dziÂś na DÂżastinĂŞ to, uwierz mi - mocno byÂś siĂŞ przeliczyÂł :rozglada: Nagrania sÂą, ale tak naprawdĂŞ to Âżadna w tym zasÂługa DÂżastiny :rozglada:Black Jack '62 pisze: Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞDÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3
![]()
..nie sÂłyszaÂłem wczoraj tej muzy w tle :rozglada:
..ciekawe czy to z rynku czy ze studia

..tylko 6 niewinnych 'tak naprawdĂŞ' :rozglada:MiÂłego zliczania zatem![]()
..Black przesadza wstawiajÂąc 'tak naprawdĂŞ' co drugie sÂłowo :]Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Tak ci to nie przeszkadza Âże aÂż zliczyÂłeÂś wszystkie ''tak naprawdĂŞ" :devil: ?? Ja -chyba jako jedyny nie bĂŞdĂŞ liczyÂł wcale :nie: relacja byÂła Âświetna kompletna a Agatka wyglÂądaÂła wczoraj jak dziewczyna..... z plakatu z pisma o modzieobieÂżyÂświat pisze:..tacy odwaÂżni jesteÂście tylko na forum :devil:DÂżastina pisze:Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
..czyli w miejscu do ktĂłrego Agatka na pewno nigdy nie zaglÂąda![]()
..a jeÂśli zaglÂąda to pozdrawiam :*
..i wcale mi to 'tak naprawdĂŞ' nie przeszkadza![]()

To co ty robiÂłeÂś w czasie relacji :devil: ?? PrzecieÂż na poczÂątku byÂła gÂłoÂśniejsza nawet od Agatki..czyjakolwiek w tym zasÂługa to bardzo dziĂŞkujemy :*
..nie sÂłyszaÂłem wczoraj tej muzy w tle :rozglada:
..ciekawe czy to z rynku czy ze studia![]()
![]()

To chyba raczej z rynku -tÂłoczno tam byÂło :mhm: DziĂŞkuuujeeemyyy DÂżastinie za dÂźwiĂŞk :*
Za karê, na z³oœÌ powinno mu to przywrzeÌ na sta³e :devil: !!Ps. Black przestaù nadu¿ywaÌ tej frazy bo siê Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postów siê uczepi³a :rozglada:
!!