Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

O widzĂŞ, Âże u was tÂło teÂż jakieÂś takie przeÂświetlone :mhm: JuÂż siĂŞ baÂłem siĂŞ, Âże karta wizyjna mi pada :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

sybic znĂłw mnie uprzedziÂłeÂś :lol2: Przez Ciebie nabawiĂŞ siĂŞ komplekso-capsĂłw :lol2:
epsztajnek pisze:O widzĂŞ, Âże u was tÂło teÂż jakieÂś takie przeÂświetlone :mhm: JuÂż siĂŞ baÂłem siĂŞ, Âże karta wizyjna mi pada :(
Tyle sÂłoĂąca w caÂłym mieÂście ....... :spiewa: W dodatku blask bijÂący od Agatki 8)
Nic tylko paœÌ na twarz i oddaÌ ho³d :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:sybic znĂłw mnie uprzedziÂłeÂś :lol2: Przez Ciebie nabawiĂŞ siĂŞ komplekso-capsĂłw :lol2:
Czy jest o co licytowaĂŚ? :) marcinkowsky daj spokĂłj :) Obaj spisaliÂście siĂŞ na medal :brawa:
A juÂż najbardziej to chyba Agatka :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:O widzĂŞ, Âże u was tÂło teÂż jakieÂś takie przeÂświetlone :mhm: JuÂż siĂŞ baÂłem siĂŞ, Âże karta wizyjna mi pada :(
Tyle sÂłoĂąca w caÂłym mieÂście ....... :spiewa:
A wszystko dlatego, ¿e studio, okno maj¹ z widokiem na po³udnie, a zatem w s³oneczne dni w godzinach po³udniowych i popo³udniowych efekt jest ''ra¿¹cy'' :lol2:
W dodatku blask bijÂący od Agatki 8)
Nic tylko paœÌ na twarz i oddaÌ ho³d :lol2:
Wtedy to juÂż o ''poraÂżajÂącym'' efekcie mĂłwiĂŚ naleÂży :P :szalony:
JeÂśli tak wyglÂąda Agatka i Âżycie na detoksie to wielkie brawa :brawa: :brawa:
A czy ktoÂś wspominaÂł o tym albo wypominaÂł, Âże Agatka na detoksie nie moÂże wyglÂądaĂŚ jeszcze piĂŞkniej? :lol2:
SÂłyszeli do czego zachĂŞcaÂła Agatka :> Odwiedzamy stronĂŞ http://www.przeszczep.pl 8)
Nie moÂżna chyba skÂładaĂŚ podwĂłjnych deklaracji :mhm: A juÂż uzgodniÂłem z kim naleÂży, Âże po Âśmierci oddajĂŞ, co zdrowe :lol2:
Ostatnio zmieniony niedziela 17 cze 2007, 16:15 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:No dobra ;) Nie bĂŞdĂŞ Was juÂż zadrĂŞczaÂł moimi dylematami :devil: Tym bardziej, Âże epsztajnek w swoim bardzo interesujÂącym podpisie: "Tylko mĂŞÂżczyÂźni ÂżyjÂący w celibacie potrafiÂą kontemplowaĂŚ piĂŞkno kobiety" :mhm: :D dostrzegam wskazĂłwkĂŞ, swoisty klucz to sukcesu ... :lol2: :devil:
:o a zaczê³o siê od ojcostwa duchowego... wszak celibat stwarza tak¹ mo¿liwoœÌ :lol2:
Black, Ty rzeczywiœcie prze¿ywasz jak¹œ odmianê :o Zachowujesz siê jak naukowiec, który odkrywaj¹c jak¹œ prawdê, biegnie do spo³eczeùstwa i dzieli siê ni¹ z innymi. Piêkna postawa :) Ciekaw jestem dalszych efektów, choÌ przestrzegam i odwo³ujê siê do pewnej przyczynowoœci :stop:
Mê¿czyzna i celibat - ta zale¿noœÌ musi wynikaÌ z powo³ania, a nie braÌ siê z takiej jak Twoja konstatacji, poniewa¿ wtedy brzmi zupe³nie kuriozalnie. Poza tym istnieje groŸba tworzenia siê ró¿norakich dewiacji, pozostaj¹cy d³ugo posmak wyrz¹dzonej sobie szkody duchowej - to niezdrowe! :stop:
Tylko, nie sÂądziÂłem, Âże konsekwencje Twojego postanowienia przelejÂą siĂŞ za TwojÂą sprawkÂą w poczet zasÂług samej Agatty (choĂŚ w peÂłni nieÂświadomej :lol2: ). PosÂądzaĂŚ jÂą o birbancki sposĂłb Âżycia - nie sÂądzĂŞ, Âże jest tak jak piszesz :nie: WidaĂŚ i sÂłychaĂŚ jak na dÂłoni, Âże tak nie jest :)
:shock: Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże Agatka jest w pracy i nie ma jej wciÂągu dnia na wizji :ban: ??
..nie wiem jak to tak moÂże byĂŚ ale wcale mi siĂŞ to nie podoba :twisted:
Gor¹co panom wspó³czujê. Pragnê te¿ jednoczeœnie wyraziÌ moje najserdeczniejsze kondolencje, bo mimo i¿ widok trwa³ sekundê, to zapiera³ dech w piersiach :lol2:
Do rzeczy ... Tak sobie wymyÂśliÂłem, Âże byĂŚ moÂże temat, ktĂłry proponowaÂła Agatka nie wygraÂł przetargu na weekendowej gieÂłdzie tematycznej :> MoÂże byÂł zbyt ''ÂśmiaÂły'' :lol2: Zbyt ''odwaÂżny'' :lol2:
BrzmiaÂł zbyt po naszemu :> WiĂŞc dawaj porzÂądny, edukacyjny i Âżyciowy :)
SÂłyszeli do czego zachĂŞcaÂła Agatka :> Odwiedzamy stronĂŞ http://www.przeszczep.pl 8)
Nie moÂżna chyba skÂładaĂŚ podwĂłjnych deklaracji :mhm: A juÂż uzgodniÂłem z kim naleÂży, Âże po Âśmierci oddajĂŞ, co zdrowe :lol2:
Z podwĂłjnych to chyba tylko nerka i... :lol2: No dobrze, skoĂączmy :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Ciekaw jestem dalszych efektĂłw, choĂŚ przestrzegam i odwoÂłujĂŞ siĂŞ do pewnej przyczynowoÂści :stop:
Mê¿czyzna i celibat - ta zale¿noœÌ musi wynikaÌ z powo³ania, a nie braÌ siê z takiej jak Twoja konstatacji, poniewa¿ wtedy brzmi zupe³nie kuriozalnie. Poza tym istnieje groŸba tworzenia siê ró¿norakich dewiacji, pozostaj¹cy d³ugo posmak wyrz¹dzonej sobie szkody duchowej - to niezdrowe! :stop:
Tylko, nie sÂądziÂłem, Âże konsekwencje Twojego postanowienia przelejÂą siĂŞ za TwojÂą sprawkÂą w poczet zasÂług samej Agatty (choĂŚ w peÂłni nieÂświadomej :lol2: ). PosÂądzaĂŚ jÂą o birbancki sposĂłb Âżycia - nie sÂądzĂŞ, Âże jest tak jak piszesz :nie: WidaĂŚ i sÂłychaĂŚ jak na dÂłoni, Âże tak nie jest :)
No wiêc w³aœnie, chcia³em ca³¹ moj¹ energiê zmys³ow¹ przekszta³ciÌ w energiê psychiczn¹ i duchow¹ z wy¿szej pó³ki :lol2: Chcia³em, ale siê obawiam, ¿e jak niechc¹cy za bardzo st³umiê moj¹ energiê i emocje, a to skoùczy siê na niczym innym jak na jakimœ patologicznym stanie :spiewa: Wiêc chyba nie bêdê ryzykowaÌ :spiewa: Bo dojdzie do tego, ¿e ta moja t³umiona energia paradoxalnie stanie siê dla nas wszystkich jeszcze bardziej k³opotliwa :devil:
Do rzeczy ... Tak sobie wymyÂśliÂłem, Âże byĂŚ moÂże temat, ktĂłry proponowaÂła Agatka nie wygraÂł przetargu na weekendowej gieÂłdzie tematycznej :> MoÂże byÂł zbyt ''ÂśmiaÂły'' :lol2: Zbyt ''odwaÂżny'' :lol2:
BrzmiaÂł zbyt po naszemu :> WiĂŞc dawaj porzÂądny, edukacyjny i Âżyciowy :) /quote]
Nasze wyuzdane propozycje wtvn'ie siĂŞ nie przyjmujÂą :mhm: Hola, hola :stop: Niech juÂż nie udajÂą takich ÂświĂŞtoszkĂłw :lol2:

Tak :] Zaraz po raporcie uciekam do mojej pustelni, gdzie ... nie bĂŞdĂŞ naraÂżony na piĂŞkne widoki :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Moje kompleksy siê pog³êbiaj¹ :neutral: O ile Twoje capsy s¹ piêkniejsze :szalony:
Ale nic to :lol: Dam co mam :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

ObrazekO co oni mnie podejrzewajÂą :o ??

Black Jack '62 pisze:Tak :] Zaraz po raporcie uciekam do mojej pustelni, gdzie ... nie bĂŞdĂŞ naraÂżony na piĂŞkne widoki :lol2:
No nie radziÂłbym :D moÂże Agatka ma popoÂłudniowy dyÂżur :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No wiêc w³aœnie, chcia³em ca³¹ moj¹ energiê zmys³ow¹ przekszta³ciÌ w energiê psychiczn¹ i duchow¹ z wy¿szej pó³ki :lol2: Chcia³em, ale siê obawiam, ¿e jak niechc¹cy za bardzo st³umiê moj¹ energiê i emocje, a to skoùczy siê na niczym innym jak na jakimœ patologicznym stanie :spiewa: Wiêc chyba nie bêdê ryzykowaÌ :spiewa: Bo dojdzie do tego, ¿e ta moja t³umiona energia paradoxalnie stanie siê dla nas wszystkich jeszcze bardziej k³opotliwa :devil:
DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujesz :lol2: Nas uratujesz :lol2:
Nasze wyuzdane propozycje wtvn'ie siĂŞ nie przyjmujÂą :mhm: Hola, hola :stop: Niech juÂż nie udajÂą takich ÂświĂŞtoszkĂłw :lol2:
Otrz¹œnij siê :plus: Nie wypaczaj nam obrazu Agatty :aniol:

Mam dylemat... spokojnie :lol2: Nie tej natury, co Black :devil: Chodzi o odleg³oœÌ kadrowania :) Tylko o to :lol2: Nie wiem, czy lepiej z oddali, czy z bliska :mhm: Najlepiej by³oby tak i tak :lol2: Bowiem z bliska wrêcz namacalnie widaÌ piêkno Agatty, zaœ z oddali wyraŸniej wspania³¹ jej postaÌ :lol2:
Trudno zachowaÌ przytomnoœÌ... :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujesz :lol2: Nas uratujesz :lol2:
Tak naprawdê wgl¹d w brutaln¹ prawdê mia³ miejsce zanim jeszcze podj¹³em publiczn¹ decyzjê o rezygnacji z pomys³u ;) Bo tak naprawdê to w gruncie rzeczy jestem cz³owiekiem s³abej woli ... Co ja gadam ... tak naprawdê to nie mam jej wcale :/
Nie byÂło to w moim zamyÂśle :o PrzecieÂż wiemy doskonale, Âże tak naprawdĂŞ nasza Agatka jest AnioÂłem :aniol: ChoĂŚ posiada ciaÂło fizyczne, tak naprawdĂŞ Âżyje obok nas, w naszym Âświecie, a nasze zmysÂły paradoxalnie sÂą przystosowane do jej odbierania :szalony:
Mam dylemat... spokojnie :lol2: Nie tej natury, co Black :devil: Chodzi o odleg³oœÌ kadrowania :) Tylko o to :lol2: Nie wiem, czy lepiej z oddali, czy z bliska :mhm: Najlepiej by³oby tak i tak :lol2: Bowiem z bliska wrêcz namacalnie widaÌ piêkno Agatty, zaœ z oddali wyraŸniej wspania³¹ jej postaÌ :lol2:
Trudno zachowaÌ przytomnoœÌ... :szalony:
Z takimi dylematami tak naprawdĂŞ borykaĂŚ siĂŞ moÂże jedynie grupa ludzi o tak naprawdĂŞ szerokim, choĂŚ na pierwszy rzut oka tak wÂąskim spektrum zainteresowaĂą, niewyczerpanej pasji, ogromnym zaangaÂżowaniu i ciekawoÂści piĂŞknego Âświata ... :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
Alchemik pisze:DziêkowaÌ losowi za to, ¿e przed podjêciem decyzji ostatecznej natchn¹³ i zatru³ Ciê zw¹tpieniem co do s³usznoœci wczeœniejszej decyzji :rydzyk: Mo¿e siê uratujesz :lol2: Nas uratujesz :lol2:
Tak naprawdê wgl¹d w brutaln¹ prawdê mia³ miejsce zanim jeszcze podj¹³em publiczn¹ decyzjê o rezygnacji z pomys³u ;) Bo tak naprawdê to w gruncie rzeczy jestem cz³owiekiem s³abej woli ... Co ja gadam ... tak naprawdê to nie mam jej wcale :/

Tak naprawdĂŞto Ty jesteÂś cholernie zÂłoÂśliwy :devil: Lepiej wymyÂślmy coÂś co sprawi, Âże od Agatki odczepi siĂŞ to ''tak naprawdĂŞ'' :neutral:
Nie byÂło to w moim zamyÂśle :o PrzecieÂż wiemy doskonale, Âże tak naprawdĂŞ nasza Agatka jest AnioÂłem :aniol: ChoĂŚ posiada ciaÂło fizyczne, tak naprawdĂŞ Âżyje obok nas, w naszym Âświecie, a nasze zmysÂły paradoxalnie sÂą przystosowane do jej odbierania :szalony:
Nikt i nic mi nie wypaczy obrazu Agatki, bo jest niewypaczalny :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Tak naprawdĂŞto Ty jesteÂś cholernie zÂłoÂśliwy :devil: Lepiej wymyÂślmy coÂś co sprawi, Âże od Agatki odczepi siĂŞ to ''tak naprawdĂŞ'' :neutral:
Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞ :lol2: DÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3 :lol2: :rydzyk:
Nikt i nic mi nie wypaczy obrazu Agatki, bo jest niewypaczalny :lol2:
Zacz¹³em st¹paÌ po grz¹skim gruncie, ale w porê siê opamiêta³em, bo tak naprawdê to masz racjê, ¿e obraz Agatki jest niewypaczalny :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
marcinkowsky pisze: Tak naprawdĂŞto Ty jesteÂś cholernie zÂłoÂśliwy :devil: Lepiej wymyÂślmy coÂś co sprawi, Âże od Agatki odczepi siĂŞ to ''tak naprawdĂŞ'' :neutral:
Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞ :lol2: DÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3 :lol2: :rydzyk:
Ja rozumiem jak to jest, kiedy coœ uczepi siê cz³owieka i odejœÌ nie chce
Nie bardzo wiemy, jak siĂŞ za ten problem zabraĂŚ, bo wprawdzie padÂło pytanie, ale odpowiedzi jakoÂś nigdzie na horyzoncie nie widaĂŚ. :mhm: Mamy szansĂŞ, by poszukaĂŚ i dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś nowego - korzyÂści w tym interesie przypuszczalnie bĂŞdÂą obopĂłlne :)

Mam wra¿enie, ¿e to s³ówko pomocnicze, ot taki przecineczek-przerywniczek :) Ale dziœ wrêcz Agatta nas nim bombardowa³a :hmm: Trudno bêdzie zatem wyeliminowaÌ ca³kowicie :mhm: Wiêc mo¿e zast¹piÌ synonimami? :) Proponowa³bym na pocz¹tek: ''rzeczywiœcie'', ''namacalnie'', ''fizycznie'', ''realnie'', ''de facto'', ''istotnie'', ''wprawdzie''...
Kto wyÂśle propozycje dalej... :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞ :lol2: DÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3 :lol2: :rydzyk:
Tak naprawdĂŞ gdybyÂś liczyÂł dziÂś na DÂżastinĂŞ to, uwierz mi - mocno byÂś siĂŞ przeliczyÂł :rozglada: Nagrania sÂą, ale tak naprawdĂŞ to Âżadna w tym zasÂługa DÂżastiny :rozglada: :arrow:

http://www.sendspace.com/file/6cuirc
http://www.sendspace.com/file/lgp0ic

MiÂłego zliczania zatem :lol2:

Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
..tacy odwaÂżni jesteÂście tylko na forum :devil:
..czyli w miejscu do ktĂłrego Agatka na pewno nigdy nie zaglÂąda :lol2:
..a jeÂśli zaglÂąda to pozdrawiam :*
..i wcale mi to 'tak naprawdĂŞ' nie przeszkadza :lol2:
Black Jack '62 pisze: Tak naprawdĂŞ to pozostaje tylko zliczyĂŚ, ile razy wydedukowaÂła tĂŞ frazĂŞ :lol2: DÂżastina, mam nadziejĂŞ na mp3 :lol2: :rydzyk:
Tak naprawdĂŞ gdybyÂś liczyÂł dziÂś na DÂżastinĂŞ to, uwierz mi - mocno byÂś siĂŞ przeliczyÂł :rozglada: Nagrania sÂą, ale tak naprawdĂŞ to Âżadna w tym zasÂługa DÂżastiny :rozglada: :arrow:
..czyjakolwiek w tym zasÂługa to bardzo dziĂŞkujemy :*
..nie sÂłyszaÂłem wczoraj tej muzy w tle :rozglada:
..ciekawe czy to z rynku czy ze studia :?: :D
MiÂłego zliczania zatem :lol2:
..tylko 6 niewinnych 'tak naprawdĂŞ' :rozglada:
Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
..Black przesadza wstawiajÂąc 'tak naprawdĂŞ' co drugie sÂłowo :]
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:Ja nie ÂśmiaÂłabym pod cudzymi pomysÂłami siĂŞ podpisywaĂŚ :rozglada: Al propozycje sÂą Twoje wiĂŞc to Ty powinieneÂś skierowaĂŚ je pod wÂłaÂściwy adres :rozglada:
..tacy odwaÂżni jesteÂście tylko na forum :devil:
..czyli w miejscu do ktĂłrego Agatka na pewno nigdy nie zaglÂąda :lol2:
..a jeÂśli zaglÂąda to pozdrawiam :*
..i wcale mi to 'tak naprawdĂŞ' nie przeszkadza :lol2:
Tak ci to nie przeszkadza Âże aÂż zliczyÂłeÂś wszystkie ''tak naprawdĂŞ" :devil: ?? Ja -chyba jako jedyny nie bĂŞdĂŞ liczyÂł wcale :nie: relacja byÂła Âświetna kompletna a Agatka wyglÂądaÂła wczoraj jak dziewczyna..... z plakatu z pisma o modzie :P :P moim zdaniem nie ma na co narzekaĂŚ :P :P Tylko zachwycaĂŚ siĂŞ i zachwycaĂŚ :szalony:
..czyjakolwiek w tym zasÂługa to bardzo dziĂŞkujemy :*
..nie sÂłyszaÂłem wczoraj tej muzy w tle :rozglada:
..ciekawe czy to z rynku czy ze studia :?: :D
To co ty robiÂłeÂś w czasie relacji :devil: ?? PrzecieÂż na poczÂątku byÂła gÂłoÂśniejsza nawet od Agatki :lol2:
To chyba raczej z rynku -tÂłoczno tam byÂło :mhm: DziĂŞkuuujeeemyyy DÂżastinie za dÂźwiĂŞk :*
Za karê, na z³oœÌ powinno mu to przywrzeÌ na sta³e :devil: !!
ODPOWIEDZ