Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:To jeszcze ja sprĂłbujĂŞ siĂŞ przymiliĂŚ :racja:
Udana prĂłba :lol2: Znowu muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ Blackowi - jako capsiarze jesteÂście nieobliczalni :* Marcinkowsky widzĂŞ, Âże udaÂło Ci siĂŞ uchwyciĂŚ moment, w ktĂłrym PaweÂł pozbywa siĂŞ sÂłuchawki :mhm: A nie sÂłyszaÂłeÂś przypadkiem co takiego ktoÂś szeptaÂł mu do ucha ? :rozglada:
Black Jack '62 pisze:O! :D Tu jeszcze suchy :lol2:
Có¿ za paradoks :uhh: Kiedy nie pada³o nadawa³ relacje z pomieszczenia :uhh: a w czasie tak ogromnej ulewy przysz³o mu nadawaÌ z pleneru :uhh: Pod³y deszcz, zupe³nie nie ma wyczucia :uhh: zamiast kompletnie przemoczyÌ mojego ulubionego zla³by moje trawniki bo wysychaj¹ strasznie :uhh:
Black Jack '62 pisze:W raporcie widziaÂłem relacjĂŞ PawÂła, ktĂłrÂą nadawaÂł w strugach deszczu i bez parasola :D

WidzieliÂście - caluteĂąki przemokniĂŞty byÂł :o Jak kura :devil: Parasoleczki siĂŞ na zabraÂło? :x
:nie: Black Ty nie umiesz wspó³czuÌ drugiemu cz³owiekowi :uhh:
Black Jack '62 pisze:A moÂże bozia pokaraÂła za nieodpisywanie fanom? :]
UwaÂżaj Âżeby nie pokaraÂła upierdliwych fanĂłw :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..widziaÂłem ale nie bawiÂło mnie to tak jak ciebie :stop:
Jak mi³o, ¿e chocia¿ Ty potrafisz wspó³czuÌ
obieÂżyÂświat pisze:..Âśmieszne :?
Teraz napiszĂŞ coÂś, co zapewne Blacka bardzo ucieszy :rozglada: Wszystko wskazuje na to, Âże Black i ÂŁukasz Grass majÂą podobne poczucie humoru :devil:
obie¿yœwiat pisze:..a mo¿e po upa³ach dobrze jest zmokn¹Ì - dla orzeŸwienia :spiewa:
:mhm: Mo¿e i dobrze, ale czy a¿ tak mocno? :mhm: Tak siê zastanawiam czy Paw³owi ta ulewa w ogóle przeszkadza³a :mhm: nie wygl¹da³ na mocno przejêtego, a i jakoœÌ relacji nie ucierpia³a :) Obs³ugiwany dziœ temat podsumowa³ pierwszorzêdnie :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze: :nie: Black Ty nie umiesz wspó³czuÌ drugiemu cz³owiekowi :uhh:
Ale¿ potrafiê :D Nie raz ju¿ tego dowiod³em :] Tu te¿ jest wspó³czucie, tylko wspó³czucie poprzez dobr¹ zabawê, jak¹ dostarcza osoba, która znajduje siê w ''nieciekawym'' po³o¿eniu, ale wcale tym nie jest zmartwiona - patrz: Pawe³ ;) Czy wygl¹da na upodlonego przez deszcz? :lol2:
Teraz napiszĂŞ coÂś, co zapewne Blacka bardzo ucieszy :rozglada: Wszystko wskazuje na to, Âże Black i ÂŁukasz Grass majÂą podobne poczucie humoru :devil:
A Ty mnie tak upodlasz :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze: :nie: Black Ty nie umiesz wspó³czuÌ drugiemu cz³owiekowi :uhh:
Ale¿ potrafiê :D Nie raz ju¿ tego dowiod³em :] Tu te¿ jest wspó³czucie, tylko wspó³czucie poprzez dobr¹ zabawê, jak¹ dostarcza osoba, która znajduje siê w ''nieciekawym'' po³o¿eniu, ale wcale tym nie jest zmartwiona - patrz: Pawe³ ;) Czy wygl¹da na upodlonego przez deszcz? :lol2:
No nie wyglÂąda :D Sama do tego doszÂłam pod koniec pisania mojego wczorajszego posta :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
A Ty mnie tak upodlasz :lol:
A wiesz jak¹ mi to sprawia przyjemnoœÌ? :devil: W³aœciwie to wczoraj sprawia³o :uhh: Dziœ jest mi bardzo smutno :? Nie widzia³am ani suchego, ani zmoczonego Paw³a ;( ;( ;(

[ Dodano: Wto Cze 19, 2007 11:07 pm ]
:o WÂłaÂśnie widziaÂłam PawÂła :o Ma nocny reporterski dyÂżur :o ZmieniÂł JoannĂŞ KryĂąskÂą i nadaje relacje sprzed Centrum Dialogu SpoÂłecznego :o
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

DÂżastina pisze:WÂłaÂśnie widziaÂłam PawÂła Ma nocny reporterski dyÂżur ZmieniÂł JoannĂŞ KryĂąskÂą i nadaje relacje sprzed Centrum Dialogu SpoÂłecznego
Tak siĂŞ tam dziwnie tasowali,jeszcze Maciej WarsiĂąski z nimi byÂł :aniol:
Obrazek Obrazek

DÂżastina nie obraÂź siĂŞ,Âże Joasia jest na pierwszym planie to na prawdĂŞ nie moja wina :rydzyk: :rydzyk: :spiewa: :spiewa:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: DÂżastina nie obraÂź siĂŞ,Âże Joasia jest na pierwszym planie to na prawdĂŞ nie moja wina :rydzyk: :rydzyk: :spiewa: :spiewa:
AleÂż maxxx dlaczego miaÂłabym siĂŞ obraziĂŚ :D WdziĂŞczna Ci jestem ogromnie :* DziĂŞki Tobie mam dowĂłd na to, Âże PaweÂł peÂłniÂł nocnÂą wartĂŞ :rozglada: A widziaÂłam teÂż, Âże w Joasi wÂątku mogĂŞ sobie na PawÂła popatrzeĂŚ ;)
:mhm: KtoÂś wie czy po pierwszej nadawali jeszcze lajfy? Ja potrzebujĂŞ dziÂś byĂŚ w miarĂŞ przytomna i dlatego poÂłoÂżyÂłam siĂŞ spaĂŚ tuÂż po pierwszej :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

KaczyĂąski wczoraj wieczorem na krĂłtkiej konferencji odpowiedziaÂł tylko na jedno pytanie PawÂła a jak zobaczyÂł Âże ten ma w rekawie jeszcze kilka pytaĂą to szybko uciekÂł :shock:
TrochĂŞ mi siĂŞ szkoda zrobiÂło Pawcia -ale cĂłz taka praca :brawa:
maxxx

DÂżastina pisze:AleÂż maxxx dlaczego miaÂłabym siĂŞ obraziĂŚ
AleÂż nie wiem :aniol: zartuje tylko ;) To jest wÂątek PawÂła i wiesz nie chciaÂłem tu Joanny promowaĂŚ :devil: Ale jak siĂŞ przyczepiÂła do capsa to zostaÂła :aniol:
KtoÂś wie czy po pierwszej nadawali jeszcze lajfy?
Nie,PaweÂł w podsumowaniu po 23:30 byÂł ostatni raz :aniol:
A póŸniej by³ jeszcze Warsiùski tak do 0:30 :spiewa:
adam pisze:KaczyĂąski wczoraj wieczorem na krĂłtkiej konferencji odpowiedziaÂł tylko na jedno pytanie PawÂła a jak zobaczyÂł Âże ten ma w rekawie jeszcze kilka pytaĂą to szybko uciekÂł
To byÂło cos w stylu:no comment :xx:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:KaczyĂąski wczoraj wieczorem na krĂłtkiej konferencji odpowiedziaÂł tylko na jedno pytanie PawÂła a jak zobaczyÂł Âże ten ma w rekawie jeszcze kilka pytaĂą to szybko uciekÂł :shock:
:uhh: Nie mia³am przyjemnoœci widzieÌ na ¿ywo tej konferencji :roll: Znaj¹c dociekliwoœÌ Paw³a mo¿na przypuszczaÌ, ¿e ch³opak by³ niepocieszony z tego powodu :rozglada:
adam pisze:TrochĂŞ mi siĂŞ szkoda zrobiÂło Pawcia -ale cĂłz taka praca :brawa:
Gdybym nie widzia³a powtórki tej konferencji powiedzia³abym, ¿e móg³ spróbowaÌ na si³ê zdobyÌ odpowiedzi na nurtuj¹ce go pytania :rozglada: Ale widzia³am, ¿e Jarek nieŸle obstawiony by³ :rozglada: Gdzieœ na ty³ach sta³a Jolka Szczypiùska, a woko³o wielu ochroniarzy :rozglada:
maxxx pisze:
DÂżastina pisze:AleÂż maxxx dlaczego miaÂłabym siĂŞ obraziĂŚ
AleÂż nie wiem :aniol: zartuje tylko ;) To jest wÂątek PawÂła i wiesz nie chciaÂłem tu Joanny promowaĂŚ :devil: Ale jak siĂŞ przyczepiÂła do capsa to zostaÂła :aniol:
Tak prawdĂŞ mĂłwiÂąc to ona tam rzÂądziÂła :rozglada: Ona pytaÂła, a koledzy - chcieli, nie chcieli :rozglada: musieli jej grzecznie odpowiadaĂŚ :lol2:
maxxx pisze:
KtoÂś wie czy po pierwszej nadawali jeszcze lajfy?
Nie,PaweÂł w podsumowaniu po 23:30 byÂł ostatni raz :aniol:
A póŸniej by³ jeszcze Warsiùski tak do 0:30 :spiewa:
To mnie uspokoiÂłeÂś :D

maxxx pisze:
adam pisze:KaczyĂąski wczoraj wieczorem na krĂłtkiej konferencji odpowiedziaÂł tylko na jedno pytanie PawÂła a jak zobaczyÂł Âże ten ma w rekawie jeszcze kilka pytaĂą to szybko uciekÂł
To byÂło cos w stylu:no comment :xx:
:mhm: MoÂże pytania byÂły za trudne? :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

maxxx napisaÂł/a:
adam napisaÂł/a:
KaczyĂąski wczoraj wieczorem na krĂłtkiej konferencji odpowiedziaÂł tylko na jedno pytanie PawÂła a jak zobaczyÂł Âże ten ma w rekawie jeszcze kilka pytaĂą to szybko uciekÂł

To byÂło cos w stylu:no comment

MoÂże pytania byÂły za trudne?
wydaje mi sie Âże dlatego Âże PaweÂł mjest z tej niewÂłaÂściwej telewizji
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..PaweÂł nie znika na zbyt dÂługo :D

:arrow:
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Och! widzĂŞ, Âże w tygodniu - zwÂłaszcza nocami omijaÂło mnie strasznie duÂżo ciekawych wydarzeĂą, za poÂśrednictwem mediĂłw rozpowszechnianych :/
wydaje mi sie Âże dlatego Âże PaweÂł mjest z tej niewÂłaÂściwej telewizji
Na sam widok logo tvn24 rz¹dz¹cy pewnie dostaj¹ czkawki :devil: Tote¿ premier musia³ znikn¹Ì :D
..PaweÂł nie znika na zbyt dÂługo :D
MĂłgÂłby jeszcze nie kazaĂŚ tyle czekaĂŚ na odpowiedÂź mailowÂą :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

To Ty jeszcze czekasz? :lol: OdpuœÌ sobie :stop: Jeœli nie odpisa³ Ci od razu, to ju¿ nie odpisze :devil:
Black Jack '62 pisze:Och! widzĂŞ, Âże w tygodniu - zwÂłaszcza nocami omijaÂło mnie strasznie duÂżo ciekawych wydarzeĂą, za poÂśrednictwem mediĂłw rozpowszechnianych :/
W rzeczy samej :tanczy: Nawet nie wiesz jak wiele tracisz :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..PaweÂł nie znika na zbyt dÂługo :D
To fakt, nie daje o sobie zapomnieĂŚ :tanczy: SpodobaÂło mu siĂŞ chyba wystawanie przed tym Centrum Dialogu SpoÂłecznego :rozglada: dziÂś znowwu stamtÂąd nadawaÂł relacje :tanczy: W tej z Raportu PopoÂłudniowego mĂłwiÂł o spotkaniu premiera z KomisjÂą TrĂłjstronnÂą. Akurat kiedy PaweÂł o tym mĂłwiÂł nadjechaÂł premier :rozglada: Ja, jako wielbicielka PawÂła skorzystaÂłam na tym, gdyÂż specjalnie na tĂŞ okazjĂŞ powiĂŞkszyli obraz :lol2: do tego momentu PaweÂłka byÂło wiaĂŚ w takim maÂłym okienku :rozglada: W kolejnych relacjach pan redaktor zastanawiaÂł siĂŞ czy pielĂŞgniarki dotrÂą na spotkanie z premierem do "Dialogu" wÂłaÂśnie :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
adam pisze:]wydaje mi sie Âże dlatego Âże PaweÂł mjest z tej niewÂłaÂściwej telewizji
Na sam widok logo tvn24 rz¹dz¹cy pewnie dostaj¹ czkawki :devil: Tote¿ premier musia³ znikn¹Ì :D
Dziœ kiedy mia³am przyjemnoœÌ odl¹daÌ konferencje po spotkaniu premiera z Komisj¹ Trójstronn¹ - przerwali jej nadawanie :uhh: akurat w momencie kiedy dziennikarze zaczêli zadawaÌ pytania :mhm: Kto wie co tam siê dzia³o :spiewa:
maxxx

A PaweÂł jak zwykle deszczu siĂŞ nie boi :aniol: Twardo bez parasolki,Joasia nie poÂżyczyÂła :nie:
Ale DÂżastina widzisz-nasi ulubiency najdzielniejsi :aniol:
Ciekawe czy ogladasz :tanczy: :arrow:
JeÂśli nie to masz chociaÂż namiastki troszkĂŞ :aniol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PaweÂł znĂłw zmokniĂŞty, Âżeby nie pisaĂŚ przemoczony, bo to od wieki wiekĂłw kojarzy mi siĂŞ jednoznacznie i tutaj raczej nie pasuje :lol2: JuÂż zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ, czy PaweÂł faktycznie nie boi siĂŞ deszczu, czy moÂże najproÂściej w Âświecie nie posiada parasola? :o

Forumowicze - musimy chyba zrobiÌ jak¹œ zrzutê :lol2: Mo¿e wtedy Pawe³ doceni nasz¹ troskê o niego i inaczej zacznie na nas patrzeÌ :neutral:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Pewnie nie ogl¹dacie Faktów Ludzi Pieniêdzy, ale Pawe³ mia³ te¿ ³¹czenia live w serwisach informacyjnych prowadzonych przez Kasiê £astowieck¹. Na pewno by³ o 19.30, nie wiem czy o 19.00 równie¿.

Obrazek
ODPOWIEDZ