marcinkowsky pisze:To jeszcze ja sprĂłbujĂŞ siĂŞ przymiliĂŚ :racja:
Udana prĂłba

Znowu muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ Blackowi - jako capsiarze jesteÂście nieobliczalni :* Marcinkowsky widzĂŞ, Âże udaÂło Ci siĂŞ uchwyciĂŚ moment, w ktĂłrym PaweÂł pozbywa siĂŞ sÂłuchawki :mhm: A nie sÂłyszaÂłeÂś przypadkiem co takiego ktoÂś szeptaÂł mu do ucha ? :rozglada:
Black Jack '62 pisze:O!

Tu jeszcze suchy
Có¿ za paradoks :uhh: Kiedy nie pada³o nadawa³ relacje z pomieszczenia :uhh: a w czasie tak ogromnej ulewy przysz³o mu nadawaÌ z pleneru :uhh: Pod³y deszcz, zupe³nie nie ma wyczucia :uhh: zamiast kompletnie przemoczyÌ mojego ulubionego zla³by moje trawniki bo wysychaj¹ strasznie :uhh:
Black Jack '62 pisze:W raporcie widziaÂłem relacjĂŞ PawÂła, ktĂłrÂą nadawaÂł w strugach deszczu i bez parasola
WidzieliÂście - caluteĂąki przemokniĂŞty byÂł :o Jak kura :devil: Parasoleczki siĂŞ na zabraÂło?

:nie: Black Ty nie umiesz wspó³czuÌ drugiemu cz³owiekowi :uhh:
Black Jack '62 pisze:A moÂże bozia pokaraÂła za nieodpisywanie fanom? :]
UwaÂżaj Âżeby nie pokaraÂła upierdliwych fanĂłw :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..widziaÂłem ale nie bawiÂło mnie to tak jak ciebie :stop:
Jak mi³o, ¿e chocia¿ Ty potrafisz wspó³czuÌ
obieÂżyÂświat pisze:..Âśmieszne :?
Teraz napiszĂŞ coÂś, co zapewne Blacka bardzo ucieszy :rozglada: Wszystko wskazuje na to, Âże Black i ÂŁukasz Grass majÂą podobne poczucie humoru :devil:
obie¿yœwiat pisze:..a mo¿e po upa³ach dobrze jest zmokn¹Ì - dla orzeŸwienia :spiewa:
:mhm: Mo¿e i dobrze, ale czy a¿ tak mocno? :mhm: Tak siê zastanawiam czy Paw³owi ta ulewa w ogóle przeszkadza³a :mhm: nie wygl¹da³ na mocno przejêtego, a i jakoœÌ relacji nie ucierpia³a

ObsÂługiwany dziÂś temat podsumowaÂł pierwszorzĂŞdnie :tanczy: