adam pisze:Ja to najbardziej lubiĂŞ SylwiĂŞ WalendowskÂą bo ona jako jedyna mi odpisaÂła
A ja teÂż bardzo lubiĂŞ SylwiĂŞ :spiewa: Masz ulubione ulubienice jak ja :tanczy:
Jakby siĂŞ usiechaÂła to nikt by jej nie przeÂśladowaÂł a tak sama jest sobie winna
Teraz jadÂąc autem gdzieÂś w radio mĂłwili,Âże uÂśmiech uruchamia okoÂło 17 miĂŞÂśni :rozglada:
Wiesz jaki to wysiÂłek dla Joasi :devil: Prawie jak Pudzianowski :szalony:
Ale mam z³¹ wiadomoœÌ Joasiu

-...otó¿ marszczenie brwi i zaciskanie ust to praca 44 miêœni :/
Tak wiĂŞc TwĂłj wybĂłr
JuÂż ja na ten temat mĂłgÂłbym coÂś napisaĂŚ ale sie bojĂŞ bo znowu ktoÂś mnie ochrzani
SpokorniaÂłeÂś :aniol:
Wiesz Maxxx jacy sÂą Ci pseudo fani Joasi
Tylko czekajÂą aby siĂŞ podlizaĂŚ
My dla dobra Joasi wytykamy Jej ka¿dy b³¹d :] Po to by by³a jeszcze lepsza
Nikt jej nie kazaÂł siĂŞ pchaĂŚ do telewizji.
Tak byÂśmy nie wiedzieli o jej istnieniu i by miaÂła spokojne Âżycie a teraz jak pokazaÂła swoja ÂślicznÂą buziĂŞ to bĂŞdzie musiaÂła nas znosiĂŚ do koĂąca Âżycia
Przyznaje Ci racjĂŞ :brawa: Sama zaczĂŞÂła z nami

I po co Jej to byÂła.Po co :tanczy: :devil:
epsztajnek pisze:S³uchajcie panowie ( o pardonsik - koledzy ) a czy rozwa¿aliœcie tak¹ mozliwoœÌ, ¿e Joanna wyznaje po prostu inny kanon estetyczny, albo ma jak¹œ "blokadê" emocjonaln¹ i najzwyczajniej w swiecie twierdzi , ¿e jest brzydka, a wszelkie objawy zachwytu nad jej urod¹ uwa¿a za z³oœliwoœÌ pod swoim adresem
Nigdy mi taka mo¿liwoœÌ nie wpad³a do g³owy :spiewa:
To jest cos takiego jak anorektyczki caÂły czas myÂślÂą,Âże sÂą za grube ale to jest choroba :stop:
Ale to jest wg mnie niemo¿liwe ¿eby Joasia a¿ tak inaczej postrzega³a rzeczywistoœÌ :aniol:
Tymbardziej jako dziennikarka,ktĂłra powinna byĂŚ racjonalnie myÂślÂąca
ÂŚliczna piĂŞkna jest koniec i kropka :tanczy: :tanczy: :tanczy:
adam pisze:jestem mĂŞÂżczynÂą -za chiny ludowe nie rozumiem
Czyli co nawet jakbyœmy usiedli i ca³¹ noc przedyskutowali sprawê to nic byœmy dalej z tego nie zrozumieli

:cicho:
Mam nadziejĂŞ Âże jest ich duÂżo
Zdajesz sobie sprawĂŞ,Âże prawdopodbnie najwiĂŞcej zdaĂą napisaÂłeÂś publicznie o Joasi w tym kraju
Jestem prawie ze abstynentem
naprawdĂŞ
Prawie robi ró¿nicê

Ale tak serio to ja Ci wierzĂŞ sam juz wyrosÂłem z tego :spiewa: .
Joasiu jesli myslisz Âże jesteÂś brzydka to muszĂŞ Ci powiedzieĂŚ Âże specjalnie dla ciebie leczĂŞ siĂŞ ze wtĂłrnego analfabetyzmu Âżebym mĂłgÂł o twoiej Âślicznej osĂłbce rozprawiaĂŚ z innymi caÂłymi dniami
Czym siĂŞ ten wtĂłrny analfabetyzm TwĂłj przejawia :aniol:
Bo za wiele tego tu nie widaĂŚ :aniol: :aniol: :aniol:
joasia ma fajny tyÂłek to prawda
I co ja mogĂŞ tu wiĂŞcej powiedzieĂŚ

:tanczy:
Przepraszam wszystkich uraÂżonych ale kocham kobiece tyÂłeczki
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: