adam pisze:Jak Âładnie opalona jest Ania po Âślubie :uhh:
Przed Âślubem teÂż byÂła opalona

Ale po rzeczywiÂście bardziej

ÂŚlub, Âślub ... i po Âślubie ... w trakcie relacji Ani dla France24, nie mogÂłem oderwaĂŚ oczu od mieniÂącej siĂŞ na palcu obrÂączki :spiewa:
Cudownie, perfekcyjnie, fenomenalnie :brawa: Gdybym coÂś, poza nazwami polskimi z tej relacji rozumiaÂł, byÂłoby jeszcze bardziej cudownie, kapitalnie, etc. :spiewa:
A ja myÂślaÂłem, Âże tam we France24 tylko po angielsku mĂłwiÂą :mhm:
Teraz wiem, Âże nie tylko
Niestety za póŸno siê dowiedzia³em o fakcie i relacja internetowa jest jedyn¹, któr¹ mia³em przyjemnoœÌ widzieÌ
Swoj¹ drog¹ ciekawe, jak d³ugo Anna Kalczyùska bêdzie jeszcze relacjonowaÌ dla France24 wydarzenia z Warszawy, skoro nie tak dawno Polsat zacz¹³ wspó³pracê z t¹ stacj¹.
Nie sÂądzĂŞ, Âżeby w Polsacie mieli kogoÂś, kto byÂłby w stanie dorĂłwnaĂŚ Ani :nie:
Nie miaÂł bym nic przeciwko temu, aby wszystkie panie prowadzÂące serwisy, na minutĂŞ przed rozpoczĂŞciem serwisu , byÂły pokazywane w takim zbliÂżeniu.... :tanczy: :tanczy:
TeÂż jestem za

W ten sposĂłb zmniejsza siĂŞ dystans miĂŞdzy widzem a prezenterkÂą

Przyjemne doznanie

Operator wie, na co czekajÂą widzowie

A tak w ogĂłle, to jestem w szoku, byÂłem w szoku, kiedy zobaczyÂłem AniĂŞ w porankowych serwisach

Chyba to pierwszy raz od dÂłuÂższego czasu, a w weekendowych wydaniach, to w ogĂłle pierwszy raz Ania siĂŞ pojawia :> Ale jestem jak najbardziej za!

Nie sÂądziÂłem do tej pory, Âże porankowe serwisy mogÂą byĂŚ tak interesujÂące
Ale jest teÂż druga - zÂła strona medalu :uhh:
Nie mia³em kiedy, podczas dzisiejszego Poranka, wyjœÌ i zrobiÌ sobie œniadania :devil: Tak mnie do telewizora przyssa³o