[TVN] W11 - Wydział Śledczy
Moderator: Łukasz
[TVN] W11 - Wydział Śledczy
Dlaczego ten serial nazwano dokumentem?
OglÂądaÂłem fragmenty i ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce,jeÂśli tak pracujÂą prawdziwi policjanci to ja dziĂŞkujĂŞ.
Np. œledz¹ jakiegoœ goœcia ten zatrzymuje samochód a komentarz narratora:" jakiœ tam " niespodziewanie wysiada z samochodu, no jeœli siê zatrzyma³ to nie przypuszczam aby tam siedzia³ ca³y czas,musia³ wysi¹œÌ.
W opisie serialu pisze:
G³ówni bohaterowie to dwa zespo³y policyjnych detektywów. Ich role odtwarzaj¹ autentyczni policjanci z wieloletnim doœwiadczeniem.
MoÂże lepiej byÂłoby zatrudniĂŚ prawdziwych aktorĂłw,bo policjanci sÂą tak nienaturalni Âże aÂż Âśmieszni.
OglÂądaÂłem fragmenty i ÂśmiaĂŚ mi siĂŞ chce,jeÂśli tak pracujÂą prawdziwi policjanci to ja dziĂŞkujĂŞ.
Np. œledz¹ jakiegoœ goœcia ten zatrzymuje samochód a komentarz narratora:" jakiœ tam " niespodziewanie wysiada z samochodu, no jeœli siê zatrzyma³ to nie przypuszczam aby tam siedzia³ ca³y czas,musia³ wysi¹œÌ.
W opisie serialu pisze:
G³ówni bohaterowie to dwa zespo³y policyjnych detektywów. Ich role odtwarzaj¹ autentyczni policjanci z wieloletnim doœwiadczeniem.
MoÂże lepiej byÂłoby zatrudniĂŚ prawdziwych aktorĂłw,bo policjanci sÂą tak nienaturalni Âże aÂż Âśmieszni.
Ostatnio zmieniony czwartek 27 paź 2005, 11:21 przez Grzesioo, łącznie zmieniany 1 raz.
Mo¿e i lepiej, ale w obu serialach "bohaterowie" zachowuj¹ sie trochê nienaturalnie...szymcio9 pisze:Có¿ policjant to nie aktor... W ka¿dym razie raj¹ lepiej ni¿ w scenkach '997'![]()
W11 pewnie jeszcze siĂŞ rozkrĂŞci

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Miejmy nadziejĂŞ - liczyÂłem na pierwszÂą polskÂą prawdziwÂą produkcjĂŞ krymnalnÂą, gdzie nie bĂŞdÂą siĂŞ bali rozbiĂŚ drogich samochodĂłw w efektownych poÂścigach, a po obejrzeniu wczorajszego odcinka (mĂłj pierwszy) wiaÂło nudÂą. SzczegĂłlnie nie przypadÂła mi do gustu ta policjantka. Taka z niej aktorka jak z koziej d... trÂąba :idea:
Pozdrawiam - KRASU 

-
- Bywalec
- Kontakt:
chcialem glosno zauwazyc na forum iz sledze prawie codziennie losy bohaterow W 11 i musze przyznac ze zaczeli sie rozkrecac ze swoja aktorka jeszcze wiele oj wiele im brakuje ale napewno jest lepiej niz na poczatku przynajmniej jakies emocje w nich widac 

"Jestem i mnie nie ma widze choc nie mam oczu"
-
- Bywalec
- Kontakt:
tez tak uwazam mi rowniez podoba sie coraz bardziej, wczorajszy odcinek byl swietny, naprawde czasem mozan odniesc wrazenie ze to jest telenowela dokumentalna bo policianci swietnie odtwarzajaa swoej role, oni zawsez wydaja mi sie autentyczni i jush nie wiem czy ta osa prawdziwi policjanci czy nie
generalnie bardzo fajny program

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
-
- Nowicjusz
-
- Bywalec
- Kontakt: