Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

adam pisze:Moze Sylwia to jakaÂś nimfa wodna :mhm: a jej ojcem jest sam Posejdon :mhm:
I w tematyce wodnej siĂŞ nieco orientuje :mhm:
Oby nie zesÂłaÂła na mnie potopu za to, Âże do piÂątku nie dotrzymywaÂłem jej kroku :rydzyk: Ale, czyÂżby to, Âże wÂątek zewszÂąd podumarÂł oznacza, Âże Tvn24 nie prezentowaÂła Sylwii w Âżaden sposĂłb i pod ÂżadnÂą postaciÂą :rozglada:
DoœÌ tego zatem :uwaga: Wszak woda jest wszystkim niezbêdna do prze¿ycia :uwaga:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Chyba trudno o bardziej wyluzowanÂą reporterkĂŞ TVN24? :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie posiadam siê z ... zaskoczenia :lol: :lol: Warszawski dy¿ur Sylwii tak pilnie i piêknie scapsowany :o Dziêkujê :) AutentycznoœÌ i ''¿ywoœÌ'' barw powala :brawa:
Chyba trudno o bardziej wyluzowanÂą reporterkĂŞ TVN24? :)
chyba faktycznie masz racjê :) Sylwia by³a pe³na zapa³u i entuzjazmu, radoœci ¿ycia, jak zawsze kreatywna :brawa: Oczywiœcie, jak przysta³o na kibickê dru¿yny rodzimej stacji, pe³na równie¿ wiary w zwyciêstwo :tanczy: Niestety rzeczywistoœÌ okaza³a siê bardziej brutalna, ale a¿ dziw bierze, ¿e po tym jak bardzo Sylwia pokazywa³a wiarê w zwyciêstwo, dru¿yna TVN-u przegra³a :/ No có¿, jak podkreœla³a Sylwia to inny wynik by³ wa¿ny ;) Wynik akcji charytatywnej :) Ten zadowala³ wszystkich :)
Brawa dla Sylwii ogromne :brawa: ByÂła naprawdĂŞ wyjÂątkowa, widaĂŚ byÂło, Âże siĂŞ bardzo stara oprĂłcz swojej naturalnoÂści przemyciĂŚ jeszcze coÂś wiĂŞcej, wiĂŞcej niÂż zwykle, pewnie z racji samodzielnej wyprawy do Warszawy 8)

Dodam jeszcze tylko, Âże uroczo Sylwia wyglÂąda w tym tvn-owskim wdzianku :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Sylwia byÂła w warszawie?? :shock: :shock:
A ja musiaÂłem pracowaĂŚ ;( ;(

DziÂś to Sylwia jest w Lubinie ;(
MaÂłolat siedzi sobie w studio a nasza bidulka praÂży siĂŞ w sÂłoĂącu ;(
Cytat:
Chyba trudno o bardziej wyluzowanÂą reporterkĂŞ TVN24?

chyba faktycznie masz racjĂŞ Sylwia byÂła peÂłna zapaÂłu i entuzjazmu, radoÂści Âżycia, jak zawsze kreatywna
A ja tego nie widziaÂłem ;( ;( ;(

Sylwia przyjedz do Warszawy w tygodniu :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Sylwia byÂła w warszawie??
A ja musiaÂłem pracowaĂŚ
Ja tylko wieczorkiem jedna relacjĂŞ ;(
Sylwia taka spontaniczna byÂła,sama by pewnie chĂŞtnie wbiegÂła na boisko :P

..i jeszcze trochĂŞ Sylwii :arrow:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja tylko wieczorkiem jedna relacjĂŞ ;(
Sylwia taka spontaniczna byÂła,sama by pewnie chĂŞtnie wbiegÂła na boisko :P
Powiem ci, Âże masz czego ÂżaÂłowaĂŚ :lol2: choĂŚ relacja z wieczora byÂła rĂłwnieÂż bardzo, bardzo udana, to pomyÂśl, Âże wszystkie tel niezliczone relacje z owego dnia byÂły jeÂśli nie rĂłwnie, to podwĂłjnie udane :lol2:
ZwÂłaszcza te sprzed rozpoczĂŞcia i w trakcie meczu, kiedy to jeszcze koĂącowy wynik nie byÂł znany i kiedy druÂżyna TVN-u miaÂła szanse na wygranie :tanczy:
DziÂś to Sylwia jest w Lubinie ;(
MaÂłolat siedzi sobie w studio a nasza bidulka praÂży siĂŞ w sÂłoĂącu ;(
Sylwia nie wygl¹da na szczególnie za³aman¹ tym faktem :lol2: W³aœciwie to powinienem napisaÌ tymi faktami, bo i ani pra¿¹ce s³oùce, poza tym, ¿e razi j¹ w oczy, jakoœ szczególnie negatywnie na ni¹ nie wp³ywa, ani œwiadomoœÌ, ¿e ''ma³olat'' siedzi w pewnie klimatyzowanym studio nie przyprawia j¹ o szczególn¹ zazdroœÌ :lol2: bo jako, ¿e chodzi o problemy PO, to Tvn24 szczególnej uwagi tematowi nie poœwiêca ;) S³u¿ba zdrowia na pierwszym miejscu :D

Sylwia adekwatnie do omawianego tematu ubrana - chodzi mi o biel :tanczy:
PomysÂłowy ''element'' dekoracyjny teÂż przypadÂł mi do gustu :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia Kryùska te¿ ubra³a bia³¹ marynarkê z okazji protestu pielêgniarek :shock:
Podobno sÂłoĂące dobrze dziaÂła na psychikĂŞ to moze i lepiej :cicho:

ProszĂŞ juz nie piszcie jak to byÂło fajnie w sobotĂŞ bo nie mogĂŞ tego odrzaÂłowaĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Joasia Kryùska te¿ ubra³a bia³¹ marynarkê z okazji protestu pielêgniarek :shock:
to zapewne w ramach solidarnoœci z ''bia³¹ s³u¿b¹'' :)
Podobno sÂłoĂące dobrze dziaÂła na psychikĂŞ to moze i lepiej :cicho:
Mówi siê, ¿e dla wiêkszoœci osób jest to kolor ma³o twarzowy, ale wystarczy spojrzeÌ na Sylwiê i teoria ta legnie w gruzach :) Biel symbolizuje czystoœÌ i niewinnoœÌ, w koùcu zak³ada j¹ na siebie panna m³oda podczas œlubu :lol2: Ale mo¿e byÌ symbol ch³odu jak zima, co oczywiœcie ma siê nijak do Sylwii :lol2: Ale mo¿e te¿ pobudzaÌ do dzia³ania, o tak jak na przyk³ad nie zapisana kartka papieru :) Dzia³a bardziej na intelekt i tu Sylwia wpisuje siê bardzo ¿ywo :)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

DÂługo nie widziaÂłem ale juÂż jest :tanczy:

Obrazek Obrazek
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:DÂługo nie widziaÂłem ale juÂż jest :tanczy:
MiaÂłem takie przeczucie, Âże ten powodziowo-wspomnieniowy weekend bĂŞdzie naleÂżaÂł do Sylwii :D Jak widaĂŚ nie pomyliÂłem siĂŞ :D
Woda - Sylwia :D Sylwia - woda :D Nieod³¹czne :D
AÂż Âżal z domu wychodziĂŚ. Ale taki mus :/
Wpierwej...
Co jeszcze widaÌ :mhm: to, ¿e Sylwia lubi ³¹czyÌ jeden brzeg z drugim - potraktujcie to jako metaforê :lol2: Chodzi o to, ¿e jako metaforê odczytujê to, ¿e ju¿ w dwóch wejœciach Sylwia sta³a na moœcie :D Co jeszcze... odnoœnie kadrowania.. widaÌ jasno, ¿e Sylwia lubi dystans i odloty... kamerowe :lol2:
Bardzo mi siĂŞ wszystko podoba :brawa:

Liczê na Was i Wasz¹ capsow¹ dzia³alnoœÌ Panowie :brawa:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

O :lol2: A teraz widzê, ¿e Sylwia z mostu nie chce nadal zejœÌ :lol2:
WspaniaÂłe to skÂądinÂąd miejsce na te akurat relacje, wiĂŞc po co szukaĂŚ innego :lol2:

JednÂą relacjĂŞ od czasu mojego wybycia Sylwia nadaÂła :rozglada:
ODPOWIEDZ