Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Szkoda, ¿e z moich wyliczeù wynika, i¿ jutro Agatki nie bêdzie ;( Nie ma szans na radoœniejszy temat, bo przecie¿ nie takie tematy, jakimi zajmowa³a siê przez ostatnie dwa dni, dla niej i dla siebie si³¹ rzeczy wymarzyliœmy ;(
..nie mam zamiaru siĂŞ awanturowaĂŚ :D
..co najwyÂżej wezmĂŞ jakieÂś przedmioty co robiÂą duÂżo haÂłasu :devil:
..a jak bĂŞdÂą mieli takÂą ochotĂŞ to i tak nas sprzÂątnÂą :devil:
..nawet jakbyœmy siedzieli cicho jak mysz pod miot³¹ :lol2:
..a przecieÂż chodzi nam o to Âżeby narobiĂŚ jak najwiĂŞkszego rozgÂłosu :?: :devil:
:o AÂż siĂŞ bojĂŞ pomyÂśleĂŚ co bĂŞdzie jeÂśli kiedyÂś zawiodĂŞ :o Ale spokojnie :stop: nagrania z dziÂś sÂą :tanczy: :arrow:
..w ogĂłle o tym nie myÂśl :)
..na razie jest piĂŞknie i niech tak zostanie :)
Nie ma szans na radoœniejszy temat, bo przecie¿ nie takie tematy, jakimi zajmowa³a siê przez ostatnie dwa dni, dla niej i dla siebie si³¹ rzeczy wymarzyliœmy ;(
..czemu zawsze musisz mieĂŚ racjĂŞ ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze: TakiÂś chĂŞtny do dzielenia siĂŞ wiedzÂą :mhm: Zazwyczaj mistrzowie trzymajÂą przepisy w sekrecie :lol: A moÂże zamienimy siĂŞ fuchami - Ty mieszanki wybuchowe, a ja mieszanki kulinarne :lol:
Ten koktajl ''a la Al'' jest takim swoistym po³¹czeniem dwóch w jednym (w myœl tego, co napisa³aœ), wiêc fuchami zamieniaÌ siê musimy, co najwy¿ej stworzyÌ duet mo¿emy :) Koktajl ten w swej formule jedynie sok pomidorowy zawiera :aniol: A co zdradzania przepisów przez mistrzów... có¿, mistrzem w robieniu koktajli nie jestem :lol2: Ale tajemniczego przepisu na wyœmienit¹ wiœniówkê nigdy nie zdradzê, bo od wieków gorzelnicy z mojego rodu trzymaj¹ j¹ w pilnie strze¿onym sekrecie :lol2:
Alchemik pisze:Ja nie :nie: Ale mo¿e moja dŸwiêkowa dzia³alnoœÌ, tu na forum, do tego siê przyczyni³a :rozglada:
JeÂśli tak byÂło, to patrz jakÂą poÂżytecznÂą robotĂŞ wykonaÂłaÂś :brawa:
obieÂżyÂświat pisze:..czemu zawsze musisz mieĂŚ racjĂŞ ;(
Dziœ ju¿ mo¿na stwierdziÌ, ¿e nie tylko mia³ racjê, ale i ma w rêku garœÌ argumentów przemawiaj¹cych na jego korzyœÌ ;( To nie jest powód do zadowolenia ;( Tylko nie zrzêdŸ i nie gderaj ju¿ wiêcej jak zawodowy konfident niemal, boÌ przecie¿ nam wszystkim na czêstym ogl¹daniu Agatty bardzo zale¿y :ban: O bardziej optymistyczne wizje prosimy nastêpnym razem :uwaga:

Acha :D Mam juÂż pierwszÂą propozycjĂŞ hasÂła na protest :D
:arrow: Medium, ktĂłre nie speÂłnia oczekiwaĂą widzĂłw, to medium bez przyszÂłoÂści!!!
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Bardzo Âładne hasÂło :) PrzypadÂło mi bardzo do gustu :)

A teraz capsy :]
Przepraszam za jakoœÌ, ale s¹ to nagrania ¿ywcem wziête z kasety vhs ;) Ale w przysz³oœci postaram siê o nieco lepsze ;)
Niech tylko to Âładnie brzmiÂące hasÂło wpisze siĂŞ drukowanymi literami w Âżycie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A teraz capsy :]
Przepraszam za jakoœÌ, ale s¹ to nagrania ¿ywcem wziête z kasety vhs ;) Ale w przysz³oœci postaram siê o nieco lepsze ;)
Niech tylko to Âładnie brzmiÂące hasÂło wpisze siĂŞ drukowanymi literami w Âżycie :)
..naprawdĂŞ :?: :D
..no to czekamy teraz z jeszcze wiĂŞkszÂą niecierpliwoÂściÂą na AgatkĂŞ :jupi:

..dziĂŞki :tanczy:
..na wstĂŞpie daÂłaÂś najÂładniej ubranÂą AgatkĂŞ :lol2:
..Âświetny poczÂątek :lol2:
..zapowiada siê obiecuj¹co dalsza wspó³praca :lol2:
..mam nadziejĂŞ :rozglada:

..ahh..co to byÂły za relacje :lol2:

..krzyczmy wszyscy naraz to hasÂło co Al zaproponowaÂł to moÂże wykurzymy AgatkĂŞ z ukrycia i wepchniemy na wizjĂŞ :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kiedy tu zajrza³em nie wiedzia³em, czy paœÌ na kolana i litanie mam odmawiaÌ? :o

Wpadam na chwilĂŞ, miaÂłem psioczyĂŚ na zÂły los, ale w chwili tej w takie piĂŞkno bogatej, trudno o zÂłych emocjach myÂśleĂŚ, a co dopiero pisaĂŚ :szalony:
AÂż strach siĂŞ baĂŚ, co bĂŞdzie dalej :lol2: :brawa: Agatko nie kaÂż nam i not that kind tak dÂługo czekaĂŚ :plus: WidaĂŚ, Âże nasza nowa capsomakerka aÂż pali siĂŞ do robienia capsĂłw :brawa: Co bĂŞdzie jak ten zapaÂł straci na mocy :uhh:
Acha :D Mam juÂż pierwszÂą propozycjĂŞ hasÂła na protest :D
:arrow: Medium, ktĂłre nie speÂłnia oczekiwaĂą widzĂłw, to medium bez przyszÂłoÂści!!!
A ja bym zaproponowa³, odnoœnie tego, ¿e prezenterzy bardzo czêsto obiecuj¹, ¿e po³¹cz¹ siê jeszcze z reporterem, a póŸniej tego nie robi¹, takie oto has³o: Obietnic siê nie magazynuje!!! :devil:
PrzypomniaÂła mi siĂŞ umowa o pracĂŞ, ktĂłrÂą kiedyÂś podpisywaÂłem :hahaha: TrochĂŞ z niej teraz zapoÂżyczĂŞ formy, ukÂładajÂąc nasze postulaty strajkowe :devil:

1) Agata 12 godzin dziennie na antenie - w peÂłni odpowiada oczekiwaniom.
2) Agata 8 godzin dziennie na antenie - speÂłnia oczekiwania w stopniu dobrym.
3) Agata 3 godziny dziennie na antenie - speÂłnia oczekiwania w stopniu zadowalajÂącym.
4) Agata pó³ godziny dziennie na antenie - spe³nia oczekiwania tylko czêœciowo.
5) Agata 10 minut dziennie na antenie - nie odpowiada oczekiwaniom.
5) Brak Agaty - zdecydowanie nie odpowiada naszym oczekiwaniom :devil:

A kaÂżda minuta Agaty mniej powoduje u nas eskalacjĂŞ bardzo negatywnych uczuĂŚ ... :evil:
..czemu zawsze musisz mieĂŚ racjĂŞ ;(
O bardziej optymistyczne wizje prosimy nastĂŞpnym razem :uwaga:
Z luboÂściÂą stwierdzam, Âże nie wiem czemu, czasem to jest silniejsze ode mnie, Âże tym razem Ty obi masz racjĂŞ ... nie Âżebym twierdziÂł, Âże mam zawsze racje, ale Âże nigdy siĂŞ nie mylĂŞ :devil:
Mam tylko nadziejĂŞ, Âże koszmar, ktĂłry mi siĂŞ przyÂśniÂł dzisiejszej nocy okaÂże siĂŞ zdecydowanie nieproroczy :rozglada:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Kiedy tu zajrza³em nie wiedzia³em, czy paœÌ na kolana i litanie mam odmawiaÌ? :o

Wpadam na chwilĂŞ, miaÂłem psioczyĂŚ na zÂły los, ale w chwili tej w takie piĂŞkno bogatej, trudno o zÂłych emocjach myÂśleĂŚ, a co dopiero pisaĂŚ :szalony:
WiĂŞc po co myÂśleĂŚ, po co pisaĂŚ? :lol2: JuÂż czas jakiÂś temu stwierdziÂłem, Âże bieglejszy ze mnie matematyk, aniÂżeli krytyk piĂŞknych artystycznych obrazĂłw, wiĂŞc popatrzĂŞ tylko w milczeniu :lol2:
AÂż strach siĂŞ baĂŚ, co bĂŞdzie dalej :lol2: :brawa: Agatko nie kaÂż nam i not that kind tak dÂługo czekaĂŚ :plus: WidaĂŚ, Âże nasza nowa capsomakerka aÂż pali siĂŞ do robienia capsĂłw :brawa: Co bĂŞdzie jak ten zapaÂł straci na mocy :uhh:
Zachêcam do odwiedzenia w¹tku Sylwii :lol2: obie¿yœwiat naprawdê ma prawo zacz¹Ì siê baÌ o przysz³oœÌ jego na stanowisku capsomakera :lol2:
A ja bym zaproponowa³, odnoœnie tego, ¿e prezenterzy bardzo czêsto obiecuj¹, ¿e po³¹cz¹ siê jeszcze z reporterem, a póŸniej tego nie robi¹, takie oto has³o: Obietnic siê nie magazynuje!!! :devil:
JuÂż nie jeden obiecywaÂł zÂłote gĂłry... to znaczy zÂłote relacje i do dziÂś ich jakoÂś nie widzĂŞ... dlatego juÂż nie wierzĂŞ w te obietnice bez pokrycia... :nie:
PrzypomniaÂła mi siĂŞ umowa o pracĂŞ, ktĂłrÂą kiedyÂś podpisywaÂłem :hahaha: TrochĂŞ z niej teraz zapoÂżyczĂŞ formy, ukÂładajÂąc nasze postulaty strajkowe :devil:
Ale¿ oni w swoim sk¹pstwie gotowi zgodziÌ siê na pó³godzinn¹ Agattê :o Zwiêkszmy przynajmniej do 2 godzin ostatni¹ zadowalaj¹c¹ stawkê :lol2:
A kaÂżda minuta Agaty mniej powoduje u nas eskalacjĂŞ bardzo negatywnych uczuĂŚ ... :evil:
PomyÂślÂą, Âże my to chciwcy jacyÂś :devil: To tak w ogĂłle zabrzmiaÂło juÂż jak szantaÂż :devil:
Mam tylko nadziejĂŞ, Âże koszmar, ktĂłry mi siĂŞ przyÂśniÂł dzisiejszej nocy okaÂże siĂŞ zdecydowanie nieproroczy :rozglada:
Opowiedz :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:WiĂŞc po co myÂśleĂŚ, po co pisaĂŚ? :lol2: JuÂż czas jakiÂś temu stwierdziÂłem, Âże bieglejszy ze mnie matematyk, aniÂżeli krytyk piĂŞknych artystycznych obrazĂłw, wiĂŞc popatrzĂŞ tylko w milczeniu :lol2:
No ,ale forum nie jest od tego, ¿eby milczeÌ ... :> To jest wszak w¹tek onej - piêknej, któr¹ s³awiÌ trzeba, s³ownie skakaÌ wokó³ niej, szukaÌ nowych dróg, jak s³ownie wyraziÌ nasz zachwyt :) Zdajê sobie sprawê z tego, ¿e czasem ... a mo¿e zawsze :mhm: skaczê jak walniêty obuchem, ale ... ju¿ to przerabialiœmy - nie ka¿dy musi byÌ Mickiewiczem, ¿eby na tyle, na ile siê potrafi prawiÌ dusery kobiecie ze snów :)
Zachêcam do odwiedzenia w¹tku Sylwii :lol2: obie¿yœwiat naprawdê ma prawo zacz¹Ì siê baÌ o przysz³oœÌ jego na stanowisku capsomakera :lol2:
Genialna :brawo: JakoœÌ tych capsów jest po prostu genialna :brawa: Teraz tylko czekaÌ na to, a¿ Agatka pojawi siê z równie genialn¹ relacj¹ :tanczy:
JuÂż nie jeden obiecywaÂł zÂłote gĂłry... to znaczy zÂłote relacje i do dziÂś ich jakoÂś nie widzĂŞ... dlatego juÂż nie wierzĂŞ w te obietnice bez pokrycia... :nie:
Jeszcze mnie natchnĂŞÂło :lol2: Tylko kapitalista jest nastawiony na maksymalny zysk, a nie speÂłnianie oczekiwaĂą widzĂłw!
Ale¿ oni w swoim sk¹pstwie gotowi zgodziÌ siê na pó³godzinn¹ Agattê :o Zwiêkszmy przynajmniej do 2 godzin ostatni¹ zadowalaj¹c¹ stawkê :lol2:
No tak, w koĂącu dwie relacje na dzieĂą jeszcze nikogo nie uczyniÂły w peÂłni szczĂŞÂśliwym! :lol2:
PomyÂślÂą, Âże my to chciwcy jacyÂś :devil: To tak w ogĂłle zabrzmiaÂło juÂż jak szantaÂż :devil:
A co mam butelkê po wodzie mineralnej wype³niÌ monetami i trzaskaÌ nimi ca³y dzieù, jedna o drug¹? :devil: Widzisz sam najlepiej, ¿e to nie przynosi ¿adnego po¿¹danego skutku, co najwy¿ej ból g³owy :devil: Przecie¿, je¿eli program nie spe³nia naszych oczekiwaù, mamy realne prawo dochodziÌ swoich praw u przedstawicieli stacji :devil: A choÌby szanta¿em :aniol:
[/quote]
Nie, nie, nie - wykluczone :nie: MuszĂŞ omijaĂŚ szerokim Âłukiem ten kuszÂący popis mojej intuicji w ujawnianiu planĂłw tvn :hmm: Jakbym wykrakaÂł, to bym sobie nie wybaczyÂł :)
Ale spokojnie :stop: nagrania z dziÂś sÂą :tanczy: :arrow:
DÂżastina :* I jak moÂżesz to przeÂślij swojej osobistej capsomakerce :lol2: :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Kiedy wczoraj tu zajrzaÂłam zastanawiaÂłam siĂŞ skÂąd ta pustka :mhm: PomyÂślaÂłam sobie: pewnie Panowie na hasÂłami pracujÂą - widzĂŞ, Âże miaÂłam racjĂŞ :lol2: NieÂźle Wam idzie :brawa: JuÂż zabieram siĂŞ do robienia transparentĂłw :devil:
not that kind pisze:A teraz capsy :]
Przepraszam za jakoœÌ, ale s¹ to nagrania ¿ywcem wziête z kasety vhs ;)
:> A dlaczego archiwalne PawÂła trochĂŞ gorzej Ci wyszÂły? :mhm: MoÂże dlatego, Âże PaweÂł nie jest tak Âśliczny jak Agatka? :rozglada:
not that kind pisze:Ale w przyszÂłoÂści postaram siĂŞ o nieco lepsze ;)
I jeœli ja - przez swoj¹ u³omnoœÌ - wczeœniej nie rozwalê nagrywarki :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..na wstĂŞpie daÂłaÂś najÂładniej ubranÂą AgatkĂŞ :lol2:
PisaÂłam juÂż w wÂątku PawÂła, Âże posiadamy wrodzone wyczucie piĂŞkna :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..Âświetny poczÂątek :lol2:
..zapowiada siê obiecuj¹co dalsza wspó³praca :lol2:
..mam nadziejĂŞ :rozglada:
No nie wiem jak to bĂŞdzie :mhm: Z tego co mi wiadomo jeÂśli Agatka nie zaprzestanie odziewaĂŚ siĂŞ w tĂŞ czerwonÂą bluzkĂŞ i marynary z serii: koszmarne :devil: capsĂłw moÂże nie byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Alchemik pisze:
D¿astina pisze:Ja nie :nie: Ale mo¿e moja dŸwiêkowa dzia³alnoœÌ, tu na forum, do tego siê przyczyni³a :rozglada:
JeÂśli tak byÂło, to patrz jakÂą poÂżytecznÂą robotĂŞ wykonaÂłaÂś :brawa:
SprĂłbowaÂłam raz jeszcze i dlatego napisaÂłam to co wyÂżej ;) Miejmy nadziejĂŞ na to, Âże znowu poskutkuje :rydzyk:
Black Jack '62 pisze: DÂżastina :* I jak moÂżesz to przeÂślij swojej osobistej capsomakerce :lol2: :*
PrzyjĂŞÂłam i przekazaÂłam ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:obie¿yœwiat naprawdê ma prawo zacz¹Ì siê baÌ o przysz³oœÌ jego na stanowisku capsomakera :lol2:
..no jeÂśli tak majÂą wyglÂądaĂŚ sprawy w tym Âżyciu ktĂłrych mam siĂŞ baĂŚ to mam naprawdĂŞ piĂŞkne Âżycie :tanczy:
..miÂło byÂło byĂŚ cpasomakerem..ale juÂż mniej capsomakerem kojarzÂącym, siĂŞ z tandetnymi cpasami :devil:
..tak wiĂŞc z przyjemnoÂściÂą pozbĂŞdĂŞ siĂŞ tego przydomka na rzecz tych cudownej jakoÂści capsĂłw :tanczy:
..Black - juÂż chyba wiem co i kto mĂłgÂł Ci sie przyÂśniĂŚ :spiewa:
..chyba wiem po dzisiejszym poranku :spiewa:

..ale to oznacza Âże dzis nie bĂŞdzie piĂŞknych capsĂłw tutaj ;(
No nie wiem jak to bĂŞdzie :mhm: Z tego co mi wiadomo jeÂśli Agatka nie zaprzestanie odziewaĂŚ siĂŞ w tĂŞ czerwonÂą bluzkĂŞ i marynary z serii: koszmarne :devil: capsĂłw moÂże nie byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
..Âświetny warunek :devil:
..jestem za :lol2:
..no ale dzis to nawet mĂłgÂłbym oglÂądaĂŚ tak jak wyÂżej opisaÂłaÂś ubranÂą AgatkĂŞ ;(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina pisze::> A dlaczego archiwalne PawÂła trochĂŞ gorzej Ci wyszÂły? :mhm: MoÂże dlatego, Âże PaweÂł nie jest tak Âśliczny jak Agatka? :rozglada:
Sama sobie odpowiedziaÂłaÂś :devil:
Z tego co mi wiadomo jeÂśli Agatka nie zaprzestanie odziewaĂŚ siĂŞ w tĂŞ czerwonÂą bluzkĂŞ i marynary z serii: koszmarne :devil: capsĂłw moÂże nie byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
To jedyny warunek jaki stawiam :devil:
Dzisiaj niestety wpadam z pustymi rĂŞkami :/
Black Jack '62 pisze:DÂżastina :* I jak moÂżesz to przeÂślij swojej osobistej capsomakerce :lol2: :*
Sam moÂżesz przesÂłaĂŚ, osobiÂście odbiorĂŞ :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: ZdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże czasem ... a moÂże zawsze :mhm: skaczĂŞ jak walniĂŞty obuchem, ale ... juÂż to przerabialiÂśmy - nie kaÂżdy musi byĂŚ Mickiewiczem, Âżeby na tyle, na ile siĂŞ potrafi prawiĂŚ dusery kobiecie ze snĂłw :)
Przedtem, kiedy przekonywa³eœ mnie do Mickiewicza, nie pozwoli³eœ pos³aÌ tego fragmentu ze Snu Lorda Byrona, ale ¿e niejako rozstaÌ siê z nim nie mogê, to muszê, choÌ ma³ym druczkiem, ale zacytowaÌ (mo¿e kiedyœ posi¹dziemy umiejêtnoœÌ takiego wyra¿ania emocji :lol2: ):
Jedyne tylko widziaÂł swej kochanki lice,
I widziaÂł jÂą przed sobÂą, w niej utkwiÂł Âźrenice
I nie mĂłgÂł ich oderwaĂŚ; nie byÂło w nim ducha,
Ona by³a mu duchem; g³osu jej dr¿¹c s³ucha,
Ona byÂła mu gÂłosem; on swych oczu nie ma,
Ona byÂła mu okiem: bo ÂścigaÂł oczyma
Jej spojrzenia, i wszystkie oglÂądaÂł przedmioty
W Âświetle od niej odbitym; on nie ma istoty,
Nie ma Âżycia: w niÂą przelaÂł caÂłe Âżycie swoje,
W niej, jako w oceanie, wszystkie myÂśli zdroje
Pogr¹¿y³; za jej s³ówkiem, za rêki dotknieniem
Krew w nim Âścina siĂŞ lodem albo wre pÂłomieniem.
Twarz jego na przemiany goreje i bladnie,
Serce boli i bolĂłw przyczyny nie zgadnie.
Lecz ona sÂłodkich jego cierpieĂą nie podziela,
Wzdycha, lecz nie do niego, - ma w nim przyjaciela,
Ma brata, i nic wiĂŞcej! - On przestawaÂł na tem.
PomyÂślaÂłam sobie: pewnie Panowie na hasÂłami pracujÂą - widzĂŞ, Âże miaÂłam racjĂŞ :lol2: NieÂźle Wam idzie :brawa: JuÂż zabieram siĂŞ do robienia transparentĂłw :devil:
Jeszcze wczoraj, kiedy miaÂłem realnÂą nadziejĂŞ na relacje Agatty, gotĂłw byÂłem pisaĂŚ, Âże moÂże zbyt rewolucyjnie podeszliÂśmy do sprawy, Âże poprzez to moÂżemy zostaĂŚ wziĂŞci za rozentuzjonowanych barbarzyĂącĂłw..., ale dziÂś stanÂąwszy wobec zastanej rzeczywistoÂści, uczucia wezbraÂły i nie zamierzam ustÂąpiĂŚ :ban:
PrzecieÂż, jeÂżeli program nie speÂłnia naszych oczekiwaĂą, mamy realne prawo dochodziĂŚ swoich praw u przedstawicieli stacji :devil: A choĂŚby szantaÂżem :aniol:
Na raz, dwa, trzy wy³¹czamy telewizory na piêtnaœcie minut... na dobry pocz¹tek :) Albo lepiej, w³¹czamy miast Tvn24, informacyjny kana³ TVP :D
Wyboru dokonujemy zgodnie z indywidualnymi preferencjami :]
not that kind pisze:
DÂżastina pisze:Z tego co mi wiadomo jeÂśli Agatka nie zaprzestanie odziewaĂŚ siĂŞ w tĂŞ czerwonÂą bluzkĂŞ i marynary z serii: koszmarne :devil: capsĂłw moÂże nie byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Tylko kobiety mogÂą byĂŚ tak okrutne :devil:
Ale skoro taka Wasza wola, to nam sprzeciwiaĂŚ siĂŞ jej nie wolno :aniol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Przedtem, kiedy przekonywa³eœ mnie do Mickiewicza, nie pozwoli³eœ pos³aÌ tego fragmentu ze Snu Lorda Byrona, ale ¿e niejako rozstaÌ siê z nim nie mogê, to muszê, choÌ ma³ym druczkiem, ale zacytowaÌ (mo¿e kiedyœ posi¹dziemy umiejêtnoœÌ takiego wyra¿ania emocji :lol2: ):
..lepiej nie zaczynajcie w ten sposĂłb pisaĂŚ bo ja ni w zÂąb z poezji nic nie rozumiem :devil:
Na raz, dwa, trzy wy³¹czamy telewizory na piêtnaœcie minut... na dobry pocz¹tek :) Albo lepiej, w³¹czamy miast Tvn24, informacyjny kana³ TVP :D
Wyboru dokonujemy zgodnie z indywidualnymi preferencjami :]
..i w³aœnie zgodnie z nimi od rana mam wy³¹czony telewizor :tanczy:
not that kind pisze:
DÂżastina pisze:Z tego co mi wiadomo jeÂśli Agatka nie zaprzestanie odziewaĂŚ siĂŞ w tĂŞ czerwonÂą bluzkĂŞ i marynary z serii: koszmarne :devil: capsĂłw moÂże nie byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Tylko kobiety mogÂą byĂŚ tak okrutne :devil:
..ja siê wmiêszam w ten t³um i do³¹czê do opinii-protestu :D
..skoro i tak nie ma Agatki co mi szkodzi :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Dzisiaj niestety wpadam z pustymi rĂŞkami :/
Ale tak samo Âłacnie czekam, aÂż rĂŞce bĂŞdÂą ci siĂŞ od iloÂści capsĂłw uginaÂły :lol2:
Och! gdyby byÂła Agata wiedziaÂła, jak czekamy na to, by staÂła siĂŞ obiektem do uwieczniania na tych piĂŞknej jakoÂści capsach, byÂłaby siĂŞ pojawiÂła choĂŚ na chwilĂŞ ... chwileczkĂŞ ... a daÂłaby nam tym samym portret tak kapitalny ;( Lecz ona zdaje siĂŞ nie wiedzieĂŚ o naszej tĂŞsknicy ;(
not that kind pisze:Sam moÂżesz przesÂłaĂŚ, osobiÂście odbiorĂŞ :lol2:
Z mi³¹ chêci¹ :lol2: A proszê i dziêkujê :* I jeszcze jeden kisiaczek na zachêtê :*
A o to, Âże wdziĂŞcznoÂściÂą CiĂŞ otoczymy za kaÂżdy Âłaskawy gest capsowy moÂżesz spokojna :)
Alchemik pisze:Tylko kobiety mogÂą byĂŚ tak okrutne :devil:
Sprytny, prawda :lol2: To kobiety sÂą naszymi rzeczniczkami :lol2: Ach! mĂłwiÂą, co chcemy usÂłyszeĂŚ, ÂżebyÂśmy nie widzieli tego, czego nie chcemy oglÂądaĂŚ :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..Black - juÂż chyba wiem co i kto mĂłgÂł Ci sie przyÂśniĂŚ :spiewa:
..chyba wiem po dzisiejszym poranku :spiewa:
Nie, nie chodziÂło o AÂśkĂŞ :nie: O kogoÂś wÂłaÂśnie zupeÂłnie nowego w redakcji poznaĂąskiej ... :xx:
Ale to byÂł tylko sen ... :hmm: MusiaÂł byĂŚ tylko sen :rydzyk: Tak siĂŞ ucieszyÂłem - paradoksalnie, Âże jednak AÂśkĂŞ zobaczyÂłem :rozglada:
ÂŻyczcie mi na dziÂś noc sennych, ale ksztaÂłtniejszych wizji ... no i Âżebym doÂśniÂł je do koĂąca :lol2:
Przedtem, kiedy przekonywa³eœ mnie do Mickiewicza, nie pozwoli³eœ pos³aÌ tego fragmentu ze Snu Lorda Byrona, ale ¿e niejako rozstaÌ siê z nim nie mogê, to muszê, choÌ ma³ym druczkiem, ale zacytowaÌ (mo¿e kiedyœ posi¹dziemy umiejêtnoœÌ takiego wyra¿ania emocji :lol2: ):
Tak mi siê ten fragment, który zacytowa³eœ (mimo mojego wczeœniejszego zakazu) podoba, bo wyczuwam tu jak¹œ analogiê do naszego po³o¿enia :lol2: Niechc¹cy nawet odgrywamy rolê tak¹, b¹dŸ zbli¿ona tylko do tej, któr¹ ten ''brat'' odgrywa :D W³aœciwie to nawet zbli¿ona nie jest :devil: Jest tylko jakaœ tam analogia :devil: I poprzestajemy na tem :devil:
bo co innego moÂżemy zrobiĂŚ? :devil:
Jeszcze wczoraj, kiedy miaÂłem realnÂą nadziejĂŞ na relacje Agatty, gotĂłw byÂłem pisaĂŚ, Âże moÂże zbyt rewolucyjnie podeszliÂśmy do sprawy, Âże poprzez to moÂżemy zostaĂŚ wziĂŞci za rozentuzjonowanych barbarzyĂącĂłw..., ale dziÂś stanÂąwszy wobec zastanej rzeczywistoÂści, uczucia wezbraÂły i nie zamierzam ustÂąpiĂŚ :ban:
Najpierw nas Agatka zniewoli³a, wszystkich nas podporz¹dkowa³a swojej kobiecej w³adzy i urokowi - zw³aszcza ca³¹ mêsk¹ zbiorowoœÌ, a teraz znika kiedy chce, na ile chce, a nasz œwiat zeœlizguje siê w bezsens ;( Mia³o byÌ ... przynajmniej tak przypuszcza³em na pocz¹tku - sielankowo, wrêcz arkadyjsko i by³o ... zawsze jest, kiedy jest z nami Agatka, ale kiedy jej nie ma, realizuje siê iœcie katastroficzna wizja ;(

''DziĂŞkujemy'' tvn-owi za to, Âże krzewi w nas kompleks tĂŞsknicy :x :x
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: Lecz ona zdaje siĂŞ nie wiedzieĂŚ o naszej tĂŞsknicy ;(
..myœlisz ¿e gdyby wiedzia³a to mog³aby z w³asnej inicjatywy wp³yn¹Ì pozytywnie na nasze samopoczucie :?:
..moÂże zbyt cicho w takim razie krzyczymy :?: :devil:
..musimy coÂś zrobiĂŚ zeby krzyk naszej rozpaczy byÂł bardziej sÂłyszalny :roll:
Nie, nie chodziÂło o AÂśkĂŞ :nie: O kogoÂś wÂłaÂśnie zupeÂłnie nowego w redakcji poznaĂąskiej ... :xx:
.. :shock: tylko tego nam do 'szczĂŞscia' by brakowaÂło :o
..wykluczone :nie:
..to niemoÂżliwe :nie:
..nie przyjmujĂŞ tego do wiadomoÂści :nie:
Ale to byÂł tylko sen ... :hmm: MusiaÂł byĂŚ tylko sen :rydzyk: Tak siĂŞ ucieszyÂłem - paradoksalnie, Âże jednak AÂśkĂŞ zobaczyÂłem :rozglada:
..a ja w przeciwieĂąstwie do ciebie snĂłw takich nie miaÂłem wiĂŞc porankowym widokiem wcale ucieszony nie byÂłem ;(
ÂŻyczcie mi na dziÂś noc sennych, ale ksztaÂłtniejszych wizji ... no i Âżebym doÂśniÂł je do koĂąca :lol2:
..ÂżyczĂŞ Âżeby miaÂły ksztaÂłty Agatki :lol2:
''DziĂŞkujemy'' tvn-owi za to, Âże krzewi w nas kompleks tĂŞsknicy :x :x
..za to jak klnĂŞ na tvn to chyba nie wyjdĂŞ z piekÂła :spiewa:
..nasz anioÂł musi mnie uratowaĂŚ :)
..oczywiÂście swoim pojawieniem :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:obie¿yœwiat naprawdê ma prawo zacz¹Ì siê baÌ o przysz³oœÌ jego na stanowisku capsomakera :lol2:
..no jeÂśli tak majÂą wyglÂądaĂŚ sprawy w tym Âżyciu ktĂłrych mam siĂŞ baĂŚ to mam naprawdĂŞ piĂŞkne Âżycie :tanczy:
..miÂło byÂło byĂŚ cpasomakerem..ale juÂż mniej capsomakerem kojarzÂącym, siĂŞ z tandetnymi cpasami :devil:
..tak wiĂŞc z przyjemnoÂściÂą pozbĂŞdĂŞ siĂŞ tego przydomka na rzecz tych cudownej jakoÂści capsĂłw :tanczy:
Obi b¹dŸ czujny :uhh: Nie wiem jak to dalej bêdzie z tymi wspania³ymi capsami :uhh: Sytuacja nie maluje siê tak ró¿owo jak to siê do tej pory wydawa³o :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ