POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

"Nie widaĂŚ koĂąca" :lol2:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

A skÂąd wiecie, Âże "wszystko tak samo jak w "KoĂąca nie widaĂŚ"" ?? CzytaliÂście moÂże dokÂładny scenariusz ?? OczywiÂście, Âże nie, ale jak to przystaÂło juÂż na tym forum - wystarczy jedno sÂłowo, Âżeby posÂądziĂŚ Polsat o plagiat. Poza tym, informacja jest niepotwierdzona i moÂżliwe, Âże nie ma pokrycia w rzeczywistoÂści.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Szykuje siĂŞ nowy program na jesieĂą w Polsacie:
W jesiennej ramĂłwce telewizji Polsat znajdzie siĂŞ nowy program „DzieĂą kangura”, oparty na formacie hiszpaĂąskiej telewizji. W programie znane osoby caÂły dzieĂą spĂŞdzÂą z wielodzietnÂą rodzinÂą. „DzieĂą kangura” poprowadzi Agata MÂłynarska.
W „Dniu kangura” znana osoba – artysta czy polityk – na caÂły dzieĂą zostanie oddelegowana do wielodzietnej rodziny. – Rodzice w tym czasie dostanÂą wolne, a na ich miejsce wkroczy „kangur”, czyli gwiazda. BĂŞdzie musiaÂła wypeÂłniĂŚ obowiÂązki, ktĂłre zwykle nale¿¹ do rodzicĂłw rozbrykanej gromady – tÂłumaczy Agata MÂłynarska w rozmowie z Mediarun.pl.

– Wszystko dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie pod okiem kamer, wiĂŞc gwiazda, na co dzieĂą wystylizowana, nie bĂŞdzie mogÂła w tak nieprzewidywalnych warunkach niczego udawaĂŚ – mĂłwi MÂłynarska. – Po wszystkim dwie gwiazdy razem z rodzinÂą spotkajÂą siĂŞ w studiu, a dzieci zdecydujÂą, ktĂłra postaĂŚ lepiej poradziÂła sobie z opiekÂą – dodaje.

Agata MÂłynarska wyjaÂśnia, Âże od dawna wiem, jaki program chciaÂłaby prowadziĂŚ, ale dÂługo szukaÂła dla niego odpowiedniego formatu. – Zdecydowanie najbardziej interesujÂą mnie relacje miĂŞdzyludzkie i aspekt dzieci, poniewaÂż temu oddaÂłam siĂŞ caÂłkowicie w mojej pracy zawodowej. ZnalazÂłam adekwatny do tego format realizowany w telewizji hiszpaĂąskiej, ktĂłry Hiszpanie kochajÂą i oglÂądajÂą pasjami – mĂłwi w rozmowie z Mediarun.pl.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

ÂŚmieszne na pewno moÂże byĂŚ :stop:
Jestem ciekawy, trzeba poczekaĂŚ :stop:
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Krzysztof Ibisz to równie¿ jeden z bohaterów nowego talk show w Polsacie, który rozpocznie siê po wakacjach. Roboczy tytu³ programu to "Dzieù kangura". Ka¿dy odcinek sk³ada³ siê bêdzie z dwóch czêœci - filmowej i studyjnej. W czêœci filmowej obejrzymy relacje z 24 godzin, podczas których dwie gwiazdy oddzielnie, pod nieobecnoœÌ rodziców, opiekowaÌ siê bêd¹ maluchami z wielodzietnej rodziny.

W zrealizowanym odcinku pilotowym dzieĂŚmi zajmuje siĂŞ Krzysztof Ibisz oraz Dariusz Michalczewski. - Krzysztof bardzo obawiaÂł siĂŞ tego zadania, poniewaÂż ma dwie cĂłreczki, a miaÂł opiekowaĂŚ siĂŞ chÂłopcami - opowiada wortalowi Wirtualnemedia.pl Nina Terentiew. - UwaÂżam jednak, Âże zadanie wyszÂło mu znakomicie - dodaje. Zadanie postawione przed Krzysztofem Ibiszem okazaÂło siĂŞ nieÂłatwe. Prezenter musiaÂł m.in. karmiĂŚ dzieci, odrabiaĂŚ z nimi lekcje, kÂąpaĂŚ je i ukÂładaĂŚ do snu.

W czĂŞÂści studyjnej programu sposĂłb, w jaki dzieĂŚmi opiekowali siĂŞ znany "wujek" lub "ciocia" oceniaĂŚ bĂŞdÂą rodzice oraz widzowie. Pod koniec, zostanie wybrana gwiazda, ktĂłra swojÂą rolĂŞ wypeÂłniÂła najlepiej. Program poprowadzi Agata MÂłynarska.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

O ÂźrĂłdÂłach nie zapominamy...
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Marcin pisze:O ÂźrĂłdÂłach nie zapominamy...
To moÂże ja podam za ktos'a :P

ÂŹrĂłdÂło: wirtualnemedia.pl

PeÂłen artykuÂł: >>TU>>
ktos
Bywalec
Bywalec

Serialowe lato w Polsacie

Latem w Polsacie zobaczymy nowe odcinki kilku zagranicznych seriali. Tradycyjnie jednak najwiêksza czêœÌ repertuaru sk³adaÌ siê bêdzie z powtórek.

Pierwszym z nowych seriali na antenie Polsatu bĂŞdzie znana juÂż widzom w Polsce przygodowa produkcja „ÂŁowcy skarbĂłw” („Relic Hunter”) opowiadajÂąca o niesamowitych wyprawach w czasie i w przestrzeni niekonwencjonalnej amerykaĂąskiej historyk, Sydney Fox (w tej roli Tia Carrere). Ona i jej asystent, Nigel Bailey w poszukiwaniu zaginionych lub skradzionych skarbĂłw zapuszczajÂą siĂŞ w najdalsze, niedostĂŞpne zakÂątki Âświata. Pomimo wielu komplikacji i Âśmiertelnie niebezpiecznych sytuacji razem udaje im siĂŞ dokonaĂŚ rzeczy pozornie niemoÂżliwych i stawiĂŚ czoÂła najbardziej nawet przebiegÂłym rywalom. Emisja w kaÂżdÂą sobotĂŞ o 9.45.

KolejnÂą z zagranicznych nowoÂści bĂŞdÂą „Nowe przygody Tequili i Bonettiego” („Nuove Avventure de Tequila e Bonetti”) – sequel popularnego serialu „Tequila i Bonetti” z 1992 roku. Nowojorski policjant wÂłoskiego pochodzenia, Nick Bonetti zostaje oddelegowany do pracy w Rzymie. Podejmuje sÂłuÂżbĂŞ z partnerem, ktĂłrym jest wyszkolony pies o imieniu Tequila. Rozpoczyna teÂż wspó³pracĂŞ z niedoÂświadczonÂą detektyw FabianÂą Sasso, ktĂłrÂą nierzadko musi ratowaĂŚ z opresji, jednoczeÂśnie rozwiÂązujÂąc zagadki kryminalne. W roli g³ównej wystĂŞpuje Jack Scalia. Emisja tego wÂłoskiego serialu zaplanowana jest na soboty i niedziela na godz. 17.45.

Trzecia nowoœÌ to „Thresold – strategia przetrwania”. Jest to serial science fiction opowiadajÂący o zespole ekspertĂłw, ktĂłry zostaje powoÂłany, gdy Marynarka Wojenna StanĂłw Zjednoczonych odkrywa, iÂż na Âśrodkowym Atlantyku wylÂądowaÂł statek kosmiczny. Grupa razem rozszyfrowuje powĂłd przybycia tego statku, przeznaczenie jego zaÂłogi i zaczyna przygotowania do moÂżliwej kryzysowej sytuacji - inwazji Obcych. Grupie najwyÂższej klasy profesjonalistĂłw z ró¿nych dziedzin wiedzy przewodzi niezwykle odwaÂżna mÂłoda kobieta, dr Molly Anne Caffrey. Serial emitowany bĂŞdzie we wtorki okoÂło pó³nocy.

Poza tym z nowoÂści Polsat latem rozpocznie emisjĂŞ odcinkĂłw drugiego sezonu „CSI: Kryminalnych Zagadek Miami” (niedziela 21.00) i kontynuowaĂŚ bĂŞdzie pierwszÂą seriĂŞ „CSI: Kryminalnych Zagadek Nowego Jorku” (czwartek 22.00). BĂŞdÂą teÂż premierowe odcinki „ChirurgĂłw”, „Dotyku anioÂła”, „Cudownych lat” i „Czarodziejek”.

W wakacje widzowie sÂłonecznej stacji bĂŞdÂą mogli obejrzeĂŚ ponownie takÂże popularne propozycje Polsatu z wiosennego sezonu. W kaÂżdy czwartek o 20.00 kanaÂł nadawaĂŚ bĂŞdzie po dwa odcinki „Skazanego na ÂśmierĂŚ”, w poniedziaÂłku pojawiÂą siĂŞ powtĂłrki „I kto tu rzÂądzi?”, a we wtorki – „Mamusiek”.

Latem nie zabraknie takÂże powtĂłrek starszych seriali. W niedziele o 20.00 stacja przypomni polski serial komediowy „Dziki”, a o 22.00 i 23.00 drugÂą seriĂŞ „Gotowych na wszystko”. Poza tym od poniedziaÂłku do piÂątku bĂŞdzie moÂżna obejrzeĂŚ powtĂłrki m.in. „Rodziny zastĂŞpczej”, „Miodowych lat”, „StraÂżnika Teksasu” czy „Pensjonatu pod ró¿¹”.

Z poza serialowych propozycji w okresie wakacyjnym na antenie sÂłonecznej telewizji pojawiÂą siĂŞ relacje z trasy koncertowej „Przebojowe lato” organizowanej przez tygodnik Naj, Radio Zet i Polsat, ktĂłra rozpocznie siĂŞ 23 czerwca i odbĂŞdzie siĂŞ w 20 miastach.

Letnia ramĂłwka zacznie obowiÂązywaĂŚ w poniedziaÂłek 25 czerwca br.

http://wirtualnemedia.pl/document,,2110 ... sacie.html
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

CzÂłowieku wystarczyÂłby tylko link po co kopiowaÂłeÂś caÂły tekst???
ktos
Bywalec
Bywalec

Z Ma³gorzat¹ Ko¿uchowsk¹ "Tylko mi³oœÌ"
Ma³gorzata Ko¿uchowska zagra jedn¹ z g³ównych ról w serialu "Tylko mi³oœÌ", opowieœci o tragicznej œmierci ¿ony, teœciach, próbuj¹cych przej¹Ì prawa do opieki nad wnuczk¹ oraz dwóch kobietach walcz¹cych o wzglêdy m³odego wdowca.

- "Tylko mi³oœÌ" to serial obyczajowy. Jego bohaterami s¹ m³odzi ludzie - mówi Nina Terentiew, dyrektor programowy Polsatu. - Uczucia bêd¹ w serialu jednym z najwa¿niejszych w¹tków, fabu³a ma trafiÌ nie tylko do m³odej widowni, ale i do paù, które lubi¹ uroniÌ ³zê przed telewizorem - zdradza Monika Lewicka, która wyre¿yseruje produkcjê razem z Przemys³awem Angermanem.

Akcja rozgrywaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie w Warszawie. Poza MaÂłgorzatÂą KoÂżuchowskÂą na ekranie zobaczymy UrszulĂŞ GrabowskÂą, BartÂłomieja ÂŚwiderskiego (tym razem w roli samotnego ojca) oraz MariĂŞ Pakulnis i Jerzego BoĂączaka, a takÂże Mariana DziĂŞdziela.

ZdjĂŞcia rozpocznÂą siĂŞ juÂż w tym tygodniu. Serial do emisji trafi we wrzeÂśniu. Na dzieĂą dzisiejszy zaplanowano 32 odcinki. Pokazywane bĂŞdÂą dwa lub trzy razy w tygodniu. JeÂżeli pomysÂł chwyci, powstanÂą kolejne epizody.

Nie wiadomo jeszcze czy udzia³ Ma³gorzaty Ko¿uchowskiej w produkcji bêdzie mia³ wp³yw na jej rolê w "M jak mi³oœÌ". W minionym tygodniu pojawi³y siê pog³oski, i¿ jej Hanka Mostowiak mo¿e znikn¹Ì z serialu.
http://film.onet.pl/seriale/0,1559827,wiadomosc.html
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ja nie wiem po co to kopiowaĂŚ chyba kaÂżdy czyta onet codziennie?
TVN innowacja i nowoczesność...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

http://media2.pl/media/25988-dzien-kang ... kiego.html

Polsacie, nie pochlebiaj sobie... MÂłynarska konkurencjÂą dla Majewskiego. Opanujcie siĂŞ, ludzie!
podmark
Bywalec
Bywalec

Kuba pisze: Polsacie, nie pochlebiaj sobie... MÂłynarska konkurencjÂą dla Majewskiego.
A mo¿e w³¹czysz mózg zanim zaczniesz coœ pisaÌ ? Czy to tak trudno zgadn¹Ì, ¿e to nie Polsat da³ taki tytu³, tylko "redaktorzy" z Media2 ?
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Nie rozumiem co mieli na myÂśli redaktorzy z Media2, iÂż MÂłynarska ma byĂŚ konkurencjÂą dla Majewskiego? :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
podmark
Bywalec
Bywalec

Autor artykuÂłu napisaÂł, Âże tytuÂł ma prowokowaĂŚ... No i prowokuje, tyle, Âże na razie caÂłkowicie nie ma postaw do stwierdzenia, jakie padÂło w tytule.

Medialink pisze o pierwszych goÂściach :).
MichaÂł WiÂśniewski i Edyta HerbuÂś bĂŞdÂą jednymi z pierwszych bohaterĂłw nowego programu „DzieĂą kangura” Agaty MÂłynarskiej, ktĂłry znajdzie siĂŞ w jesiennej ramĂłwce telewizji Polsat. W tym tygodniu rozpoczĂŞÂły siĂŞ zdjĂŞcia do nowej produkcji stacji.
O „Dniu kangura” informowaliÂśmy juÂż na poczÂątku czerwca. W programie znane osoby caÂły dzieĂą spĂŞdzÂą z rodzeĂąstwem wielodzietnej rodziny.

W kaÂżdym wydaniu „Dnia kangura” bĂŞdÂą braĂŚ udziaÂły dwie osoby. – W pierwszym odcinku zobaczymy MarzenĂŞ SztukĂŞ i MichaÂła WiÂśniewskiego, a w kolejnym EdytĂŞ HerbuÂś i Mariusza Pudzianowskiego – zdradza nam Katarzyna GaweÂł z biura prasowego Polsatu.

Polsat rozpocznie nadawanie „Dnia kangura” jesieniÂą. – Godzin emisji i dni jeszcze nie znamy – mĂłwi GaweÂł. Gospodarzem programu bĂŞdzie Agata MÂłynarska.
ODPOWIEDZ