Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..wow :o
..i ja gratulujĂŞ :brawa:
..DÂżastina to prawdziwa negocjatorka 8)
..i wywalczyÂła co chciaÂła :brawa:
..nie to co Black :devil:
Wielkie brawa :brawa: ZwÂłaszcza, jeÂśli weÂźmiemy pod uwagĂŞ to, jak nieskorym do odpisywania na maile czÂłowiekiem jest PaweÂł ;)
I pewnie nie chodzi tylko o to, Âże brak mu na to czasu, z powodu duÂżej iloÂści zajĂŞĂŚ, bo sprawia wraÂżenie bardzo ''obrotnego'' czÂłowieka :D
Marcin pisze:A jak tam biografia, Drodzy Fani? :devil:
Gdyby to ode mnie zale¿a³o sta³aby w miejscu, ale widzê, ¿e D¿astina u¿y³a jakiœ sobie tylko znanych mocy i zmusi³a Paw³a do zdradzenia czysto biograficznych szczegó³ów :>
..no dalej - zdradzaj szczegó³y :D
..czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :uwaga:
WÂłaÂśnie, pospiesz siĂŞ, bo wszyscy jesteÂśmy ciekawi, czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś, czego udaÂło Ci siĂŞ dowiedzieĂŚ na temat PawÂła :D
Capsy z raportu :arrow:
Och ho ho :D WidzĂŞ, Âże nawet skarpetki PawÂła moÂżna oglÂądaĂŚ na tych capsach :lol2: :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: Muszê chyba zachêciÌ Pawe³ka do tego, aby tu zajrza³ :rozglada: On mi nie wierzy, ¿e s¹ ludzie, którym przeczytanie jego biografii sprawi³oby przyjemnoœÌ :uhh:
not that kind pisze:
Wiele interesujÂących faktĂłw z biografii PawÂła niedÂługo ujrzy ÂświatÂło dzienne :D
Nie ma tego aÂż tak wiele :rozglada: ale Âże interesujÂące to fakt :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze: ..DÂżastina to prawdziwa negocjatorka 8)
UlegÂł mi po drugim mailu :lol2:
Black Jack '62 pisze:
obie¿yœwiat pisze: ..no dalej - zdradzaj szczegó³y :D
..czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :uwaga:
WÂłaÂśnie, pospiesz siĂŞ, bo wszyscy jesteÂśmy ciekawi, czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś, czego udaÂło Ci siĂŞ dowiedzieĂŚ na temat PawÂła :D
:stop: Spokojnie, muszĂŞ sobie to wszystko przemyÂśleĂŚ, poukÂładaĂŚ i sprĂłbowaĂŚ dopytaĂŚ jeszcze o coÂś :rozglada: Kilka spraw mi umknĂŞÂło :uhh: Ale to z wraÂżenia :rozglada: Chyba moÂżecie sobie wyobraziĂŚ co czuÂłam, kiedy przeczytaÂłam w mailu: "ale jak mogĂŞ jakoÂś pomĂłc, to bardzo chĂŞtnie, co mam napisaĂŚ?" :lol2:
Black Jack '62 pisze:
Capsy z raportu :arrow:
Och ho ho :D WidzĂŞ, Âże nawet skarpetki PawÂła moÂżna oglÂądaĂŚ na tych capsach :lol2: :brawa:
Ty jeden zauwa¿y³eœ moj¹ dba³oœÌ o szczegó³y :rozglada:

A teraz ponownie trochĂŞ wspomnieĂą :tanczy: :arrow:

Obrazek Obrazek

S¹ to fotki z materia³u o zawirowaniach wokó³ KRRiT za panowania Danuty Waniek - pierwszego Paw³owego materia³u, który mia³am przyjemnoœÌ podziwiaÌ :tanczy: Szary p³aszczyk, którego ju¿ nie ma :uhh: ale jak wiemy pojawi³ siê nowy szary p³aszczyk, równie uroczy jak ten na capsie :P

Na koniec bêdzie trochê pesymistycznie :roll: Czy bêd¹ jeszcze capsy wspominkowe i te na bie¿¹co? Nie wiem, czas poka¿e :roll:

[ Dodano: Wto Cze 26, 2007 12:14 am ]
Aaa, wÂłaÂśnie mi siĂŞ przypomniaÂło, Âże PaweÂł przygotowaÂł dziÂś materiaÂł dla PzP :roll: Niestety nie widziaÂłam od poczÂątku :uhh: O pierwszych ofiarach letnich kÂąpieli traktowaÂł :uhh: PaweÂł staÂł w towarzystwie jakiegoÂś pana niedaleko miejsca w ktĂłrym utonĂŞÂły cztery osoby :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

PaweÂł-DnÂŻ :arrow:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :stop: Spokojnie, muszĂŞ sobie to wszystko przemyÂśleĂŚ, poukÂładaĂŚ i sprĂłbowaĂŚ dopytaĂŚ jeszcze o coÂś :rozglada: Kilka spraw mi umknĂŞÂło :uhh: Ale to z wraÂżenia :rozglada: Chyba moÂżecie sobie wyobraziĂŚ co czuÂłam, kiedy przeczytaÂłam w mailu: "ale jak mogĂŞ jakoÂś pomĂłc, to bardzo chĂŞtnie, co mam napisaĂŚ?" :lol2:
Tego, co czuÂłaÂś pisaĂŚ nie musisz - domyÂślam siĂŞ :D Ale DÂżastina, nie musisz pisaĂŚ co konkretnie ci PaweÂł napisaÂł, bo to moÂże byĂŚ dla nas w koĂącu niespodzianka, na ktĂłrÂą bĂŞdziemy musieli trochĂŞ poczekaĂŚ, ale czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś: daty urodzin, kierunku studiĂłw? No co Ci PaweÂł zdradziÂł i co chcesz, by jeszcze zdradziÂł? :lol2:
DÂżastina pisze:Aaa, wÂłaÂśnie mi siĂŞ przypomniaÂło, Âże PaweÂł przygotowaÂł dziÂś materiaÂł dla PzP :roll: Niestety nie widziaÂłam od poczÂątku :uhh: O pierwszych ofiarach letnich kÂąpieli traktowaÂł :uhh: PaweÂł staÂł w towarzystwie jakiegoÂś pana niedaleko miejsca w ktĂłrym utonĂŞÂły cztery osoby :uhh:
PaweÂł i prosto z Polski :o PaweÂł dziÂś w sejmie? :o Czy on aby nie nazbyt wielki pracuÂś? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..moÂże nie pogardzisz :?: :rozglada:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Uj :hmm: chyba pogardziÂła :devil:

Albo skryÂła siĂŞ siĂŞ gdzieÂś w domowych pieleszach i sama delektuje siĂŞ informacjami, ktĂłre zdobyÂła od PawÂła :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś: daty urodzin, kierunku studiĂłw?
Tego teÂż :lol2: i jeszcze coÂś nie coÂś :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Black Jack '62 pisze:
Uj :hmm: chyba pogardziÂła :devil:
Black tak dÂługo siĂŞ znamy, a tak maÂło o mnie wiesz :devil: Ja miaÂłabym pogardziĂŚ capsami, na ktĂłrych mĂłj ulubieniec jest uwieczniony? :nie: Nigdy - chÂłopaki dziĂŞki, Âże o mnie i o Pawle pamiĂŞtacie :*
Black Jack '62 pisze:Albo skryÂła siĂŞ siĂŞ gdzieÂś w domowych pieleszach i sama delektuje siĂŞ informacjami, ktĂłre zdobyÂła od PawÂła :lol:
Och! ChciaÂłabym, Âżeby byÂło tak piĂŞknie jak piszesz :uhh: Jednak do peÂłni szczĂŞÂścia troszkĂŞ mi brakuje :uhh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Black tak dÂługo siĂŞ znamy, a tak maÂło o mnie wiesz :devil: Ja miaÂłabym pogardziĂŚ capsami, na ktĂłrych mĂłj ulubieniec jest uwieczniony? :nie: Nigdy - chÂłopaki dziĂŞki, Âże o mnie i o Pawle pamiĂŞtacie :*
ZapomniaÂłem o tym maÂłym, ale jakÂże istotnym detalu :lol2: Wybacz, ta sytuacja juÂż siĂŞ nie powtĂłrzy :)
Och! ChciaÂłabym, Âżeby byÂło tak piĂŞknie jak piszesz :uhh: Jednak do peÂłni szczĂŞÂścia troszkĂŞ mi brakuje :uhh:
no nie mĂłw :uhh: Bo siĂŞ zacznĂŞ martwiĂŚ :uhh: Dalej, zapodaj to, co masz - choĂŚ na forum :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:nie: Nie zapodam :nie: DopĂłki nie dowiem siĂŞ wszystkiego ;)
A teraz zasuwam na Podsumowanie Dnia :tanczy: Serwisu o 23:00 juÂż wysÂłuchaÂłam :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :nie: Nie zapodam :nie: DopĂłki nie dowiem siĂŞ wszystkiego ;)
O BoÂże :o Ale Ty niedobra jesteÂś :devil:
JeÂśli takÂą zasadĂŞ i taktykĂŞ przyjĂŞÂłaÂś, to nigdy siĂŞ nie dowiemy tego, co udaÂło siĂŞ Tobie u PawÂła wynegocjowaĂŚ ;( Wszystkiego to Ty raczej nigdy siĂŞ nie dowiesz :lol2:
WiĂŞc dawaj, co masz i nie czekaj na cud :lol2: Bo cuda siĂŞ wprawdzie zdarzajÂą, ale nader rzadko :lol2:
A teraz zasuwam na Podsumowanie Dnia :tanczy: Serwisu o 23:00 juÂż wysÂłuchaÂłam :rozglada:
A wraÂżenia po nocnym spotkaniu z PawÂłem nam opiszesz, czy teÂż nie? ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
Jestem :devil:
JeÂśli takÂą zasadĂŞ i taktykĂŞ przyjĂŞÂłaÂś, to nigdy siĂŞ nie dowiemy tego, co udaÂło siĂŞ Tobie u PawÂła wynegocjowaĂŚ ;( Wszystkiego to Ty raczej nigdy siĂŞ nie dowiesz :lol2:
PrzecieÂż ja nie chcĂŞ wiedzieĂŚ wszystkiego, tzn. chciaÂłabym :lol2:, ale zdajĂŞ sobie sprawĂŞ, Âże sÂą pewne granice :stop: Jednak wydaje mi siĂŞ, Âże na to, o co dopytaÂłam PaweÂł spokojnie mĂłgÂłby mi odpowiedzieĂŚ :] Jak widaĂŚ on uwaÂża inaczej :uhh: ZaczynajÂą mnÂą miotaĂŚ jakieÂś dziwne uczucia, jeszcze nie potrafiĂŞ ich nazwaĂŚ, ale jedno jest pewne - nie jest mi z nimi dobrze :uhh:
WiĂŞc dawaj, co masz i nie czekaj na cud :lol2: Bo cuda siĂŞ wprawdzie zdarzajÂą, ale nader rzadko :lol2:
A ja wierzĂŞ w cuda :) wiĂŞc czekam :)
Black Jack '62 pisze:
Bardzo chĂŞtnie :tanczy: Niech ÂżaÂłujÂą Ci, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ :rozglada:
Tak zabawnego Podsumowania Dnia w wykonaniu Paw³a jeszcze nie by³o :tanczy: Ju¿ w serwisie o 23:00, który mia³am przyjemnoœÌ tylko s³yszeÌ ;) wydawa³o mi siê, ¿e Pawe³ek w dobrym humorze jest :tanczy: W Podsumowaniu Dnia równie¿ uœmiech nie schodzi³ mu z twarzy :P Bawi³o go prawie wszystko :rozglada: impreza imieninowa u Wa³êsy, nawet wchodz¹ce na rynek tzw. iPhone :rozglada: Ale najbardziej uradowany by³ podczas przegl¹du "jutrzejszej prasy", kiedy to cytowa³ za "Dziennikiem" - "kwiatki" tegorocznej matury z jêzyka polskiego :lol: Nie jestem w stanie tego odtworzyÌ, ale wierzczie mi by³y naprawdê zabawne :lol: A Pawe³, mam wra¿enie, z trudem opanowa³ wybuch œmiechu :lol:
Jeszcze nigdy nie ¿egna³ siê z takim promiennym uœmiechem na twarzy :P Na koniec nakry³ siê nawet tymi swoimi notatkami, które zawsze tak piêknie sk³ada, kiedy koùczy serwis :rozglada: A¿ zal, ¿e nie mo¿na by³o zobaczyÌ tego, co siê póŸniej - poza wizj¹ - tam dzia³o :lol: Zaraz, zaraz :mhm: wczoraj by³y imieniny Paw³a :mhm: Mo¿e ten wyœmienity nastrój by³ czymœ spotêgowany? :rozglada: Eee, co ja wypisujê :nie: Pawe³ przecie¿ w pracy by³ :aniol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:
Jestem :devil:
Có¿ za szczeroœÌ :brawa: A mo¿e jednak nie :mhm: Mo¿e to strategiczne zagranie :> Abyœmy wiêcej Ciê ju¿ nie gnêbili :> Ale ja nie przestanê :devil:
No dalej, pochwal siĂŞ, czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :uwaga:
PrzecieÂż ja nie chcĂŞ wiedzieĂŚ wszystkiego, tzn. chciaÂłabym :lol2:, ale zdajĂŞ sobie sprawĂŞ, Âże sÂą pewne granice :stop: Jednak wydaje mi siĂŞ, Âże na to, o co dopytaÂłam PaweÂł spokojnie mĂłgÂłby mi odpowiedzieĂŚ :] Jak widaĂŚ on uwaÂża inaczej :uhh: ZaczynajÂą mnÂą miotaĂŚ jakieÂś dziwne uczucia, jeszcze nie potrafiĂŞ ich nazwaĂŚ, ale jedno jest pewne - nie jest mi z nimi dobrze :uhh:
Pocz¹tkowo radoœÌ z otrzymanych informacji, a teraz z³oœÌ, czy te¿ rozczarowanie z powodu niemo¿liwoœci kontynuowania dalszego ''dialogu''? Jeœli o to chodzi, to wiem coœ o tym ;) Mo¿na powiedzieÌ, ¿e jestem expertem :lol2: ¯ycie, a w³aœciwie Anita mnie tego nauczy³a :lol2:
A ja wierzĂŞ w cuda :) wiĂŞc czekam :)
Ja teÂż wierzĂŞ, Âże napisaÂłem, Âże nie zawsze siĂŞ zdarzajÂą ;)
Bardzo chĂŞtnie :tanczy: Niech ÂżaÂłujÂą Ci, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ :rozglada:
Tak zabawnego Podsumowania Dnia w wykonaniu Paw³a jeszcze nie by³o :tanczy: Ju¿ w serwisie o 23:00, który mia³am przyjemnoœÌ tylko s³yszeÌ ;) wydawa³o mi siê, ¿e Pawe³ek w dobrym humorze jest :tanczy: W Podsumowaniu Dnia równie¿ uœmiech nie schodzi³ mu z twarzy :P [/quote]
A moÂże korespondencja z TobÂą w taki a nie inny nastrĂłj go wprawia? :D
ChociaÂż wczoraj w raporcie byÂł juÂż powaÂżny - mylĂŞ siĂŞ :>
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

W miarĂŞ moÂżliwoÂści porozdzielaj i jak chcesz to poopisuje je sobie DÂżastina, bo nie jestem za bardzo w temacie :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Có¿ za szczeroœÌ :brawa: A mo¿e jednak nie :mhm: Mo¿e to strategiczne zagranie :> Abyœmy wiêcej Ciê ju¿ nie gnêbili :> Ale ja nie przestanê :devil:
No dalej, pochwal siĂŞ, czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :uwaga:
Niebawem :stop:
Black Jack '62 pisze:Pocz¹tkowo radoœÌ z otrzymanych informacji, a teraz z³oœÌ, czy te¿ rozczarowanie z powodu niemo¿liwoœci kontynuowania dalszego ''dialogu''? Jeœli o to chodzi, to wiem coœ o tym ;) Mo¿na powiedzieÌ, ¿e jestem expertem :lol2: ¯ycie, a w³aœciwie Anita mnie tego nauczy³a :lol2:
Spokojnie :stop: juÂż siĂŞ pozbieraÂłam. WysyÂłam dziÂś PawÂłowi to co napisaÂłam, Âżeby stwierdziÂł czy to, aby na pewno o nim :rozglada: JeÂśli raczy przeczytaĂŚ, moÂże sam dojdzie do wniosku, Âże brakuje tam tego o co go dopytywaÂłam :devil: , a jeÂśli nie, to trudno :uhh:
Black Jack '62 pisze:A moÂże korespondencja z TobÂą w taki a nie inny nastrĂłj go wprawia? :D
Taaak. Tak go bawi, Âże nie ma siÂły odpisaĂŚ :devil:
Black Jack '62 pisze:ChociaÂż wczoraj w raporcie byÂł juÂż powaÂżny - mylĂŞ siĂŞ :>
Widzia³am tylko pierwsz¹ czêœÌ Raportu - króciutk¹, ale jak zawsze interesuj¹c¹ rozmowê :) goœciem Paw³a by³ Krzysztof Koz³owski, a rozmowa dotyczy³a ostatnich wydarzeù w Londynie. Masz racjê nie by³o tak weso³o jak przedwczoraj :roll: ale zupe³nie powa¿nie te¿ nie :D Pawe³ tak siê radowa³, kiedy mówi³ o tym, ¿e handel na stadionie X-lecia, póki co, nie zostanie wstrzymany :mhm: Czy¿by robi³ tam zakupy? :mhm: I na tym skoùczy³am ogl¹danie Raportu :roll: ale z tego co Pawe³ mówi³ w drugiej czêœci mia³a byÌ jakaœ rozmowa, nie przez niego prowadzona, wiêc chyba niewiele straci³am?
not that kind pisze:W miarĂŞ moÂżliwoÂści porozdzielaj i jak chcesz to poopisuje je sobie DÂżastina, bo nie jestem za bardzo w temacie :devil:
:brawa: :brawa: :brawa: O to mi chodziÂło :tanczy: Nie ma to, jak osobista capsiarka :tanczy: JuÂż porzÂądkujĂŞ :tanczy:
Na pocz¹tkowych capsach, uwiecznione jest - klatka po klatce :lol2: bardzo radosne zakoùczenie pi¹tkowego Podsumowania Dnia :P Od zal¹¿ka uœmiechu, a¿ do nakycia siê notatkami :lol2: A dalej to ju¿ wczorajszy Raport - pierwsza czêœÌ i Podsumowanie Dnia - w³aœciwie to, powtarzaj¹c za Paw³em: dnia, miesi¹ca, a nawet pó³rocza ;)

:o Brygida zaprosiÂła wÂłaÂśnie na Raport Wieczorny w imieniu PawÂła :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..trochĂŞ siĂŞ wstydzĂŞ w obliczu tego co wyÂżej :red:

..ale zapodajĂŞ ÂżebyÂś w razie czego mogÂła zrobiĂŚ re-posta :lol2:
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ