Black Jack '62 pisze:
Có¿ za szczeroœÌ :brawa: A mo¿e jednak nie :mhm: Mo¿e to strategiczne zagranie :> Abyœmy wiêcej Ciê ju¿ nie gnêbili :> Ale ja nie przestanê :devil:
No dalej, pochwal siĂŞ, czego siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :uwaga:
Niebawem :stop:
Black Jack '62 pisze:Pocz¹tkowo radoœÌ z otrzymanych informacji, a teraz z³oœÌ, czy te¿ rozczarowanie z powodu niemo¿liwoœci kontynuowania dalszego ''dialogu''? Jeœli o to chodzi, to wiem coœ o tym

MoÂżna powiedzieĂŚ, Âże jestem expertem

ÂŻycie, a wÂłaÂściwie Anita mnie tego nauczyÂła
Spokojnie :stop: juÂż siĂŞ pozbieraÂłam. WysyÂłam dziÂś PawÂłowi to co napisaÂłam, Âżeby stwierdziÂł czy to, aby na pewno o nim :rozglada: JeÂśli raczy przeczytaĂŚ, moÂże sam dojdzie do wniosku, Âże brakuje tam tego o co go dopytywaÂłam :devil: , a jeÂśli nie, to trudno :uhh:
Black Jack '62 pisze:A moÂże korespondencja z TobÂą w taki a nie inny nastrĂłj go wprawia?

Taaak. Tak go bawi, Âże nie ma siÂły odpisaĂŚ :devil:
Black Jack '62 pisze:ChociaÂż wczoraj w raporcie byÂł juÂż powaÂżny - mylĂŞ siĂŞ :>
Widzia³am tylko pierwsz¹ czêœÌ Raportu - króciutk¹, ale jak zawsze interesuj¹c¹ rozmowê

goÂściem PawÂła byÂł Krzysztof KozÂłowski, a rozmowa dotyczyÂła ostatnich wydarzeĂą w Londynie. Masz racjĂŞ nie byÂło tak wesoÂło jak przedwczoraj

ale zupeÂłnie powaÂżnie teÂż nie

PaweÂł tak siĂŞ radowaÂł, kiedy mĂłwiÂł o tym, Âże handel na stadionie X-lecia, pĂłki co, nie zostanie wstrzymany :mhm: CzyÂżby robiÂł tam zakupy? :mhm: I na tym skoĂączyÂłam oglÂądanie Raportu

ale z tego co PaweÂł mĂłwiÂł w drugiej czĂŞÂści miaÂła byĂŚ jakaÂś rozmowa, nie przez niego prowadzona, wiĂŞc chyba niewiele straciÂłam?
not that kind pisze:W miarĂŞ moÂżliwoÂści porozdzielaj i jak chcesz to poopisuje je sobie DÂżastina, bo nie jestem za bardzo w temacie :devil:
:brawa: :brawa: :brawa: O to mi chodziÂło :tanczy: Nie ma to, jak osobista capsiarka :tanczy: JuÂż porzÂądkujĂŞ :tanczy:
Na poczÂątkowych capsach, uwiecznione jest - klatka po klatce

bardzo radosne zakoĂączenie piÂątkowego Podsumowania Dnia

Od zal¹¿ka uœmiechu, a¿ do nakycia siê notatkami

A dalej to ju¿ wczorajszy Raport - pierwsza czêœÌ i Podsumowanie Dnia - w³aœciwie to, powtarzaj¹c za Paw³em:
dnia, miesi¹ca, a nawet pó³rocza
:o Brygida zaprosiÂła wÂłaÂśnie na Raport Wieczorny w imieniu PawÂła :tanczy: