Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

epsztajnek pisze:Aveo zapÂłodniÂłeÂś mojÂą zbereÂźnÂą wyobraÂźniĂŞ.... :devil: :tanczy: .......juÂż widzĂŞ nasze kochane tefauenki biegajace w "bokserkach" za piÂłkÂą po boisku , wywracajÂące siĂŞ na murawĂŞ, faulujÂące siĂŞ wzajemnie.... mniam, mniam.... :P :P :P
gÂłoÂśno myÂślaÂłem ;) :devil:

a propos siatkĂłwki,strĂłj siatkarki jest juÂż w ogĂłle...INNY niÂż do piÂły,u know.. :lol2:
pĂłki co,zostaĂąmy przy futbolu :aniol:

Ania Jot. byÂła na meczu...nawet z mĂŞÂżem :evil: Kolenda teÂż <--- ale to taka dygresja...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A Anita? ByÂła na meczu, czy nie? :D OczywiÂście pytam, czy w roli kibicki? :lol2:

DowiedziaÂłem siĂŞ z gazety, Âże Anita byÂła na Âślubie MaĂŚka Mazura :D
Hmmm :mhm: Delegacja zak³adowa? :D Anita chodzi na te œluby niejako w delegacji, czy jako przyjació³ka :> Ciekawe? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Z profilu, to w tej fryzurce jej caÂłkiem fajnie, ale 'en face'.... :mhm: ....:nie:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Niestety mam szalenie maÂło czasu :hmm: wiĂŞc pokrĂłtce :)

Oba poranki zarĂłwno wczorajszy jak i dzisiejszy (oczywiÂście te fragmenty, ktĂłre widziaÂłem) byÂły cudowne, zwÂłaszcza rozmowy oczywiÂście :)
DziÂś najbardziej podobaÂło mi siĂŞ jak Anita rozdraÂżniaÂła nieco i tak juÂż podraÂżnionego Maksymiuka :) SÂłodkie to byÂło :)

Co do fryzury :) No có¿ - pozostawia wiele do ¿yczenia :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

widziaÂłem wczoraj mr MeÂłgwĂŞ na tvp,ktĂłry rozprawiaÂł o Kubicy i tak sobie myÂślaÂłem co Anita w nim widziaÂła :hmm: po czym kadr na prezentera,takiego chudziutkiego,ktĂłry ma ulizane Âżelem i brutalnie ufarbowane wÂłosy i odpowiedÂź sama siĂŞ nawinĂŞÂła :cicho:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:widziaÂłem wczoraj mr MeÂłgwĂŞ na tvp,ktĂłry rozprawiaÂł o Kubicy i tak sobie myÂślaÂłem co Anita w nim widziaÂła :hmm:
Na pewno Eryk ma wiele zalet, ktĂłrych my moÂżemy siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ :devil:
Druga sprawa, to ... mi³oœÌ - tutaj wypowiedzi ju¿ chyba precyzowaÌ nie muszê? :D
A trzecia sprawa to ju¿ inna mi³oœÌ :D Mi³oœÌ do samochodów :lol2: To ich na pewno najsilniej ³¹czy³o :D

Hmmm ... :mhm: Ile to juÂż czasu od ich rozstania? Sporo :D A Anita na imprezach VIP'owskich ciÂągle sama siĂŞ pojawia :spiewa:
A wystarczyÂłby tylko jeden telefon do mnie i w mig stawiam siĂŞ na zawoÂłanie na miejscu :lol2:
MogĂŞ nawet F-16 uprowadziĂŚ, Âżeby prĂŞdzej dotrzeĂŚ w umĂłwione miejsce :lol2:
po czym kadr na prezentera,takiego chudziutkiego,ktĂłry ma ulizane Âżelem i brutalnie ufarbowane wÂłosy i odpowiedÂź sama siĂŞ nawinĂŞÂła :cicho:
MĂŞÂżczyzna, Âżel i farba we wÂłosach - to maÂło mĂŞskie, a jak twierdziÂła niegdyÂś Funcky, Eryk jest bardzo mĂŞski, wrĂŞcz typem maczo go okreÂślaÂła :devil: To i moÂże kobietom siĂŞ podobaĂŚ :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:jak twierdziÂła niegdyÂś Funcky, Eryk jest bardzo mĂŞski, wrĂŞcz typem maczo go okreÂślaÂła :devil: To i moÂże kobietom siĂŞ podobaĂŚ :lol:
Me³gwa reprezentuje pewn¹ cechê maczo,któr¹ mo¿na okreœliÌ w dwóch s³owach:pancerna maczugowatoœÌ.W Parku Ojcowskim jest taka ska³a Maczuga Herkulesa chyba,a nie wa¿ne,w ka¿dym razie Me³gwa mia³ w tym studiu sportowym taki sam wyraz twarzy jak ta Maczuga...
Nic dziwnego, ¿e zerwali,bo zamiast z mi³oœci Anita umar³aby z nudy...czego nikt jej na pewno nie ¿yczy!! no ale w koùcu..mi³oœÌ jest œlepa ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:Me³gwa reprezentuje pewn¹ cechê maczo,któr¹ mo¿na okreœliÌ w dwóch s³owach:pancerna maczugowatoœÌ.W Parku Ojcowskim jest taka ska³a Maczuga Herkulesa chyba,a nie wa¿ne,w ka¿dym razie Me³gwa mia³ w tym studiu sportowym taki sam wyraz twarzy jak ta Maczuga...
Nic dziwnego, ¿e zerwali,bo zamiast z mi³oœci Anita umar³aby z nudy...czego nikt jej na pewno nie ¿yczy!! no ale w koùcu..mi³oœÌ jest œlepa ;)
Myœlê, ¿e skoro rzecz idzie o by³ym facecie, to mo¿emy po nim, ¿e siê tak wyra¿ê pojechaÌ :devil: I to w dodatku o by³ym, który to najprawdopodobniej decyzjê o zerwaniu podj¹³ - jeœli wierzyÌ gazetom :devil:
Tak w ogóle, to lepszego okreœlenia nie mog³eœ dla niego znaleŸÌ :devil:

A u Anity taka cisza, czy tylko z mojego punktu widzenia tak to wyglÂąda, jakby jej w tym koĂączÂącym siĂŞ tygodniu w ogĂłle nie byÂło :rozglada:
epsztajnek

Anita zmysÂłowa.... :P :tanczy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O widzĂŞ, Âże wybraÂłeÂś fragment poranka, ktĂłry mimo wszystko byÂł najbardziej efektowny :lol2:

A od kiedy to spotkanie z biznesem, biznesmanem wÂłaÂściwie odbywa siĂŞ na stojÂąco? :lol2:
No, fajnie :D Ale dziÂś w ogĂłle byÂło wyjÂątkowo :D
Po pierwsze byÂła Anita, ktĂłrej siĂŞ nie spodziewaÂłem. Ale miÂło, Âże wpadÂła, bo jak zwykle w tak gorÂących sytuacjach sprawdza siĂŞ rewelacyjnie :brawa:
Od szóstej ju¿ komentarze, chwilê po siódmej zaczêli siê schodziÌ goœcie do studia. Zaczê³o siê politycznie od Zdrojewskiego z PO, póŸniej by³ Maksymiuk z Samoobrony. to widzia³em, ale wiem, ¿e póŸniej mieli byÌ jeszcze Putra, Szmajdziùski i ca³y full politologów :D
Straszliwie ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie mogÂłem dalej oglÂądaĂŚ, bo w tych rozmowach, ktĂłre widziaÂłem Anita daÂła mocnego czadu :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

I po tym wszystkim znalaz³a jeszcze czas na to, ¿eby odkurzyÌ swojego bloga :D Tak krótkiego wpisu to jeszcze nie dokona³a w historii tego bloga :rozglada: Ale dowiedzieliœmy siê jak¹ to na urlopie ksi¹¿kê przeczyta³a ;)
A dziÂś znowu powitaÂła nas o Poranku :tanczy: i znowu jest nie zÂła jazda :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

PodobaÂł mi siĂŞ czyjÂś komentarz, Âże poszedÂłby na kolanach do CZĂŞstochowy, gdyby Anita siĂŞ troche rozpisaÂła :D
Ja bym chĂŞtnie pooglÂądaÂł, jak Anitka wystawia pod siatkÂą :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No widzicie :D Jak dobrze, ¿e Wy czuwacie, bo gdyby polegaÌ na mnie, to nawet nie wysz³oby na jaw, ¿e Anita w ogóle jak¹œ aktualizacjê zrobi³a :roll: Faktycznie krótka jak zawsze, ale najwa¿niejsze, ¿e jest :) A Anitê pod siatk¹ mo¿na by³o ogl¹daÌ w ''ZostaÌ Miss" :D Przyznam, ¿e teraz te¿ bym chêtnie zobaczy³ :lol2:

ZarĂłwno dziÂś, jak i wczoraj, po czĂŞÂści z obserwacji, po czĂŞÂści siĂŞ domyÂślam, Âże przeprowadziÂła caÂłe mnĂłstwo rozmĂłw w studio :D
Dziœ zaczê³o siê od rozmowy z pos³em z LPR, bodaj Paw³owski - taki ,co wygl¹da jak gestapowiec :x PóŸniej w studio by³ najbardziej k¹œliwy PO-wiec, czyli Niesio³owski, a póŸniej jego miejsce zajê³a pierwsza prawdziwa dama IV RP, czyli Jolanta Szczypiùska :lol2: Z tego co wiem, dalej mia³o byÌ o s³u¿bie zdrowia i w studio Piecha, minister :]

Straszliwie ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie mogÂłem ani wczoraj, ani dziÂś dalej oglÂądaĂŚ, bo w tych rozmowach, ktĂłre widziaÂłem Anita daÂła mocnego czadu :brawa:
epsztajnek

Obrazek Obrazek
... pierwszy caps chcia³o by siê podpisaÌ "spódniczka & spódniczka", gdyby nie drobny szczegó³, ¿e Agnieszka jest w sukience :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Marynara typu pasiak, spĂłdniczka do kolan, dobry humor...
Anita bardzo fajnie siĂŞ dziÂś prezentuje. MoÂże zacznie czĂŞÂściej nosiĂŚ spĂłdniczki- na jej blogu skrytykowali jej sposĂłb ubierania siĂŞ i dziwaczne spodnie.
ODPOWIEDZ