Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

Wielkie to szczescie zobaczyĂŚ materiaÂł mojej ulubienicy w faktach, ale dlaczego tylko materiaÂł. SwĂłj profesjonalizm codziennie pokazuje nam w materiaÂłach, a wejÂśc na Âżywo daje jedynie zasmakowac. OczywiÂście, zawsze ladnie, wyczerpujÂąco, zawsze duzo mĂłwi, ale tylko od czasu do czasu. Zawsze materiaÂły, a wejÂśc na Âżywo jak na lekarstwo, ktĂłego tak bardzo potrzebujĂŞ.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Marta dziÂś zdziwiÂła mnie swojÂą obecnoÂściÂą w PzP z protestu pielĂŞgniarek w Warszawie :shock:
W sumie dziwne bo mĂłwiÂła moÂże 3-4 minuty i tylko po to by jechaÂła do Warszawy :cicho:
MyÂślaÂłem,Âże zostanie dÂłuÂżej jako reporterka ale zostaÂła Asia i RafaÂł Poniatowski :spiewa:
No có¿..fajnie,¿e chocia¿ chwile by³a-wielu siê pewnie ucieszy³o :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

jak to? Kiedy ? Dlaczego? Nie widziaÂłem Martuni w warszawie? CzyÂżby siĂŞ wyprowadziÂła? Czy mogĂŞ prosiĂŚ o jakieÂś capsy?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

O ! :shock:
Marta, jak na rasowÂą ;) kobietĂŞ przystaÂło, bardziej ceni elegancjĂŞ niÂż wygodĂŞ, i pojawiÂła siĂŞ w Warszawie w spĂłdnicy i pantofelkach na obcasach , a nie w ulubionych przez dziennikarki dÂżinsach :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marta, jak na rasowÂą kobietĂŞ przystaÂło, bardziej ceni elegancjĂŞ niÂż wygodĂŞ, i pojawiÂła siĂŞ w Warszawie w spĂłdnicy i pantofelkach na obcasach , a nie w ulubionych przez dziennikarki dÂżinsach

Kilka razy widziaÂłem martuniĂŞ naÂżywo i zawsze byÂła w szpilkach i bardzo elegancko ubrana. Jest wysoka i szczupÂła, piĂŞknie wyglÂąda :D

To chyba nie byÂło takie normalne wejÂście na Âżywo? Bo widzĂŞ tam MartĂŞ w Oddali, chyba , Âże NOT THAT KIND miaÂłes to szczĂŞscie byĂŚ na miejscu kiedy martunia nadawaÂła relacjĂŞ, jeÂśli tak, to bardzo zazdroszczĂŞ. I oczywiscie dziĂŞki za capsy.

Nadal jednak nie wiem czy marta przeniosÂła siĂŞ do warszawy czy jednak pozostaÂław Krakowie. Dawno jej nie widziaÂłem ;(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

areczek pisze:To chyba nie byÂło takie normalne wejÂście na Âżywo? Bo widzĂŞ tam MartĂŞ w Oddali,
To byÂło najnormalniejsze w Âświecie wejÂście, ale typowe kadrowanie tylko dla "Prosto z Polski'' :D Przy uÂżyciu co najmniej dwĂłch kamer :D
chyba , Âże NOT THAT KIND miaÂłes to szczĂŞscie byĂŚ na miejscu kiedy martunia nadawaÂła relacjĂŞ, jeÂśli tak, to bardzo zazdroszczĂŞ.
Niestety nie miaÂłam tego szczĂŞÂścia :devil:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Niestety nie miaÂłam tego szczĂŞÂścia
ZrĂłb ze mnÂą co chcesz, poddam siĂŞ kaÂżdej karze. Przepraszam, przepraszam, przepraszam. Gdybym wiedziaÂł, ÂżeÂś niewiastÂą byÂłbym bardziej taktowny. Szubienica czy katusze?

Wybacz proszê t¹ niezrêcznoœÌ.

I pozdrawiam PANIÂĄ :D

[ Dodano: Sob Lip 07, 2007 3:29 pm ]
OOOO, Marta chyba jednak nie przeniosÂła siĂŞ do warszawy, bo wczoraj widziaÂłem jÂą w raporcie i byÂła na poÂłudniu Polski. SpiĂŞte wÂłosy. ZupeÂłnie inaczej wyglÂądaÂła, ale teÂż uroczo :D :D :D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Marta dzisiaj w Kielcach

ObrazekObrazekObrazekObrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Na drugim zdjĂŞciu Marta wyglÂąda jak rewolwerowiec siĂŞgajÂący za broĂą w czasie pojedynku ... Ten lekki rozkrok... :lol: :lol: :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

epsztajnek pisze:Na drugim zdjĂŞciu Marta wyglÂąda jak rewolwerowiec siĂŞgajÂący za broĂą w czasie pojedynku ... Ten lekki rozkrok... :lol: :lol: :lol:
Mo¿na te¿ odnieœÌ wra¿enie ¿e ma w꿹 w kieszeni :spiewa: :devil:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

fotki z dzisiaj

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Marta w spĂłdnicy :shock:
MyÂślaÂłem ze dziennikarki to tylko w spodniach chodzÂą :shock:
ÂŚmiesznie by wyszÂło jakby pod czas relacji zawiaÂł wiatr a efekty tego przeraÂżenia moÂżna by byÂło zobaczyĂŚ w oczach Marty :devil:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ÂŚmiesznie by wyszÂło jakby pod czas relacji zawiaÂł wiatr a efekty tego przeraÂżenia moÂżna by byÂło zobaczyĂŚ w oczach Marty

Marcie chyba do Âśmiechu by nie byÂło, ale nie pobudzaj mojej wyobraÂźni. jak duÂżo siĂŞ tutaj dzieje.

SYBIC skÂąd masz takie foty? Masz WiĂŞcej? ProszĂŞ?

Chyba Marty coraz wiĂŞcej na antenie? szkoda Âże zawsze kiedy mnie nie ma. Teraz bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł non stop i mam nadziejĂŞ jej nie przegapiĂŚ. Sliczna, zgrabna, te nogi i taka kobieca.
maxxx

Post autor: maxxx »

Marta wrĂłciÂła do lajfowania,dziÂś przepytuje firme organizujÂącÂą wyjazd pielgrzymki :uhh:
Zadaje wiele pytaĂą ale..no wÂłaÂśnie :uhh: - wg mojej skromnej osoby troche za bardzo doszukuje siĂŞ winy usterek technicznych :uhh: Albo mĂłwi,Âże firma miaÂła czas od lutego gdy 'zaklepali' interes na przygotowanie sie do tego wyjazdu :cicho: Tak jakby ten autobus raz na rok gdzies wyjeÂżdÂżaÂł :roll:
Ale tak poza tym wszystko ok :aniol: Nie mam capsów bo w ma³ym okienku g³ównie s¹ reporterzy :spiewa:

[ Dodano: Nie Lip 22, 2007 6:18 pm ]
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ