TwarzÂą w twarz - piÂątek 20:00
Gotowi na mi³oœÌ - wtorek, 21:30
M,ÂŻUT (BoÂże, ale ten skrĂłt dziwny, prawie jak GLUT
Kryminalni - Âśroda/czwartek 21:30, czwartek 23:30
Tak?
Moderator: Łukasz
Myœlê, ¿e warto zapamiêtaÌ ten cytat i byÌ mo¿e powtórzyÌ go kiedyœ dla ¿artu z przyjació³mi przy piwie. Oczywiœcie, kolega-autor musi jeszcze na pierwsze piwo poczekaÌ. :aniol:Greg Haus pisze:Jeœli M¯UŒ bêdzie w piatek o 20.00 to ogl¹dalnoœÌ superkina mo¿e spadn¹Ì.
Kolega-autor napisa³ te¿ czym mo¿e byÌ spowodowane zmniejszenie ogl¹dalnoœciMaciek pisze:Myœlê, ¿e warto zapamiêtaÌ ten cytat i byÌ mo¿e powtórzyÌ go kiedyœ dla ¿artu z przyjació³mi przy piwie. Oczywiœcie, kolega-autor musi jeszcze na pierwsze piwo poczekaÌ. :aniol:Greg Haus pisze:Jeœli M¯UŒ bêdzie w piatek o 20.00 to ogl¹dalnoœÌ superkina mo¿e spadn¹Ì.
I jeszcze jedno zdanko tego kolegi-autora:Greg Haus - autocytat pisze:. Ale jesli te show bĂŞdzie trwaĂŚ do 21.30, 22.00 to filmy w superkinie koĂączyĂŚ siĂŞ bedÂą po 1.00 w nocy... i maÂło kto dotrwa do koĂąca...
Opini tego zdanka zabrak³o w Twojej wypowiedzi - bo pewnie to g³ównie masz na mysli twierdz¹c, ¿e ogl¹dalnoœc superkina wzroœnie lub siê nie zmieni. No ale ju¿ dobra nie k³uÌmy siê o g³upoty. Jest dla mnie jedynie pewne, ¿e jak film siê bêdzie koùczy³ 1.30 - 2.00 w nocy to ja idê lulu...Greg Haus - autocytat pisze:Wiadomo, ¿e jeœli ogl¹dalnoœÌ tego show bêdzie wysoka to czêœÌ telewidzów nie prze³¹czy kana³u i zostanie na superkinie.
Actually, na wiĂŞcej nowoÂści nie mamy co liczyĂŚ, a jeÂśli juÂż to tytuÂły, ktĂłre w TVNie pojawiÂą siĂŞ po raz pierwszy tak WAÂŻNYMI elementami odÂświeÂżonej ramĂłwki - jak wyÂżej przez ciebie wymienione - nie bĂŞdÂą.mks pisze:w jesiennej ramĂłwce TVN (...) na pewno pojawi sie serial "TwarzÂą w twarz" i taneczny program "Po prostu taĂącz" (...)
tak wiĂŞc jeÂżeli te dwa programy to jedyne premiery to TVN tej jesieni raczej z Polsatem nie powalczy (a ten jak wiemy szykuje kilka wielkich przebojĂłw)
A ja liczê na grubo ponad 5 mln. Nie bêdzie "Rancza", propozycje TVP1 w niedzielne wieczory (prawdopodobnie serial "Ja Wam Poka¿ê!" czy show o roboczej nazwie "Wieczór z Natasz¹") nie bêd¹ raczej tak popularne jak wspomniana serialowa produkcja, tak¿e druga seria "Skazanego na œmierÌ" - nie oszukujmy siê - wyników jakie osi¹gn¹³ pierwszy sezon - nie zanotuje.mks pisze:Zobaczymy na pewno nowe edycje "Taùca z gwiazdami" VI O ds³ona ma byÌ rewolucyjna, nawet jeœli bêdzie to nie liczy³bym na wieÌej jak 5mln widzów..
Gdyby zrezygnowali z "Uwagi!" to programy zaczynaÂłyby siĂŞ o 19:45. Przed niÂą jest jeszcze pogoda i sport.szym pisze:W weekendy mogliby zrezygonowaĂŚ z "Uwagi!" - to co zaczynaÂło siĂŞ po 20:00, startowaÂłoby o 19:30.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości